Geascendeerde Mensheid

“sta op om te stralen
straal vervolgens harder om op te staan”

23-05-2018 – Opnieuw zullen we ons richten op het voor de hand liggende. Dit is het Thema en zal een Thema blijven zolang het nodig is om het hele gebeuren te begrijpen! Dit gaat over een stukje geschiedenis en de toekomst waarin we zullen kijken naar – wat we geleerd hebben – De eerste stappen naar een geascendeerde mensheid begint met Wakker worden! Het openen van je ogen en leven vanuit je eigen kernwaarden. Want er zijn zoveel dingen die je kunt weten en leren en waar je deel van uit kunt maken. Zodra je in staat bent om deze woorden in wijsheid te ontvangen, begint de verandering – in het hart.  

De katalysator om te leren hoe je een zachter mens kunt worden begint bij jezelf, zodat je uiteindelijk een zachtere mensheid zult creëren. Alle antwoorden op vele vragen die we in het verleden hebben gesteld lijken onoplosbaar – maar dat zijn ze niet. En gedurende lange tijd ontvangen we vele boodschappen van channelaars, New Agers en esoterische gelovigen die consequent dezelfde boodschap blijven verspreiden.

Dat wij mensen transformeerbaar zijn en eerst 5D bewust zullen worden, om uiteindelijk 5D te worden in vlees en bloed. Maar de weerstand van velen is groot, omdat velen blijven geloven dat er geen oplossing is voor verbetering. Wat de meesten nog niet begrijpen is dat we de instrumenten in eigen hand hebben, maar dat ze niet voor de hand liggen. Soms is het belangrijk om NIET verklarend en intellectueel te zijn en te handelen met de hersenen, maar veel meer vanuit resonantie en gevoel, het innerlijk weten.   

Velen zijn al geboren met gouden cellen in hun DNA, uit het oude Lemurië, Hybornea en nog oudere Beschavingen. Velen gaan nog beginnen met dit DNA te veranderen, omdat de gouden cellen in dat DNA geactiveerd zal gaan. De grote verandering zal plaatsvinden aan het eind van 2016 tot 2026, met veel hulp van hoge en zeer diepe trillingen, frequenties en stralen die in ons systeem worden gedownload.

Als gevolg daarvan zal het bewustzijn ook nieuwe ideeën, vormen en ontwikkelingen onthullen. Nieuwe ideeën en vormen creëren verschillende modaliteiten die je nooit voor mogelijk had gehouden, maar het staat allemaal op het punt om te gebeuren – op dit moment. De manieren om 5D op Aarde te integreren zijn ongekend, en het beste is om gewoon daar te beginnen – binnen je eigen kleine platforms – jezelf, je kinderen, je relatie, je werkomgeving – en te leren hoe het werkt in jezelf.

Oplossingen voor eeuwenoude problemen kunnen niet onmiddellijk worden opgelost omdat velen van jullie nog een OUD denken is toebedeeld. Het plasmabrein is onderweg, de DNA veranderingen en verbeteringen ook, maar jullie zullen eerst leren om uit je eigen oude programma’s te stappen. En wij gaan jullie vertellen dat het belangrijk is om te weten dat je eerst moet leren lopen voordat je kunt leren rennen.

De eerste stappen naar hoger bewustzijn, aanvankelijk het 5D bewust, zijn eigenlijk heel eenvoudig, ja zelfs voor een beginner die aan het leren is – en nog bezig is met de trivialiteiten van het leven die er niet eens toe doen – omdat andere dingen belangrijker zijn voor het werkelijke grotere en hogere goed – dat jullie eenheidsbewust – Bron Bewust worden. En het zijn juist deze eerste eenvoudige stappen die voor de meesten van jullie buitengewoon moeilijk lijken.

Neem de onderstaande informatie niet te licht op, maar maak het zo persoonlijk mogelijk, relateer het aan jezelf, je eigen leven, je eigen tekortkomingen en je eigen overgangsprocessen. En misschien heb je het allemaal al gehoord of gelezen en is alle informatie voor jou ouderwets, maar ik wil je toch zeggen dat er heel wat mensen aan het front van het proces zullen staan.

Laat me jullie iets vertellen lieve mensen, je ziet je kinderen opgroeien, je leert ze wat je zelf hebt geleerd, je leert ze hoe ze verder kunnen komen in het leven, hoe ze bepaalde dingen kunnen bereiken en voor elkaar kunnen krijgen. Jaar na jaar ontwikkelt het kind een zelfbewustzijn om te overwinnen en alles onder controle te hebben. Het kind belandt uiteindelijk op een eigen eiland waar het alleen nog maar aan zichzelf hoeft te denken – en niet meer aan jou, of aan jouw gevoelens. Het kind, vroeger – zou moeten leren – om een beschermingsmodus in te schakelen om te kunnen – Overleven.

Jullie begrijpen, beste ouders, dat dit NIET het moment is om je kind de les te lezen. Dit is niet het moment om ze te vertellen welk baantje ze moeten nemen, hoe ze moeten praten, wat ze moeten zeggen, waar ze moeten lopen, hoe hard ze moeten zingen, of hoe ze zich moeten gedragen – en de etiquette moeten leren! Je kunt op zijn minst proberen je kind te leren omgaan met het feit dat er meer om hem heen is dan alleen hijzelf, en dat er dingen zijn die veel groter zijn dan hijzelf of het eiland waarop hij woont. Maar val kinderen niet lastig met je eigen oude programmering, toestanden, en hoe je het graag zou zien, of zou willen dat het was – het kind is een reiziger en een avonturier en daar zitten bijzondere kwaliteiten in verborgen, kwaliteiten die jullie als ouders vaak niet zien, of zelfs niet herkennen.

Pas wanneer het kind er zelf voor kiest om van zijn eiland af te komen, is er plaats en ruimte voor het onderricht van het hoger bewustzijn, niet eerder! Misschien kunt u hen leren hoe de overlevingsmodus – in deze wereld – eruit ziet met al zijn eigenaardigheden. Misschien kan je ze leren een goed beeld te vormen van Moeder Aarde, haar huidige mensenkinderen en het leed dat de dieren wordt aangedaan. Krijgt u al een beetje een idee van het collectieve probleem – inherent aan de huidige ‘opvoedingsproblemen’ – de onnatuurlijk gecultiveerde en voorgevormde cultuur – misschien is jouw kind wel de 5D politicus – dus laat dit kind los en help alleen een handje als het nodig is!

Iedereen zal de singulariteit van het overlevingsbewustzijn moeten overwinnen. Je moet voorbij de singulariteit van het overlevingsbewustzijn gaan. Dit lijkt op angst, onbalans, isolement en een singuliere visie. Het collectieve overlevingsbewustzijn kun je vergelijken met de opstandige puber die in de MIJ-modus op een eiland zit. Het overlevingsbewustzijn heeft zichzelf in een bubbel gestopt, omdat het te bang is om te zien wat er nog meer is. De eerste stap naar een hoger bewustzijn is simpelweg het herkennen van de patronen van ‘overleven’. Het enige wat je hoeft te doen is naar ze te kijken en – eruit te stappen – door te begrijpen dat je niet langer in deze modaliteit hoeft te zijn. Je kunt je ontspannen.

Een deel daarvan is dat je op JEZELF moet vertrouwen, waar de ander dat zelf nog niet doet. En misschien zou je nu kunnen zeggen dat je niet echt begrijpt wat ik bedoel met het collectieve bewustzijn van overleven, maar laat me proberen je een voorbeeld te geven: we leven in een soort collectief bewustzijn van verovering, we moeten veroveren, we moeten die berg beklimmen voordat we kunnen zegevieren, we moeten presteren om aan anderen te laten zien, WAT we zijn – NEE, dat hoeven we niet te doen!

Ik zal je slechts een enkel voorbeeld geven uit vele, maar ik wil je slechts een voorbeeld geven uit een veel groter iets. Ik bedoel, een verandering van bewustzijn op de planeet Aarde, verandert ALLES – lees je dat goed? Het verandert niet alleen de esoterische mensen, niet alleen zij die spiritueel ‘bezig’ zijn. Het 5D bewustzijn in vlees en bloed heeft al een 7D bewustzijn – dus gaat alles en iedereen veranderen, want er zijn politieke structuren, heersers van de wereld – de grote val – het kan niet en zal nooit gestopt worden – het is al bezig en zal volledig veranderd zijn tegen 2026.

Alles en iedereen gaat veranderen, tegen de tijd dat vele lichtwerkers en starseeds samen platforms zullen creëren, actief zullen werken aan de veranderingen van hun eigen oude structuren. Zodra de getranscendeerde mens zal opstaan – opvallen – zal de overheid tegen de mensheid opstaan en er alles aan doen om het grote collectieve licht te verminderen – Onze monden zullen letterlijk gesnoerd worden! Het verandert de manier waarop wereldwijd zaken worden gedaan, regeringen regelen hun zaken, om nog maar te zwijgen van de politiek!

Laten we het voorbeeld van de politiek nemen. Een politicus moet veroveren en als ze campagne voeren, willen ze datgene veroveren wat jij als VRIJ mens bent. Zij willen JOU en jouw gedachten, zij willen dat jij degene bent die beslist dat zij de beste zijn. Ze willen jouw mening en JOUW visie en gaan van plaats naar plaats, van mens naar mens, ze zeggen wat ze te zeggen hebben of wat jij wilt horen. Op deze manier veroveren ze – uw gedachten en beslissingen. En zodra zij aan de TOP staan, vinden zij zichzelf onoverwinnelijk en worden zij bijna onmiddellijk – De Absolute Opponent, de Tegenstander. 

Dit is pure isolement-creatie, wereldwijde controle, individualisering – transhumanisme van de hele mensheid – en ze zullen heel ver gaan – let maar op onze woorden! En misschien zeg je nu – wel – dit is hoe het is, we moeten er gewoon mee leven – dit is normaal. Maar NEE dat is het niet – het mag dan ‘normaal’ zijn in de 3D manier van denken – de OUDE energie – maar de 5D in vlees en bloed – zal zich gaan verzetten tegen sommige absurde politieke beslissingen – de onevenredige loop der gebeurtenissen. 

Laten we nog eens een kleine schets maken van hoe het eruit zou kunnen zien waarmee we onszelf meteen kunnen visualiseren: Stel dat de politiek van verovering gevallen is en dat er een politiek zou zijn die spreekt van mededogen, wijsheid, eerlijkheid, openheid, volwassenheid en menselijkheid.

DE politicus die met een charismatische aanpak de “politieke standpunten” kan inbrengen, om de wijzere benadering te geven van wat men probeert te bereiken. Deze politicus kent geen haat, maakt geen mensen zwart, loopt niet langs de ander heen en zegt niet dat de tegenstander lelijk is, een slechte baan heeft of slechte ideeën heeft. Het is voor deze politicus ondenkbaar om de ander klein te maken en te bekritiseren.

In plaats daarvan is hij of zij in staat de ander te feliciteren met diens ideeën en staat hij of zij open voor het uitwisselen van elkaars standpunten en ideeën. Deze politicus bereikt de eindstreep niet, vuisten op tafel om te overwinnen – hij of zij is het met elkaar eens.      

Deze politicus is volwassen, wijs en vriendelijk tegen anderen en ik weet zeker dat velen van u nu zullen zeggen: Dit zal nooit werken! Maar wij zeggen op onze beurt – misschien niet helemaal in het begin – maar het zal werken zodra deze hoger bewuste politicus wordt ingehuurd – geaccepteerd en aanvaard – door de vele tegenhangers – degene die werkelijk durft op te komen voor evenwicht, openheid en eerlijkheid – BALANS!

En dit kleine voorbeeld is hoe het collectieve en sociale ego-bewustzijn werkt en als je begrijpt wat ik bedoel te zeggen, zul je ook het probleem van de hele MENSHEID begrijpen. Als schapen achter elkaar aan navolgend en kijkend wat de ander doet, illusie creërend gecreëerd door politici – van angst zaaien, verdeeldheid creëren, scheiden, monddood maken – machtsstructuren en daardoor gevangen zitten in – het oude rijk – van het Vaticaan, de koningshuizen, regeringen, mainstream media, industriële revoluties, farmaceutische machtstructuren – enzovoort – in een omhulsel van vlees en bloed.

Enorme verschuivingen zullen plaatsvinden die enorme turbulentie zullen veroorzaken aan het einde van deze tijdsperiode en we zullen overgaan naar een nieuw decennium – 2020 – als de grootste verschuiving van allemaal die zowel planetaire als zonne – platformers, schaduwen en sterrenzaden massaal uit hun slaap zal doen ontwaken – en de Nieuwe Mens – voor de nieuwe Aarde zal worden gevormd en gedownload in die periode – de overgang van 5D in vlees en bloed en de verschuiving naar 7D bewustzijn – we nemen het niet langer – en zijn onze eigen (co) creatie.

De politiek zal in opstand komen – zij hebben vele kosmische geheimen in bezit gekregen en zij hebben bijna de gehele spirituele werelden artificieel nagebouwd, van Gaia tot de Maan, van Goeroes tot DNA Manipulatie – en wees niet ongerust als zij biologische oorlogsvoering tegen de mensheid gaan voeren, vrijheden en privileges afnemen, onze lucht en voeding, ondernemers zullen gaan afbreken. Zij zullen onze persoonlijke levens terroriseren – maar maak je geen zorgen – zij zullen niet winnen. De eerste stappen zijn – jullie zelf – en zelfs als het allemaal utopisch lijkt – dat is het niet – omdat ook jullie deel uitmaken van deze enorme verschuiving, de kanteling dat de duisternis weer in balans zal komen – één zal worden en zal samenwerken met het licht.