Resonantie Healing

Alle mensen dragen een energielichaam (hologram) die voor het blote oog niet zichtbaar, maar wel aanwezig is. Het hologram is direct verbonden aan ons lichaam en is bij elk mens zo uniek als een vingerafdruk. Deze stuurt de chakra’s aan voor een optimale levensenergie en is het verbindingsstuk tussen ons kosmische en aardse leven. Met ons energielichaam  kunnen we in contact met bepaalde helende bronnen treden die de genezende vermogens versterken. Eigenlijk is ons hologram dé sleutel naar het grotere potentieel van de mens. Bij de meeste mensen is het hologram beschadigd, vervuild, scheef of vol met oude energetische lijnen die ons in het leven afleiden en belemmeren. Resonantie Massage & Klanken Healing is een techniek die gebruik maakt van de resonantie van de aarde, eeuwenoude klanken-healing en het plaatsen van licht en kleurcodes vanuit de kosmos. Hierdoor worden de frequenties van het energielichaam verhoogd, die ervoor zorgen dat de oude energie die je niet meer nodig hebt los wordt getrild en afgevoerd. De lichtcodes die worden geplaatst zijn harmonieuze energetische trillingen die heel lang actief in het energetische lichaam blijven doorwerken. Je zou het beter een reset of herprogrammering kunnen noemen. 

Kompaswerk plant het zaadje en jij groeit zelf verder! In de praktijk verricht ik een geheel eigen werkmethode waarvan ik weet dat dit pionierswerk is. De resonantietechnieken ben ik gaan combineren met de energetische massages en chakra healingen die ik al sinds 1999 bij mensen verricht. Inmiddels komen mensen van heinde en verre naar Kompaswerk, omdat deze unieke Resonantietechniek gewoon écht werkt! 

Voorafgaand aan het consult, verricht ik een aantal handelingen in de praktijk om me te kunnen ‘afstemmen’ op de persoon die onderweg is. De gehele ruimte wordt energetisch schoongemaakt en dan ga ik mijn eigen emoties vrijmaken om zuiver te kunnen waarnemen tijdens de gehele sessie die bijna twee uur duurt! Na de kennismaking en uitleg van mijn werkzaamheden begin ik met het maken van een persoonlijke tekening. Hierbij voel ik de kleurtrillingen doorkomen waarmee het energielichaam verbonden is. Er vormen zich symbolen, patronen en structuren om blokkades op te sporen. 

Tijdens de energetische massage moet ik in contact treden met de oude alchemist in mij, omdat ik anders het hologram niet kan ‘aflezen’. Hierbij ga ik soms een (licht)taal spreken die tijdens de sessies soms hoorbaar kunnen zijn. Ondanks voor deze wereld ongebruikelijk, is het voor mij een heel normale manier van communiceren met mijn helpers en zielenfamilie. Tijdens de energetische massage ben ik volledig afgestemd op de energie van onze aarde en de kosmos en ben ik uitsluitend een werktuig van het licht.  

Energetische implantaten en lastige entiteiten worden uit het hologram gehaald en de ‘gaten’ die ontstaan dichtgemaakt. Vervormingen, verdraaiingen en beschadigingen van het hologram worden hersteld en rechtgezet. Zwarte energetische lijnen die zitten vastgehaakt worden doorgesneden en afgevoerd, denk hierbij aan symbiose, vloeklijnen, voorouderlijke verbindingen en oude familielijnen die je in dit leven helemaal niet bij je hoeft te dragen. Alle 13 chakra’s worden schoongemaakt en geactiveerd en voorzien van de juiste kleurfrequenties en trillingen. 

Geheel veilig en ontspannen lig je op de behandeltafel naar klanken en muziek te luisteren. Tijdens een behandeling hoef je niet zo heel veel mee te krijgen dan mijn warme handen op je ruggenwervels met mijn zelfgemaakte oliën, via mijn handen worden de allerdiepste blokkades los gemaakt door een speciale massagetechniek. Vrijwel iedereen voelt de ziel in het lichaam dalen tijdens deze behandeling, wat een geweldig gevoel is! Jouw ziel krijgt weer connectie met het fysieke lichaam en toegang tot de zelf-genezende vermogens. Voor veel mensen voelt deze behandeling als ‘thuiskomen’ in het lichaam en op aarde. 

Wanneer het hologram zeer ernstig vervuild is geweest, kan het wat langer duren voordat de frequenties, trillingen en herprogrammering integreren. Ook de ziel heeft tijd nodig om te wennen aan deze hernieuwde samenwerking. De geplaatste coderingen, afstemming op de juiste frequenties en geactiveerde chakra’s verrichten tot op een heel diep cel-niveau hun werk en dat heeft tijd nodig, dus gun jezelf die tijd. Het energielichaam kan nu eindelijk het werk verrichten waarvoor deze bedoeld is. De blokkades opheffen zal dus thuis verder gaan in een eigen tempo. Laag voor laag worden oude pijnen aangeraakt en uitgewerkt om de weg naar vrijheid te maken. Je komt in aanraking met synchroniciteit, boodschappen, dromen en verdere ontwikkeling naar jouw eigen hogere bewustzijn. Het is ook belangrijk dat je na de healing zélf actief aan de slag gaat met aarde-meditaties. Drink lekker veel water, ga met stenen en kristallen werken, breng tijd in de natuur door, neem troeteltijd met de dieren en ontspan! 

Consult inboeken of vragen? Schrijf dan een email naar www.kompaswerk.nl 

Kosten eerste consult: Kennismaking, Persoonlijke Tekening met codering en Behandeling – € 89,00  

Vervolgconsult: Behandeling meteen starten om de dieper liggende lagen die eerder los zijn gekomen af te voeren –   € 74,00 

De betalingen graag á contant na de behandeling te voldoen, deze bedragen zijn inclusief BTW. Je ontvangt een bevestiging via email van de gemaakte afspraak. Wanneer de afspraak niet binnen 24 uur wordt afgezegd, een no show of afmelding ná de afspraak, wordt het volledige tarief in rekening gebracht. De afspraak kan ten alle tijden kosteloos worden verzet naar een andere dag of datum bij onverwachte calamiteiten.