Collectieve Genezing 12e Helix koppeling

“we zien de wereld
die we kunnen beschrijven”

17-07-2022 Versleuteld en Gecodeerd: wederom een behoorlijke complexe uitleg van een stuk collectief schrijven van een twee weken durend Onderzoek, dus is er een protectiecode, tevens activering in dit deel van Jullie DNA Geplaatst en Jullie zullen Ongetwijfeld de afgelopen Dagen wellicht iets gemerkt hebben hiervan, maar het is belangrijk voor het werk dat Jullie hier aan het doen zijn met Elkaar.  

De Archonten zijn géén energieën en zij zijn niet 13.000 – noch 20.000 jaren geleden hier binnen dit planetaire systeem binnengedrongen, dit is namelijk ruim 7.7 miljard jaren geleden dat zij genetische experimenten gingen uitvoeren op de MENSELIJKE Lichamen van TaR-RaH – Zij hebben van TaR-RaH hun ‘Jachtgebied’ gemaakt en zij opereren vanuit dit Vijfde Universum, dat zij hadden Overgenomen via de Vernietigde Lyra Constellaties (de toegang naar deze Universumtijd).

Zij Waren Twee Multidimensionaal Reizende Schepen met Kwaadwillende Buitenaardsen die dit vijfde universum Eonen (geologische tijd) geleden over hebben genomen – Wat een Eon inhoudt, kunnen Jullie lezen indien Interesse Hiernaar: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eon_(geologie) (voor Engelse Vertaling de Rechtermuisknop) – deze komt met informatie die (Redelijk) Dicht in de Buurt komt van het ‘Begrijpen’ binnen de Menselijke Taal – Daardoor het Meest ‘Correct’ van wat Wij hebben kunnen onderzoeken van jullie Zielen Tijdsaspecten.

Archonten zijn niet vanuit de Creatie van de Bron zoals Zielen dat Wel zijn, maar een zéér geavanceerde ontwikkelde kunstmatige intelligentie die al Vele Eonen achter jullie Zielencommunes aan het Jagen zijn – Zij zijn Kosmische Hunters, zoals Hier de Jagers achter het Wild aanjagen voor Menselijk Voedsel, is Angst HUN voedsel … en de Schepen Waren hun Jachthutten ( dat is weer mooi uitgelegd nietwaar? 😜 )

Ondanks lastig voor ons dat de tijdsaspecten bij de Zielencommunes nog in Lineaire Tijdsverbindingen plaatsvinden van het aangeleerde Denken en Spreken, is dit dus het lastigste stuk in de communicatie, maar we gaan weer ons best doen.

Jullie Oorspronkelijke Crone DNA werd volledig uit elkaar gerukt naar de Vergetelheid en Zielen Incarnatie Loopingsystemen door genetische manipulatie van het Menselijke Crone-DNA (blauwdruk van dit lichaam) ten tijde van de overname, tevens vernietiging van Atlantis door het Binnendringen van de Buitenaardse ‘Goden Egyptenaren’ en al veel eerder de Annunaki die hen Toelieten, tot de Huidig Verworden Maatschappij en tot deze Reptiel/Dierlijk Geseksualiseerde Ziekelijke Lichamen én Geesten, met als bedoeling Definitieve Onderdrukking van de Zielen Beings in het Vrouwenlichaam.

Van jullie Vrouwenlichamen Die vanuit de Oorsprong één Jongen en één Meisje kregen uit één Zwangerschap – de Broer en Zus – de Menselijke Tweeling die werd gevormd door een Goddelijke Samensmelting van Feminiene en Masculiene Zielen Beings in het Menselijke Lichaam van TaR-RaH – Haar Oorspronkelijke Kinderen – Want deze Zielen Incarnatiehulzen zijn Haar Creatie – De Feminiene en Masculiene ‘Zielenleer’ is de Creatie van de Leiders van Dit Universum en zij werken weer vanuit de Uitdijing van het Omniversum en het Omniversum werken weer vanuit Continuüm in vanuit de Bron (de Mandelbroth Theorie legt dit het Beste uit van wat wij in onze Onderzoeken zijn Tegengekomen).

De Tijd die Jullie kennen is niet de Werkelijke Tijd, want Deze gaat Namelijk Andersom dan Jullie is aangeleerd omdat het Continuüm Rollend is. Van Binnen naar Buiten, van Buiten naar Binnen, van Ver Weg naar Dichtbij van Dichtbij naar Ver Weg, Van Toekomst naar Verleden, van Verleden naar Toekomst – En Jullie Bevinden je in de Uitdijing en dus de Kringen van Tijd en Reizen door deze Kringen van Tijd die niet Gestapeld, maar Informatie is – zoals de Ringen in de Bomen deze Informatie óók Bevatten in hun DNA.

Tijd heeft géén 24 uur per dag, géén zeven dagen in de week en géén 365 dagen per jaar. Tijd heeft zelfs geen Eonen of Jaren, maar wordt Hier als Zijnde als een soort ‘belangrijkheid’ Aangeduid. Doordat jullie in Vergetelheid zijn gebracht, Herinneren jullie niet meer dat Jullie Slechts Aanwezig zijn, zoals Bomen aanwezig zijn in hun DNA vorm 😊 – Oops we dwalen weer af!

De Archonten maakten van TaR-RaH en Haar Mensenkinderen een soort Warenhuis voor Voedsel, door de Goddelijke Zwangerschappen en Samensmeltingen ‘Over te Nemen’ door Genetische Manipulatie van jullie Vrouwelijke én Mannelijke DNA Lichamen en daar ‘kweekbakjes’ van te Maken – Dit draagt een enorm ingewikkelde en uitgebreide DNA geschiedenis die bijna niet te Bevatten is, laat staan te Begrijpen – maar ja het is Waar én de Huidige ‘Realiteit – dat zowel energetisch (Zielen) als werkelijk fysiek (Lichamen) van Jullie ‘Slaven’ gegeten wordt. Zij veroorzaken Trauma’s in Jullie Systemen en Eten dan de Angst en Pijn op.

Daarnaast, wat velen, laten we maar gerust zeggen vrijwel de gehele wereld niet Weten of Wisten, en daar Ziende Blind voor zijn – de zogenaamde 3D ‘slaaf’, is dat zij létterlijk de Lichamen van de Mensenkinderen opeten, van alle Leeftijden, maar het Liefst eten zij het Bloed van Zwaar Gemartelde Kinderen en de Fysieke Abortussen van Jonge Vrouwen op.

Zij hebben al Tienduizenden Jaren Lang hun Pedofielen, Verkrachters en Mishandelaars aan het Werk via Pedofiele Sektes waarvan de laatste, de langste en meest Bekende Sekte van de Vroege Egyptische Tijd waar de zogenaamde ‘Goden’ Wereldwijd hun ‘Intrede’ deden, tot de Huidige Tijd van de Kind Bruiden die Kinderen krijgen van Pedofielen die weer nieuwe pedofielen (seksverslaving) ontwikkelen uit naam van de zogenaamde ‘Kinderen van God’ zijn ook Zij Slachtoffer en Dader tegelijkertijd!  

De Opstart van Jullie ‘Ascentie naar Vrijheid’ en om Jullie uit De Incarnatie Loopingsystemen te Bevrijden is ruim vijfduizend jaar geleden al begonnen – van Binnenuit op en in de Aarde – en niet door de vele Goeroes die Jullie ‘Huidige Mensheid’ probeerden Mee te Lokken in hun Artificiële ‘Spirituele Ontwaking’ naar de vorming van Transhumanisme – Moderne Slavernij.

Waar Honderdduizenden Kinderen Gemolesteerd en Vermenigvuldigd werden Door Reptielen ‘Overnames’ van het DNA – de ‘Zwarte Eieren van de Archonten’ via Sodomie, Verkrachtingen, Ontvoeringen, Ongewenste Zwangerschappen van Jonge Meisjes, naar de Huidige Abortuswet, de Pedofiele Politieke Leiders die beheerst worden via MK Ultra enzovoorts.

Gisterenmiddag (Nederlandse Tijd) hebben Wij met Elkaar een Enorme Trance Sessie gehad met Velen die werken vanuit de Achtste Golf binnen het Coherentieveld – Waarbij Vele TaR-RaH Geboortevrouwen en hun Galactische Vaders, de werkelijke Slachtoffers van dit Artificiële Tijdsslot werden Geholpen om HUN Vrijheid terug te Geven en Hiermee is Officieel Collectief de Twaalfde Helixkoppeling aan het Herstellen en Wordt de ‘Zwarte Vader’ uit Jullie Vrouwelijke én Mannelijke DNA Incarnatie Systemen gehaald!

We hebben Hierbij Tussen 14:00 en 17:00 een Astrale Afdaling gezien van de Oorspronkelijke Jeshua Engel (dus niet de Artificiële) die Jullie Universele Begeleider van het ‘Nieuwe Collectieve Bewustzijn’ is – En de Herinneringen aan Jeshua zal als ‘Hoger Bewustzijn’ in Jullie Bron DNA Geactiveerd Worden, opdat Jullie Voorgoed uit het Incarnatie Looping Systeem en de Gevangenis waarin Velen van Jullie Verkeerden Bevrijd Zullen Worden, zijn er Vele Vele Vele Helpers aanwezig.  

Allen – Wereldwijd, dus ELK Lichaam die Momenteel op Aarde aanwezig is krijgt een 4.9 Geheelde Helixkoppeling, die nodig is om ‘weer naar huis terug te keren’. In augustus van 2020 Zijn er Negentig Overgangsportalen Geopend en aan Elk Portaal staat een Liefdevolle Engelengroep om Hen Terug te Begeleiden naar Huis. Niemand zal ‘achterblijven’ en er zal geen enkele Uitzondering Zijn. Iedere Zielentrilling en Elk Zielenvolk die Hier gevangen zat, dus ook Degenen die Hier nog niet in deze Tijd Aanwezig mochten zijn, maar door de Buitenaardsen Binnen werden gehaald binnen dit Universum om Hun Slaaf te Worden, Zullen Terug Keren naar Hun Zielen Volkeren en Tijdslijnen vanwaar Zij Afkomstig Zijn .

De Opschoning, het Herstel, Activering en Cellulaire Herinnering van de Twaalfde Helixkoppeling kan eventuele ‘Verschijnselen’ inhouden die erg veel op Artificiële Aanvallen Lijken. Het Herstel houdt in dat de Getraumatiseerde Werkelijke Zielenherinneringen als Valselijk Epigenetisch ingebrachte Templates in Jullie DNA Verlost worden van de Archontische Eieren waar ‘Herinneringen’ in liggen opgeslagen die zowel Zielsinhoudelijk als Artificieel zijn, waardoor de ‘herinneringen’ wat door elkaar heen kunnen lopen. Het Onderscheid zal Jullie Duidelijk worden door te Resoneren met de Informatie die Jullie Tribe Alchemisten zullen gaan Schrijven in hun Collectieve Schrijfsels.  

Al Diegenen die nog (Onbewust) vanuit de Artificiële Spirituele Ontwaking aan het ‘Channelen’ en Schrijven zijn zullen ‘On Hold’ Worden Gezet (dus geen informatie meer ontvangen) tot Zij Volledig zijn Opgeschoond van Het Aanwezige ‘Zwarte DNA’.

Het is Misschien Fijn om te weten dat de latent (bewust en onbewust) aanwezige Angst, Verdriet, Woede en Pijn Vrij Gaan komen en Afgevoerd kunnen Worden via Jullie Hologram (de menselijke Leylijnen) naar TaR-RaH haar Leylijnen waardoor zij dit Collectief kan Transformeren. En het Advies luidt om Zo Meditatief en zo Bewust Mogelijk Aanwezig te Zijn in jullie Dagelijkse Activiteiten en Rustmomenten.

Dankzij de Recente Ontwikkelingen van de Vele Helper Gridwerkers is TaR-RaH inmiddels Krachtig genoeg om dit Collectief Archontische ‘Zwarte DNA’ te Transformeren. Observeren in plaats van Participeren wanneer Anderen een Conflict met Jullie aan willen gaan, Zij worden namelijk Nog Geleid en Gestuurd vanuit het Overgenomen, Beschadigde en Aangehaakte DNA.

Daarnaast vinden er bij Velen Dromen over (Klein) Zonen, Broers, Vaders en Opa’s plaats die een Boodschap of Informatie Komen brengen. Ook Dromen over Buitenaardse Ontvoering, Verdrinking, Verbranding vindt Plaats omdat de Twaalfde Helixkoppeling (de Natuurgenezers Helix) aan het ‘Verwerken’ is wat er allemaal heeft Plaatsgevonden met jullie ‘Druïdische’ en ‘Galactische’ Zielen Ervaringen en Voorouderlijke Epigenetische DNA.

Velen hebben al langere Tijd last van het maag- en darmstelsel (het afvoersysteem) waaronder misselijkheid, indigestie, spastische darm aanvallen, opvlammingen van ontstekingen, behoefte aan ‘lichtere’ maaltijden, gezonde vezels (geen gluten), gezonder (biologisch) voedsel, veel opgeschoond water en kruiden, theeën, bachbloesems en tincturen.

Een Pijnlijke of Lastige druk/trillingen op de Onderbuik en het Baarmoedergebied, menstruele klachten, Prostaat en Plas problemen, ‘seksuele’ problemen, moeite met intimiteit, intermenselijke- en liefdes conflicten/moeilijkheden.

Probeer vooral te Ontspannen in deze Roerige Tijden van de Energetische en Fysieke Upgrades en wanneer Je iets niet Vertrouwt, ga dan Gerust naar een (Holistische) Huisarts, zij zijn immers bij Levensgevaar nog altijd Jullie Vriend in Plaats van Vijand. Dit was het weer voor Vandaag 😊