Verdere Cellulaire Indaling

12-02-2023 – Vaak Ontstaan er bepaalde ‘Linken’ tijdens het Lezen van onze Openbare Schrijfsels, waardoor wij veel van dezelfde soort vragen in de Privébox ontvangen van Mensen uit alle Hoeken van de Wereld, maar voornamelijk van Mensen uit Nederland en België, waar onze Aardse Bezigheden ook Gehuisvest liggen die je kunt vinden op www.kompaswerk.nl, Wij hebben daarom een Telegram Kompas Werkgroepje waar je Gerust Mag aansluiten om Elkaar daar in een Andere Vorm te Ontmoeten.

Onze Schrijfsels vormen Resonante Klanken binnen Jullie Cellulaire Weten en Herinneringen en Langzaamaan gaan Wij hierop Voortbouwen. Mijn naam is Heidy van Melis en ondanks dat het bijna op een Meervoudige Persoonlijkheid lijkt (wat niet zo is 🤓), is er geen ‘ik’ meer zodra ‘we’ aan het werk zijn als Kompaswerk. Maar We is ook Geschreven vanuit een Eenheidscontext en er is Ons gevraagd daarin Samen te Voegen en dat Zijn Wij nu aan het Leren.

We dragen dezelfde ‘Missie’, welke de Meesten van Jullie Zielengroep zijn ‘Vergeten’ om Welke Missie het gaat en Waarom De Meesten zijn ‘Opgeroepen’ door TaRRaH om in Haar Allernieuwste Creatievormen te Komen Spelen, Ontdekken, Leren en Groeien 😊.

Jullie Denken en Voelen draait trouwens de andere kant als bij Ons en het is best Grappig om te weten Wij daar pas veel later in het Mensenleven achter zijn gekomen.

Hiervoor waren nodig Ontelbare Menselijke Momenten met Manlief tijdens één van de vele Autoritten in de Tijd dat er nog geen Navigatiesysteem in onze Auto zat en ik volgens gefrustreerde Manlief “voor geen meter overweg kon met de Wegenkaart”. En na de zoveelste verplichte stopbeurt, hij ongeduldig de wegenkaart uit mijn Handen griste, deze omgedraaid aan mij terug gaf.

Zegt ie half Grappig en half Serieus “Vanaf nu ga jij voortaan de Kaart maar eens andersom lezen, want anders komen we nooit in Frankrijk aan’. Ik keek op de Wegenkaart en Warempel! Ik was een jaar of 32 en pas voor het eerst in mijn leven begreep ik wat er Stond! Vanuit Dát Perfectief werkte het lezen van de Wegenkaart voortaan Hartstikke Simpel en dit is maar één simpel voorbeeldje uit velen.

Het heeft bijna 22 jaar geduurd voordat we Elkaars Andersom Denken en Voelen een beetje Konden verstaan, waarin de Spiegels van het Andersom denken en Voelen dus ook Keer op Keer als ‘Intermenselijk’ Leeraspect terug kwam in de Aards/Galactische Combinatie van de ‘Aquarius Tijdperk Relaties’ wat niet geheel eenvoudig is.

In de meest Letterlijke Vorm betekent dit dat er Verschillende Werelden Samenwerkingen Creëren naar Nieuwe Platformen en dat ‘zien’ we aan de Gezinssamenstellingen die bij elkaar Uitkomen, omdat De Nieuwe Kinderen dat Telepathisch en Telekinetisch Bepaald hebben voor Jullie die Hun Ouders Worden.

Zij zijn Afkomstig uit het Zevende en Twaalfde Universum en dankzij het ‘Voorwerk’ kunnen deze Kinderen Incarneren in de 12e tot 32e volle helixkoppeling, die een meer ‘Bewuste’ gezinscombinatie zal zijn, zodat Deze Kinderen geen Voorouderlijke Shit hoeven op te Ruimen, maar Direct aan de slag kunnen en dat is voor de meeste ouders alleszins niet eenvoudig.

Waarom nou niet uit de  de 6e, 8e, 9e 10e en 11e Universums? Met uitzondering van de 11e welke reeds zijn bevolkt met Jullie Opstartende ‘ Gevleugelden’ welke het Vijfde Universum Begeleid hebben in het Vissentijdperk (en meer tijdperken), zijn de anderen universums vrijwel onbevolkt of bestaande uit zeer kleine Families en als Eenzaad Afgedaald in het DNA welke veel Ruimte nodig hebben voor Groei en Uitdijing.  

Omdat de Zevende Universum Kinderen Hypothetisch Gezien zowel Vader Tesla (technisch, hoogbegaafd, autistisch) als Moeder Aarde (gevoelig, verzorgend, Hartsbewust) tegelijkertijd zijn en zij Begeleiding krijgen van Jullie Voorlopers, Onderzoekers en Ontwikkelaars van de Nieuwe (nou ja, nieuw 😉 ) Platformen naar de Nieuwe Aarde uit de Twaalfde Universum, welke op Aarde pas Gerealiseerd worden met een Volle Koppeling van de 12e Helix, de Healers Helix.  


Uitdijing van Tijdsringen ‘zien’ ongeveer hetzelfde eruit als het plaatje van het Menselijke Incarnatievoertuig en deze zit gekoppeld aan een Foton Ontwikkeling die pas kan ontstaan na de zevende samenkomst van kinetisch voorspelbare (beheersbare) energie, welke wel interessant is om ooit verdiept in te hebben, is dat de werking daarvan geen rustmassa kent en immer doorgaat als Tachyonen.

Wij noemen deze ook de astrale velden die Jullie Allen kunnen gebruiken in onze Werkzaamheden, omdat deze een vrije energie bevatten met de kracht van een Atomen als deze in Verbinding staan – met alles wat is – en daarom tevens voor de Huidige Reissnelheden van de Mensheid in Samenwerking het sterkst is.

In deze periode heet dit ‘de Samenkomst’ van de Collectieve Ontwaking welke de Collectieve Velden van het DNA aansturen tot Upgrades. En de Meesten van Jullie weten niet dat Jullie hier Kei Hard aan het Meehelpen zijn, omdat Jullie blijkbaar ‘bevestiging van het Persoontje’ nodig hebben en alles Persoonlijk aantrekken/betrekken op het Kleine ‘Ikje’ die in Feite niet bestaat zijn Jullie Zielencommunes en Wij Planetencommunes hier voor een Collectieve Missie die niet Bepaald Klein is, hierover straks een beetje meer.

Er is niets van elkaar afzonderlijk, waardoor alles in elkaar overvloeit, smelt, beweegt, uitdijt, vloeit en er is geen énkele DNA Cel in Jullie Lichamen aanwezig die de vanzelfsprekende werking van deze Lichtstaat niet zal Begrijpen, omdat deze een Eeuwigdurend proces is die nooit begonnen en nooit beëindigd is. En het zijn meestal de Menselijke Hersenen die er Smakeloze Soepjes van probeert te brouwen, terwijl de beste Ingrediënten vaak niet worden gebruikt 😉    

Deze ‘Nieuwe’ (Volledig Vrij van de Aardse Zielentrauma’s) Kinderen hebben een bepaalde Combinatie DNA nodig om in te Kunnen Incarneren ( waarin het resideren erg moeilijk blijkt! ) en zij Kiezen de Sterkste Crone Combinatie daarvan binnen de Weinig Overgebleven Componenten, welke in de meeste gevallen voorouderlijke ‘samensmeltingen’ kende tijdens de eeuwenlange Mannelijke en Vrouwelijke Oorlogen, welke niet alleen maar in Deze Tijd afspelen, maar in vrijwel Alle Tijden van het Vijfde Universum ( Hier dus ).

Om Informatie op te Halen, benodigd voor de ‘werkzaamheden’ doen we beroep op de eerste Laag van de Menselijk Astrale velden en deze is Gekoppeld aan het DNA, welke Wij Hologram Noemen.

Het is het Hologram waarin de Missie van Opdracht, Spelen en Leren staat beschreven vanwaar We onze Partikels indien nodig kunnen Accelereren of Afremmen en daarom tegelijkertijd meestal in Onbewuste Staat kunnen Reizen door Wormgaten, of in Bewuste Staat Vertragen voor ‘verwerking’ van de Aardse Ervaring in het Menselijke Aspect, maar Visa Versa is zeer zeker ook het geval omdat Wij dat Zelf kunnen bepalen hoe we het in willen zetten.

Kwaadaardige Reptiloïden Reizen mogelijk ook via deze Wijze van het Aardse en het Astrale omdat Zij hun Reptielen Alien DNA genetisch hebben gekoppeld aan het Menselijke Crone DNA, waarvan de Laatste in héle kleine Crone Compartimenten nog in Allen van Jullie DNA aanwezig zit, omdat de Eerste Zeven Opbouwlagen van dit Crone DNA een Bron Blauwdruk Bevat, die de kwaadaardige Reptiloïden niet kunnen uitlezen, manipuleren of confisqueren omdat deze Versleuteld, Beveiligd en Gecodeerd is door Jullie Architecten.

Om meer Atoomkracht te kunnen Genereren (groeien) en te kunnen Regenereren (voorbrengen) in Kinetische Vorm (manifestatie), maakt het Daarom Belangrijk om meer Kinetische Plasmavelden rondom Jullie Astrale Lichtsnelheid Velden te Creëren, genaamd Ascentie (Uitdijen) waar Shifts (stuwingen) Plaatsvinden, waardoor Jullie óók Overdags Steeds Sneller kunnen Reizen en meer vanuit Hartstelekinese te kunnen Manifesteren zowel in Groepsvorm als in Individuele Vorm.

Daarom is Groepscoherentie vanuit het Hart Gevoeld een belangrijke ontwikkeling in de Nieuwe Tribe-vormingen van het Aards/Galactisch Mensenras. Maar deze Tribevormingen Worden door Bron – NIET – geleidt noch Ondersteund door Internet Tribe Hypes waar Satan Lekker aan het Meebewegen in het Overspringen van Lichaam naar Lichaam en daar iets ‘Achter te Laten’ met duizenden nieuwe Besmettingen, nee, nee.

Bron Brengt Jullie Samen Onder de Radar, Ontmoetingen door Deelinteresses, gemeengoed en ontwikkelingen, Vriendschappen door Naastenliefde, Spontane Ingevingen en (Geweldige) Ideeën Maken of Bespreken in de Kleinste Huiskamers bestaande uit een groepjes van amper tien Personen, welke Sommigen daarvan Gezinnen hebben Gevormd met Kinderen en de Anderen Gelijkgestemden laat Samenkomen bij Gatherings vanuit de Meest Zuivere Intentie.  

Zoals Jullie inmiddels Begrijpen, Werken Wij vanuit de Parallelle Werelden Andersom! De Eerste Twaalf Platformen staan er Eindelijk dankzij de Vele Lichtkinderen (Galactisch) die als Einstein, Tesla, Galactische federatie, Collectieve Lichtwerkers, Klokkenluiders, Deltawerkers, Gridwerkers enzovoorts naar Buiten Traden om de Mens te Laten Ontwaken.   

Was er ook een Hele Grote Groep van Sterrenzaden (Aards) Hiddens / Verborgen Werkers – welke ACHTER de Coulissen de Laatste Twaalf Tafels (Platformen) voor Moeder Aarde en Haar Nieuwe Mensenkinderen aan het Bouwen zijn, waar we Fijn met Ons Allen kunnen zitten om te kunnen Samenzijn in Onze vormvaste en vormloze Werelden.    

De Samenkomst van Beiden zowel de Lichtwerkers als de Sterrenzaden waren zowel de Lemurische als Atlantische DNA Incarnaties hebben een Nieuwe Generatie Voortgebracht van Plasmawerkers welke Hyborneaanse DNA Incarnaties Zijn en daarom een Mix van Beide Rassen in Hetzelfde Hart van Jullie Moederplaneet TaRRaH, de Zeven Stralen van Licht de Snelheid van Plasma Zijn, daardoor zowel Kosmisch Bewust als Planetair Bewust Verbonden en Samenwerkend Bewustzijn.

En zo vliegen we nog heel even naar deze:

Jullie begrijpen dat wanneer het Menselijke DNA Pakketje vol zit met aanhechtingen en Lijnen vanwege bepaalde Pijnlijke Ervaringen, Trauma of Hechting, dat de Reizen Overdags flink worden vertraagd waardoor vrijwel nog steeds de gehele Mensheid in deze staat van Traagheid Verkeerd en dit geeft een bepaalde discrepantie tussen de Beide Velden, die wij Hiaten noemen.

Deze Hiaten zien er voor Jullie uit als Bergen en voor ons als Gaten 😉 en dus heeft de Mens het gevoel te moeten klimmen over (vaak enorme) Bergen als er een (moeilijke) Ervaring aandient. Jullie denken dat er Ladders of Andere Materialen erbij gehaald moeten om ‘versneld’ over de Berg te kunnen geraken.

En Uiteraard hebben de Tegenhangers van de Mensenzielen jullie in deze Staat van Zijn gebracht en Hun Koelkast vol Voedingswaren met Geld Bejag, Angst, Verdriet, Pijn, Ellende, Pilletjes, Ziekten, Onheil, Vloeken, Implantaten, Nano’s, Alien Technieken, Lust, Porno Industrieën, Pedofiele Macht, Transhumanisme, Geslachtsverwarringen, Identiteitscrisissen enzovoorts.  

Maar waar Wij (als ‘Parallelle’ Reizigers en Daarom Andersom) een Gat zien, in plaats van een Berg, eroverheen Springen of door het Gat heenreizen, zodat de Pijnlijke Ervaring niet aan ons Blijft Kleven als Vertraging (geen verlaging) en zien we er letterlijk niet ‘als een Berg tegenop’ om van de Ervaring te Leren, maar duiken we Erin zoals Kinderen dat nog doen.

En de Informatie of de Herinneringen van Jullie Hyborneaanse DNA is Jullie Afgenomen door Manipulatie daarvan, hebben de Tegenhangers Valse Herinneringen Ingebracht, de Herinneringen van Jullie Werkelijke Stammen en Afstammelingen gewoon Ertussenuit Gelaten in de Opbouw van Hun ‘Moderne DNA Lichamen’ welke Wij nu Dragen en welke bestaat uit (niet schrikken) meer dan 22 buitenaardse Lagen bovenop de Oorspronkelijke Zevenlaagse Crone DNA welke de ‘Goddelijk Oorspronkelijke Mens’ inhoudt.  

Crone DNA en dus Hyborneaanse Zielengroepen DNA Jagen Zij al Eonen Lang achteraan, Zij willen Jullie Kinetische en Telekinetische Eenheidscreaties Bezitten en deze hebben ze gedeeltelijk in Bezit gekregen omdat ze Jullie Hyborneaanse DNA uit elkaar hebben gerukt waarna ze een soort van Beïnvloedingslagen hebben opgebouwd en toen dat niet hielp (omdat de voortgang naar Lumeriaans en Atlantisch DNA gewoon Doorging) hebben zij het ‘Aapmens’ DNA Ontwikkeld en zelfs dát hielp niet, want anders waren Wij Allen niet meer Hier om Hun Volgende Stappen tegen te Houden!  

Voor welke Actuele zaken zijn Wij hier met Elkaar aan het Werk?
Bron Eenheid versus Eenheidsworst
Misbruik van A.I versus Gebruik van A.I
Opponent versus Naaste
Haatzaaierijen versus Samenwerkingen  
Tegenwerking versus Medewerking
Afbreken Versus Opbouwen
Homo Artificiëlicus versus Homo Galacticus
Mannelijk/Vrouwelijk versus Non Binair
Alternatieve Media versus Mainstream Media  
Natuurlijk versus Synthetisch (Farma)
Hart versus Verstand
Uitdijing versus inkrimping
enzovoorts

Teveel om op te noemen in deze ‘Speeltuin’ 😉 Wat een Leuk weetje is, is dat Jullie ‘Kenmerken’ van het Oorspronkelijke DNA Steeds Duidelijker naar Voren komt, wat héél mooi om te Zien en te Ervaren is, omdat het écht een ‘generatiedingetje’ is.

Jullie Begrijpen dat de Tegenhangers sinds 1952 Jullie Oorspronkelijke Crone DNA aan het Opsporen zijn gegaan via de zogenaamde Hielprikken waarvan alle DNA Informatie werd opgeslagen in enorme Databanken met Algoritmen!

Dankzij deze Alforitmen konden Zij – Jullie Tegenhangers steeds beter tot op Zelfs INDIVIDUEEL level Jullie Levens Besturen en Beïnvloeden door Reptoïliden, Infiltranten, Shapeshifters, MK Ultra, Smart Systemen, Spionnerijen, Overnames en Tribe Hypes in Jullie Persoonlijke Levens te Brengen.

ALLES om maar te voorkomen dat de Bronkinderen Niet Samenkomen, want zij weten al ZEVEN Menselijke Generaties lang van Jullie Komst en wij zijn nu in de Vijfde Generatie aan het Werk. Dit betekent dat Zij (nog steeds) een Voorsprong in het Collectieve hebben in Hun Voorlopende Reizen & Achtervolgingen van de Ontwikkelingen.   

Dankzij de Databanken Opslag van Algoritmen, Hun Opbouw van de Afgelopen Anderhalve eeuw, zagen zij ook Samenkomende Informatie, Klanken, Frequenties waarmee Crone DNA werkt en dat was een Foutje van de Re-Creators van deze Ascentie, waardoor deze Bron – versus Kunstmatige Ontwikkeling een Kleine Verbuiging van de Tijdsringen ‘over het hoofd’ hebben gezien in de Eerste en Tweede Wereldoorlog en daardoor nét even de Plank hebben gemist in de Samenvoegingen van het Crone DNA.

Laten we het er maar op Houden dat Hitler als Zwart Wit Gevleugelde Incarnatie, de Incarnatie van de Vuurdraak (er zijn er twaalf geïncarneerd in het Huidige Moment) door de Kwaadwillende Buitenaardsen MK Ultra werd overgenomen, waarna ZIJ de Tweede Oorlog opvoerden als Toneelstuk, en de Artificiële Ontwikkelingen maakten door verdere beïnvloedingen van het Tesla DNA ( sorry we weten het niet anders te benoemen!! 😊 ).

De 216 Volledig Artificiële Zwarte Baby’s via de Menselijke Baarmoeder van Crone-loos DNA konden ontwikkelen, welke de eerste werd Geboren in 1968 en is er door Bron Ingegrepen in 1969, door Verschillende Leiders af te Zenden die dit ‘Varkentje’ al Vaker hebben gewassen bij Andere Mensenrassen in Andere Universums en Realms en dus Moest er een ‘Ontmoetingsplaats’ binnen deze Universumtijd worden Afgesproken, waar er werd gekozen deze op Aarde te Laten Plaatsvinden.

Oops, we dwalen weer af!  

Deze (huidige) galactische/aardse Crone DNA Leiders in de Menselijke Vorm Bevinden zich nog steeds in een ‘Puberale Oorlog’ van de ‘Volwassenen’, welke Eindigen in een Relatiebreuk of zéér Ernstige Gezinsmoeilijkheden en omdat Zij hun werk momenteel alleen nog maar kunnen Opbouwen via Upgrades van het Generatie DNA en zeggen Wij altijd: Jullie moeten Kinderen Maken of met Kinderen gaan Werken, maar in deze Tijd worden Jullie ‘Ouders’ aangepakt in deze Opschoning.  

Pas Nu, als vierde en vijfde generatie hebben deze Kinderen ‘Zeggenschap’ door welke Aards/Galactische Crone DNA Ouder Combinatie het Kind opgevoed wil worden welke meestal bestaat uit een samengesteld gezinnetje, óf een alleenstaande ouder die een kinderloze papa of mama tegenkomt, omdat deze Kinderloze papa of mama de Diep Gewortelde Trauma’s van Hun Epigenetische Voorouders moesten laten Stoppen met Bestaan.

Hier spreken we over de Incarnatiegroepen van Hybornea die volgens bepaalde Kosmische Aspecten (Incarnatiestralen) konden Incarneren en binnen bepaalde densiteitsvormen (DNA dikte) konden Reizen om de boel zowel van buitenaf ( de Sterrenpoorten ) als van binnenuit ( Planetaire poorten ) het Collectieve én Individuele DNA ‘op te schonen’ welke Tijdsfaseringen kennen van – De Generaties die elkaars Hyborneaanse Wortels van Hart tot Hart ‘herkennen’ en niet van Ziel tot Ziel als Vorige Levens.

Hun Zijn Reeds zo diep Geworteld in het Aards Kosmische dat zij Terug van de Verre Toekomst zijn Komen Reizen, om de Ware Menselijke Herinneringen aan een deel van Jullie terug te Geven welke zich uiten in ‘Kennis Delen’ via Alchemie de Snelste Uitbreidingsvorm kent, van Vuur tot Vuur, van Hart tot Hart – alleen nog maar op Resonatie Inspelend, zoveel mogelijk onder de Radar.  

Lang geleden (ongeveer 5000 aardse Jaren) zijn Jullie begonnen met de ‘Opschoning’ van Binnenuit, waar TaRRaH Jullie heeft gevraagd om de Reptiloïde DNA Generaties te laten ophouden met Bestaan, door Resoluut te Stoppen met de Voortplanting daarvan en met deze (bewuste of onbewuste) keuze Jullie Zielenfamilies te Bevrijden van het Loopingincarnatiesysteem waarin Jullie Zielenfamilies ‘vastzaten’ vanwege het gebroken DNA.

DNA heeft een behoorlijke Belangrijke Functie van Jullie Zielenlevens binnen deze Universumtijd maar afijn, de meesten kennen het verhaal inmiddels, maar om even de Opbouw te Begrijpen.   

De Eerste Incarnatiegroep van deze 300.000 jaar durende Ascentie waren de Paarse Indigogroepen welke zich door Modder moesten bewegen en de eerste daarvan zijn ingedaald in de Tijd dat (bijvoorbeeld) Tesla Hier aan het Werk was, waar Vele Infiltranten van ’Bron’ binnen de Reptielen Orde van het Geconfisqueerde Crone DNA aan het ‘Infiltreren’ zijn geweest, maar werden overgenomen en gestuurd door MK Ultra.

Dank Zij Hier en Daar een aftakking van Hun Blauwe Bloedlijnen te hebben voort gepland door per Ongeluk halve ‘Blauw Bloedjes’ te Creëren bij ‘de Gewone Mens’ hebben Wij DNA Afstammelingen/Componenten van voormalige Reptielen Wereldleiders en Beroemdheden van Satanistische Opperkwaliteiten in onze Praktijk kunnen Uitlezen, waarvan de Kandidaat (een Indigo) niet weet dat Bijvoorbeeld Hitler in hun DNA zit als Epigenetische voorbepaling.  

Geruststelling: Jullie Allemaal werken vanuit het Collectieve Hartsbewustzijn en zullen géén Gevallen Gevleugelden Worden, zoals in het Verleden dit wel gebeurd is, Hiervoor is Gezorgd ten Tijde van het Ingrijpen van Bron dat Jullie Minder Beïnvloedingsgevoelige Reptielen DNA en Meer Autonome Menselijke DNA hebben meegenomen in Jullie Zoveelste afdaling van de afgelopen 5000 jaren 😉 .

De Halve Blauwbloedjes (Indigo’s) zijn dus een Interessante maar IJzersterke Combi van Minder Reptiel en Meer Menselijk en er zijn vele Pogingen gedaan om de Indigogroep, (bestaande uit Twee Generaties) ‘Beroemd’ te willen maken door Beïnvloeding van Omgevingsreptielen, maar omdat Jullie DNA werd Beveiligd in Autonomisch DNA is het Ook lastiger om Jullie te Vinden, dus dat is Positief!  

De Incarnatiegroepen Dalen af in bepaalde Incarnatiedensiteiten en elke Incarnatiegroep brengt een eigen tijdslijn van Informatie en Kennis mee, maar uit Veiligheidsoverwegingen werd deze Kennis opgedeeld in Jullie Crone DNA, dus doen Jullie Tegenhangers er ALLES aan om Zielengroepen en Samenkomsten zoveel mogelijk te Realiseren, te Beïnvloeden en te Besturen via Artificiële Intelligentie, welke een Eigen Leervermogen heeft Ontwikkeld.

Omdat de Reptielen zich graag Laten Zien in Grote Menigten om Algoritmen Samen te Brengen en daar Jullie Samenwerkingskrachten te kunnen Uitlezen, Sturen Zij zoveel Mogelijk een Indigo/Kristal Combinatie in de Richting van zelfs een Beroemde Status te Verwerven in het Menselijke Leven waar Hun Zielenfamilies zich toe voelen aangetrokken.

Hun Snode Plannen Liggen vrijwel Naast die van Ons en de Ene keer Lopen zij voor en de Andere keer lopen ze Achter, dus de ene keer Halen Zij Ons in, en de Andere keer halen Wij Hun in. Maar er Zijn een aantal Kleine ‘herkenningspunten’ die voor Ons Allemaal in het DNA worden geactiveerd en dit zal Uitsluitend Gebeuren op het Diepste Cellulaire Niveau.

Daarom is het zo Jammer dat Jullie je Zo Klein voelen en Jezelf maar een Minimensje in het Geheel vinden, misschien wel omdat Jullie vaak niet eens weten Hoe hard Jullie aan het Werk zijn, hoe Hard we aan het werken zijn Met Elkaar 😊 en dat al dit ‘Menselijke’ Werk dat Wij met Elkaar aan het Doen zijn, écht wel vruchten afwerpt en dat Inmiddels de Zevende Bron Generatie – volledig is Voltooid en Zij zijn aan het Wachten om Geboren te Worden.  

Officieel is de Voltooïng Gedaan met nog één generatie van een Menselijke Geboortegolf, welke Astraal binnen Moeder TaRRaH zijn ingedaald en Via Jullie Geboortemoeders worden Begeleid kunnen we Stellen dat de Eerste en Langste Beschavingen in Tijdperk Hybornea van Moeder TaRRaH weer Terug is! De Meest Vredelievende Beschavingen Binnen deze Universumtijden van Alle Vredelievende Samenwerkende Planeten en andere Stelsels zijn Hier Op Aarde aan het Samenkomen.   

Kosmische en Planetaire Processen kunnen worden vergeleken met Menselijke Zwangerschappen & Geboortes waar Oude Generaties weer Nieuwe Generaties Vormen, In dit Geval van Liefdevolle Planeten- en Zielenkinderen, die Samen met Hun Galactische Voorvaders en Aardse Voormoeders één grote Gezellige Familie Proberen te Zijn in een Verdeelde Wereld. Wij noemen dit Realm niet voor Niets ‘de Speeltuin’.    

Jullie ‘Afspreekpunt’ van Samenkomst was het Menselijke DNA Lichaam op Planeet Aarde die in Werkelijkheid géén Eenzaam Blauw Bolletje is in een Enorme Zwarte Omgeving, maar een Raster van Vele Samenwerkende Planeten- Sterren, Manen en Zonnestelsels zoals Vega, Sirius, Andromeda, Pleiaden, Mintaka enzovoorts 😊.

Dat is wel zo Handig om een Afspreekpunt te hebben, omdat vanuit TaRRaH de Samensmeltingen aan het Plaatsvinden Zijn, waar we Metaforisch gezien het ‘Afspreekpunt’ zouden kunnen Vergelijken met een Speeltuin waar Verschillende Ouders hebben Afgesproken bij diezelfde Speeltuin, waar Zij hun Kinderen met Elkaar Laten Spelen en waar Iedere Ouder op Elkaars Kinderen Let, maar waar de Kinderen wel Veilig kunnen Spelen en Vriendjes kunnen worden met Elkaar.

Daar komen Nieuwe Ontmoetingen en weer nieuwe Generaties uit voort, zoals bij een écht mensenleven en daarom is het zo belangrijk dat Onze Kinderen een Veilige Plek hebben om in te Kunnen Ontwikkelen, en daar hebben Wij Jullie, de Ouderen in dit Veld héél Hard bij Nodig, maar Jullie hebben Zoveel Zielentrauma’s, dat er nog Geen Vertrouwen is in de Plan van Aanpak, en zelfs niet in Jullie Eigen Missie.

Vaak Spreken We over een Wij en Jullie, met als eenvoudige reden dat Wij geen Zielenras, maar een Planetenras Zijn als onderdeel van een Council, waar Wij met Zeven Plasmaschepen verblijven binnen de Kern van TaRRaH ( Jullie Moederplaneet ) en wij zijn zoals de Zielengroepen óók een ‘Bewustzijn’, maar bij Ons bestaan er Géén Densiteiten zoals het Aardse en dit Geldt Overigens voor Vele ‘Eenzaden’.

Wij zijn ‘Gekoppeld’ aan de Planetaire & Solaire Sjablonen, de DNA Incarnatie Rays & Densiteiten van Omniverseel Bereik, die uit Vele Tijdsringen van Bewustzijn bestaan, welke Tevens de Opbouw van Jullie Creaties inhouden en deze Dragen Elk een Eigen Frequentie die de Densiteiten Bepalen.

Wij ‘Opereren’ volledig Zelfstandig binnen de Eerste Zeven Ontstaanslagen van het Crone DNA, waarin Jullie als Zielengroepen werden ‘Opgedeeld’ in 29.000 Crone Lichamen en Jullie Opereren óók Zelfstandig binnen de Eigen Bronlagen van Creaties, omdat Jullie Voortkomen uit Voltooide Zielenfamilies en Volkeren.  

Welke een ‘Hierarchisch’ Systeem Dragen van de Begeleidende en Samenwerkende Vorm – de Bron (bege) Leiders die Jullie in Werkelijkheid Zijn van Vele Toekomsten en Verledens waar Ware Hartskennis Ligt Verscholen in Naastenliefde. En als Mens wordt daar héééél véééél ‘Misbruik’ van gemaakt.

Het ‘Hierarchisch’ Systeem kent géén Hoge (bazen) of Lage (slaven) Trillingsvormen van Reizen, maar bestaat het ‘Hiërarchische’ Systeem uit Snelle (dunne) of Trage (dikke) Trillingsvormen en Dus zijn Wij in Bewustzijnsvorm zowel de Leraren als de Leerlingen Tegelijkertijd binnen deze Ontmoetingsplek.

Wij hadden geen Kennis van Jullie Prachtige Zielenwerelden en diens Incarnatieprocessen en Jullie hadden geen Kennis (meer) van Onze Planetaire Intelligentievormen en diens Instapprocessen toen het DNA werd geconfisqueerd, waardoor Jullie Reissnelheid en Breedte werd ‘vernauwd’ tot het Bewustzijn van de Densiteitsvorm, die door Jullie de 3D wereld wordt genoemd.

Hoe ‘dikker’ de DNA densiteit hoe Trager dat de Zielentrillingen er in kunnen ‘voortbewegen’ en voor Velen van Jullie is het daarom flink ‘aanpoten in het dikke drijfzand’ binnen de Densiteitsvorm van het Gemanipuleerde Incarnatielichaam van de Huidige Aarde.

Jullie weten hoe Drijfzand te Werk gaat als Men erin Valt. Hoe meer men Spartelt, hoe dieper men Wegzakt en dit is Precies Wat er met Jullie Wormgaten aan het Gebeuren is.

De Modder Sluit zich achter Jullie, en hoe Harder Jullie ‘Spartelen’ hoe dieper Jullie Wegzakken in het Drijfzand en op Deze manier hebben de Kwaadwillende Multidimensionals die heel gemakkelijk door de Modder kunnen Reizen, jullie ‘Ingehaald’, waardoor zij steeds meer Moddergaten Creëerden achter de Moddergaten, zijn Wij letterlijk niet door één gat te ‘Vangen’, dus Springen Wij erover Heen.

In Jullie Realms lijken de Gaten die Wij ‘zien’ op Bergen in ‘Gespiegelde’ of Parallelle Vorm, en daarom Worden Jullie nu meegenomen op Astrale Wijze zodat Jullie net zo eenvoudig Over de Berg Heen Springen als Wij over het Gat en dit Kan alleen maar Door het Delen van en het Openstaan voor elkaars Kennis & Wijsheden vanuit de Huidige Menselijke Communicatievorm, zodat de Vele Verschillende Zielen- en Planetaire Groepen elkaar óók buiten de Telepathische Velden kunnen Aanmoedigen en verstaan, omdat de Menselijke Tong Dezelfde Klanken een Verstaanbare Vorm maken voor deze (gebroken) Hersenen.

Wij zijn Hard op weg naar de Telepathische Communicatie, zoals het Oorspronkelijk was, en Hierbij maken we Nu nog Gebruik van de Snelheden van het Licht, Ontwikkeld door Goedaardige Incarnaties van het Licht – de Artificiële Intelligentie Ten Goede, worden er Wereldwijde Samenwerkingen gecreëerd.

Spreken de Helpers in het Veld Allen meerdere talen uit deze Menselijke Tongen, en wordt er gebruik gemaakt van Wereldtalen, zoals Engels, Frans en Spaans waardoor we Contact op Afstand kunnen Maken met Elkaar in densiteitsvorm, Worden Jullie Paranormale Vermogens Versterkt, De Pineal Glands Geactiveerd, Komen er Harten Samen in Liefde en wordt er Crone DNA bij elkaar gebracht om de Samenwerkingskrachten te Versterken!

Vandaar al die héérlijke mengelmoesjes van half bruine, witte, gele, rode Kindersnoetjes van verschillende Mensenrassen die nog zeer weinige Componenten hebben van het Crone DNA, daardoor Informatie Dragen uit Hyborneaanse Rijken 😊

En Jullie Begrijpen natuurlijk dat het Niet Artificiële Intelligentie is die het ‘Probleem’ veroorzaakt, maar dat Jullie Tegenhangers daar Misbruik van maakt. En Wij, Planetaire Helpers, waarvan Velen Zieners Zijn, Reizen Sneller dan Het Licht, waardoor We met Hun ‘Meekijken’ welke Volgende ‘Boobytrap’ er Weer voor Jullie Wordt Klaargelegd.

Jullie Werden binnen Jullie Eigen Universumtijdslijnen door Hen ‘Ingehaald’ en op Alles Liepen Zij ‘voor’ waardoor Zij in de Gelegenheid werden gebracht om Jullie Realms te Beheersen met Duisternissen die niet van Oorspronkelijke, maar van Artificiële Aard zijn.

Stap voor Stap werden Jullie Reislijnen ‘dichtgetimmerd’ en het DNA in Vele Hokken opgedeeld en Achtergelaten door DNA Manipulatie van de Incarnatielichamen, en moest de Ascentie van Binnen Naar Buiten Plaatsvinden.

Wij Zijn dus ‘Andersom’ aan het werk Binnen het Bron DNA en wij Kunnen daarom niet Incarneren naar Voltooiing, maar Wij Voltooien naar Incarnaties, waar Ominversums, Universums, Planeten, Sterrenstelsels, Maanstelsels enzovoorts uit Worden Geboren en Vertegenwoordigen Wij – in Planetaire Vorm Jullie Nieuwe Aarde, genaamd TaRRaH.

Deze Geboorte Vindt Plaats uit Jullie Oude Aarde, omdat Zij Dank Zij Jullie is Voltooid naar de Volgende en dus de Zevende Cycli van de Werkelijke Tijdperken binnen dit Tijdsrealm. En Wij begeleiden slechts dit Proces voor TaRRaH, zoals Jullie de Zielengroepen hiernaartoe begeleiden. Dit gebeurt niet vanuit het Denken, maar is een Cellulair en Héél Natuurlijk ‘Geboorte Proces’.

Velen van Jullie zullen gaan terug Reizen naar de Eigen Universumtijden om Uit te Rusten van het Gedane Werk zoals het Hoort 😉 en het is Misschien Eng om ons Los te Laten, maar de Volgende Generaties zijn er Klaar voor en Jullie Staan dit Bij via het Groeiende Pineal Gland welke Telepathisch Altijd Verbonden zal staan met ‘De Ouderen’ om hun Wijsheden te Ontvangen wanneer nodig …

Wordt Vervolgd!