Contracten en Pacten

“liefde ligt daar niet zomaar
zoals een steen”

22-06-2021 – Een paar maanden geleden werd ik wakker en een soort professor sprak tot mij over het aangaan van contracten en pacten. Hij vertelde me dat in het DNA de contracten en pacten die door onze voorouders zijn gesloten nog steeds in ons lichaam zijn geregistreerd (valse sjablonen).

Ik heb nooit goed kunnen begrijpen waarom ik niet kon worden aangevallen, gehecht of overgenomen door de gemanipuleerde duisternis – Maar ik bleek onzichtbaar voor hen te zijn, ten eerste omdat mijn reizen verborgen moesten blijven, ten tweede omdat ik weet hoe ik mijzelf volledig onzichtbaar kan maken, ten derde omdat mijn DNA onaantastbaar voor hen is, omdat zij mijn DNA niet kunnen lezen – aha!

Af en toe kwam ik een interessant werkstuk tegen waar ik nieuwsgierig naar was (tja, ik ben hier om te spelen) dan maakte ik mijzelf soms zichtbaar voor hen, alleen maar om uit te vinden hoe ze werken. Telkens als er een nieuwe “aanval” werd bedacht, stond ik hen (tegenhangers van licht) toe de versleutelde codes ervan te kraken (het meest interessante werk voor mij als Verborgene). Zo heb ik gloednieuwe aanvallen gezien van Shapeshifters, Archonten, gemanipuleerde en zelfs artificiĆ«le engelen en draken die op deze tijdlijn rondreisden om het evenwicht te verstoren en zich te hechten aan de rechtopstaande gekleurde chakra’s (dat zijn implantaten). Geloof me van wat ik zeg, ze zien er soms prachtig onschuldig uit en voelen aan als lichtwezens, maar dat zijn ze niet!

Wat ik in deze reizen vooral ontdekt heb, is dat er vele manieren zijn om van deze lastige aanhechtingen ‘af te komen’, maar voor de anderen was het soms frustrerend ‘dat het voor mij zo gemakkelijk was’ terwijl ik het niet uitgelegd kreeg waarom dit zo was. Daarom ga ik proberen kort uit te leggen hoe makkelijk dit is. Het heeft iets te maken met de celtrillingen die iemand bij zich draagt. In de afgelopen vijftig jaar heb ik gemerkt dat in latentie aanwezige (onbewuste) angst een link legt met de pacten en contracten die ooit zijn gesloten – met ‘de duivel’.

Op deze manier is een incarnatie-loop-systeem van het menselijk lichaam gecreĆ«erd, omdat het wordt ‘beschreven’ in het pact of contract dat – het uitwerken van menselijk karma – een deel is van de ‘handdruk’ die met de duivel is gemaakt. Nu zou je met honderd procent zekerheid kunnen beweren, dat jij het niet was die deze ‘handdruk’ maakte – en dat deed je ook niet – zij pasten slechts een heel eenvoudig, maar heel slim spel van manipulatie toe.

De zielentrillingen incarneert leven na leven met allerlei valse pacten en contracten in het menselijke DNA – die niets te maken kunnen hebben met de groei van de eigen zielentrillingen. De geschiedenis van dit “moderne lichaam” gaat terug tot ongeveer 7.7 miljoen jaar en in die tijd zijn vele lijnen met elkaar verweven geraakt – die allemaal valse en verwarrende herinneringen zijn voor de soevereine mens.

Via de epi-genetica wordt de “angst” voor de duivel overgedragen, want wie was of is niet bang voor het werk van de duivel? Pacten en contracten werden (en worden) gesloten om het leven minder “zwaar” te maken, meer geld te krijgen, gezonde kinderen te baren, goede oogsten te hebben, niet ziek te worden, een lang leven te hebben, enzovoort.

Zoals je weet, in deze tijdlijn – worden handtekeningen gezet door iedereen overal!!! En elke handtekening ooit gezet – zet een onzichtbare streep door de creatie van het echte oude ‘duivelswerk’.

Zoals je ook weet, op zowel energetisch als fysiek niveau, is ‘angst’ hun voedzame, en belangrijkste maaltijd voor hun overleving. Zonder een voedzame maaltijd is er geen lang leven, of wel? Hoe meer chaos, wanorde, woede, verdriet, bedreigingen, pandemieĆ«n, angst en onzekerheid zij onder de mensheid creĆ«erden, hoe meer (voor de zielentrillingen) onzichtbare contracten er werden gecreĆ«erd in het DNA.

Hoe lekkerder en uitgebreider de maaltijd voor hen werd, hoe meer ze ervan wilden hebben. De huidige pandemie is hier een prachtig voorbeeld van – mensen zijn doodsbang voor corona, en de mens zal alles doen om te voorkomen dat hij deze vreselijke enge dodelijke ziekte (die gewoon het loslaten van dode cellen inhoudt) krijgt – en dit eenvoudige voorbeeld – is nooit anders geweest!

At the cellular level, something very extraordinary happens, in fact. That is where the secret of our invulnerability lies. NOp celniveau gebeurt er in feite iets heel bijzonders. Dat is waar het geheim van onze onkwetsbaarheid ligt. Nu zul je waarschijnlijk denken: “O jee, o jee, o jee, hoe kom ik van dit spul af, want ik kan toch niet zomaar alle contracten of pacten die gesloten zijn, oplossen?

Yes you can, because everything is an energetic game! The more lines are drawn, the more people have unconsciously Ja dat kan, want alles is een energetisch spel! Hoe meer lijnen er getrokken worden, hoe meer mensen onbewust voor de ‘duivel’ zijn gaan werken. Want hoe uitgebreider hun maaltijd werd, hoe meer onderwereldwezens er aan tafel konden aanschuiven. Begrijp wat ik zeg!

The more underworld beings that were seated at the table, the more chefs were needed (politicians, pharmacists, rHoe meer onderwereldwezens er aan tafel zaten, hoe meer koks er nodig waren (politici, apothekers, koningshuizen, bepaalde ketens) meer collectieve angst, meer gasten, meer koks werden er gecreĆ«erd! En jij bent degene die met je energetische en fysieke lichaam aan hun tafel zit. Alles is met elkaar verbonden! Geen auto-ongeluk zonder auto – toch?

Wanneer je onmiddellijk begrijpt hoe ‘angst’ in jou (in het menselijke denken) werd gecreĆ«erd, hoe meer je zal worden lastiggevallen door de verlaagde energieĆ«n. Hoe meer Verlaagde energieĆ«n er in en om ons heen zijn, hoe zieker het hele DNA-ondersteuningssysteem wordt. Hoe zieker het DNA-systeem wordt, hoe meer angst voor een nog zieker systeem, hoe zieker het systeem – hoe meer de mensheid totaal verblind is geraakt. Maar zie!

Je zegt dat je niet bang bent?
Ben je daar heel, heel, heel zeker van?

Why do you let yourself or your children impose gene vaccinations, are you working you asses out for a boss, register your child when itā€™s born, or do you stay inan unhappy marriage with a narcissist, do you constantly let colleagues, friendWaarom laat je jezelf of je kinderen gen-vaccinaties opleggen, werk je je een slag in de rondte voor een baas, laat je je kind registreren als deze geboren is, of blijf je in een ongelukkig huwelijk met een narcist, laat je je voortdurend door collega’s, vrienden, familie uit je eigen comfortzones of grenzen duwen? Weet je nu nog steeds hĆ©Ć©l zeker dat je niet bang bent?

Dit is het duistere spel van – de angst voor de herhaling die in je overgeĆ«rfde DNA zit, cellulaire automatisme, geĆÆndoctrineerde celvernindingen die uiteindelijk een op zichzelfstaande entiteit, dus zelfsturend organisme is geworden die door het hele menselijke ‘wezen’ geactiveerd wordt. Maar de hersenen die begrijpen dit syeteem helemaal niet, die doet braaf wat er gezegd wordt! En wanneer we uit deze diepe oude epi-genetische ‘angst voor herhaling’ stappen, worden we ongrijpbaar en zelfs volledig onzichtbaar.

Begrijp dit: zoals ik altijd zeg, alles is een geĆÆndoctrineerd generatie-ding, hoe dieper je in het geĆÆndoctrineerde systeem verweven bent, hoe dieper je kind in hetzelfde systeem verweven zal zijn – de bevrijding en ware soevereiniteit van de ziel – is te begrijpen hoe ‘angst’ op het menselijke brein getriggerd wordt – wat het met het gevoel doet, hoe het ons laat (dis)functioneren, hoe het de cellulaire vibraties verlaagt, vertraagt, zelfs volledig stop zet.

Zie hoe diep de angst voor herhaling verweven is in ons algehele bewustzijn – vaak wordt die op onbewust niveau gevoed door pijn, ziekte, ongemak in het leven. Wanneer we in staat zijn dit op cellulair niveau te begrijpen – staan we voortaan toe dat alle ervaringen door ons heen stromen (in plaats van ze vast te houden). Dit stelt het systeem in en om ons heen in staat om langzaam te helen en los te laten, maar ook zeer zeker onzichtbaar te worden voor aanvallen. DNA is in staat om per moment van inzicht, een vingerknipje, het grote – AHA- te helen.

En ondanks het feit dat ik nog steeds overal ter wereld met mijn handtekening geregistreerd sta en overal ingeschreven, me zelfs overal moet inschrijven, handtekeningen moet zetten bij een nieuw huis, een nieuwe baan, een contract aanga op vrijwel elk moment van mijn leven, begrijp ik dat ware vrijheid en daardoor angst-loos-heid een diep gevoel is, de kracht van het weten, waardoor ik zonder angst ben maar in sommige situaties nog wel vanuit programma reageer. Maar elk pact en contract waarvoor ik niet bewust heb “getekend” laat ik van me afglijden – naar een niets.

Ik sta niet toe dat mijn geest, mijn lichaam, mijn soevereine totale wezen dat ik in werkelijkheid ben, mij wordt ontnomen. Daarom ben ik onzichtbaar en zelfs volledig onaantastbaar in mijn werk hier op Terra. Hiermee heb ik per direct alle energetische lijnen losgekoppeld en uit mijn systeem gegooid, en kan ik sneller door de cellulaire DNA programma’s werken, zonder al teveel omwegen. Welkom in de kronkels van de diepten ā€¦ Hou je trillingen zo hoog mogelijk, dan schudt alles vanzelf af wat er aan vast wil kleven ā€¦

Zie het maar als een vibrator die op standje drie staat waar een pluis aan hangt, de pluis zal er vanzelf afvallen en hoe harder die vibrator trilt, hoe minder pluizen er kunnen blijven plakken. Vibraties verhoog je door lachen, plezier te hebben, je plasmabrein te laten spreken (die denkt niet).