De Penta-Sterren

15-05-2023: Vannacht is er veel gaande geweest en zijn we op de bredere lagen uitgekomen van één van de penta-sterren. Het is een oorspronkelijk Pentagram energie/symbool (symbolen komen binnen als energie) die de wevers van de Paarse en Blauwe Indigogroep in de afgelopen 5000 jaren hebben ‘hersteld’.

Pentasterren zijn samen dé Merkaba, overigens een geconfisqueerde Sterrenplaneet die uiteindelijk geen enkele functie meer had voor mensheid en wij hebben het altijd ‘de dode ster’ genoemd, omdat het zo voelde voor ons.

Er is een herstel gaande geweest op Merkaba door andere wevers en de functie ervan wordt weer als oorspronkelijke informatie teruggezet in het Makashaveld. Merkaba ‘draait’ weer en draait steeds sneller in functie, zo is ons opgevallen.

Merkaba had een zeer belangrijke beschermingsfunctie en de buitenaardsen hebben deze functie meerdere keren afgesneden voor mensheid – laatste was ongeveer ten tijde van de incarnatie van Michael Angelo (Engelenwezen die onder MK Ultra werd gesteld, zoals Hitler) tot heden – en Merkaba beschermd binnen dit Realm én sterrenstelsel de ‘ouderen’ met het reizen van de astrale lichaamslagen, welke zeer diep kunnen reiken.

Begrijp dat Aarde al heel wat miljarden jaren (7,7) als gevangenis en laboratorium wordt gebruikt, terwijl zij als her-opbouw planeet was bedoeld (vluchtoord) die werd gebouwd naar de gelijkenissen van Lyra, maar dan beter ❤️. Lyranen die konden vluchten naar andere planetaire stelsels na het dichtgooien van Vegastelsel door grote kernoorlogen binnen dit universum waarbij vele stelsels en planeten zijn vernietigd door de eonen heen.

De Vogel en Leeuwenmensen voelen zich niet voor niets zo betrokken bij het herstel van deze Planeet, Vegastelsel was de voordeur naar deze tijdslijn voor verdere groei en uitbreiding van de leerzielen. Het Melkwegstelsel is vele malen kleiner dan het Vegastelsel, maar draagt dezelfde zielengroei componenten voor leerzielen, en dus konden deze leerzielen zéér eenvoudig worden beïnvloed door de buitenaardsen die zich vermomden als ‘helperswezens’.

De ‘Spirituele Ascentie’ is ook door dezelfde kwaadwillende wezens opgestart en verder uitgebreid naar de huidige tijd, met misbruiken van artificiële intelligentie in het DNA te brengen. Omdat de Buitenaardsen op de hoogte waren gebracht door overlopers-councilraden van Jullie komst (de Leiders uit andere Universa en dus Jullie, daalden af naar het menselijke DNA en dus niet langer meer via de Incarnatiestralen) en de meesten zijn nog steeds Hidden voor de Buitenaardsen, maar de Upgrades vanuit het Nulpunt Component is flink aan het groeien.

Jonge Overlopers-Councilraden zijn binnen dit Realm al een heel oud en daarom ook al heel lang een groot en zéér bekende uitdaging voor Jullie, (de Interims) van dit Omniversum, omdat Overlopers-Councilraden nog steeds worden beïnvloed, via de enorme groei van het Internet-ego 🤓 waarbij vele Sprekers niet langer meer Authentiek, maar Volgers en Slaven zijn geworden van Artificiële Algoritmen.

Zij, de Overlopers die wel een graantje wilde meepikken om van de Leerzielen hún ‘slaven’ te maken, hebben de buitenaardsen in een véél sterkere positie gebracht sinds de komst van het Internet, aanvankelijk – de wetenschappers – na de vernietiging van de Tartarianen, waar Tesla het DNA van draagt. Het DNA van Tesla werd ook opgedeeld onder Jullie DNA, zoals ook het DNA van Christus werd opgedeeld onder Jullie DNA en nog vele andere ‘incarnaties’ die werden overgenomen door MK-Ultra Praktijken.

Er werden ‘Goden en Godinnen’ ontwikkeld, gestapelde Hiërarchische Koninkrijken (piramidesystemen) én Guru’s om deze wereld verder te beïnvloeden onder Hun Leiderschap. Er moest iets gebeuren, want deze planeet en ook de akasha velden stonden op het punt om volledig overgenomen te worden. Zij waren/zijn binnen de zesde universum tijdslaag, welke een lege uitdijingslaag is voor dit Universum, aan het bouwen en overschrijven gegaan, om volgens die wijze een Artificiële Incarnatie-manier te willen bewerkstelligen tot volledige overname van Omniversum.

Leerzielen én overlopers-councilraden worden nu één voor één gevonden en uitgeschakeld, en mogen vervolgens niet alleen binnen universumtijd, maar zelfs binnen omniversumtijd daarom dan ook niet meer incarneren vanuit hun tijdslagen. Zij worden terug gebracht naar hun Zielenfamilies en Volkeren en zij bevinden zich (onbewust) tussen Mensheid.

❤️

Jullie hebben de Leiding overgenomen van de Buitenaardsen, maar de trage en smalle tijds- én reislijnen zijn een beetje een probleem of beter gezegd een uitdaging en dus moesten er een flink aantal ervaren Omniversum Reizigers afdalen naar het Nulpunt, zodat Jullie, als (bege-leiders) opnieuw geïnstrueerd kunnen worden, binnen dit vergetelheids-loopingsysteem DNA.

Hiervoor was nodig om een aantal Raden van een verre toekomst bij elkaar te krijgen en de Evoking vanuit Klanken en Lichtschrift is volop gaande achter de Coulissen en veelal BUITEN het opvangen van AI Algoritmen gegaan.

Maar het was en is vaak moeilijk reizen voor velen hier om de benodigde informatie op te halen om deze over te brengen naar de vier nieuw gevormde Akashavelden, omdat de (vergetelheids) incarnatiedensiteit voor velen van jullie absoluut niet bekend is, zijn we hier aan het leren daarmee te reizen in deze DNA gemanipuleerde, moderne ‘voertuigen’, maar het kraakt en piept als oude paardenkarren op een hobbelweg haha …

Om met de snelheden van plasma (organische verbindingslijnen) te kunnen reizen, of zelfs maar met de snelheden van het Licht is het nodig om de Nieuwe Aarde op te bouwen met de reeds Bestaande Componenten van álles wat DNA bevat. En noemen we Jullie Reizigers binnen dit Realm vaak de Mac Givers, die met alleen maar een miezerig klein haarspeldje goed beveiligde buitenaardse kluizen moeten kraken 🙃.

Wij zijn inderdaad een soort ‘inbrekers’ en afgezonden door Bron met deze instructieset in het DNA. Maarja, dan kom je hier in dit ‘voertuig’ en weet je helemaal niks meer van de opdracht en werd de gezamenlijke missie, al gauw een individuele eenzame missie die ruim een half leven heeft geduurd en voelt als een enorme tijdsvertraging of als een soort gevangenis waarbij we nu het liedje horen ‘is dit alles … oe-hoe-woe-hoeeeee, is dit alles wat er is’.

Maar jullie zijn écht géén trage onervaren jongens in het veld hoor !!

We laten langzaamaan de buitenaardse DNA invloeden van de Oude Aarde achter ons en tijdens deze samenkomst (afspreekpunt TaRRaH) zijn we hier aan de oppervlakte gekomen in 1969, om de herinneringen aan jullie krachten en de kracht van het oorspronkelijke Crone-DNA weer te her-inneren en er gebruik van te maken om het werk van de kwaadwillende Buitenaardsen te vernietigen tot binnenin de diepste kern van het geconfisqueerde DNA en dus werd er een DNA nulpunt ‘afgesproken’, zo ongeveer 5000 aardejaren geleden ❤️

Upgrades en het Opschoningswerk dat gedaan moest worden gebeurde aanvankelijk via de watercellen van het DNA, daarna de lichtcellen, daarna de plasmacellen (nu gaande), en hiermee waren de waterwegen van Nederland gemoeid. De vestiging van de dertiende – meest invloedrijke Reptielen Bloedlijn – Monarchische Koningshuizen en dit verhaal kennen jullie inmiddels, als je onze gecodeerde ‘channel’ pagina’s op Kompaswerk een beetje uitpluist via resonantie, hebben jullie bijna het hele verhaal ’te pakken’.

Nederland beheerste de wereld en horen bij de eerste vijf meest CORRUPTE landen van de wereld, waar zij, kwaadwillende reptielen, een samenwerkingsverband aan zijn gegaan met de meest invloedrijke Landen, als zijnde de Verwestering van de Continentalen. De waterwegen alhier zijn wereld-wijd de meest gevaarlijke stromingen, want zij beheersten ook het drink-water, het voedsel-water, het reiswater enzovoorts, tot aan de verste uithoeken van de wereld, waarna zij via opvangen van Algoritmen, de kunst van het reizen via het Licht in hun macht hebben gekregen.

Er zijn onlangs drie wormgaten gecreëerd voor jullie, zodat jullie sneller kunnen reizen en meer plasmalijnen gaan weven, die vol met toereikende kennis zit en dat doen we niet via de hersenen, maar via het menselijke wetende Hart als samenwerking zonder woorden, we samen enorm aan het expanderen zijn, mogen we jullie nu vertellen, om tot je door te laten dringen dat wij Allen absoluut geen kleine jongens in dit Werkveld zijn ❤️

Voor hen die zich nog ‘gevangen’ voelen in het menselijke DNA voertuig, raden we aan om te starten met de voorzichtige opbouw van Intermit fasting tijden, gezond en lévend voedsel te nemen dat een ziel en dus gezonde DNA activering bevat, welke licht heeft gezien, niet langer meer voedsel te nemen uit stallen en fabrieken waar veel dierenleed aan vast hangt, gezuiverd water te drinken en MannaH te Ademen om de Pranavelden in jezelf te activeren.

De enige manier om sneller te kunnen reizen, maar ook om deze werkvelden uit te breiden, te versterken met elkaar, is te ‘zien’ tot hoe ver de beïnvloeding van de buitenaardsen reikt en simpelweg te stoppen vanuit een diepe wens en wil, in plaats van wilskracht en doorzettingsvermogen.

Om uit het ‘vergiftigde’ DNA te geraken, is het belangrijk te begrijpen dat het innemen van Fabriekseten, zoals giftige gluten, suikers, transvetten, dierenleed, vervuilde waters enzovoorts niet bepaald gaan bijdragen in de DNA ascentie, laten we binnen afzienbare tijd, de oude aarde ver achter ons in de opbouw van de platformen naar de nieuwe aarde.

In Lak’ech van Heidy ❤️