Een persoonlijke tekening van de ziel.Het is een bijzondere reis naar iemands binnenkant, waarover ik graag even wat meer vertel. De persoonlijke tekening van de ziel kan alleen maar worden gemaakt voorafgaand aan een consult bij Kompaswerk en niet apart besteld en opgestuurd worden. Wil je toch een persoonlijke tekening laten maken, kijk dan even op deze pagina – Sigil.

Tijdens het tekenen raak ik in een soort trance en wordt er afgestemd op de zielenfamilie van de persoon die tegenover mij aan tafel zit. Er ontstaat een bepaalde frequentie die energetisch genezende processen op gang brengt. Ter plekke worden er lichtcodes, symbolen en kleuren in de tekening geplaatst als boodschappen of herinneringen voor de ziel.

Heel soms komt er een geliefde, gids of helper om de hoek kijken met een boodschap, kan ik ‘zien’ of er aanhechtingen, implantaten en entiteiten bij iemand aanwezig zijn, openbaren de zielenvleugels die mij vertellen uit welke tijdslijn iemand afkomstig is – dus of iemand de trillingen van een ziel, geïncarneerde half-engel of volengel draagt.

Ook de kleurenfrequenties die iemand draagt worden duidelijk, wat betekent dat hoe sterker er een bepaalde kleur naar voren komt, hoe meer iemand begaafd is op een bepaald gebied. Maar meestal worden er tijdens de incarnatieperiode al implantaten in het hologram gezet die zorgen voor allerlei afleidende levensgebeurtenissen, waardoor men niet aan de opdracht zal kunnen toekomen in dit leven.

Houd er rekening mee dat ik géén medium, maar alchemist ben waardoor ik niet automatisch aan voorspellingen of anderzins doe. Heel soms mag ik wel zien of er in de nabije toekomst een liefde op iemands pad komt, een poezenbeest zal aankloppen, of dat binnenkort het huis wordt verkocht. Alleen wanneer iemands zielenfamilie dit wil mag ik een klein kijkje nemen in iemands toekomst en een boodschap geven.

In de vierde dimensie zijn erg veel onzuivere energieën aan het werk, die een medium zouden kunnen ‘overnemen’. Deze onzuivere energieën kunnen verkeerde gidsen, onrustige zielen, kunstmatige intelligentie of entiteiten zijn. Het is dus belangrijk om te weten dat bij de frequenties waarmee ik werk, absoluut geen overnames kunnen ontstaan en dat de informatie altijd zuiver zal zijn.

Als alchemist kan ik slechts trillingen en frequenties waarnemen en deze schuwt niet om te vertellen waar de blokkades of iemands problemen zich bevinden en waar ze ontstaan zijn. De meeste mensen worden in ‘vergetelheid’ geboren (vanwege het implantaat) – waardoor ze zich vaak nog niet eens herinneren op welke leeftijd er ‘trauma’s’ hebben plaatsgevonden.

Zo komen er mensen in de praktijk die op zeer jonge leeftijd bijvoorbeeld een val van de trap hebben gehad, waardoor er acuut een afsluiting van een bepaald chakra heeft plaatsgevonden. Of als iemand als kind werd omringt door reptielen, materialistische of niet-spirituele mensen in de vorm van leraren, familieleden en zelfs ouders die die ziel weg leiden van het ware pad.

Wanneer iemand met een zeer belangrijke opdracht incarneerde, kan het zo zijn dat deze persoon zelfs in de baarmoeder al problemen heeft gekregen. Denk hierbij aan bijna-dood ervaring, als meerling worden geboren, sterke symbiose met de moeder, geboorteproblemen, problemen als jonge baby, afgestaan worden door de biologische ouders, etc etc. Dit alles is bedoeld om een ziel van de opdracht weg te houden en zoveel mogelijk te omringen met de werelden en het werk van het duister.

Ook kan ik zien of iemand geboren is in een bepaalde bloed – of familielijn waar nog allerlei DNA templates aan vasthangen. Denk hierbij aan satanisme, hoodoo, zwarte hekserij, gekoppeld zijn aan vrijmetselarij, incestueuze familielijnen (geld en grond in de familie houden) enz.

Kortom, het is best de moeite waard om voorafgaand aan een consult bij Kompaswerk een persoonlijke tekening te laten maken, als je niet precies weet waarom je jezelf geblokkeerd of tegengehouden voelt in je leven.

Aanwezige implantaten worden tijdens het tekenen al zichtbaar door de alchemistische processen, ze worden zwakker en zijn daardoor eenvoudiger te verwijderen tijdens de alchemistische behandeling van het hologram. Op deze manier vindt er een meer intensieve en diepere healing plaats die zeer effectief is.

De personen die in de praktijk zijn geweest nemen de tekening mee naar huis en hangen deze ergens ingelijst op. Ik heb voor mijzelf uiteraard ook een persoonlijke tekening en deze hangt ingelijst aan de muur van het toilet 😊 Op deze manier word ik elke dag even herinnerd aan mijn missie en dat geeft steeds een bijzonder en goed gevoel.

Het maken, coderen en zegenen van een persoonlijke tekening is optioneel en voorafgaand aan een Resonantie Healing, in A3 formaat en zal ± 40 minuten extra tijd in beslag nemen. De kosten daarvan zijn – € 59,00.