Diepe Vibraties van Terra

“als je anderen kleiner maakt,
wil je zelf groter lijken”

10-07-2021 – Vandaag draagt Terra een zeer diepe en langzame trilling met zich mee, die duidelijk voelbaar en waarneembaar is in de cellen van ons lichaam, maar ook om ons heen. Het lijkt alsof de tijd stilstaat, en dan bedoel ik niet de kloktijd, maar alsof de tijd is teruggedraaid. Het voelt alsof de energie niet zoals gewoonlijk in een opwaartse werveling naar rechts gaat, maar in een wijde lus blijft hangen. Soms draait het de andere kant op in zeer zachte schokgolven en gaat aarden vrij gemakkelijk.

Er gaat iets gebeuren, er gebeurt iets, het is groot en belangrijk. Zware ledematen, intense vermoeidheid, veel dutjes en korte slaapjes, migraine-achtige hoofdpijnen, pijn in de onderste wervels, voor vrouwen – menstruatiepijn en hormonale disbalans. Dromen zijn lang betekenisloos geweest en betroffen slechts de verwerking van oude opgeslagen emoties, waarin verloren dierbaren, water, zolders en huizen centraal leken te staan.

Lucide dromers opgelet, na alle verwerking lijken dromen weer meer symbolisch en voorspellend, collectieve dromen met symbolen, gesprekken, geuren, kleuren, emoties en dingen worden onthuld. Dit komt omdat het DNA aan het herstellen is waardoor er vlagen van (onbewuste) celherinneringen naar boven komen die onze fysieke voorouders bij zich droegen – en dus niets met de zielsmissie te maken heeft.

Oude programmeringen worden uitgewerkt dus er kan wat verwarring zijn tijdens de afdaling in het lichaam. De ziel is alleen in staat om de cellulaire sjablonen uit te lezen – het uitlezen van epigenetisch erfelijk DNA. Een ziel kan niet denken, ze heeft geen hersenen, ze heeft geen ‘zoektocht’ naar zichzelf, maar een missie vanuit de diepste natuur.

Een ziel is een energetische, niet-materiële plasmastraal van golven, trillingen en frequenties. Ons denkend brein, vooral van de neo cortex – is de ‘zoektocht’ van de ziel, waar vragen opkomen als: waar kom ik vandaan, wie ben ik, wat is mijn missie, wie is mijn tweelingziel, draag ik karma, wat is mijn planetaire oorsprong, uit welk sterrenstelsel, beschaving, volk kom ik vandaan? Uit de ‘oude’ spiritualiteit zijn dus vele spirituele ego’s ontstaan, die resulteerden in goeroes, sekteleiders, idolatrie, klantenbinding en zieltjes winnen.

Deze oude spiritualiteit is nog steeds heel erg jaren zeventig, afkomstig uit 4e hemelvaartpoort en krijgt momenteel een reset naar nieuwe spiritualiteit poorten 5-6-7. In de nieuwe spiritualiteit, vanaf de 5e poort is het vooral niet meer belangrijk waar we vandaan komen, maar leveren we allemaal een belangrijke bijdrage aan de opbouw van de nieuwe wereld, de nieuwe mens.

Tja, wat betekent de nieuwe wereld en de nieuwe mens eigenlijk? Het betekent dat we leven volgens de eigen hartswaarheid, kernwaarden, niet-manipulatief en niet-aanpassend, authentiek soms wat vreemd voor de buitenwereld ? en altijd voor het grotere en hogere goed, de essentie om de wereld te verbeteren, om de mensheid te helpen met hun pijnen en lijden – vergeving.

Velen vragen mij wat hun spirituele missie of queeste op Aarde is, en de meesten willen dat leren, als we werken vanuit het zuivere hart, met kinderen, ouderen, moeder natuur of vader kosmos is dat meer dan genoeg. De zoektochten kunnen voor ieder mens verschillend zijn. Leven vanuit het hogere goed draagt bij aan de verbetering van deze wereld. Durven uit de oude (en zieke) structuren te stappen, waarvan we weten dat ze niet goed zijn voor onszelf, niet goed voor de natuur en de kinderen die na ons zullen komen.

De missie op Aarde hoeft niet groot en belangrijk te zijn, want gewoon ons authentieke zelf naar buiten brengen, ons liefdevolle hart voor anderen – is mooi genoeg. En het blijkt dat dit voor velen heel moeilijk is, om eruit te komen in wie we werkelijk zijn als zielentrillingen – vooral binnen de (3D) netwerken waarmee we omringd zijn – mogen we onszelf niet zijn. Velen worden bespot, niet serieus genomen, er wordt niet naar hen geluisterd, en zelfs volledig afgewezen door hun eigen netwerk van dierbaren. Maar begrijp dat velen nog geloven in de oude structuren, ja zelfs in de oude spiritualiteit – en ook al doet het je pijn, probeer meer van een afstand, objectief naar hun gedrag te kijken en zie hoe je groeit in een wereld die niet meer de jouwe lijkt te zijn.

De reset betekent afscheid durven nemen van het oude dat jou niet meer dient, loslaten wat niet meer bij je past, een wereld opbouwen die warm, comfortabel en veilig voor je voelt – jezelf mogen zijn. Elke dag leren we stap voor stap om dichter vanuit de waarheid en kernwaarden van ons eigen hart te leven – we krijgen veel hulp bij deze transformatie.

Energieën en dimensies worden in overvloed samengebracht, bepaalde oude netwerken passen niet meer, maar zullen veel meer sluitend worden, zodat er een persoonlijke reset kan plaatsvinden. Omarm wat is, loop waar je voeten heen willen, volg het zachte fluisteren van je eigen hart, vlieg zo hoog als je wortels diep zijn – adem – in en uit – wees in balans en sterk …