DIVINIT𝔸 maakt het verschil!

De kracht van de Natuur, omdat we allemaal onderdeel van de Natuur zijn …


DIVINITÁ Original – prebiotic Voedingssupplement | 60 capsules
Rjave morske alge (60 kapsul)

“De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid of dosis mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.”

Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen tijd van gebruik: Dagelijks gebruik | niet beperkt, neem dagelijks 2 x 1 capsule 30 minuten voor de maaltijd met een glas water.
Regelmatige consumptie od Divinita alg Ascophyllum nodosum is veilig en mild. Er zijn geen contra-indicaties of allergieën bekend.

Voedingswaarde
DIVINITÁ Original Voedingssupplement | 60 capsules, poeder van bruin zeewier (Ascophyllum nodosum), [ bron: Analyse van Ascophyllum nodosum ], Vitaminen: zoals aangegeven in de ingrediënten, Mineralen: zoals aangegeven in de ingrediënten, Sporenelementen: zoals in het bestanddeel, Vezels: zoals in het bestanddeel

DIVINITÁ Original is een compleet prebiotisch organisch supplement op basis van bruin zeewier. De poedervormige deeltjesstructuur verhoogt de doeltreffendheid van het product aanzienlijk.

Het geheim van de ontsloten celstructuur van bruinwier en het gunstige prebiotische gehalte waartoe het lichaam toegang heeft, verandert de betekenis en de werking van voedingssupplementen volledig. Het superieure prebiotische voedingsgehalte met oligosachariden is geschikt voor langdurig dagelijks gebruik en verrijkt met de DIVINITÁ Original Technology™ die na 18 jaar onderzoek en ervaring, beter presteert dan producten op de huidige markt.

Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen tijd van gebruik: Dagelijks gebruik | niet beperkt, neem dagelijks 2 x 1 capsule 30 minuten voor de maaltijd met een glas water.
Regelmatige consumptie od Divinita alg Ascophyllum nodosum is veilig en mild. Er zijn geen contra-indicaties of allergieën bekend.

Voedingswaarde
DIVINITÁ Original Voedingssupplement | 60 capsules, poeder van bruin zeewier (Ascophyllum nodosum), [ bron: Analyse van Ascophyllum nodosum ], Vitaminen: zoals aangegeven in de ingrediënten, Mineralen: zoals aangegeven in de ingrediënten, Sporenelementen: zoals in het bestanddeel, Vezels: zoals in het bestanddeel

Gezond oud worden | Nationale Wetenschapsagenda

Uniek voedinsspectrum van voedingsstoffen, geschikt voor langdurig en dagelijks gebruik.
Het evenwicht tussen voedingsstoffen, microben en enzymen vormt de basis voor een betere efficiëntie bij de omzetting van eiwitten en andere voedingsstoffen uit de dagelijkse voeding.

Essentiële voedingsstoffen zijn voedingsstoffen die uit voedsel moeten worden gehaald omdat het menselijk lichaam ze zelf niet of niet in voldoende hoeveelheden kan produceren voor een normale spijsvertering en herstel; dit zijn meestal bepaalde aminozuren, vetten, vitaminen en mineralen.

WAT MAAKT DIVINITA ZO UNIEK? Het geheim van de ontsloten celstructuur, de prebiotische effecten en het heilzame algengehalte maken onze producten superieur aan elk ander voedingssupplement op de markt. De samenstelling van DIVINITÁ Original is werkelijk uniek – de biologische voedingswaarden zijn in een volledig natuurlijk evenwicht.

Wat is een prebioticum? Prebiotica zijn stoffen die in de darm een geschikte omgeving creëren voor de groei en ontwikkeling van nuttige darmmicro-organismen, door hun reproductie te stimuleren of door als voedsel voor hen te dienen. Zij dienen hoofdzakelijk als voedingsstoffen voor melkzuurbacteriën.

Als het evenwicht van de bacteriën in de darm is verstoord en de omgeving niet geschikt is voor hun bestaan (bv. door antibioticagebruik), zullen de bacteriën niet helpen bij het afbreken van het voedsel, zelfs niet als probiotica worden toegevoegd. Belangrijker dan het toevoegen van probiotica is het onderhouden van de bestaande darmflora met prebiotica. Dus, zonder prebiotica, doen probiotica ons geen goed.

Prebiotica bieden een breed scala aan gezondheid voordelen, zelfs voor een verder gezond persoon. De meeste prebiotische effecten zijn klinisch bewezen.

Waarom zou iemand Divinitá bruinwier gebruiken? Daar zijn verschillende redenen voor. Zeewier bevat mineralen, vitaminen, ballaststoffen, eiwitten… Aangezien het moderne bewerkte en verwerkte voedsel arm is, is het belangrijk om alle noodzakelijke stoffen in hun natuurlijke vorm en in een natuurlijk evenwicht met zeewier te consumeren. Dit betekent dat er niets te veel en niets te weinig is.

Aan wie zou u Divinitá aanbevelen? Divinitá algen worden aanbevolen voor mensen van alle leeftijden die de werking van hun lichaam willen herstellen, versterken en voeden, hun energieniveau willen verhogen, gezondheidsproblemen hebben, uitgeput zijn of herstellen van een operatie.

Prebiotica vertragen de celveroudering, verhogen het energieniveau, helpen bij gewichtsbeheersing door schildklierregulatie, gebrek aan eetlust, cellulitis, menstruatieproblemen, eierstokkanker, prostaatproblemen, artritis, huidproblemen, multiple sclerose, Putica, spierkrampen, constipatie, ontsteking van de dikke darm, krampen in de benen, allergieën van allerlei aard, depressie, ondervoeding, tuberculose, cardiovasculaire problemen, dementie, seniliteit, slechte concentratie, herpes voorkomen en nog veel meer. *

Wat te doen in geval van voedsel-, zware metalen- of stralingsvergiftiging? In geval van voedsel-, zware metalen- en stralingsvergiftiging, gebruik tot 6 capsules per dag (bijv. 2 capsules bij elke maaltijd) gedurende ten minste 8 weken, daarna 2-3 capsules per dag gedurende maximaal 24 maanden. De ervaring heeft geleerd dat een langdurig dagelijks gebruik, en niet een al te grote maar regelmatige dagelijkse inname, de sleutel tot succes is.

Rocuronium - Wikipedia


Wat is polyuronzuur? Polyuronzuur heeft een enorme ionenuitwisselingscapaciteit om de alkaliteit van het lichaam te verhogen. Het heeft een zeer hoog absorptievermogen en het vermogen om radioactieve elementen uit te scheiden.

Wat zijn antioxidanten? Antioxidanten zijn stoffen die de schade die cellen door vrije radicalen oplopen, helpen beperken. Wanneer zij zuurstof aan zich binden, schakelen zij vrije radicalen uit en versterken zij de afweer van het lichaam.

Galacto-oligosacharide - Wikipedia

Wat zijn oligosacchariden? Oligosacchariden zijn koolhydraten die bestaan uit 2 tot 12 monosaccharide-eenheden (suikers) en die in de natuur voorkomen als afbraakproduct van polysacchariden. Zij binden zich aan eiwitten of lipiden en vormen de buitenste bekleding van cellen. Zij zijn belangrijk bij de celherkenning en de immuunrespons.

Oceanische inspiratie, omdat de oorsprong van Leven uit de oceanen afkomstig is …

DIVINITÁ Original is niet zomaar een bedrijf, maar is een verandering. Toen het bedrijf begon, wilden we mensen voorzien van een superieure natuurlijke voeding die hun lichaam zou versterken, welke weg ze ook in het leven zouden inslaan.

Wij laten ons inspireren door de natuur en de prachtige creatieve machine die onze planeet is. Divinita komt uit het Latijn en betekent vanuit feze oorsprong – vanuit de Bron afkomstig.

Het doel van ons bedrijf is om de wereld te doorzoeken, de ingrediënten te vinden en producten te creëren die mensen de kans geven om het potentieel van hun eigen lichaam te ontsluiten.

Dit bevordert het welzijn, een langdurige gezondheid en een lang en bevredigend leven.

Uniek voedingsspectrum van voedingsstoffen geschikt voor langdurig en dagelijks gebruik.
Het evenwicht tussen voedingsstoffen, microben en enzymen vormt de basis voor een betere efficiëntie bij de omzetting van eiwitten en andere voedingsstoffen uit de dagelijkse voeding.

Essentiële voedingsstoffen zijn voedingsstoffen die uit voedsel moeten worden gehaald omdat het menselijk lichaam ze zelf niet of niet in voldoende hoeveelheden kan produceren voor een normale spijsvertering en herstel; dit zijn meestal bepaalde aminozuren, plantaardige vetten, vitaminen en mineralen.

Bruin Zeewier Ascophyllum nodosum is een wild Arctisch zeewier dat ook Noorse kelp wordt genoemd.

Ze zijn verspreid over een groot gebied in Schotland en van de kust van Lapland tot in Noorwegen op de Lofoten-archipel. Zij komen voor in betrekkelijk ondiepe wateren en vormen in de zomer wilde Arctische kelp uitsluitend van jonge planten.

Omdat er een overschot is aan Bruine Zeealgen, oogst DIVINITÁ Original uitsluitend de jonge planten, zodat de rest weer kan voortplanten en doorgroeien naar de volgende generatie.

Zo dragen we allemaal een beetje bij aan het in stand houden van de natuur …

In de schone wateren van de Noorse zee.
Na jaren van onderzoek en ontwikkeling hebben de wetenschappers achter DIVINITÁ Original de cellen ontsloten van Ascophyllum nodosum, een bruin zeewier dat alleen groeit aan de kust van de Noorse en de Schotse Zee. Het water is daar uiterst schoon, met een zichtbaarheid van ten minste 5 meter, vrij van vervuiling en radionucliden.

Onze producten worden voortdurend gecontroleerd door uitgebreid onderzoek.
Alle DIVINITÁ Original producten zijn wetenschappelijk gevalideerd, volkomen veilig en bewezen heilzaam, maar ons verhaal houdt hier niet op. Om aan de doelstelling van ons bedrijf te voldoen, zorgen wij ervoor dat elk gecreëerd product 100% natuurlijk is. Het is de enige manier waarop we zeker zijn dat je krijgt wat het beste is voor je lichaam.

Wat DIVINITÁ Original onderscheidt van andere voedingssupplementenbedrijven is onze unieke technologie, die ons 18 jaar heeft gekost om tot in de perfectie te ontwikkelen.Vóór DIVINITÁ Original noemden we het product simpelweg – DEVINE.

Wat maakt DIVINITÁ Original anders dan alle andere voedingssupplementen? De open celstructuur maakt bruinwier tot ’s werelds eerste prebioticum in zijn soort, waardoor de betekenis en functie van voedingssupplementen volledig wordt veranderd. Het prebiotische voedingsgehalte met oligosachariden en antioxidanten is geschikt voor langdurig dagelijks gebruik en verrijkt met de Divinitá™-technologie, die beter presteert dan de producten die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn. 

De ontsloten cellen van Divinitá – de bruine algen Ascophyllum nodosum hebben een beschermende werking en een heilzame werking op het lichaam – zij bevatten omega 3, 6, 9 (onverzadigde vetzuren) in de juiste celbalans.

Een dagelijkse inname van prebiotica als onderdeel van de voeding zorgt voor een betere gezondheid op de lange termijn. Een lage inname (2 capsules) is voldoende voor volwassenen, meer (tot 6 capsules per dag) voor speciale gevallen zoals sportbeoefening, geestelijke en lichamelijke stress of zwangerschap, en minder voor kinderen (1 capsule). Regelmatige consumptie van Ascophyllum nodosum is veilig en zacht.

Het is belangrijk dat de algen zware metalen absorberen en zo het lichaam ontlasten en voorkomen dat voedsel zich in het lichaam ophoopt. Divinitá-algen zijn 70 keer meer alkaliserend dan andere algen. Wanneer het in de maag komt, geleert en stolt het, waardoor het volume met 35x toeneemt, waardoor giftige stoffen worden geabsorbeerd en ook overtollig zuur in de maag wordt verminderd.

Deze processen ontlasten de lever en stimuleren de nieren. Het bevat voldoende organisch jodium, dat een gunstige invloed heeft op de schildklier, en naar behoefte wordt niet-gesynthetiseerd jodium ingenomen. Een optimale werking van de schildklier beïnvloedt de goede werking van het hele organisme. Het bevat ijzer en is een belangrijke natuurlijke bron van magnesium, calcium en andere verbindingen en voedingsstoffen.

Al deze elementen zijn in Divinitra aanwezig in de juiste verhoudingen en in een vorm die zo toegankelijk mogelijk is voor het lichaam, aangezien alle aminozuren, vitaminen, mineralen en oligo-elementen gemakkelijk worden geabsorbeerd.

En als de capsules niet goed kunnen worden ingenomen? Je kunt ze openen en de algen in een lepel pudding, gel of drankje schudden.

Kan Divinitá-zeewier door zwangere vrouwen worden geconsumeerd? Uit onderzoeken is geblekendat voorzwangere vrouwen Divinitá bruinwier kan worden aanbevolen om het lichaam te voorzien van de nodige voedingsstoffen die niet in voldoende hoeveelheden uit de dagelijkse voeding kunnen worden gehaald, en om overtollige stoffen te elimineren.

De aanbevolen dagelijkse inname voor zwangere vrouwen is maximaal 4 capsules per dag met 2dcl water. Het is ook aan te raden ze vóór de (gewenste) zwangerschap in te nemen om de conceptie te bevorderen.


Wat zijn oligosacchariden? Oligosacchariden zijn koolhydraten die bestaan uit 2 tot 12 monosaccharide-eenheden (suikers) en die in de natuur voorkomen als afbraakproduct van polysacchariden. Zij binden zich aan eiwitten of lipiden en vormen de buitenste bekleding van cellen. Zij zijn belangrijk bij de celherkenning en de immuunrespons.

Altijd Evolueren, omdat een Mens nu eenmaal veranderlijk is …

DIVINITÁ Original TECHNOLOGY™ IS NOG MAAR HET BEGIN en is een uniek bereidingsproces van bruinwier dat de celstructuur op biologische wijze ontsluit, een prebioticum creëert en toegang geeft tot alle elementen in de ingrediënten, waardoor natuurlijke mineralen, voedingsstoffen en andere sporenelementen kunnen vrijkomen in een organische vorm die het menselijk lichaam niet kan produceren, maar die essentieel zijn voor het herstel en het behoud van een goede gezondheid.

Round, green chloroplasts in plant cells of anacharis or waterweed, Egeria densa. Chloroplasts carry chlorophyll which makes them green. These chlorplasts actually circulate around within each cell. Live specimen. Wet mount, 40X objective, transmitted brightfield illumination. Note – very shallow depth of field, chromatic aberration and uneven focus are inherent in light microscopy.

Na gebruik ‘communiceert’ je lichaam met DIVINITÁ Original en doorloopt het drie fasen van actie. Elke fase hangt af van de toestand van uw lichaam en het dieet dat uw leven beheerst.

Een studie van de universiteit voor biotechnologie in Slovenië toont de prebiotische eigenschappen en celstructuur aan van de bruine alg Ascophyllum nodosum die is behandeld met DIVINITÁ Original Technology™ in vergelijking met normale bruine algen van dezelfde soort.

Bruine alg Ascophyllum nodosum behandeld met Divinita Technology™

Gedrenkt in water, 20 minuten, 1000x vergroting. Oligosacchariden zichtbaar – Koolhydraten opgesplitst in kleinere eenheden – Amorf materiaal – geen celstructuur – PREBIOTISCH

“Microscopie bij 1000x vergroting laat zien dat het behandelde monster amorf materiaal is. Als het monster in water wordt geweekt, komt het behandelde monster goed in suspensie in het water en binnen 15 minuten neemt de viscositeit van de suspensie toe, zodat de behandelde algen gemakkelijker water binden.

Door de reducerende suikers te analyseren, hebben we aangetoond dat het behandelde algenmonster meer reducerende suikers bevat. Het resultaat toont aan dat de koolhydraten worden afgebroken in kleinere eenheden, dat meer van de polymere koolhydraten worden afgebroken in kleinere eenheden, dus ook in oligosacchariden, die fungeren als prebiotica”.

Onbehandelde bruine algen Ascophyllum nodosum

Gedrenkt in water, 20 minuten, 1000x vergroting. Celstructuur zichtbaar, Geen spoor van oligosacchariden – NIET PREBIOTISCH

“De twee monsters zien er verschillend uit. In een onbehandeld monster is het mogelijk de celstructuur te identificeren. Het onbehandelde monster resuspendeert slecht in water na 15 minuten. Het bevat minder reducerende suikers dan het behandelde algenmonster, en de koolhydraten zitten in grotere eenheden.”

Door de open celstructuur krijgt het lichaam onmiddellijk na consumptie toegang tot alle voedingsstoffen in zeewier en andere toegevoegde ingrediënten zoals acai, paardenbloem en artisjok.

De vrijgekomen oligosacchariden dienen als microbiële basis. Oligosachariden zijn koolhydraten die bestaan uit 2 tot 12 monosacharide-eenheden (suikers) en die in de natuur worden aangetroffen als afbraakproduct van polysachariden. Zij binden zich aan eiwitten of lipiden en vormen het buitenste omhulsel van cellen. Zij zijn belangrijk bij de celherkenning en de immuunrespons.

De voor het lichaam toegankelijke organische vorm van de ingrediënten verhoogt de efficiëntie van de voedselabsorptie. Als prebioticum bevat het een grote hoeveelheid antioxidanten – stoffen die celschade door vrije radicalen helpen beperken. Wanneer zij zuurstof aan zich binden, inactiveren zij vrije radicalen en versterken zij de afweer van het lichaam.

Polyuronzuur heeft een enorme ionenuitwisselingscapaciteit om het lichaam meer alkalisch te maken – het reguleert de PH van het lichaam. Het heeft een zeer hoog absorptievermogen en een hoge capaciteit om radioactieve elementen uit te scheiden.

Alle elementen in alle ingrediënten zijn in gechelateerde (organische) vorm, waardoor het lichaam alleen de elementen kan gebruiken die het nodig heeft.

Het evenwicht en de vorm van de minerale zouten in Divinita algen lijkt sterk op de menselijke celvloeistof, wat de celregeneratie vergemakkelijkt. Divinita bevat onverzadigde vetzuren in de juiste cellulaire balans.

1. ACTIVATIE

2. DETOX / ONTGIFTING

3. REGENERATIE

Bij regelmatig gebruik zal uw lichaam schommelen tussen de voordelen van fase 2 en fase 3. Divinita raadt een evenwichtige gezonde voeding en levensstijl aan voor het volledige effect van Divinita-producten. Door de open celstructuur krijgt het lichaam onmiddellijk na consumptie toegang tot alle voedingsstoffen in zeewier en andere toegevoegde ingrediënten zoals acai, paardenbloem en artisjok.

Vrije oligosacchariden dienen als microbiologische basis. Oligosachariden zijn koolhydraten die bestaan uit 2 tot 12 monosacharide-eenheden (suikers) en die in de natuur worden aangetroffen als afbraakproduct van polysachariden. Zij binden zich aan eiwitten of lipiden en vormen het buitenste omhulsel van cellen. Zij zijn belangrijk bij de celherkenning en de immuunrespons.

Wat voelen we als we Divinitá zeewier eten? Een snelle verhoging van de energie – het snelst voor atleten (marathonlopers, professionele atleten, atleten op atletiekbanen). De algen brengen het organisme weer in evenwicht, reinigen, ontgiften en versterken het lichaam. De huid wordt in een paar dagen mooier, en de echte resultaten komen maanden later.

Regelmatige inname werkt preventief, zodat een goed onderhouden lichaam minder kans heeft om ziek te worden, een betere immuunconditie heeft en beter in staat is virussen, bacteriën en andere ziekten af te weren. Ze kunnen een gevoel van verzadiging geven omdat het volume in de maag met 35x toeneemt. Evenzo helpt het bij overeten het metabolisme te verbeteren en de stofwisseling te versnellen.

Oxidative Stress Diagram. Free radicals attacking cell. Vector illustration flat design

Wat zijn vrije radicalen? Vrije radicalen zijn atomen, ionen, moleculen of complexen die zeer reactief en dus onstabiel zijn. Door deze eigenschappen reageren ze snel met andere moleculen en beschadigen ze cellen, wat tot verschillende ziekten kan leiden.

Zij worden voortdurend in ons lichaam geproduceerd als gevolg van milieu-invloeden, de inname van schadelijke stoffen (conserveringsmiddelen, pesticiden, andere chemische stoffen, teer, alcohol), stress, veroudering, en zijn ook een bijproduct van de celademhaling, wat betekent dat zij ook deel uitmaken van normale fysiologische processen.


DIVINITÁ Original – prebiotic Voedingssupplement | 60 capsules | geschikt voor dagelijks en langdurig gebruik, als je meer wilt weten over DIVINITÁ Original, bel dan even naar 1place4all (telefoonnummer is niet van Kompaswerk) +31621395629. Te bestellen via email o.v.v. Divinita Bestelling, voorzien van volledige verzendgegevens naar Nederland of België.

Normaal gebruik:
ochtend en avond – 1 tot 2 capsules

Herstel bij ziekte tot de klachten over zijn:
ochtend en avond 2 tot 3 capsules

Dagelijks intensief sporten:
ochtend en avond 2 tot 3 capsules

Milde maar zeer effectief detoxprogramma:
Eerste vier weken – ochtend en avond 3 capsules
Daarna vier weken – ochtend en avond 2 capsules


Order

60 capsules
120 capsules
180 capsules
240 capsules

per pot

€ 42,95
€ 39,95
€ 36,95
€ 33,95

totaal

€ 42,95
€ 79,90
€ 110,85
€ 135.80

capsule

€ 0,71
€ 0,66
€ 0,61
€ 0,56

Bedragen zijn exclusief 6% BTW en verzendkosten van €8,52 naar NL en 8,21 naar BE

Een half uur voor of een uur na de maaltijd met een glas water innemen. Drink 1 tot 1,5 liter (gezuiverd) water per dag.
Gezond en regelmatig bewegen, rust en meditatie, natuur en genieten. Vermijd zoveel mogelijk geraffineerde suikers, koffie, alcohol en gluten. Eet voldoende biologisch fruit en groenten. Eet zo zo min mogelijk dierlijke melkproducten.
Eet geen vlees van industriele afkomst, maar kies voor de grasgevoerde en biologische variant.

Houd rekening bij opstart gebruik van DIVINITÁ Original TECHNOLOGY™ dat er lichte veranderingen in de dagelijkse ontlasting kunnen optreden. De meest gemelde veranderingen zijn verkleuring van de ontlasting omdat de lever een lichte detox krijgt. De dagelijkse hoeveelheid en frequentie kan veranderen en er kan wat slijm (geen bloed) meekomen omdat de darmen een natuurlijke en zachte reiniging krijgen. Raadpleeg een deskundige indien de veranderingen langer dan twee weken aanhouden of wanneer er voor gebruik al veranderingen waren.

Er zijn geen allergenen, contraindicaties of wisselwerkingen met andere medicijnen gemeld of bekend, maar Divinita kan niet verantwoordelijk worden gehouden bij twijfels over inname van medicijnen, graag huisarts raadplegen indien hier sprake van is.