Boodschap van een oude vriend

01-02-2019 – Bericht: Hebben Jullie Dierbaren ook – opgemerkt wie er deze week bij ons waren? Het Oude Ware Donker zelf en dat was lang geleden voor Ons. Tijdens het tekenen en channelen zeiden we, Hoi lieve oude vriend, welkom terug, lang niet gezien. Weet je nog dat je ooit samenwerkte met het Licht? Dat je ontwikkeld werd door dit Universum en dat je deel uitmaakt van de Oorspronkelijke Schepping?

Speel je nu met de verzwakte mensen, omdat je verward bent of omdat je het vergeten bent, zoals de Zielen zijn vergeten van waaruit zij werden ontsproten, wordt het niet eens tijd voor jou, lief Duister om ook te gaan Herinneren?

De Lichtwereld had hetzelfde Beste Oude Vriend, de Zielen waren ook in de war, want velen van hen waren overgenomen of overgelopenWezens van het Licht. Zij speelden Lichtwezens, maar velen werkten in opdracht van het Gemanipuleerde Duister. Als Lichtwezens heeft het lang geduurd te begrijpen wat er gaande was geweest en moesten de Zielenwezens een her-kalibreren krijgen van hun als Mycelium Verbonden Tijdslijnen, wat alleszins niet eenvoudig is met zoveel aanvallen vanuit het onnatuurlijke duister.

Omdat ‘de Zielen’ niet wisten wat voor verwarrende boodschappen zij stuurden door overnames van de Kunstmatige Matrix en alles wat erom heen hangt, zoals de komst van het Internet en hun Algoritmen is het wel heel snel gegaan met de expansie van de Valse Licht Boodschappen. En als je wilt Beste Duister kunnen we je een Upgrade én een Update geven want ons gevoel zegt dat ook jij in slaap werd gebracht en dat je geen idee hebt gehad wat er allemaal gaande is geweest uit Jouw naam.

Dat Jouw prachtige werk over werd genomen door – de Manipulators – van de Moderne Lichamen waar Zielentrillingen incarneren tot DNA Vergetelheid. Al die leugens over jou lieve Duistere Vriend omdat de Gemanipuleerde Duisterlingen zich voeden met angst voor mensen. Hoor je dat? Ze voeden zich met ellende, verwarring, chaos, angst, verdriet en nog vele malen erger werden, zijn er zeer veel verwarde pijnlichamen en Verloren ‘Zielen’ ontwikkeld.

Wel, wij hebben altijd al geweten dat dit niet jouw werk is geweest oude vriend, ze namen alle geheimen van de Duistere Krachten. Lang geleden namen ze die van de Zielenwerelden ook, dat moesten Zij ook leren begrijpen. De Spirituele en Universele orde wordt hersteld – jij wordt ook hersteld, en je kunt er niet voor weglopen.

Je moet een diepere duik nemen in alle materialen en ophouden je te verbinden met de vervuilde troep die ze hebben achtergelaten in de Oude Tijdslijnen, de Vertraging.

Zielentrillingen in het Levende DNA moesten de ware oorsprong zelf leren herinneren, zelfs als het moeilijk zou zijn. En jij kan ons daarmee helpen wist je dat? Want als de tegenhangers het Ware Licht neerhalen, halen ze ook het Oorspronkelijke Duister neer, dan zou dat ook het einde betekenen van Jou. Dus onthoud wie je werkelijk bent en waarom je lang geleden met de Lichtwezens samenwerkte. Alles wat er nu gebeurt, gebeurt ook in onszelf, dat de innerlijke orde wordt hersteld.

Maar ze hebben de mensen bang voor je gemaakt met allerlei valse verhalen die ze vertellen. Weet je dat ze je Satan noemen? Dit is niet jouw speelveld hoor, maar het speelveld van het Overgenomen en Gemanipuleerde Duisternis. Het echte speelveld van jou hebben ze je afgenomen, begrijp je?

En nee, we lachen je niet uit dat dit jou is overkomen, zoals het de Zielenwerelden is overkomen. Wij vragen om spirituele orde, want ook jij houdt van dit levende Universum, van deze Bewustzijnsplaneet en de Zielenleer zoals wij dat doen. De Universums, Planeten, Sterrenstelsels, Manenstelsels zijn onze Kinderen van de Tijd.

Dus ‘Heerser’ van het Duister, ook jij mag tijd nodig hebben om te herstellen of om in te leren zien wat er allemaal onder jouw naam heeft afgespeeld. Wat is is gedaan uit naam van ‘Satan’ die vanuit de Oorsprong niet eens bestaat werd jouw naam bedoezeld, besmeurd met onware verhalen, zoals het werkelijke verhaal van de Brontijd werd overgenomen. Wees ook geduldig zoals wij dat moeten zijn, want Zielen en Galacticans zijn erg bang van je geworden, terwijl er niets uit jouw oorspronkelijke naam te verwijten valt.

En wanneer de oorspronkelijke orde weer hersteld is dan maken we weer allemaal Deel uit van het Natuurlijke Duister en het Natuurlijke Licht, waarin alles wat we nog niet Weten aan de Oppervlakte komt en in het Licht wordt gezet, zoals het hoort. Want dat is wat het Duister en Licht in werkelijkheid inhoudt, dat we reizen in het duister van het niet weten en daar onze ervaringen maken, in het menselijke lichaam wat geldt voor de Aarde.

Allen hebben we het Gemanipuleerde Spel dat werd gecreëerd los te laten en te Herinneren wat er is gebeurd en dat er geleerd wordt dat we evenveel van het Duister als van het Licht houden en dat dit het Speelveld is van de Schepping van dit Realm, als Kinderen van de Bron Versmolten Bron als Mannelijk en Vrouwelijk, als Moeder en Vader tegelijk te zijn in onze Reizen hier.

En je moeten weten lieve Duisternis van het Licht, dat het overnemen van de Kinderen van moeder Aarde en de Zielenwezens in dit Universum niet jullie taak is geweest. Het Duister is onderdeel van Orde in Chaos van dit Universum waarin Zielenwezens leren om vanuit het Niet Weten als Duister, naar het Weten als Licht kunnen Transformeren.

De zielenwezens zijn in vergetelheid geraakt of verblind door de gemanipuleerde duisternis omdat er Enorme Ego’s werde gecreëerd voor deze werelden waarin Samengesmolten Zielenwerelden uit elkaar werden gerukt. Het is een schande dat Zielenwezens en dus in dit geval de Mensen bang zijn gemaakt voor het Duister die hier als ‘Satan’ naar de Oppervlakte zijn gekomen en uit Naam van Duister verkeerde dingen doen.

Herstel van de 5e tijdlijn in het Universum vindt nu plaats, en wij willen jou uitnodigen om de Krachten samen te Bundelen tegen het Gemanipleerde. Deze leerweg is over voor de Zielen, het is te ver gegaan, het heeft te lang geduurd er is teveel overgenomen, waardoor er moest worden ingegrepen door Bron.

Wij vragen om Samenwerking om te helpen met het uitdrijven van de gemanipuleerde duisternissen in de Mens, om weer vrij te kunnen bewegen tussen weten en niet weten, opdat de Zielenwezens weer een nieuwe start kunnen maken, om het deze keer anders te laten verlopen, herhaling te voorkomen.

NB: Het papier rond het geschrift dat we aan het maken waren vloog spontaan in brand, omdat het waxinelichtje vlak bij het papier te heet was geworden. Zoonlief zei, Wow WTF is er aan de hand mam? En ik zei dat er iets met ons terug communiceerde en dat het is begrepen.

Mediteer, visualiseer en blijf in contact met je Werkvleugels en in verbinding met TaR-RaH als jullie Moederplaneet, vader Kosmos, Duister als het Realm van het niet Weten, Licht als het Realm van Weten weer opnieuw samengebracht.

Blijf tijdens deze Diepe Transformatie vooral in jezelf – Altijd. Welke ’test’ jullie momenteel ook ondergaan, hebben we vandaag de boodschap gekregen dat de Tijdslijnen worden goedgezet en dat het Natuurlijke Duister met ons Zal zijn, in Samenwerking met elkaar om het Gemanipuleerde Duister naar boven te halen in Eenieder voor de grootste Versnelde Opschoning Ooit …