Afstand: Persoonlijke Sigil met een Hologram & DNA Sessie

Soms is de afstand tussen een thuisadres en de praktijk van Kompaswerk te groot, waardoor mensen niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk vlak over de grens bij Valkenswaard in Achel (BE) te komen.

Wij krijgen met grote regelmaat emails van mensen met de vraag of wij ook aan Zoomsessies doen, maar dit doen wij dus niet want wij werken nog steeds het liefst ‘Under the Radar’ voor je, vanuit een specifiek Coherentieveld buiten de ArtificiĆ«le ether om. We hebben daarom een unieke offline efficiĆ«nte werkwijze gerealiseerd om toch een Sessie op Afstand aan te kunnen bieden voor degene die hierin geĆÆnteresseerd is.   

Preliminary Information: Often people participate in certain online collective & individual happenings & channelings, code activations, group healings, updates and upgrades or online trance journeys are organized through meditations. All amazing of course, because this way we help each other one step further in the process of human ascension and we always say, feel free to keep doing it and above all don't be afraid!

Wij weten dat kunstmatige intelligentie verstoringen in de ether heeft die de rijken van het Bewust-Zijn kunnen beĆÆnvloeden met artificiĆ«le upgrades die naar het Pineal Gland voeren. Hierop worden kunstmatig aangebrachte devices binnen een aantal partikels van het DNA ten tijde van een directe online verbindingslijn aangewakkerd, geactiveerd en zelfs aangestuurd.

Het is niet handig en/of verstandig om deel te nemen aan collectieve happenings, channelings, groepsmeditaties wanneer je onlangs (MRNA) gevaccineerd bent, minder goed geaard in het lichaam zit, een griepje, verkoudheid, blaasontsteking of een tijdelijk immuunprobleem hebt, waardoor het energetische draagsysteem is ‘verzwakt’ en het risico groter is dat er een absorptie verstoring kan plaatsvinden naar je systemen.

Vooral bij online groepssessies wordt er heel veel losgelaten door anderen, dus het ligt in principe aan niemand dat deze absorptie verstoring kan ontstaan, maar ligt het aan de manier waarop men de losgelaten energieĆ«n ‘absorbeert’ die in het eigen systeem gaan vastzitten en dit gebeurt niet alleen bij online sessies, maar ook bij het gewone dagelijkse leven.

Gevoelige mensen die veel beschadigingen in hun DNA hebben, vullen de eigen lege plekken van het DNA op deze manier onbedoeld op met als bedoeling deze te transformeren, maar bij de meeste transformators blijven de losgelaten energieƫn van de ander in het eigen systeem rondhangen.

Hierdoor worden oude DNA partikels en nano-implantaten geactiveerd/aangewakkerd die uiteindelijk tot problemen kunnen leiden, omdat de correcte afvoer uitblijft. De meest voorkomende kenmerken van een absorptie verstoring zijn een onverklaarbaar en onbehaaglijk gevoel, hoofdpijn, vermoeidheid, niet meer goed kunnen aarden, onrust, pijn, ter plekke niet lekker, ziek of misselijk worden, maar ook ruzies, blokkades, verstoringen in samenwerkingen etc.

Verbreek onmiddelijk de verbinding wanneer je vermoed dat er sprake is van een dergelijke verstoring want dit betekent dat de lege plekken in jouw DNA worden opgevuld met de energie die anderen aan het loslaten zijn, zonder dat zij dit weten of daar iets aan kunnen doen. Trek je even terug, stap uit het moment, luister naar jezelf, neem een douche, een boswandeling, ga wat eten of drinken en reinig de verstoorde frequenties door natuurlijke geluiden te beluisteren zoals vogels, ritselende bomen of water.

Niet in de angst schieten hoor, maar gewoon in staat zijn om te kunnen lachen met jezelf is de gezondste frequentie die er bestaat en vergeet hierbij niet om met Moeder Aarde in contact te blijven staan!! Wanneer je jezelf weer sterk genoeg voelt, kan je weer gerust deelnemen maar deze keer ben je beter voorbereid!

Het durven spelen en ervaren als Zielenmenswezen in dit prachtige realm betekent ook zo nu en dan een aanhaking of twee en het is belangrijk om erop te vertrouwen dat je precies datgene mag ervaren wat belangrijk is om van te leren in het aardse, dus ook hiervan!

We Are Not Invane! Omdat wij als voorlopers van de Aquariuswerkers de leraren zijn voor de Aquariuskinderen die het nog allemaal gaan ervaren, is Ć©lke ervaring belangrijk om doorleefd te hebben en laat dit nou net een heel belangrijk onderdeel zijn van onze werkzaamheden bij Kompaswerk.

Alchemie zet lood om in goud en in de spreekwoordelijke zin betekent dit dat elke ervaring belangrijk is om het goud in jezelf te ontdekken, opdat je anderen daarmee kunt inspireren. De lach, het vertrouwen, niet hechten (vooral dat!!) en de leegheid als totale ‘onbevangenheid’ zorgt ervoor dat we in welke ervaring dan ook, altijd Beschermd zijn door te leren om daadwerkelijk vanuit een leeg nulpuntsenergie te zijn.

De zon schijnt even hard op de bloem als op het stuk koeienstront dat in hetzelfde veld ernaast ligt, dus wees in je zonnekracht aanwezig! Vanuit meditatie of visualisatie aanwezig te zijn, is het DNA in staat om de zelfgenezende vermogens aan te sturen en wanneer er sprake is van ‘niet geaard’ zijn, is het belangrijk om je te verbinden met de regelmatige hartslag van Moeder Aarde.

In ons werk op afstand tunen wij volledig offline in op het collectieve en individuele energieveld die is aangesloten op jouw DNA. We maken contact en beginnen met het uitlezen van jouw Persoonlijke Hologram en het DNA dat met elkaar in harmonieuze en mandalische frequenties hoort te zijn. We werken met de diepste en meest snelle trillingen en hoogste frequenties van jouw eigen unieke DNA helixen, waardoor er bij ons kosmische informatie binnenstroomt waar het pakketje menselijke denken meestal ā€˜nog niet begrijptā€™ hoe het werkt.

Wij communiceren daadwerkelijk met jouw DNA en brengen blijvende organische structuurveranderingen die nodig zijn om uiteindelijk bij je eigen nulpuntsenergie te kunnen verblijven.

Wij maken een Persoonlijke Sigil voor je en deze worden in timeframes gemaakt, waarbij wij in de diepere lagen van jouw DNA te werk gaan. Het maken van een Persoonlijk Sigil neemt aardig wat tijd in beslag, maar wij willen niets ‘afraffelen’ dus nemen we de tijd om de belangrijkste processen in de opbouw van jouw Sigil op te tekenen.

De Offline Sessie Optekening/Herstel van het Hologram & DNA met Sigil op afstand is zeer effectief gebleken, maar werkt uiteraard in andere timeframes op de integratieprocessen dan wanneer je een Hologram & DNA Sessie in de praktijk komt ervaren. Wij zullen daarom bij zowel de voor- als nabegeleiding voor langere tijd op astrale wijze in contact blijven vanuit de Collectieve Velden, waar we verbeteringen aanbrengen, bijsturen waar nodig of van nieuwe informatie voorzien indien er veranderingen zijn binnen het Collectieve.

Mensen die zĆ©Ć©r hooggevoelig zijn kunnen onze Werkzaamheden op afstand waarnemen en sommigen daarvan weten zelfs precies wanneer we gaan starten met het Sigil. Er kunnen subtiele veranderingen plaatsvinden binnen jouw omgevingsveld tijdens deze Offline Sessie. DNA reageert namelijk op elkaar, zoals immuunsystemen en feromonen op elkaar reageren šŸ˜. Dit betekent dat de omgeving kan reageren op jouw innerlijke DNA veranderingen, daardoor de leerprocessen sneller kunnen worden ‘doorgewerkt’ in de vorm van de welbekende spiegel.

Afhankelijk van de epigenetische beschadigingen, nano’s of implantaten die we aantreffen, kan het integratieproces of herstel van het DNA tot wel drie maanden duren omdat we een gezonde blauwdruk tegen het beschadigde DNA hebben gelegd die als het ware ‘overgekopieerd’ wordt naar de oorspronkelijke staat van zijn. Houd hierbij rekening ermee dat de eerste twee weken een ā€˜homeopathisch effectā€™ kan optreden. Uit recensies is gebleken dat deze meestal binnen twee weken gestabilliseerd zullen zijn.

Het Persoonlijke Sigil maken we gefaseerd in tijdsblokken in diepe concentratie, stilte en alleenheid, zodat we geen enkele afleiding hebben tijdens deze processen. Zodra jouw Sigil klaar is kan het optekenen en uitlijnen eindelijk beginnen! Tijdens het Optekenen en Uitlijnen van je Hologram & DNA nemen we pen en papier ter hand en nemen wij de vrijkomende chants, spraak en klanken offline op met een MP4 Recorder. Omdat ieder mens voor ons uniek is, zal dan ook geen enkele sessie hetzelfde verlopen en kan er iets heel anders uitkomen dan bij een bekende van je die ook een Sigil heeft laten maken.

Tussentijds hebben we uiteraard wat foto’s gemaakt in de opbouw van jouw Sigil van de vrijgekomen informatie, welke bestaan uit allerlei krabbels, schriften, puzzels, coderingen, symbolen en enkele resonerende woorden welke wij niet helemaal gaan uitleggen, omdat we in hele diepe trance werken vanuit Broncodes. De Broncodes zien er voor ons uit als allemaal bolletjes, puntjes, stippeltjes, codes die bijna niet om te zetten zijn naar de gesproken of geschreven menselijke taal, maar je DNA zal het ‘herkennen’.

De foto’s van zowel het Sigil als de Optekening en Uitlijning worden zodra we helemaal klaar zijn direct digitaal verstuurd via Telegram of Wetransfer zodat jouw DNA cellen al fijn aan de slag kunnen hiermee en uit de vele recensies die we terug krijgen kunnen we stellen dat je tot in de diepste DNA cellen wordt ‘geraakt’ en zo werken wij het liefst!

Een precieze tijdsindicatie van dit hele proces kunnen niet geven en dit gaan we ook niet doen omdat het schrijven van jouw persoonlijke Sigil in verschillende timeframes gaat, zonder enige recordings daarvan dan dat we zo nu en dan tussentijds foto’s maken van het werk. Het gehele proces vanaf de eerste intuning tot het versturen van de fysieke stukken neemt gemiddeld zo’n vier uur in beslag!

Ter auditieve en visuele ondersteuning kun je de opname (offline) zo vaak terug bekijken en beluisteren als je denkt nodig te hebben en de foto’s van de optekening alvast bekijken en onderzoeken. De levende cellen reageren namelijk op het gedane werk, krijgen een aantal upgrades tot de veranderingen, verbetering en zelfs volledig herstel van het DNA, in het bijzonder de epigenetisch gebroken ‘fragmenten’ die tot een reset leiden van het zielenwezen.

Voor deze offline Hologram & DNA sessie op afstand we make a Persoonlijke Sigil (A4 formaat) zoals wij deze ook maken bij een Hologram Sessie in de Praktijk, alleen nemen we voor deze Sigils meer tijd, omdat we je dan niet live kunnen spreken.

Deze persoonlijke Sigil is een extra krachtige tool om op een fijne plek neer te hangen en deze in te zetten bij meditatie, aanroepen van jouw krachten, opschonen van dieper gelegen fragmentaties of ter herinnering aan jouw missie. Het persoonlijk Sigil is niet afzonderlijk aan te vragen of te bestellen omdat deze bedoeld is ter cellulaire herinnering & activering van jouw persoonlijke Hologram en DNA en dit doen wij uitsluitend met een sessie erbij.

Onverwerkte lagen, blokkades en oude epigenetische structuren gaan gedoseerd aan de oppervlakte komen en dit zal precies volgens het eigen benodigde tijdsschema’s gaan, waar wij geen zeggenschap over hebben, omdat DNA vrij complex is en het ene DNA nu eenmaal niet de andere is.

De Hologram sessies op afstand worden vooraf gefactureerd en zodra het bedrag op de rekening staat gaan we aan de slag daarmee. Zodra het Sigil klaar is geven we een melding wanneer we een Optekening, Healing, Uitlijning van het Hologram & DNA gaan doen. Je hoeft er niets speciaals voor doen of te laten, dan dat je meer gezuiverd water drinkt en een beetje ‘in aanwezigheid of gedachten’ erbij bent.

Van de eerste streep met het potlood op papier tot realisatie van een meerlaagse Sigil, inclusief optekening en het maken van een persoonlijke meditatie, zijn we een behoorlijke tijd bezig, wanneer deze klaar is, leggen we het Sigil in een speciale ruimte en wordt deze verder geactiveerd met een Stenen en Kristallen Gridwerk, gecodeerd, versleuteld en beveiligd en dit proces kan van een week tot vier weken duren.

In al die tijd zijn onze astrale fractalen aan het werk om zowel jouw individueel als collectief DNA voort te helpen en van deze fractale hulp maken wij geen meldingen van. Het homeopathische effect zal kunnen toenemen, maar stabilliseert binnen twee weken. Mocht je reeds bestaande klachten hebben die niet overgaan, wanneer er verergering plaatsvindt of wanneer de klachten langer aanhouden, raden we je altijd aan om even een huisarts raad te plegen.

What do We need from You for the Remote Session?

  • een email met een duidelijk maar korte wens der verandering
  • voorzien van het onderwerp – Sigil Sessie op Afstand
  • provided with your first and last name
  • provided with your date of birth
  • provided with your complete address information
  • provided with a short motivation
  • frontal photo of your face, photo of your whole body front and back
    (kleding mag graag aanblijven šŸ˜ )

Uitlijnen van het Hologram / DNA Herstel/ Persoonlijke Sigil Tekening van A4 formaat op wit of zwart papier / Offline opname van de optekening / opname van persoonlijke Bronhealing Chants, Spraak en Klankschalen/ Coderingen vrijgeven / dit is inclusief materiaal, aangetekend verzenden van de persoonlijke stukken naar huisadres.

Persoonlijk Meerlaagse Sigil met Hologram & DNA Sessie op Afstand – ā‚¬ 396,00

Na betaling is het niet meer mogelijk om de aanvraag te cancelen!

Particulieren is inclusief BTW . Bedrijven is exclusief BTW – verzendkosten & materialen zijn inbegrepen
Betaling vooraf op Factuur . Afmeldingsvoorwaarden