Ontmoetingen

“laat jouw lach
de wereld veranderen”

Wanneer er iets uit het wezen wil komen wat geen woorden kan bevatten, wat voelt als Pure Zonkracht en Powers van een ongekend kaliber. Aan Hen die geconnected zijn – zijn met weinigen naar Terra (TaR-RaH) afgedaald en kennen het Duister en Licht als het prachtige spel van Balans. Jullie weten dat er zonder Duister geen Licht kan bestaan in deze vorm van Tijd”Hoe meer Gemanipuleerd Duister er naar de oppervlakte komt, hoe sterker het Licht zal worden om Balans te Brengen. Dus laat al de viezigheid er maar uitkomen die je als Huidige Mens hebt ondergaan om weer te Herinneren wat Zachtheid en Nederig zijn Betekent.

Opschoning gaat dieper en verder, het zevende hartscentrum opening is niet niks als je menselijke pijnen en ‘spirituele’ afscheiding hebt gekend. Het Afgescheiden Innerlijke Kind zal worden gedragen op Handen, Gekoesterd Worden, Verzorgd Worden en Meegenomen naar de Enorme Transformatie die het Hart zal doen Laten vullen met Vertrouwen.

Gisteren heb ik niets anders dan water en gal overgegeven – Het mag er allemaal uitkomen, alle emotionele vergif van het Slikken en Pikken, het Omgeven zijn met Narcistische Patriarchale Reptielen in de Menselijke Vorm, de Lijnen die werden geplaatst in dit DNA om ons van het Pad te Leiden.

Velen zijn nog Zaden vergeleken met sommige Bomen die in Weer en Wind overeind Blijven Staan en zonder Enige Moeite hun Taak vanzelfsprekend vervullen. Zij Pakken hun Rol met Verve, dus misschien een mooie Boodschap om te Stoppen met het Spelen van Heksje of Sjamaantje, maar voelen Welke Natuur Kracht je Werkelijk Bént, daarin Nederig te durven zijn.

Ook voor Jullie zal het Pad verbreden wanneer je de Rol pakt waarom je naar Terra bent afgereisd. Heb volledig Vertrouwen, durf te Dromen en droom Groots zodat je zo Vrij als een Vogel kunt Bewegen – Niets met Zielentrillingen hoort in Kooien Thuis.

Abundance is Sterker dan Ooit – Wees bedachtzaam in je Denken en Uitspraken :) – Willen is niets, Morgen is nog Niet, maar ZIE je leven al voor je, ben erin aanwezig in het NU, affirmeer je leven voor je, Visualiseer jouw Wensen en Gedachten in het NU immer en altijd Aanwezig, zodat je er al Bént.

Stap voor stap zullen de oorspronkelijke continenten zonder landsgrenzen (die de Reptielen hebben gemaakt) naar elkaar toe groeien als Mensheid. Continenten draaien om bioptopen, als een bepaalde Levensvorm, Misschien wel als Kunst om Tribes te Vormen, het oorspronkelijke Licht en Duister in Volledige Balans als Samenwerking met Alles Wat Is.

De Film Avatar is zo Gek nog niet – Want tot de Reptiele Mensen die eigenlijk niet eens de eer mogen krijgen Mens te worden Genoemd, kwamen hun Prachtige Werelden Verstoren – Hebzucht is niet Menselijk.

Op elk continent zijn op dit moment kleine clusters Eenzaden, als Platform Bouwers aanwezig die alles met energie, kracht, telepathie en ja zelfs via Telekinetische aansturing in goede banen aan het leiden zijn voor de mensheid, opdat het Licht aan Terrein zal Winnen, Opdat Balans en Eenheid weer Oorspronkelijke Vorm zal Krijgen – en we hebben elkaars Hulp Heel hard Nodig Hierin.

Wat hebben we toch een mooie ervaring hier, om elkaar in vertrouwen te ontmoeten, de openheid, zachtheid, eerlijkheid en puurheid te mogen Zijn voor anderen – in de eigen Kracht te verblijven tijdens de Grootse Collectieve Transformatie. Dank je wel voor de prachtige Uitwisselingen, Wijze Woorden en Warme Ontmoetingen. De Dankbaarheid is Groot, Verblijven wij in Vertrouwen met Zachtheid als Grootste Kracht in deze Shitshow …