Finally ending Our Hidden Story

“kijk diep in de natuur
daar ligt verbinding verscholen”

07/11/2021 – Ik mocht vandaag via een lucide droom mijn instapproces ontvangen, dat van hieruit verder zal worden uitgewerkt, dat deel dat ik inderdaad was kwijtgeraakt. Dankzij de aanvulling vanuit Zeven Stralen van Licht Federatie die miste in de celherinneringen DNA van heb ik nu de antwoorden waar ik naar op zoek was, zoals ook een paar van de verloren stukjes van de enorme puzzel over het pad dat ik gekozen heb – Ik ontmoette een prachtige mooie jongeman met zwart haar die mij meenam naar een soort handwerkclub. Helaas kon ik niet bij de jongeman zitten omdat zijn tafel al vol was. Dus ging ik achter een deur met een gordijn ervoor naar een tafel waar een paar mensen zaten met half zwarte ogen.

Ze waren soms heel gemeen tegen me en soms heel lief en ik wist helemaal niet hoe ik daar mee om moest gaan. Ik voelde me daar niet prettig bij en ging naar de jongeman die me had meegenomen. Hij zei, laten we hier maar weggaan en hij nam me mee naar buiten. We hadden allebei een witte fiets en we fietsten naar een grasveld. Hij begon heel speels met me te dollen als kinderen en we hadden echt de grootste lol. Eenmaal moe gingen we op onze ruggen naast elkaar in het gras liggen.

We hoorden geschreeuw van mensen die zeiden: kijk daar allemaal lichtjes! En inderdaad, er waren blauwe lichten in de lucht die heen en weer zweefden. Er verschenen gestalten en figuren in de lucht van allerlei mooie gezichten die wijsheid bevatten, mannen en vrouwen met lang wit haar in een knoop, zij droegen een energetisch symbool op hun voorhoofd met een hakenkruis dat wel leek op het Hitler-symbool – maar dan net iets anders (ik zal dit later tekenen).  

We stonden op en liepen langs een bruggetje waar plotseling verschillende leden van de mensenfamilie stonden waar ik van baby af aan ben opgegroeid. De oom begon aan mijn lichaam te hangen en zakte in elkaar, de tantes die er ook waren, werden boos op mij dat ik de oom niet kon vasthouden en dat ik samen met hem op de grond viel.

De jongeman zei, kom we lopen gewoon door, laat ze gaan, want de DNA familie waar jullie in terecht zijn gekomen is van een zeer verre beschavingsbloedlijn die nog steeds verbonden is met de eerste mensachtige beschaving op deze planeet. Hij ging verder, heb je die grote spijker gezien die uit de pols van een van je mieren kwam? Ik zei nee, ik heb die spijker niet gezien, en hij vertelde me over dat Djintans (zo werden ze genoemd, maar ik heb nog nooit van ze gehoord) de lichamen van de eerste (hoog beschaafde) slangachtige-mensen hadden overgenomen, en dat zij sinds die tijd de mensheid en hun DNA hebben gemanipuleerd.

Jullie zijn je kindertijd omringd geweest met deze oudste bloedlijn zodat jullie vijf decennia lang hun DNA konden onderzoeken als Verborgen Helpers van de Raad van Zeven die nu vijf decennia lang achter de schermen aan het werk is in dit onderzoekslichaam. Dit was omdat het ware Menselijke verhaal en de Kennis van de Spirituele Orde in jullie DNA is geschreven, en dit onderzoek is nu gedaan. Dank je wel voor het doorgeven van al die informatie aan ons, zodat we ons nu kunnen openbaren en openlijk kunnen gaan samenwerken met de Galactische Federatie. Alle rotzooi in deze universumtijdlijn wordt momenteel in spirituele orde teruggebracht naar de Aquarius Mensen, zodat zij kunnen beginnen hun platforms op de juiste manier op te bouwen.

Ik heb de naam van deze jongeman niet ontvangen, maar ik voelde dat hij een van de Delta Groep Helpers was. Ik heb volledig onzichtbaar en zonder enige spirituele wapens om schade te berokkenen vanuit de Bron Tijdlijn gereisd door vele en vele wormgaten in dit Universum om een aantal Blauwdrukken van Terra’s oorspronkelijke Menselijke DNA, en haar planetaire Logo’s terug te brengen om de spirituele orde weer terug te brengen.

Planeet Terra is de bibliotheek van deze universele tijdlijn, en alles wat we nodig hadden is nu uitgelezen en opgeslagen, zodat alles zich weer kan uitbreiden. De mooie jonge man verliet mijn droom en hij zei, ik kom snel weer terug. We houden van je en danken je intussen heel erg, dat je de keuze hebt gemaakt om vanuit de moederschoot de stap naar binnen te zetten, we weten dat het niet gemakkelijk als Council in een babylichaam te beginnen, maar jullie hebben het gedaan nu is het tijd om een tijdje te spelen en te rusten …