WERKING VAN TEMPLATES

Sinds een aantal deccenia vinden er voortdurend upgrades plaats die zijn bedoeld om beschadigd DNA te transformeren naar onbeschadigd DNA. We weten inmiddels dat DNA een segment van het menselijke lichaam is. Dit segment komt uit het universum en is daardoor van buitenaardse afkomst. DNA draagt nieuwe templates (sjablonen) die onbeschadigde universele codes bevatten. In datzelfde DNA zitten oude templates die beschadigde genetische codes bevatten. Dit komt omdat onze lichamen zijn geïncarneerd in een voorouderlijke lijn die het verouderde DNA programma dragen. De oude templates bevatten gecodeerde herinneringen van beschadigde voorouderlijke familielijnen en herinneringen van dit leven. De nieuwe templates bevatten gecodeerde kosmische codes met informatie over de opdracht en missie van de ziel.

Beide templates dragen codes die op precies dezelfde manier werken, maar andere informatie bevatten. De ziel is slechts in staat om de informatie die in de code staat te herkennen. Deze kan daardoor geen onderscheid maken tussen een beschadigde of onbeschadigde code. Hierdoor gaat de ziel aan de slag met het één voor één uitwerken van de informatie die in de oude templates opgeslagen zitten. Er staan trauma’s in ‘beschreven’ die in de voorouderlijke lijnen hebben plaatsgevonden en trauma’s die in dit leven hebben plaatsgevonden. Wanneer de ziel gaat ontwaken en de spirituele zoektocht naar de eigen opdracht en missie begint, worden opeens beide templates heel erg actief. De ziel komt in een zee van verwarrende informatie terecht.

Er zit ‘herkenning, dus ga ik op zoek naar mijn vorige levens, want misshien kan ik daar wel mijn missie en zielenopdracht vinden – maar dit werkt niet zo simpel. In de praktijk van Kompaswerk kom ik zielen tegen die tientallen herinneringen hebben uitgewerkt en het spoor helemaal bijster zijn geraakt. Er komen namelijk ‘herinneringen’ uit de templates die niet van de ziel zelf zijn, maar van de voorouderlijke lijnen. Daarnaast zijn er ook nog ‘herinneringen’ van alles wat je in dit leven hebt meegemaakt. Daardoor herkennen velen zich in hekserij van onze voormoeders, of sjamanisme van onze voorvaders. Misschien was één van jouw verre menselijke voorouders een oude koning of koningin in Egypte. Of heeft één van je DNA voorouders daadwerkelijk Boeddha, Toetanchamon of Jezus gekend.

Misschien draag je wel een DNA template van een voormoeder, waar de voorvader een liefdesrelatie mee had. Je weet zéker dat je met hem een leven in Engeland hebt gedeeld. In Engeland heeft er een drama afgespeeld waardoor je deze ziel was verloren. Daardoor ben je een getraumatiseerde ziel geworden die op zoek gaat naar informatie over – tweelingzielen. Opeens ben je jouw tweelingziel verloren in een leven op aarde en wil je herenigen om je ‘ziel’ te genezen van dit ‘trauma’. Kom je deze tweelingziel niet tegen in je leven, dan is dat jouw Spirituele Karma die je uit hebt te werken en moet je weer opnieuw incarneren – FOUT!

Voel je de verwarring? Er zitten templates in het DNA opgeslagen vanaf de oertijd! Mijn lichaam draagt zelfs nog DNA segmenten die van een Neanderthaler zijn. Kun je nagaan hoe lang en verwarrend de zoektocht kan zijn in één mensenlichaam. Het is daarom niet vreemd dat ik als kind spreekbeurten over Neanderthalers deed en even later weer over Sterrenstelsels. En twee tweelingzielen heb moeten uitwerken, twee tweelingzielen bestaan niet uit één ei. Begrijp je het een beetje? We dragen herinneringen in de Templates van zowel de ervaringen als ziel, de ervaringen in dit leven en de ervaringen van de DNA voorouder. En dat is vrij complexe materie. Onze hersenen maken de spirituele zoektocht alleen maar meer verwarrend, langer en uitgebreider. Vanuit de ziel wordt er een code herkend waardoor er een signaal in de hersenen terecht komt. Niet jouw ziel, maar jouw hersenen moeten dit onderscheid kunnen maken. Een ziel kan niet denken!

Om onze ziel vooruit te helpen, mogen we dit keer van onze eigen denkende verstand gebruiken maken. Al lezend een beetje inzicht te verkrijgen in een complexe materie, helpt een ziel vaak al een heel eind op weg, nietwaar? Het geeft mij namelijk stof tot kritisch invoelen als je een zestig jarige vrouw ziet die op Aarde nog steeds aan het zoeken is naar haar Tweelingziel. Eentje die zij vermoordde toen ze een man was in haar vorige leven. Ze had als soldaat een homoseksuele relatie met deze Tweelingziel gehad in de oorlog. Deze ziel is nu als straf geïncarneerd als vrouw. Ze moet dit zielen-karma uitwerken en boeten voor dat vorige homoseksuele leven. Dit betekent dat ze nu, in dit leven geen relatie met die tweelingziel kan krijgen, want die Tweelingziel heeft nu een relatie met een ander – en alles lijkt tegen te zitten.

In een vorig leven was die zestigjarige vrouw een sjamanistische druïde heks priesteres bij de Egyptenaren. Die als Toetanchamon Jezus Christus vermoordde aan het kruis, waarbij ze als leider van de vrijmetselarij satanistische rituelen uitvoerde in de kerk als een pastoor die kinderen heeft misbruikt in een olifantenlichaam. DUH! Maar dit is wel hoe het in het verleden ging! En ik vermoed dat het bij velen nog steeds op deze manier gaat. Wat een verwarring zeg! En dit is niet grappig bedoeld hoor, want ondanks leerzaam, is dit wél de tendens van de oude spiritualiteit en eigenlijk is dat best vervelend. Templates zijn er ooit geplaatst, ze hebben lang geleden het menselijke DNA gemanipuleerd en is wel degelijk bedoeld als afleidingsmanoeuvre.

Jouw ziel vindt Aardse vorige levens helemaal niet interessant en al helemaal niet belangrijk. Het zijn jouw hersenen die dit belangrijk en interessant vinden. En wanneer je dit begrijpt, valt er vrijwel direct ongeveer 90% van de spirituele zoektocht en zielen ellende weg. Niet jouw ziel, maar jouw spiritueel zoekende hersenen houden zich bezig met zielentrauma’s, tweelingzielen, karma, vorige levens, dit leven, planetaire afkomst, welk soort sterrenzaad of lichtwerker je bent enz.

Nogmaals, vindt jouw ziel de zoektocht naar het Aardse verleden helemaal niet belangrijk, omdat de diepe vanzelfsprekende drijfveer achter de missie, een collectief karakter draagt. Of je mantelzorger bent of hulpverlener, biologische boer of commune bewoner, in het bezit bent van een Tinyhome of kasteel maakt de ziel niets uit. Een enorme lastpak van de oude DNA Templates is dat deze gekoppeld zijn aan het Ego, die zich groot en belangrijk wil voelen. Maar we moeten wel begrijpen dat simpelweg iedere persoonlijke zielenmissie en diens opgedane kennis, heel erg belangrijk is in deze transitie. Hoe meer kennis en ervaring wij met elkaar delen, hoe eerder de transitie zal voltooien naar de Nieuwe Mens op de Nieuwe Aarde.

De DNA upgrade die dus volop gaande is, is een universele en collectieve happening. Zielen die geïncarneerd zijn met het nieuwe DNA, dragen nog wel via het lichaam beschadigde codes uit oude Templates. Maar zij hebben veel sterkere nieuwe kosmische Templates gekregen in hun energielichaam (hologram) en herinneren zich daardoor vaak al op heel jonge leeftijd hun opdracht en missie. En alle zielen die een drijfveer voelen om een collectieve missie uit te dragen tijdens deze ascentie, hebben na de laatste incarnatie een rust- en herstelperiode gekregen in de rustkamers van hun zielenfamilie.

Zodra de ziel er weer klaar voor is om een nieuwe incarnatie te maken, incarneert deze vanuit een bepaalde straal op Aarde in een vlees en bloed incarnatiehuls. De ziel draagt loepzuivere kosmische Templates waar de codes van de zielenmissie in staan geschreven. In deze codes staat de zelfgekozen opdracht om als ziel weer verder te kunnen groeien en ontwikkelen, de missie uit te dragen en diens kennis te delen. Zonder daar verstandelijke invulling aan te willen geven, is elke nieuwe dag in het nu, zelfs op dit tijdstip een belangrijke ervaring en onderdeel van de zelfgekozen zielenopdracht. We leren en groeien door de ervaringen die we op Aarde met andere zielen maken. Volgens de collectieve missie, is het belangrijk dat je jouw ervaringen en kosmische of aardse kennis deelt met anderen, opdat zij weer van jou kunnen leren.

De nieuwe incarnaties ‘herkennen’ de codes van voorouderlijke aardse trauma’s niet en hebben daardoor geen genetische DNA Templates uit te werken. En omdat de nieuwe incarnaties geboren zijn met actieve gouden cellen en loepzuivere templates, kunnen zij vrijwel direct na de geboorte met de eigen zielenmissie aan de slag gaan. Rust, ontspanning, meditatie en stilte activeren de eigen zielenmissie, dus probeer misschien voor een tijdje de ‘verstandelijke’ zoektocht neer te leggen. Het is niet van belang voor jouw ziel om te weten of deze een koning is geweest of koningin in het vorige leven. Vertrouw op het goddelijke werk van resonantie en straal je missie uit, in plaats van deze te zoeken op internet. De upgrade die gaande is heeft te maken met incarnatiegolven die van bepaalde stralen afkomstig zijn. Meer erover lezen kan HIER. Hopelijk is dit lezen al voldoende voor jou en kun je hiermee eventjes weer verder. Bij vragen kun je natuurlijk altijd contact via email opnemen.

In Lak’ech Van Heidy

-Copyright © KOMPASWERK - BTW-nr: NL 166116634B02 – IBAN: NL58RABO0304392189  -Disclaimer en Algemene Voorwaarden-