Uitgebreide Gezichtsanalyse en Reading Zodra mensen geboren worden hebben ze nog vrij symmetrische gelaatstrekken, maar het DNA is wel al duidelijk zichtbaar in authentieke gelaatstrekken. We dragen delen in ons van zowel vaders als moeders kant die onze uiterlijk vormen. Zodra een kind ouder wordt komen de karakterkenmerken sterker naar voren, waardoor het gezicht gaat veranderen van botstructuur. De neus kan wat scheef gaan groeien, het gezicht kan wat scheef gaan hangen, de ene helft van het gezicht kan bijvoorbeeld veel vrolijker en een meer ondeugende uitstraling hebben dan de andere. Ongeveer 98% van de mensen heeft twee verschillende gezichtshelften en dat heeft een reden. Natuurlijk kan ik het beste een voorbeeld geven met mijn eigen gezicht, dus hier istiedan!! 

Een groot deel van de mensen leeft niet naar hun ware innerlijke wezen, waardoor de rechterhelft van het gezicht eigenlijk zegt: kijk eens hoe verschillend wij zijn geworden, we horen van binnen een Eenheid te zijn en de ‘scheefgroei’ van onze binnenste belevingswereld is uiterlijk zichtbaar geworden. Leef je meer naar je buitenste of binnenste, kijk je een beetje weg van jezelf, of sta je heel rechtop in het leven. Het is ongelooflijk interessant om een analyse te laten maken van de beide gezichtshelften omdat het niet alleen heel confronterend kan zijn hoe de structuren van de botten laten zien wie je bent geworden, maar ook dat je dan kunt ontdekken wie het vergeten en onzichtbare innerlijke kind ook al weer was. Het ware wezen binnenin je, die weggestopt is, verborgen, weggecijferd en achtergesteld. Wanneer eenmaal de botstructuur volledig volgroeid is, blijven de verschillende gezichtshelften duidelijk zichtbaar tot aan onze fysieke dood, ondanks dat we van binnen volledig genezen en samengesmolten kunnen zijn. Dit betekent dat je voor de rest van je leven kunt zien hoe de achterliggende geschiedenis van dit huidige leven is geweest. Ook kunnen we een duidelijk onderscheid zien wanneer de energie hersteld en in balans terug is gekomen, de helften vertonen dan een volledige andere energie en manier van kijken en zelfs zachtere vormen en gelaatstrekken.

Uiteraard kan ik niet alleen bij andere mensen een healing geven en lichtcodes plaatsen, maar bij mijzelf ook! Onderstaand zie je duidelijk verschil van mijn twee gezichtshelften, namelijk mijn getraumatiseerde gezichtshelft (jaar 2014) en mijn energetisch geheelde gezichtshelft (jaar 2020). Het werk moest van binnenuit verricht worden, dus heb ik de afgelopen jaren heel hard gewerkt om mezelf te ontdoen van vrijwel alle energetische trauma’s en blokkades, familielijnen en pijnlichaam. Dit heb ik gedaan via eigen energiewerk, plaatsen van lichtcodes en natuurlijk het eruit huilen van de diepste emotionele pijnen. Gezichtsanalyse en foto lezen doe ik al heel lang (sinds 1999), dus heb ik een oud fotootje van mijzelf opgeduikeld en de nieuwe ertegenaan geplakt. Je ziet heel duidelijk het verschil: de trauma energie vertoonde harde gelaatstrekken en een uitgesproken boze binnenkant en buitenkant via de ogen, ietwat mannelijke en hoekige kenmerken. En de geheelde energie vertoont duidelijk zachtere vrouwelijke rondere kenmerken, waarbij de blik in de ogen aanzienlijk verzacht is. Ondanks kwetsbaar, zijn deze foto’s het enige zichtbare bewijs die ik kan laten zien, dat energetisch werk, écht werkt en daar ben ik rete-trots op!

 De rechterhelft van het gezicht toont de menselijke overlevingskant, de menselijke aard en hoe we in het leven onszelf naar buiten dragen. Hierin is de liefde en de kracht en de kwaliteiten van het mens-zijn in te zien, maar ook het leed en de strubbelingen die je als mens te dragen hebt (gehad). De rechterhelft laat ons ook zien welk werk bij je past en welke energie stromingen zijn geblokkeerd binnen het auraveld. De voortgang en belemmeringen van het naar buiten dragen of het verbergen van de eigen authenticiteit. Heb je bijvoorbeeld fysieke gezondheidsklachten, pijn of ongemak door geblokkeerde familielijnen en ander energetisch ongemak? Past je huidige baan nog bij wie je bent? Heb je een fijne warme relatie met anderen op kunnen bouwen, of ben je aan het vechten en overleven geweest in de intermenselijke relaties die je hebt? Hoe is het gesteld met de aantrekking van de liefdes in je leven en wat voor leven heb je opgebouwd met de mensen in jouw nabijheid? Komt de uiterlijke glimlach van binnenuit en ben je tevreden met wat je bereikt hebt? Het linkerdeel toont het aardse leven, talenten en gaven. 

De Linkerhelft verraad de zielenafkomst vanuit de Kosmos en het ware innerlijke wezen die je in werkelijkheid van binnen bent. Hebben we bijvoorbeeld vrouwelijke of mannelijke energie in ons dragen of allebei? Leven we naar onze androgyne en soevereine ik, of zitten we vastgehaakt aan het aardse ‘geslachtsverkeer’ en hebben we ons vastgezet in een relatie die niet (meer) past. Ben je ontvankelijk voor intimiteit en emotionaliteit of wijs je deze af vanwege angst en pijn? Zitten er kosmische gaven en talenten in je, en hoe kenmerken deze zich? Van welke planeet kom je en draag je buitenaardse kenmerken? Ook komt in het linkerhelft gedeelte naar buiten of je een elementaal (elf, meermin, fee), menselijke engel, heks of sjamaan bent en met welke gaven je geboren bent. Welke kleuren draag je in jouw ziel en hoe is het met de chakra’s gesteld? Wat past bij jou om te genezen van alle pijn en verdriet? Is dat mediteren, dansen, muziek, wandelen, bewegen of  juist slapen? 

Dat is wat onze linkerhelft ons allemaal vertelt, maar het vertelt ook hoe het met onze emotie is gesteld, staat je rechteroog naar buiten of naar binnen gericht, heb je de boel losgelaten of houd je de boel nog vast, ben je liefdevol naar anderen of juist heel voorzichtig, huil je gemakkelijk of houd je alles vast?

Hoe meer iemands gelaatstrekken symmetrisch zijn, hoe meer authentiek deze persoon zichzelf vanaf de geboorte af aan op natuurlijke wijze zichzelf heeft kunnen uitdrukken en mogen leven zoals deze persoon is. Hoe meer ‘vrijheden’ van het Mogen Zijn er vanaf de geboorte worden ‘afgenomen’ hoe duidelijker de gezichtshelften afzonderlijk van elkaar gaan leven. Aan het gezicht kunnen we zien hoe de kindertijd, puberteit en jong volwassen periode is geweest van iemand en welke stukken om genezing te vragen om weer een wat meer heel mens op aarde te worden, die leeft vanuit het ware zielswezen.    

Kosten voor een uitgebreide gezichtsanalyse en reading: € 54,00  

De betalingen zullen voorafgaand aan de fotolezing voldaan moeten worden na verzending factuur. Alle bedragen zijn inclusief BTW. *

Aanvragen via info@kompaswerk.nl of via Messenger op Facebook