Gouden Cellen

“spiegeltje aan de wand
vertelt de binnenkant”

De ontwaking van de Gouden Cellen in de fysieke lichamen is volop bezig, dat is voelbaar en brengt nogal wat energie in beweging – Maak je riemen maar goed vast, want het is een hobbelige rit voor velen. Tot in het diepst van onze cellen zenden we frequenties uit naar onze omgeving en het rommelt met regelmaat flink.

Die zelfde frequenties komen weer kei hard naar je terug – als een soort Bounce Effect. Het lijkt wel of alles niet meer klopt, mensen reageren anders dan je voorheen gewend was, je collega’s passen niet meer bij je, het werk klopt niet meer en wat ik om me heen zie gebeuren – veel problemen en breuken van vriendschappen, relaties en oude contacten.

Toch gebeuren er ook hele mooie dingen in deze pittige energie shifts (die ook wel downloads genoemd kunnen worden), zoals nieuwe mensen op je pad, leraren van leraren en mensen die je écht verder kunnen helpen, in plaats van laten stagneren (en visa versa) is de hulp die je altijd bood aan anderen – welkom.

Het gros van de mensen is nu op natuurlijke wijze aan het ‘detoxen’ van zowel hun emotionele, energetische als fysieke structuren. Dat dit volop bezig is merk ik aan de drukte in mijn praktijk waarbij er duidelijk die kanteling voelbaar is geweest in het verschil van de trillingen die mensen nu uitstralen – vergeleken met vroeger.

En het leuke daarvan is dat het allemaal verloopt op natuurlijke en unieke wijze! Alsof er geen vorm of weg meer bestaat naar het vorige New Age – dit is spiritualiteit áchter spiritualiteit – de Nieuwe Spiritualiteit in vlees en bloed en ik vind het heerlijk. Soms hebben we een enkel zetje nodig – om daarna weer zelfstandig verder te kunnen gaan – en zo hoort het in mijn ogen.

Wat er feitelijk plaatsvindt, is dat de geactiveerde gouden cellen de ‘gevangene’ in ons lichaam gaat bevrijden. Velen voelen zich opgesloten en gevangen in hun eigen lichamen en levens – omdat we continue de rotzooi van het verleden aan het opschonen en opruimen zijn – waardoor het lijkt alsof we het leven van de ander aan het leiden zijn – in plaats van die van onze authentieke zelf.

Vrijwel iedereen, dus jij en ik niet uitgezonderd, zit vast in een eigen ‘loopingsysteem’ die wordt aangestuurd vanuit oude herinneringen, gekoppeld aan nieuwe herinneringen, die weer gekoppeld zitten aan oude DNA herinneringen – waarop het levende organisme per direct geactiveerd en aan-geslingerd wordt door DNA herinneringen. Want zo steekt het organisme nu eenmaal in elkaar. En het is dus het organisme dat het werk doet – niet je mentale processen.

Opvallend om te zien, is dat dat velen die hun Lichtwerk echt heel goed onder controle hadden, opnieuw aan energetisch lijnen worden vastgekoppeld – door splinternieuwe ‘besmettingen’ en ‘aanvallen’ van entiteiten, Artificial Intelligence, demonische energieën – enzovoorts. Maar omdat de hoger vibrerende kosmische werkers energetisch gezien niet gepakt, aangelijnd of besmet kunnen raken, proberen ze sinds langere tijd al – deze Lichtwerkers te pakken via de eigen nabije omgeving!

Probeer het maar eens in te voelen met resonantie – hoe gaat het momenteel met het welzijn van jouw geliefden, kapotte apparatuur of je portemonnee als de auto het begeeft. Misschien word je opeens opnieuw mega getest, gespiegeld en geprojecteerd door anderen – en als daar een verandering in is gekomen dan weet je genoeg – nietwaar?

De kosmisch werker houdt zich dan met de ‘verstoorde’ omgeving bezig, waardoor het licht na verloop van tijd langzaamaan wordt gedoofd. En zodra het licht kleiner is geworden – door dit soort aanvallen – dan wordt langzaamaan de kosmisch werker uitgeschakeld. And that is how they work in the past months – dus trap er niet in en bescherm datgene wat je lief hebt met jouw unieke Licht – in plaats van te reageren uit ongenoegen, want ze zijn er op uit om diepe sterke connecties te breken en uit elkaar te drijven.

Lieve ziel die dit zei tegen mij – dank je wel voor je wijze woorden zoals deze: Zoals we elke dag onze lichamen verzorgen met tanden poetsen en douchen, horen we óók elke dag ons energieveld sterk en schoon te houden. Niet ééns in de week of maand – maar dagelijks minimaal één tot drie keer! En daar heeft ze volkomen gelijk in, want de meeste mensen mediteren niet eens, laat staan dagelijks – dus even Reminder voor degenen die willen.

Voor degenen die resoneren met dit stuk, ben ik volop bezig om straks op mijn website, stap voor stap te beschrijven hoe we onze gouden cellen kunnen activeren, alle energetische aanvallen en besmettingen kunnen verwijderen en … vooral onderhouden!

En dan dit nog even ….

Inmiddels weten veel mensen dat wij grotendeels uit water bestaan en dat water voortdurend vibreert, beweegt en eigenlijk een levende structuur in ons lichaam is. Het water verbindt met het levende organisme waaruit wij bestaan. Daarom ben ik in de praktijk vooral bezig geweest om de allernieuwste downloads, kosmische energie shifts en uitgezonden frequenties – af te stemmen op het water in de lichamen – en het activeren van de gouden cellen. Hiervoor mijn dank aan mijn eigen lichaam, maar ook de lichamen die zelf aan energetisch werk doen en vrijwillig op mijn tafel zijn gaan liggen is mijn dank enorm – omdat we pas kunnen werken met iets, als we het zelf ervaren en onder de knie hebben – is ons motto …

De resultaten zijn verbluffend, want de implantaten, energetische lijnen en besmettingen springen vrijwel meteen uit het hologram, zelfs nog voordat het lichaam met massage aangeraakt wordt. In de tijdperiode van oefenen en ervaren ben ik bepaalde frequenties tegengekomen, die het algehele systeem volledig schoonmaakt – de rode vlekken op de foto’s zijn verwijderingen én activeringen – en nee, ze doen geen pijn want ik heb de huid daar nog niet eens aangeraakt.

Vergeet niet om net als tandenpoetsen – elke dag even jezelf in je eigen trillingen te zetten. Kleine tip: drink veel water, mediteren, lekker authentiek blijven en vooral geaard de natuur in.