Grijze Substantie Halo’s

“de gewenste verandering
begint bij jezelf”

30-01-2022 / Wat een energie en heel erg soms is het gewoon BLAAAH!! Het fluctueert aardig op- en neer en de ‘storm’ is duidelijk voelbaar. Afgelopen weekend hebben wij bij de Halo’s een grijze energie substantie aangetroffen die behoorlijk massief aanvoelde. Voor degenen die niet weten wat Halo’s zijn, dit zijn géén heilige ringen rondom het hoofd zoals getekend rondom engelen ;) maar ze zien eruit als trillende schijven in het energieveld en zij bevatten rechtstreekse informatie van en naar jullie kosmische afkomst. Niet iedereen draagt deze, maar we treffen deze aan bij de telepathische boodschappers.

De Halo’s dragen bepaalde substantiële trillingen die ons vertellen dat deze vrijwel doorschijnende gouden, titanium, diamanten substanties bevatten uit het spectrum van de elementen. Deze zijn niet via het menselijke oog waar te nemen, met uitzondering van de sterk helderzienden die ook aura’s en andere energetische substanties kunnen waarnemen. Vooral heel jonge kinderen, meestal baby’s zien deze oplichtende schijven nog wel omdat zij een puur Pineal Gland en een Plasmabrein dragen. Wanneer een baby steeds boven het hoofd kijkt in plaats van naar het gezicht, dan weet je voor bijna 100% zeker dat er een interessant trillende schijf boven het hoofd hangt.

De grijze substantie die werd aangetroffen was om het telepathische contact tussen de Tribes te blokkeren, maar deze was heel erg gemakkelijk te verwijderen. Het voelde als een zoveelse onhandige en halfslachtige ‘spoed’ poging van de schaduw-regering die ook Haarp, Chem, G-krachten en Mind Controll in handen heeft. Onthoud dat zij mensen in hun lichamelijke slaap aanvallen met milimeter golven en dat de lichamelijke slaap serieus door jezelf beschermd dient te worden, maar onthoud óók dat wij momenteel sterker zijn dan ooit in het moderne menselijke erectus lichaam.

Voor eenieder die meent ook de grijze substantie te hebben kunnen waarnemen of aangevallen te worden, is het belangrijk om in contact met water te zijn (douchen is het beste) en te visualiseren dat de Halo’s die gedragen worden zeer zuiver trillen en deze trillingen te vergroten met lichtpartikels van oneindigheid. Leg absorberende kristallen of stenen rondom het hoofdkussen en schoon het gehele energetische veld en lichaam op via een Schumann Meditatie vlak voor het slapen gaan. Zorg ervoor dat er géén mobiele netwerken of iets anders waar artificiële golven het fysieke en energetische lichaam kunnen beïnvloeden in de slaapkamer of teveel in je buurt aanwezig zijn. Zelfzorg en Rust staan op de eerste plaats, dus geef hier aan toe wanneer het lichaam er om vraagt.

We krijgen vele individuele vragen onze kant op die een collectief karakter dragen, namelijk over het artificiele spirituele, mensen ‘horen’ nog steeds niet graag dat rechtopstaande gekleurde chakra’s beïnvloedings implantaten zijn die werden geplaatst ten tijde van de bouw van het homo erectus lichaam. In deze fysieke en energetische moderne lichamen zijn nog altijd 80.000 oorspronkelijke levenswielen aanwezig die in elkaar gesmolten horen zijn. Wanneer er een rechtopstaand of gekleurd wiel wordt aangetroffen dan is dit een geïmplanteerde chakra blokkade.

We zijn er mee bezig om een gesproken trance meditatie te maken met klanken, spraak en trillingen om deze eenvoudig via visualisatie te verwijderen door sturingen van visualisatie en gedachtenkracht, zodra deze klaar is wordt deze geplaatst op Sound Cloud.

Gecodeerd: Tijdens een trance contact met de Tafel van Twaalf Tribeleiders hebben we gezien dat zij aan het reizen waren met twaalf doorzichtige schijven/schepen in het solaire en planetaire systeem. De Lucht werd helder en er vormden zich allerlei samensmeltende figuren, symbolen, codes en frequenties. Deze werden uiteindelijk een prachtig figuurlijk aspect van moeder Natuur, Bomen, Vlinders, struiken en Water.

Aankondiging: verhoogde waterlevels en getijen op ongebruikelijke tijden en periodes, internet is niet meer zo ‘vervuild’ met artificiële algoritmen, er zijn twee groepen met aangelijnde/vervuilde infleunzers uitgeschakeld, militaire opschoning krijgt ondersteuning, er werden onbekende en zeer geavanceerde wapens aangetroffen die het werk bemoeilijken op de zwaarst getroffen continenten, er is een diepe verschuiving waargenomen in de kern van de Poolcirkel, we zitten midden in de fotonen gordel en schuiven langzaam over naar lichtpartikels en plasma energie die voor velen anders zullen gaan aanvoelen, Abundance reageert versneld, dus wees er op alert dat op de juiste manier vragen en uitspraken gedaan worden via hersengolven. Dit was het weer en wordt vervolgd.