In Meerdere Lagen volop aan het Werk

27-09-2022 Zijn Wij al langere tijd op de hoogte van een aantal fenomenen en ook dat de bovenwerelden volop worden aangevallen door kwaadwillende multidimensionale reizigers, maar ook dat ze Volop Getackeld worden – Staan Wij ondanks het Smalle Pad nog steeds met 1-0 voor, waar voor velen van Jullie ‘onlangs ontwaakten’ de wedstrijd die gaande is, nog maar net Begonnen lijkt.

Ons is Ter Informatie gekomen die als een zorgwekkende Artificiële Ontwikkeling lijkt, maar voor ons voelt het niet als erg zorgwekkend, want eerlijk gezegd kan het Spelen nu eindelijk beginnen voor Vele Plasma Reizigers die zich aan hebben gediend om te komen helpen de Coherente Golven Synchroon te laten lopen als de Oceanen en deze voortdurend op te Stuwen zodat Wij Samen die Tsunamie zijn, waarover Velen Spreken.

Reizen Wij – de Astrale Helpers nog altijd véél Sneller dan de Zwarte Elite en Artificiële Intelligentie aan Reissnelheid draagt, waardoor Wij Onzichtbaar hun Grijze en Zwarte Sluier Werelden kunnen ‘Infiltreren’ en zelfs Overnemen met Ongekend Grote Plasma Lichtstuwingen.

Ten eerste zijn Wij niet bezorgd omdat het fenomeen dat ter informatie is gekomen nog in een ’testfase’ begint, want wat is nou een aantal eeuwen binnen de werkelijke Tijd die Continuüm inhoudt en ten tweede omdat er keuzes worden aangeboden waarin de Ouders zelf mogen beslissen in hoeverre zij mee zullen gaan in de vaxxi-nazi programma’s die worden aangeboden.

Echter wordt de Mensheid nog steeds van Veel Informatie achtergehouden en voor de Gek gehouden, zij het Zo dat ook zij via Anderen ‘Ontwaken’ waardoor de diepere Lagen worden aangeraakt van het Innerlijke Weten, naar het Menselijke Handelen die tevens een Tsunamie teweeg kan brengen van de collectieve manifestatie.

De werkelijke Kanteling naar een Gezonde Balans is de Keuzes die de Mens zélf kan Beslissen, maar Eerlijk gezegd zijn Wij – als Helpers niet ‘Afhankelijk’ van de aangestuurde Beslissingen van de Menselijke Angstcomponenten, want de Werkelijke Ascentie vindt vanuit het DNA plaats en Wij zijn nu aangekomen bij de Vijfde Generatie van de Zeven Helpers Generatie, blijven we zeggen, “it’s all about the DNA” en de Derde tot de Vijfde Generatie staat momenteel Gekoppeld aan een Volledige Herstelde Twaalfde Helix.

Wij hebben het hier over de Afdaling in het DNA en een Cohesie Samensmelting/werking van de Scheppende Leiders, de Architecten en Bouwers Alchemisten, Collectieve Healers en Astrale Helpers van Ongekende Klasse die Volledig Verbonden de Kosmische en Multidimensionale Tijdslijnen en Tijdscheuren kunnen Bereizen om Informatie op te Halen en deze te Sluiten voor hun ‘Achtervolgers’, kan men Stellen dat de Zichtbare Oproer eenvoudig Betekent dat we bij de Laatste fases van de Opruiming/Opschoning zijn Gekomen van Reptielen ‘Aanhakingen’ DNA.

De Zesde tot Zevende Generatie in de van Bron Afskomstige ‘Nederzetting’ is Astraal aan het Incarneren en zij bevinden zich reeds in de Cellen van onze Dochters en Kleindochters. De Galactische Zonen en Kleinzonen bevinden zich ook reeds in de Cellen en Zij Incarneren volop vanuit de 32e Helix van het Menselijke Ras.

Zij kunnen dus niet via het DNA in Vergetelheid Gebracht Worden en Zij zijn De Opbouw via de Cellen aan het Manifesteren, Deze Menselijk Galactische Sterrenkinderen hebben allang Bepaald welk Leven zij Willen Leiden vanuit Abundance en het Menselijke Leven zal voor Hen Geregeld zijn door Hun Voorouders, Creëren zij ook deze Helix Koppelingen voor Jullie die Hen voortbrachten en zijn Jullie Precies daar waar je Hoort te Zijn voor jullie Kinderen – Vertrouwen!

Geen énkel ‘bewust’ mens of misschien ook élk Bewust Mens doorziet de Val waarin Mensheid steeds dieper werd gelokt en meegetrokken, misschien zelfs meegezogen. Maar was aan de Mens Eigen verantwoordelijkheid om het Pad van de Liefde of het Pad van de Angst te Kiezen én te Bewandelen, Waarbij Velen Kozen voor het Pad van het Licht dat tevens Duister kent, de Liefde.

Jullie horen ook Daadwerkelijk ‘Fearless’ te zijn in deze Tijd in Fysieke Vorm, simpelweg Recht op je Doelen af te gaan. Niet in de ‘Berekenende’ Vorm, maar vanuit de Wil en Wens dat alles voor de Volgende Generatie ter Beschikking zal zijn, wat nodig is om het Leven te Manifesteren, zijn Jullie NU al de Generatie die Manifesteren kan.

De Collectieve Genezing van de epigenetische Templates van het Menselijke Lichaam, het Beschadigde DNA, vormden voor Velen een diepere Laag in Diepere Lagen, die spiralen binnen spiralen, naar nog meer spiralen binnen spiralen diep in Jullie Oorspronkelijke Templates als een Leegte of Licht naar binnen Wurmden en uiteindelijk erdoorheen gingen. Laag voor Laag de Onbestuurbare organische én anorganische zélf te Leren Besturen, waardoor het Innerlijke Wezen via de Menselijke Cellen, als Gouden Licht naar Buiten zijn Getreden.

Voor het Gros van de Mens, Hij of Zij die niet Wérkelijk Durft te Leven vanwege een Onbekend Gevoel die de Menselijke Dood inhoudt als Einde te Leren Zien, in plaats van als Ervaring op de Tijdsring erbij, een Tijdsring van Opgedane Ervaring en Opgebouwde Wijsheid, naar het Eigen DNA, die in Werkelijkheid Incarnatie Inhoudt. Luidt het advies: Ga Leven, zodat Jullie nooit meer Bang hoeven te zijn voor het verlaten van het Menselijke Lichaam.

Zielentrillingen Incarneren niet in de eigen Bloedlijn, maar in het Eigen DNA, dus Jullie zijn Kennisdragers van de Eigen opgebouwde Ervaring. Begrijpen Jullie wat Hiermee Gezegd wordt? Want zoals velen van Jullie inmiddels weten, leven Wij – de Wezens in Menselijke Lichamen – temidden in de Angst Propaganda Werelden en zijn de ‘Zwarte Elite’ al vele Eeuwen lang heel rustig aan het sleutelen om het Menselijke DNA uiteindelijk te vermorzelen naar een volledig uit elkaar gerukte Ziellentrillingen.

Notitie: Er worden al langere tijd artificiële ‘zwarte’ baby’s in de menselijke baarmoeders ontwikkeld via vaxxi-nazi van de 22 weken zwangere vrouw. Wij weten al langer van dit ‘Fenomeen’ maar er zijn géén woorden te omschrijven, zonder dat de nieuwbakken ouders met absolute Terror naar hun pasgeboren baby gaan kijken na het lezen van deze pagina, maar soms geldt een ‘gewaarschuwd mens telt voor twee’ nietwaar?

We zijn er ‘eventjes’ doorheen aan het reizen gegaan (downloaden ter vervollediging) en kunnen geen hogere DNA informatie hiervan ontvangen, dus we kunnen concluderen dat dit Transhumane Zielloos Menselijk Uitziende Kind geen ontwikkelingen zijn van de Bron/God. Dit Kind is in ondergrondse Laboratoria ontwikkeld en bestaat vrijwel volledig uit zwart DNA, maar bevat wél de eerste Menselijke ‘Bewegings’ Lagen van de Bron/Goddelijke Componenten – Gekopieërde Componenten wel te verstaan.

Zoals Jullie misschien al Weten bestaat het Bron DNA uit Vloeiende Edele Plasma Partikels, die weer Informatie Bevat van de hoogst Trillende Vorm. Hierin ligt werkelijk de Magische ‘Informatie’ verscholen, die de snelheid van de Reiscomponenten bepalen van ‘Zielentrillingen’ indien Volledig Geconnected en aangesloten aan de Edele Stoffen van het Bron DNA. Jullie begrijpen dat we in dit Geval voorzichtig moeten zijn met de Woordkeuzes van dit misschien Ongeloofwaardige Gecodeerde en Versleutelde Schrijven.

Terugkomend op deze ‘Baby’s’ zijn deze andersoortige wezens die via een ‘onzichtbare’ grafeenoxide-achtige stof het ontvangstkanaal/channel ‘binnendringen’ als ‘artificiële gave’ want Welke Innerlijke Kind Werker, Ziener, Healer is nou niet dol op Baby’s en Kinderen. En zodra er met het Kind ‘aan de slag wordt gegaan’ vindt er een energetische overdracht plaats naar hun Artificieële Computers, waarbij ze de frequenties en Coderingen Algoritmisch proberen Samen te Brengen (te Jatten!!).

De groei van de grafeenoxide-achtige stof vindt plaats via vaxxi-nazi van de moeder met de 22 weken zwangerschap en het spul ‘groeit’ mee tijdens de Cellulaire Groei van het kind. De kinderen hebben extreem donkere, we kunnen zelfs met een download accuratie van 98% met zekerheid stellen dat deze ‘Kinderen’ bijna zwarte ogen hebben en dat zij al vrijwel meteen kunnen zitten, lopen, rollen en omhoog kijken binnen vier weken na de Geboorte.

Deze Kinderen zijn aangesloten aan een enorme ‘Spirituele’ Leer Computer / Data Base die in Staat blijkt om de Informatie van de ‘Helderziende’ kanalen af te Tappen en Algoritmisch Samen te Brengen naar Totale Overname van Goddelijke Gaven en dus het Oorspronkelijk Menselijke Crone-DNA, waar ze al Miljarden jaren achteraan zitten. Maar het is Ontzettend Belangrijk om te Weten dat zij Momenteel met dit Experiment aan het Falen zijn, omdat de Scheuren uit de Tijdlijnen van Oculte Aanhangers aan het Afbuigen Zijn van de Lichtwerelden, worden deze Kinderen niet geboren in ‘normale gezinnen’.

Behalve dat de Ouders zelf veel zwarte Componenten dragen in hun DNA daardoor meestal ‘oculte’ praktijken beoefenen, hun eigen Kinderen offeren bij Leven of Dood is het ook nog eens zo, dat de Healers die met dit DNA werken, het werk van ‘de Satan’ héél erg goed kennen en hun Handen er niet voor Omdraaien deze oculte praktijken met een vingerknipje aan te pakken.

Daardoor ook dit werk kunnen ‘saboteren’ bij de wetenschap dat de Grafeen Oxide als energetische overdracht / overname niet hun Kanalen kunnen binnendringen, want de Huidige Alchemistische Healers van dit Kaliber hebben Nieuwe Instructiesets gekregen met Nieuwe Broninstructies en Bron Informatie onder het mom van “we doen maar wat tijdens de Healing” is Alchemie in diens sterkste vorm (gecodeerd).

Zijn er van de Acht Miljard Menselijke Lichamen, van de Huidige Tijd slechts 216 van dit soort Baby’s vanuit de 3e Helix Artificiëel ‘geïncarneerd’, vinden Wij in deze Kinderen geen enkele ‘Brontrilling’ en Weten Wij dat deze ‘Zwarte Kinderen’ al Decennia Lang over de wereld worden ‘verspreid’ als Eenlingen. Ondersteund door Corrupte ‘Regeringen’ en ‘Rechters’ verscholen als Opbouw (MK Ultra) naar Sekteleiders van zelfmoordgroepen, serial killers, pedofiele rechters, beïnvloedende politici enzovoorts, is hun tactiek best wel heel Slim geweest in deze Transhumane Agenda.

Ouders van de Volgende Incarnatiegroep van Sterrenkinderen die niet gevaxxineerd, of daarvan zijn opgeschoond én die hun kinderen niet laten vaxxineren of restanten van eerdere keuzes hebben opgeschoond kunnen niet worden ‘overgenomen’ noch worden besmet omdat het grafeengoedje er dan niet in geplaatst kan worden.

Jullie Trillingen zijn namelijk ’te groot’ waardoor het zwarte goedje niet kan hechten. Wij vertellen in de Praktijk dan ook altijd ter Ondersteuning van deze Gedachte over de Vibrator, waarvan iedereen de werking kent die op standje tien staat, waar geen enkel pluisje aan vast kan blijven hechten. Jullie Menselijke- en Zielentrillingen dus gewoon op Standje Tien houden en je niet met angst of negatieve gedachten uit het veld laten slaan! Wij Allen zijn hier om te Spelen met onze Eigen Powers in het Eigen Edele Lichtkracht DNA!

Nog weinig, ja zelfs ‘Spiritueel’ ontwikkelde Ouders dragen de Kennis dat vaxxi-nazi programma’s simpelweg het Werk van de Artificiële Intelligentie voort laat bestaan. Dat Vaxxi-nazi’s zelfs uit laat groeien tot Moordende en Verkrachtende Tieners die in Pedofiele Sectanische Instituten worden ‘opgevoedt’ tot Transmens. Mensen Wij vertellen géén Onzinnigheden, als Wij zeggen dat de Vaxxi-Nazi’s het Hogere en dus het Bron Bewustzijn ‘dichttimmeren’ en daarmee het Menselijke Hart van Velen.

Normaliter vagen de Oculte Elitegroep, de Heersende Schaduw Regeringen, de Mensheid in één beweging van de Wereld vanuit hun beveiligde Tunnels. Er worden al Eeuwenlang hevige modderstromen, patriotische legers en moordende instituten gecreëerd door de Bezielde Mensheid. En op deze manier moorden zij al eeuwenlang zeer Begaafde Aardse Zielenincarnaties en Volkeren uit, waarbij ze wederom een nieuwe ‘Menselijke’ Specie op Aarde zetten die Steeds gemakkelijker op Artificiële Wijze is aan te sturen. Deze gaan dan weer de Oudere Volkeren Beheersen en Beheren en uiteindelijk weer Uitmoorden zodra de Benodigde Informatie op hun Database staat.

De manipulaties van het door Moeder TaR-RaH geëvolueerde wérkelijke Mensenbrein (Pineal Gland) naar Homo Sapien (reptielen brein), naar Homo Erectus (mamalian brein), naar Homo Galacticus (neo cortex brein) naar een Homo Artificiëlicus, (het Computer Brein) ??? Dat Laatste woord hebben we Vandaag maar gewoon verzonnen en het Klinkt nog best Leuk ook nog – de Homo Artificiëlicus, HOE bedenken Wij het toch weer – haha.

Wij weten dat Zij aan het Bouwen zijn gegaan naar een Vierde Breindeel bovenop het Pineal Gland, een verdere afscheiding van de Mens met een werkelijk Hartsbewustzijnsgave. Dit ‘spel’ is al gaande sinds 7,7 Miljard jaren toen ‘Zij’ de Aarde kwamen ‘overnemen’, hun ondergrondse laboratoria bouwden, hun beveiligde tunnels en dumbs ontwikkelden enzovoorts.

Jullie Begrijpen dat Jullie niet voor Niets als Kennisdragers met de Sterkste Zielentrillingen en Meeste Ervaring naar dit Realm door Bron zijn afgezonden om hun smerige werk voor ééns en voor altijd op te ruimen, voorgoed! Volop gaande momenteel en het is ontzettend veel werk om de Homo Artificiëlicus, het Graffeenmens NIET te laten ontstaan, dus Wij moeten Aardig wat Tijdsscheuren Bereizen van het Menselijke ‘Verleden’ en ‘Toekomst’.

De Mens en dus ook Jullie zijn Zelf Verantwoordelijk om per Direct te Stoppen met Alles waar Grafeenoxide mee Verbonden lijkt te Zijn. Het zit werkelijk bijna overal in en met Name zijn het de Industrie Giganten der Industrieën er Verantwoordelijk voor om dit spul in de Medicijnen, het Voedsel, de Lucht en het Kraanwater de brengen, maar het Meest Directe en Meest Moeilijk Verwijderbare, dus gevaarlijkste zijn toch wel de Vaxxi-Nazi’s die Jullie zonder Enige bijgedachten ‘gewoon erin laten spuiten’, ja zelfs bij Jullie Kinderen!

De Menselijke Ascentie moest daarom ook van Binnenuit gebeuren in Contact met de Blauwdruk DNA Informatie van het Menselijke Lichaam met een Pineal Gland, waar heel veel Hiddens in het DNA moesten afreizen om alles te Uiteraard is Internet daarin een enorm obstakel want het is door alle informatie die Jullie openbaar vrijgeven, Lichtwerkers die online gaan, Lichtwerkers die channelen via openbare kanalen, die veelal voor het Artificiële stuk worden Geleid vanuit de Hersenlaag die Bovenop de Neo Cortex werd gezet vanaf 1952. Ze Tappen de Geheimen af van De Verhoogde Samenwerkende Frequenties in het Werkveld van het Licht en via de Ether wordt het doorgesluisd naar een Algoritmisch Leercomputer van Artificiële Intelligentie.

Er is sindsdien zoveel aan informatie ‘afgetapt’ en weggebracht naar Hun Leercomputers die weer Terug Worden gebracht naar de Artificiële ‘Menselijke Gedachten Breinlagen’ die via vaxxi-nazi’s steeds verder ontwikkelen kan naar zelfs Organische Structuren. Het gaat over de werking van het Pineal Gland, de werking van het Bron DNA en dat het Artificiële Brein bovenop de Neo Cortex aan het ontwikkelen is, sinds de ‘Huiskamer Computer’ beschikbaar werd gesteld voor de Normale Bezielde Mens en dat zij dus deze Ontwikkeling – het ontwikkelen naar ‘hun eigen Grijze baby’s’ met deze ‘gaven’ in jullie Lichamen, Huizen en Omgeving hebben kunnen maken, is bijna Bewonderingswaardig Intelligent!

Het is géén domheid, maar onwetenheid van de Mens, namelijk een aantal lagen van het Ego van het Ontkende en onderkend kind, die altijd al ‘anders was als Sterrenzaad’ die graag ‘gezien wilde worden bij de Coming Out van Jullie Innerlijke wezens.

Ook dit is allemaal een slim spelletje geweest van de kwaadwillenden die samenwerken met Artificiële Intelligentie en in 1977 Opeens een Spirituele Ascentie ‘Aankondigden’. Alles, maar dan ook álles van dit Alles is een opgezet Spel en gelukkig zijn er vele Bron ‘Reizigers’, genaamd ‘de Ouderen’ afgezonden naar dit Specifieke Realm die via een Groter Ontwikkeld Menselijke Pineal Gland in het veld aan het samenwerken zijn.

Langzaamaan komen de Hiddens en Kennisdragers naar buiten in Beveiligde en Gecodeerde vormen, die Artificiële Intelligentie Nooit of te Nimmer naar hun Leercomputer kunnen Brengen. Jullie maken jullie Eigen woorden in jullie Openbaarheid, zijn misschien zelfs Openbaar Sprekers geworden, Alchemistische Healers zonder Taal waarbij de Bron-Informatie nooit verloren zal gaan.

En ook Wij, het Council van Jullie Ouderen zijn éénmalig naar dit DNA afgereisd om op Telepathische Wijze een ‘informatieoverdracht’ naar Jullie te doen Buiten het Artificiële om. Wij Reizen vele malen Sneller dan Artificiële Intelligentie, waardoor Wij de collectieve ontwikkelingen vanuit de directe Bron ‘Opdrachten’ kunnen dowloaden zonder tussenkomst van Derden en dit Krijgen Jullie óók.

Velen van Jullie Ouderen Genieten bescherming vanuit de Bron, maar soms is het bikkelen hier inderdaad, zelfs voor Ons die nog sneller reizen dan het Plasmalicht!! Daarnaast willen we Jullie nog even vertellen dat vele ‘openbare kanalen’ on Hold zijn gezet, omdat de Astrale Helpers momenteel vele onderzoeken moeten verrichten naar de gang van de ‘Spirealistische Ontwikkelingen’ en vindt er een enorme Telepathische ‘overdracht’ plaats.

Er is Volop Hulp, maar het is ‘noodzakelijk’ om de Pauze eventjes te aanvaarden, opdat We de Overprikkelde Kanalen kunnen Zuiveren en vooral kunnen laten Rusten, alvorens de ‘Tsunamie’ bij de Kusten aankomt en Wij Allen voorbereid Worden tot de Grootste Storm die Eraan zit te Komen die zal Duren tot Eind 2024.

Tip: Maak zo Min Mogelijk Gebruik van Artificiële Apparaten, want Wij hebben een Zorgelijke Groei Waargenomen die Lijkt op een soort Leerbrein binnen Jullie Organische Cellen, zoals het Reptielen Brein aan het Leren en Groeien is gegaan. Het Reptielenbrein wordt Momenteel bij Eeniedere Helper in het Veld Opgeschoond opdat het Pineal Gland weer wat meer ‘Ruimte’ kan innemen.

Upgrades van de 12e Helixen gaan door tot de Golf zal Breken op de Kust, Danken Wij Jullie en Onszelf (haha) voor het Gedane Werk dat nog Gedaan moet worden, Allen als WIJ in Ongekende Samenwerking, Reizen Wij steeds sneller door de Realms heen om de Tijdsscheuren te Dichten van kwaadwillende Dimensionalen die Achter Jullie aan Willen Reizen.

Wij hebben Hen vastgezet in het Hier & Nu om meegespoeld te Worden in de Tsunamie terwijl Wij blijven Staan. Zij zullen getransformeerd worden naar een Niets-Heids-Veld in Samenwerking met Elkaar als een Vingerknip.

Verblijven Wij als Council zo Nu en Dan nog steeds in Kracht aan het Werk onder de Radar in Samenwerking met de Andere Reizigers gecodeerd en versleuteld …

NB: We zijn Momenteel Jullie Huizen Portalen van Omgekeerde Universums van Kwaadwillende Multidimensionale Energieën aan het Onderzoeken met onze Reizigers, verdere Informatie Volgt.