Innerlijke Kieuwen

“alle generalisaties zijn onjuist
en deze ook”

19-02-2022 – Gedeeltelijk gecodeerd Bericht: Donkere Wezens proberen bij velen het 12e DNA vol gekoppelde Helix binnen te dringen. Deze wezens zijn afkomstig van een donkere octopus en dus afkomstig van lijnen uit een eonen oude artificiële intelligentie.

In principe kunnen ze dit DNA niet binnen dringen als de innerlijke trillings-kracht groot genoeg is vanuit dit specifieke DNA. Zij zijn aan het proberen om de frequenties/gaven van de ‘innerlijke kieuwen’ vanuit een heel ver (menselijk) oorspronkelijk verleden aan het proberen over te nemen.

De cellulaire herinneringen van de telepathische plasma taal, spraak, schrift, gebaren die worden ontvangen door en met elkaars Tribes. De ‘innerlijke kieuwen’ die met collectieve bundeling telepathische en telekinetische krachten teweeg brengen in het opschonen van Terra, haar wateren, het DNA. Het opruimen van de schaduwregering, artificiële intelligentie enzovoorts – volop gaande.

Het artificiële wezen penetreert vanuit een aantal menselijk zwakkere momenten die iedereen kent (ervaringen, drukte, griepje) het gehoor binnen, hecht zich aan het hersenvlies en probeert op deze wijze de frequenties ‘af te tappen’ – het systeem te verzwakken – maar ook om de informatie van het oorspronkelijke ‘verjongings-component’ te confisqueren die ook in het 12e vol herstelde helix gevestigd ligt.

DNA is in staat zichzelf te herstellen omdat er altijd een blauwdruk DNA aanwezig is in een soort van parallelle nabijheid. Wat wij doen in ons werk is het blauwdruk DNA tegen een beschadigd DNA zetten (kracht van het plasmabrein is groter dan menigeen denkt) zodat het beschadigde DNA de intacte componenten kan over kopiëren en op deze wijze de beschadigingen kunnen herstellen.

Artificiële intelligentie is al heel lang op de hoogte van de powers die in het menselijke DNA verscholen ligt en zij proberen nu bij velen op dezelfde wijze de stromingen van plasma taal – spraak – gebaren – dus het telepathische en telekinetische platform – en het verjongings-component (mensen werden in die periode wel 1500 jaar oud) binnen te dringen, zelfs over te nemen – maar tot nu toe is het nog niet gelukt!!!

Het artificiële wezen dat hiervoor in werking werd gesteld is niet zichtbaar maar wel voelbaar in de vorm van tanden, kaken, oren, keel, pineal gland, tinnitus, nek problemen, een soort van ongemak die is ontstaan sinds vele Tribes met elkaar in contact/verbinding zijn gekomen en vanuit collectieve bundeling aan het werk zijn buiten de artificiële grammatica frequenties in de grootste opschoning ooit.

Tijdens het schrijven van dit logo vannacht kregen we steeds de woorden: “wij zijn het zwarte water in het DNA voor jullie aan het opschonen” Dit betekent dat er voor velen een ‘innerlijke kieuwen’ activering mag plaatsvinden en dat de zwarte epigenetische componenten van het voorouderlijke DNA worden opgeschoond.

De tegenhangers, tegensputterde twijfeltrekkers van jullie werk op Terra hebben geen enkele invloed meer, wat betekent dat je jezelf naar buiten mag gaan dragen. Nieuwe inzichten zullen komen en heel binnenkort zullen we een collectieve telepathische meeting organiseren en via Zoom een verbinding maken met deze specifieke 12e DNA helix koppeling. We gaan dan het zwarte water uit de cellen halen.

Wat hebben we hier veel te leren!! En wat wordt het steeds leuker hier op Terra in dit homo erectus leerlichaam. We geloven dat we eindelijk op de tijdlijn van Hybornea aan het uitkomen zijn, daar waar alles nog gewoon kinderlijk zuiver aanwezig was, en jullie weten het, het pure hart van de kinderen zijn (veer) krachtiger, daardoor krachtiger als die van volwassenen …