Krachtzegel Volwassenen

De naam magie is in deze tijd helemaal uit beeld verdwenen en van Sigils (magische zegels van grafische symbolen en lichtschrift) hebben de meeste mensen nog nooit gehoord. Alles wat we kennen uit de mythologie is een ‘verzinsel’ waarvan we hebben aangeleerd te denken dat deze niet bestaan. Het maken van Sigils is al zo oud als de wereld zelf. Je kunt de grafische symboliek vinden in oude graven uit de steentijd, de grotschilderingen of symbolen die worden gegraveerd in metalen als goud en brons, het prachtige zandwerk van monniken of de knopen op middeleeuwse kledij. Ook eeuwenoude tribal tatoeages van de Maori of andere indianen en stammen vallen onder deze vorm van symboliek. Allemaal bevatten ze een betekenis die verder gaan dan alleen de woordelijke betekenis van wat wij nu kennen.

Grafische symbolen die bewust worden gemaakt om een mystieke betekenis te bevatten, noemen we een “sigil”. Het woord “sigil” komt van het Latijnse “sigilum” dat “slot” betekent (vandaar de Nederlandse vertaling “(magisch) zegel” van het woord sigil, cfr. verzegeling, maar in de magie wordt meestal de Engelse term “sigil magic” of sigilmagie gebruikt).

Sigils zijn symbolen die een persoonlijke toeschrijving voorstellen naar een persoon die een vraag of wens heeft. Ze bevatten lichtschrift, universele codes, spirits en lichtwezens of een eigen persoonlijke magische signatuur. Ze kunnen ook hele complexe concepten symboliseren, zoals het zielen-pad die iemand te bewandelen heeft, of de lagen emotionele pijn op te ruimen die de spirituele groei kunnen belemmeren. Het Sigil kan worden ingezet als krachtzegel bij meditaties, healingen, channelingen, dromen en gebed. Ze worden gemaakt als een magisch hulpmiddel om bepaalde doelen te bereiken in het energetische werk of diepe oude pijn langzaamaan af te voeren. Meestal zijn het poorten en sluiers tussen de ziel, de wereld en de spirits om deze op te roepen. Ze worden gebruikt ter divinatie van de zielen-opdracht of persoonlijke spirituele leerweg die iemand te gaan heeft.

Alle Sigils komen via channeling en afstemming tot ontwikkeling. Daarbij worden er symbolen, lichtcoderingen en kleuren aangereikt tijdens het tekenen. Elk Sigil is persoonlijk gemaakt, waar veel liefde en tijd in wordt gestoken. Het schrift dat om het Sigil wordt geplaatst is een licht-taal van de hogere Spirits. Het Sigil zal je stap voor stap via synchroniciteit zoals resonerende dromen, meditaties, patronen, symbolen, teksten, cijfers, mensen en dieren de weg wijzen die je hebt te gaan.

Het bijzondere aan deze Sigils is dat er steeds weer iets anders in wordt gezien of herkent zodra je er mee gaat werken. Wanneer je er op focust tijdens meditatie, vormt er zich een patroon die keer op keer een andere poort in jezelf zal openen. Voor mij is het ook telkens een verrassing wat er uit gaat komen en welke openbaringen ik krijg tijdens het maken van zo’n Sigil. Ze zijn van A4 formaat en worden alleen voor volwassenen gemaakt, omdat deze te sterk zijn voor kinderen. Voor kinderen maak ik mooie speelse Zonnezegels met begeleidende reader en behandeling op afstand. Omdat het een heel intensief en precies werkje is wat een aantal uur in beslag zal nemen, gebeurt het teken en coderen in delen. Het coderen met skepters en Andara kristallen duurt minimaal 24 uur en pas als dit helemaal klaar is, wordt Sigil opgestuurd naar je huisadres. Bij het Sigil hoort een energetische healing waardoor de codes geactiveerd kunnen worden in het energielichaam.

Het activeren en programmeren van de codes wordt op video gezet en via een gesloten link of wetransfer naar je toegestuurd, zodat het energielichaam en het Sigil kunnen worden geactiveerd. Voorbeeld van het plaatsen van codes in het energielichaam.  https://www.youtube.com/watch?v=JMZmWBiYTGg&t=23s

De kosten van het maken, coderen en zegenen van een persoonlijke Sigil voor volwassenen is in A4 formaat en bedraagt:  € 111.00 CALCULATOR VALUTA

Extra verzendkosten aangetekend en verzekerd: 17.00 

De energetische healing op afstand, codering en korte videomeditatie zitten bij het bedrag inbegrepen.

NB: graag via email, messenger, of whatsapp (+31624158514) aanvragen, dan krijg je betaalgegevens en na betaling wordt het Sigil gemaakt.