Live Contact / Chat via Telegram

Let op, wij maken geen Persoonlijke Tekeningen van het Hologram & DNA bij de chatsessies! Hiervoor zijn er namelijk specifieke downloads nodig die om andere Werkwijzen en Trancereizen vragen.

Wij merken dat de behoefte groter is geworden om persoonlijk contact te hebben met ons om vragen of kwesties bespreekbaar te maken, de lange wachttijden te overbruggen, of om geblokkeerde doorstromingen te onderzoeken die om een ‘spoedcontact’ vragen. Chatsessies behoeven weinig wachttijd en kunnen binnen vandaag of hooguit enkele dagen worden ingepland.

Wij gaan dan per direct naar de kern van jouw persoonlijke vraag of kwestie om deze samen met jou uit te werken, en bieden daarom een persoonlijke dienstlevering op maat. Hier kunnen alle vragen worden gesteld die jou bezighouden waarbij geen onderwerp zal worden ‘geschuwd’. Vragen over poorten, huizen, kinderen, je relatie of jezelf aanpakken, zonder lange wacht- en of reistijden!   

Houd er rekening mee dat de tijd vliegt tijdens deze chat sessies en dat je samen met ons de tijd zal moeten bewaken, omdat we tijdens zulke sessies wederom in een vorm van trance zijn. de antwoorden voor je vinden die je nodig hebt om weer vooruit te kunnen, waarbij wij geen besef van tijd hebben. We melden altijd netjes tussentijds de tijdsduur, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je wil stoppen.

Met regelmaat vragen we via telegram om een foto van de voor- en achterkant van jouw lichaam (het liefst niet nakend) en van jouw gezicht (zo frontaal mogelijk, met de oren zichtbaar) voor een korte gezichtsanalyse en opschoning op afstand van jouw energetische systeem dus zorg dat je deze dan bij de hand hebt.     

Ten tijde van een direct Live één op één contact merk je zelf hoe de tijd vliegt. We kunnen aardig snel typen, omdat dit op dezelfde wijze verloopt als ‘automatisch schrift’ dus voor je het weet heb je een hele plak tekst te pakken. We vragen daarom ook om onze persoonlijke downloads en antwoorden rustig op je te laten inwerken, neem de tijd daarvoor en laat het jouw cellen integreren.   

De persoonlijke schrijfsels dragen ongeveer dezelfde lees-moeilijkheidsgraad als onze collectieve schrijfsels, indien nodig geven we korte uitleg aan zaken die belangrijk voelen voor je, zo hoef er wat minder gepuzzeld te worden.

Aanvragen van een Chatsessie verlopen via email waarbij wij graag meteen jouw volledige factuurgegevens ontvangen. Wij zenden je dan een antwoord met onze Telegramlink waarna de Chat Sessie kan worden ingepland met elkaar. Meestal maken we foto’s van de uitlijningen via korte optekeningen (dit is geen persoonlijke tekening) of brengen we een ingesproken persoonlijke boodschap, korte meditatie of klankensessie of opdrachten die we digitaal worden verzonden tijdens de sessie.

Nadien kun je het gesprek opslaan, rustig teruglezen, uitwerken, in je systeem laten integreren en zelfs verwijderen als je wilt. We doen wat nodig is voor je en sturen direct hulp van ons Council, jouw Zielenfamilie of andere Helpers, ook krijg je meteen de nieuwste collectieve upgrades en downloads. Contact met ons hebben via deze weg wordt als zeer effectief ervaren, omdat er een energetische verbinding wordt gelegd met zowel jouw Hologram als DNA.

Alle bedragen zijn Incl. BTW.

Eerste chatsessie heeft een minimale tijdsduurafname van 30 minuten en bedraagt: € 51.00
Alle tijdsduurafnames daarna worden per 15 min. gefactureerd – € 24.00

Start en stoptijd worden tijdens de sessie bepaald in overleg en met wederzijdse consenses.
Bij chatsessies wordt er per opgemaakte en verzonden factuur € 9,00 in rekening gebracht.