Boodschap voor anders-horenden

“durf niets te doen, niets te zeggen
niets te zijn”

Terra en een kleine Federatie genaamd Delta geven op dit moment (03:03 op 2/11/2021) een boodschap door voor degenen die willen begrijpen dat Aquariustijdperk vorm zal gaan krijgen naar de oorsprong. Voor degenen die nog werken met de invloeden uit het Vissentijdperk, het Vissentijdperk is over en het Aquariustijdperk brengt nieuwe inzichten met zich mee. Diep van binnen voelen jullie het wel, want de upgrades van het DNA brengen ook ‘cellulaire herinneringen’ naar boven over de oorsprong van het mens zijn.

De boodschap luidt dat er een upgrade gaande is geweest van ongeveer drie weken lang en deze zal nog twee weken blijven voortduren. In deze periode hebben we velen van jullie even op pauze gezet en een rustperiode gegeven om de organen te helpen bij het afvoeren van opgeslagen gifstoffen. Dit is te merken aan andersoortige urine dan normaliter, die de gehele dag op ochtendurine lijkt. Er wordt gevraagd veel gezuiverd water te drinken om het lichaam te helpen met het afvoeren van de opgeslagen gifstoffen.

Meditatie kan helpen om het vergiftigde emotionele en psychische systeem te zuiveren en de meest geschikte frequentie daarvoor is 7.83 Schumann Resonantie hertz. Aan sommige Hertz die op Youtube te vinden zijn is ‘gesleuteld’ en deze zijn absoluut niet zuiver of correct. Luister daarom naar de meest zuivere hertz, namelijk die reeds aanwezig is in jullie quantumbrein die buiten de schedel gaan. Het lichaam zal vertellen welke hertzen het wil ontvangen en wanneer het goed voelt voor jullie innerlijke wezen.

Voor Andershorenden mogen we vandaag een boodschap uitbrengen: Frequenties worden niet alleen via de oren opgevangen maar vooral via het quantumbrein, de zintuigen en het energetische lichaam – frequenties worden hoe dan ook ontvangen – wat voor degenen met bestaande gehoorproblemen een flinke uitdaging kan zijn. Er worden kunstmatige en vervalste frequenties uitgezonden via wifi, 5G, mobiele netwerken, smart artikelen enzovoorts, en deze vormen de werkelijk uitgezonden frequenties om die van invloed zijn op jullie bijzondere gehoor.

Wij weten dat jullie met één van de meest zware en bijzondere taak op Terra geïncarneerd zijn, maar deze informatie werd in het Vissentijdperk voor jullie verzwegen en achtergehouden. Dus deze boodschap is speciaal gericht aan de anders-horenden die tot de geïncarneerde groep van de Hybornea beschaving horen en jullie krijgen andersoortige upgrades dan ‘normaal-horenden’. Dit heeft als reden dat de bijzonder zware taak die jullie dragen aan het licht en inzicht worden gebracht voor de spiritueel groeiende mensheid na een leven lang onbegrepen en vooral niet gehoord te zijn geweest.

De zelfmoordcijfers, depressies en burnouts onder de Helderhorende Incarnatiegroep is de grootste van alle incarnatiegroepen in de afgelopen acht decennia, omdat de ‘aardse’ taak die jullie dragen menselijk gezien bijzonder zwaar is. Jullie gehoor werkt op een andere manier dan die van normaalhorenden. We weten dat jullie zijn moe-gestreden van het voortdurende geluid in de hogere hersenen (dus niet in de oren), dat jullie worden lastig gevallen in de stille nachtelijke momenten met gekraak en geschraap, hoge tonen, fluitende geluiden, gebonk, geruis en gesuis of dat jullie ’taal’ tot in den diepe treure niet begrepen wordt.

Aan deze geïncarneerde sterrenzadengroep is in het lichtwerkerstijdperk zeer weinig aandacht geschonken, zelfs zwaar onderschat en ondergewaardeerd in de spirituele ontwaking van de mensheid. Het menselijke gehoor is namelijk een precisieinstrument en deze hoort vanuit de DNA oorsprong te werken als een soort sonar die af kan stemmen op alles wat niet in moderne woorden uit te drukken of te ontvangen is. De ’taal’ die jullie spreken en ontvangen is de oudste van de alleroudste.

Andershorenden ontvangen informatie via de vanuit Terra-oorspronkelijke buitenzintuigelijke waarnemingen en deze informatie is jullie afgenomen en gedwarsboomd omdat jullie een zeer belangrijke spirituele taak op Terra zullen gaan vervullen in het 300.000 jaar durende Aquariustijdperk die gestart is op 31-01-2019. Jullie uitzonderlijke hogere waarnemingen krijgen een reset naar de oorspronkelijke bedoeling en er vindt volop een DNA herstel plaats van de blauwdruk van alles wat is, wat géén woordelijke uitleg behoeft.

Gebarentaal, nonverbale communicatie, resonant ontvangen, subtiele visuele veranderingen waarnemen, voelen en weten buiten het modern menselijke denken, paranormale gaven, transformatieve energieën vanzelfsprekend absorberen en afvoeren zijn belangrijke onderdelen van de hoger ontwikkelde zintuigen. De spiritueel groeiende mensheid, die nog steeds van het alfabet afhankelijk via spreektaal zal worden klaargestoomd voor jullie hogere vormen van communicatie via het gehoor.

Er wordt gevraagd om vanaf deze wetenschap te luisteren naar subtiele innerlijke geluidsveranderingen die jullie zullen helpen om uiteindelijk de taak op te pakken die nodig is om de mensheid via een andere taal te laten leren spreken en ontvangen. Het tijdperk van modern menselijke communicatie van het alles verstandelijk te willen verklaren is over. Van jullie heeft de spiritueel groeiende mensheid te leren dat helderhorend (dat is niet kunnen horen met de oren, maar kunnen ontvangen met het quantumbrein), heldervoelend, helderwetend behoren tot de oorspronkelijke Bron-mens, die geen gesproken taal nodig had om te kunnen communiceren.

De wateren van de wereld hebben een opschoning gekregen en er worden frequenties naar waterdieren gestuurd die met sonar communiceren en geconnected zijn om hulp te bieden aan de upgrades. Deze dieren, zoals dolfijnen en walvissen worden weer dichter bij de kust aangetroffen, waar zij eerder niet konden foerageren. Zij zijn gekoppeld aan de werelden van de oorspronkelijke mens en in het bijzonder aan anders-waarnemenden.

Aanvaard (zo goed als mogelijk) dat alle uitgezonden frequenties invloed hebben op het bovenzintuigelijke gehoor en probeer de –laagste– tonen te vinden (te ontvangen) die kunnen worden waargenomen. Een tip: om met een ballon op schoot of met een geluidsbox op je lichaam de trillingen van 7.83 hertz in je gehele energetische lichaam te laten integreren met gesloten ogen. Doe dit op de meest stille plek die je kan vinden en voer alle ongemak die andershorend zijn met zich meebrengt uit jullie lichamen af.

Ook het leren gaan werken met de trillingen van klankschalen op het lichaam werken rustgevend op het overbelaste systeem in. Een bijzondere uitdaging voor jullie is dat er de afgelopen periode met regelmaat uitstoten worden uitgezonden van 4000 hertz aan frequenties. Dit gebeurt zeer zorgvuldig, omdat we er ons van bewust zijn dat dit extreem hoge frequenties zijn voor het al reeds overbelaste fysieke en energetische lichaam. Deze uitstoten zijn nodig om zoveel mogelijk spike proteïnen af te breken die via vaxxi-nazi’s in de lichamen werden gebracht. Dus we kunnen ons voorstellen dat dit van grote invloed is op de last die jullie dragen. Blijf zo rustig mogelijk en leer te aanvaarden dat het de frequenties zijn die binnenkomen in je hogere brein en wees niet angstig hierom, zaken worden niet verslechterd maar verbeterd.

Lees graag over de Kristalkinderen als je meer wilt weten over hooggevoeligheid en Aquariuswerkers van deze tijd. Er zal nog meer informatie volgen, maar dit is even voldoende.