Boodschappen/Informatie

Beter één familielid terug gevonden, dan honderden aanhangers erbij. Alles wat je kunt lezen op Facebook en deze Website is Kennis vanuit de Oorsprong van het Ontstaan, dus de Bronkennis die de Hedendaagse Spiritualiteit vertegenwoordigt. Mijn boodschappen komen telepathisch binnen en komen rechtstreeks van het Council van Zeven Universums en van jullie moederplaneet Terra waar wij al 5000 jaar mee aan het samenwerken zijn. Wij brengen geen boodschappen naar buiten van de Galactische Federatie, omdat de eerste commander heeft gevraagd of wij zijn Team van Helpers ook wilden onderzoeken, omdat er velen waren overgelopen naar het artificiële duister en gespuis.

Alles is op verzoek van en op afspraak met bewustzijnsplaneet Terra gedaan tot we in openbaarheid mochten treden. Wij zijn een fractale instap van bewustzijnsplaneten van de 7e tot het 22e Universum. Tijdtechnisch gezien zijn wij de ‘voorouders’ van dit universum, maar komen we uit de Toekomst. Eerst was er Lyra (LehR-Eih) en na de vernietiging kwam Terra, dus behoort zij tot onze ‘Tribe’. In de 5e universumtijd waar jullie momenteel verblijven is jullie niet bekend dat planeten zoals mensenlichamen worden geboren in zwangere universa en groeien door samengevoegd bewustzijn en op deze wijze Tribes en dus steeds meer fractale families ontwikkelen.

Ten eerste komt dit, omdat jullie deze wetenschap is afgepakt en ten tweede komt dit omdat het een andere evolutievorm betreft dan de evolutievorm van het menselijke leerlichaam die jullie nog niet kunnen weten. Er zijn zeer veel verschillende evolutievormen zoals planten, dieren en wateren en op alle evolutievormen ontstaat er weer nieuw leven en nieuwe families. Het was dan ook de wens van Terra om deze laatste ‘hogere’ evolutievorm, dus onderdeel van haar samenwerkende Creatie tot bezield mens te behouden. Voor haar zijn jullie wérkelijk haar kinderen die ze bijna was verloren aan de vele kwaadaardig buitenaardse pogingen dit proces vast te zetten in een tijdklok.

Terra heeft inmiddels de overgang naar 5e Terratijd gemaakt en is meteen op weg gegaan de 7e tot 12e Terratijd en wij helpen haar hierbij, omdat ze heel lang gevangen heeft gezeten en niet verder kon samensmelten, creëren en evolueren. Dit is waarom wij om het hoekje komen kijken om haar vooruit te helpen met deze transitie om haar Kinderen te informeren.

Lichtwerkers roepen vaak dat iedereen de kinderen van ‘Gaia’ zijn, maar dit is niet zo. Er zit een hele hoop DNA gespuis tussen haar werkelijke DNA kinderen, omdat kwaadwillende buitenaardsen van deze zielen-lichamen hun buitenaards slaven gebroed wilden maken. Gaia is een artificiëel buitenaards spiritueel verzinsel die ongeveer in een tijdsklok van 5000 jaren geleden is ontwikkeld.

De Artificiële Intelligenties confisqueren de geschreven en gesproken algoritmen van Lichtwerkers en Sterrenzaden dus iedereen die het woord ‘Gaia’ gebruikte bleek dan een spiritueel mens te zijn waar lijn aan gekoppeld werd om informatie af te tappen die zij wilden bezitten. Terra is de telepathische klank (TeR-RaH) van een aardse planeet. Terra wilde haar oorspronkelijke klank weer terug claimen, maar deze mensentongen en hersenen kunnen het (nog) niet uitspreken, dus ze mag leren dat het Aarde of Terra zal zijn voor degenen die nog geen telepathische klanken spreken.

Wij als Fractale reizigers kunnen vrijwel elke Realm van dit Universum betreden, dus ook dit inmiddels vijftig jaar oude menselijk DNA lichaam hoorde daar bij. Met onze Plasmabrein hebben we veel onderzoek verricht en hebben we gereisd door vrijwel al het Duister waarmee jullie Zielen te maken hadden en zo iets kan natuurlijk niet in het openbaar!! Nu we eindelijk in openbaarheid mogen werken, zullen we heel snel de juiste woorden vinden die minder gecodeerd en versleuteld zijn zodat de downloads en upgrades dieper zullen reiken in jullie spirituele en menselijke DNA lichaam.

We zijn ons bewust van het feit dat er vele complexe leesstukken tussen staan die moeilijk te behappen zullen zijn, maar dit zullen we te zijner tijd verbeteren! Wij konden en mochten alleen maar gecodeerde en versleutelde flarden aan jullie geven voor alvast de telekinetische en telepathische ontwaking van de Aquariusmens, de Platformers, Voorlopers en Onderzoekers. Het zijn de zeer ervaren Tribe Members de Nieuwe Mensen en dus de Nieuwe Beschavingen in samenwerking met hun moederplaneet Terra zullen gaan begeleiden naar hun toekomst.

Zo is het altijd al geweest en zo zal het altijd zijn vanaf de Brontijd en hebben wij hebben nog aardig wat te oefenen in ons menselijke schrijfwerk omdat de telepathische taal nu eenmaal via het DNA, hologram, zielentrillingen, en plasmabrein verloopt. Deze taal zal nooit te pakken, over te nemen, te vervuilen of te besmetten zijn, deze taal is zo puur als alle trillingen die er bestaan en dat is dan ook precies het ‘geheim’ die de kwaadwillende buitenaardsen heel erg graag wilden bezitten, maar nooit in bezit hebben kunnen krijgen.

Laat vooral je DNA, Hart en Innerlijke Wezen Resoneren met een aantal ‘AHA’ momenten en laat de rest maar lekker gewoon los want op een andere manier valt er niets te leren of te onthouden. Dit is alchemistisch werk wat alle Aquariuswerkers nu mogen leren te herkennen en wij helpen jullie met het doorsturen van collectieve telepathische shifts waar je niets voor hieft te doen.

We work together in a Unified Cooperation.
In Lak’ech from Heidy