Next Level of Tussentijdse Hologram & DNA Sessie in de Praktijk

De personen die voor een Next Level – of voor een Tussentijdse Hologram & DNA Sessie naar de praktijk van Kompaswerk willen komen, worden in de gelegenheid gesteld om te kiezen tussen een normale Next Level Sessie tijdsblok of een langere tijdsblok die niet alleen als Next Level Sessie, maar tevens als Persoonlijke Workshop in Alchemie, met een kennisoverdracht naar jouw eigen werkzaamheden op Aarde!

Je hebt ons al ontmoet, je bent vertrouwd met onze handen & werkwijze en je hebt er tóch voor gekozen om een tweede sessie met ons aan te durven en ondanks dat vrijwel iedereen wat vroeger of later terug komt voor een Next Level Sessie vinden wij dit nog steeds een gedurfde stap😉!

Je hebt de eerste Sessie van het optekenen en herstellen van het Hologram & DNA achter de rug en misschien inmiddels toe aan verdieping, omdat de informatie, coderingen, versleutingen uit jouw Hologram ‘binnengetreden’ zijn in de maanden na de eerste Sessie van Kompaswerk. Sommigen zijn alweer ‘vergeten’ dat de eerste sessie vaak maandenlang doorwerkt waarbij we opeens weer ‘oppoppen’ in gedachten en dan pas zijn de meesten toe aan een tweede sessie en dat is zoals het hoort.

Tijdens de Next Level Sessie gaan we naar de dieper gelegen cellulaire herinneringen van de meegenomen kennis, gaven en talenten uitbreiden en implementeren we tevens de voorouderlijke kennis en wijsheid dat in het DNA staat beschreven. Deze kunnen worden ingezet voor de eigen collectieve of individuele (praktijk) werkzaamheden en deze sessies vinden plaats in workshop-achtige sferen welke tevens als alchemistische overdracht geldt.

De Next Level sessie kan dan ook alleen maar ingeboekt worden als tweede sessie bij Kompaswerk en meestal vindt deze ruim zes maanden na de eerste sessie plaats.

Het oorspronkelijke DNA en diens helixkoppeling zowel op fysiek als energetisch niveau worden op de diepere lagen hersteld en geactiveerd, waarbij er een meer uitgebreid hologram check zal worden uitgevoerd waarbij wij een optekening maken op zwart papier, zodat de ‘donkere’ lagen binnen de DNA structuren ‘aan het licht’ verschijnen. Dan leggen wij de oorspronkelijke Bron Blauwdrukken tegen de beschadigde DNA structuren of valse templates aan, zodat deze kunnen worden ‘overgekopieerd’ naar oorspronkelijke vorm van Jouw zijn.

De Sessie op de klankentafel vindt voornamelijk plaats op fysieke gebieden waarbij we werkzaam zijn bij het onderlichaam, schaambeen, bekken, benen, knieën, enkels, voeten, thymusgebied, waarbij we als laatste de ‘krakende’ hersenhelften upgraden naar een soort vloeibaar plasma, zodat de sacred secretion vrijelijk kan stromen in Full Swing! Het is dan fijn als je al vertrouwd bent met onze ‘werkvleugels’ en dat er een persoonlijk klik is ontstaan tijdens de eerste sessie, om als energetische uitwisseling van leraar tot leraar te kunnen zijn.

De ervaring heeft geleerd dat veel ‘spirituele’ praktijken verouderde Informatie binnen de healing technieken gebruiken bij hun collectieve of individuele werkzaamheden. Kompaswerk heeft ruim drie decennia ervaring in dit prachtige werk en wij blijven voorlopig voorloper en pionier in dit werk. Wij werken daarom met de (voor jullie 😉) meest recente upgrades van het Collectieve DNA voor de Aquariustijdperkers.

Wij zijn daadwerkelijk Next Level Healers en zetten via kinetische energie jouw DNA informatie terug op de ‘gaten’ die niet vanuit de hersenen worden opgevuld, maar vanuit een cellulair weten.

Bij de Next Level Sessie vinden er nog diepere genezingsprocessen plaats waarbij gesymbioseerde voorouderlijke lijnen (epigenetica) tot wel zeven generaties terug kan worden opgeschoond en de wijsheid en kennis van het voorouderlijke DNA wordt teruggezet. Wij gaan ver voorbij de ‘wounded healer’ en de trillingen opzoeken van de start van jouw Incarnatie.

Het is daarom belangrijk om te weten hoe jij als kind al ‘in deze wereld stond’, dus een klein vooronderzoek voor jezelf is wel nuttig. Weet je het zelf niet meer? Vraag dan hoe jouw omgeving jou als kind ervaren heeft, indien dat mogelijk is. Sommige mensen hebben hun kindertekeningen nog bewaard en voor ons is het erg leuk als je deze (of een foto daarvan) mee zou nemen naar de praktijk.

Brengen wij daadwerkelijk de cellulaire DNA verandering, maar daarna is het aan jou om in deze staat van zijn te blijven en ben jij degene die zelf de verantwoordelijkheid neemt in de eigen loslaat- en groeiprocessen om gewenste veranderingen door te voeren. Het is daarom fijn dat deze sessie in coachende of workshop-achtige sferen plaatsvindt, zodat je ook nog pioniers healingtechnieken erbij leert voor jezelf.

Dieper gelegen informatie van oude zielencontracten, bepaalde vloeklijnen, symbiose binnen epigenetica, traumalijnen van de Zielentrillingen, maar ook als huidige mens worden in deze Sessie dieper aangeraakt en weggehaald, indien dit gewenst of noodzakelijk is. Veel van wat in de DNA cellen staat beschreven is voor de vuilnisbak bedoeld, omdat deze ervoor zorgen dat je in kringetjes blijft ‘rondreizen’ waardoor de zielenzoektocht alleen maar langer duren en daardoor steeds meer verwarrend worden.

Wij Lezen Bron informatie uit jouw unieke kern DNA (nulpunt) en zodoende werken wij altijd van binnen naar buiten en niet van buiten naar binnen. Er worden geen gidsen, engelen of meesters ‘aangeroepen’ omdat deze door de tijd heen teveel aan energetische vervuiling van de Etherlaag bevatten, waardoor er lifters en entiteitachtige energieën mee kunnen komen in het Healingswerk en laat dat nou net niet de bedoeling zijn.

Wij werken dus volledig via jouw eigen krachten, gaven en talenten van jouw Kern DNA lagen én met jouw Galactische Zielenfamilie, welke van de meest zuivere en onbeschadigde oorspronkelijke trillingsvorm is en dus gebruiken we de Unieke Krachten die jij bezit! Ons werk ligt ‘andersom’ aan de Menselijke DNA cellen waardoor wij direct naar de oorsprong van jouw eigen zielenincarnatie reizen en halen we hiermee jouw Zielentrillingen uit het incarnatieloopingsysteem.

In deze sessie gaan we naar de hoogst mogelijk innerlijke vibrerende energie van het menselijke lichaam die de cellulaire herinneringen ‘herkennen’ zonder dat daar het menselijke brein aan te pas komt. We gaan dus met een prachtige plasmasnelheid reizen op de flinterdunne gebroken en verharde structuren, waardoor deze de gelegenheid krijgen om te versmelten met de gouden DNA celstructuren van het Hartsbewustzijn.

Daarnaast werken we met ‘het Diamanten Kompas’ die communiceert met jouw diamanten structuren ter upgrades en dat is écht next level!

Het Hartsbewustzijn hoort niet gevuld te zijn met allerlei zware emotionele balast en shit, maar hoort een uitgesproken ‘prettige leegte’ bevatten, wat dan weer van positieve invloed is op de gebroken hersenstructuren van het geïndroctineerde denken die een valse zelf hebben ontwikkeld in het verleden, vol overlevingsstructuren en copingmechanismen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en wij zijn niet bepaald zachtzinnig in het werk dat wij doen, zoals je misschien de eerste keer al hebt ervaren. Wij bevatten ronduit open structuren en draaien niet om de hete brij heen om de gevoelige zielen- en mensenroerselen die worden aangeraakt te besparen. Een mensenlichaam (en dat is bij ons niet anders) bevat nu eenmaal gesloten en geïndoctrineerde celstructuren, welke stap voor stap geopend worden in de collectieve upgrades van de Aquariuswerker waardoor we precies weten wat er gaande is in de celstructuren.

We winden er geen doekjes om en verpakken niets in ‘mooie woorden’ tijdens het werken, omdat niemand daar iets aan heeft, dus gaan we rechtstreeks naar de pijnpunten en verharde structuren die stagnaties in je leven brengen. Wederom zoals bij de eerste sessie vindt er een ‘pittige’ tafelsessie plaats via onze klankschalen waarmee we al ruim dertig jaar ‘samenwerken’. De klankschalen vertellen ons precies waar de gebroken cellen nog niet zijn hersteld en we kunnen de frequenties daarvan perfect uitlezen!

De minste geringste veranderingen van geluiden en trillingen in de klankschalen ‘vertellen’ ons precies waar we moeten zijn in jouw lichaam, waarbij we wederom bepaalde trillingen, frequenties, stuwende energieën, bronspraak, beweging, kneding, buiging van bepaalde plekken in het lichaam gebruiken voor een diep reinigend resultaat als reset en een totale ‘wedergeboorte’ van jouw zielentrillingen in het DNA naar het Aquariustijdperk.

Je bent niet geïncarneerd om een leven lang puin te ruimen en jouw leven te leiden (lijden) in loopingsystemen van de Matrix, maar je bent hier om te spelen en het leven te leiden dat jij oorspronkelijk hebben gekozen. Zelfs met fysieke beperkingen of chronische pijnen, horen we te genieten van ons bestaan hier op aarde, verbonden met het lichaam én leven met volledige omarming van alles wat er aandient.

Laat je voetstappen achter in het zand!

Is het belangrijk om de oorspronkelijke fragmenten uit het Bron DNA te herinneren, welke wij het nulpuntsveld noemen die vrij kan reizen binnen alle densiteitsvormen. Maken wij gebruik van de kinetische energieën in de meest krachtige vorm die hier binnen dit Realm van ‘de Mens’ te vinden is.

Na de Next Level Sessie bij Kompaswerk kun je zoals bij de eerste sessie een ‘homeopathisch’ effect verwachten, die wederom tijdelijk van aard zal zijn en vaak binnen twee weken verbetering laat zien. Wanneer er reeds onderliggende of verborgen verharde cellen aanwezig waren, zullen deze ook aan de oppervlakte komen en raden we altijd aan om bij twijfels even naar de huisarts te gaan voor verder onderzoek, als je het niet vertrouwt.  

Tijd is voor ons altijd al een heel lastig begrip geweest en omdat elke DNA kern een uniek verhaal vertelt, daarnaast tevens ‘onderhevig’ is aan collectieve upgrades en energieën, is het niet onbelangrijk om te weten dat wij de tijd nemen die nodig zal zijn. En deze processen vragen niet alleen om deskundige begeleiding, maar vooral om persoonlijke aandacht, waarvan wij vinden dat deze niet kunnen worden ‘afgeraffeld’, omdat de klok heeft bepaald dat het tijd is om te stoppen.

Vrijwel iedereen die betrokken of werkzaam is als Platformer in de opstart van het Aquariustijdperk, heeft een verandering van instructieset gekregen voor de ‘Aardse’ opdracht en deze vinden plaats via collectieve upgrades van het DNA en de levende celstructuren. De nieuwste upgrades en de daarbij horende veranderingen sporen wij bij je op en de vrijgekomen informatie daarvan verankeren wij binnen de nieuwe instructiesets van jouw DNA en het eigen Diamanten Kompas.

De nieuwe instructiesets en het upgraden naar het Aquarius DNA dragen steeds meer complexe informatiestructuren sinds de collectieve upgrades die in volle gang zijn, waarbij de loslaatprocessen enorm zijn. Dit is te merken aan het Hologram welke meer ‘vervuilingen’ aan de oppervlaktelagen brengen dus is een nieuwe opschoning van het Hologram is tevens onderdeel van de sessie.

In de regel duurt een standaard Next Level Sessie ongeveer drie uur, maar als je een sessie wilt als overdracht voor je eigen werkzaamheden, raden we aan om een deelworkshop erbij te pakken zodat we wat uitgebreider de tijd kunnen nemen om de processen direct te verankeren.

Een Next Level Sessie als deze gegeven, kan niet op afstand worden gerealiseerd maar vindt altijd plaats in de Praktijk van Kompaswerk te Achel (BE). Wil je tóch een Next Level op Afstand dan hebben we een andere werkwijze, dus vraag graag even naar deze mogelijkheden!

Next Level Sessie met Persoonlijke Workshop van ± 4 uur, is inclusief Optekenen en een (vaak veel) dieper gelaagde persoonlijke tekening op zwart papier – € 444,00

Een plantaardige lunch na de sessie genieten? Is per persoon –  € 33,00

Overweeg je één of meerdere overnachtingen omdat je van verder weg moet komen, of gewoon omdat het gezellig is wat langer te blijven bieden we een overnachting in de vierpersoons deelkamer van onze ‘Herberg het Rodenrijtje’. We hebben een heerlijke grote tuin, een omgeving waar je al wandelend of fietsend kunt genieten en de Herberg is een levendige omgeving waar ons hele gezin rondloopt en werkzaam is.

Een deelkamer betekent dat er ook andere gasten kunnen zijn op dezelfde kamer, zoals een echte Herberg betaamt, draait deze plek om ontmoetingen met anderen op Devine Timing! Een overnachting op de deelkamer is € 63,00 per persoon, per nacht en dit is inclusief ontbijt, beddengoed, koffie en thee. Zo kun je uitgerust aan de sessie beginnen of na de sessie niet nog een heel stuk naar huis rijden.

Vanaf september 2023 bieden we ook Aquarius Couple or Friends Retreat Sessions, Groeps Workshops, Trainingen, Evenementen en nog veel meer!

Particulieren is inclusief BTW . Bedrijven is exclusief BTW . Parkeren, koffie en thee, gebruik materialen zijn inbegrepen
Betaling achteraf via Cash of op Factuur . Afmeldingsvoorwaarden