Next Level Sessie in de Praktijk

We beginnen deze pagina meteen met een nieuwtje, want we verheugen ons om te vertellen dat wij vanaf maart 2023 eindelijk de mogelijkheid bieden om met meerdere personen naar de Praktijk van Kompaswerk te komen. Voor tussen de middag kan er worden gezorgd voor een heerlijke plantaardige en diervriendelijke maaltijd en is kan zelfs een Bed & Ontbijt voor je worden geregeld als je van verder moet komen reizen, of als je wat langer bij ons in de buurt wilt verblijven voor een weekend of weekje Spirealistisch Genieten!

Daarnaast gaan we vanaf die periode de door vele mensen gewenste trainingen, workshops, spirealistische weekenden en ceremonies geven! Informatie, agenda en prijzen zullen in de eerste maand van 2023 beschikbaar worden gesteld via onze eigen website en de website (nog in ontwikkeling) van ons kleine familiebedrijfje 1place4all die we samen met mijn partner Pascal en onze volwassen kinderen Hélène en Etiënne runnen.

De personen die voor de Next Level / DNA Herstel / Cel activering naar de praktijk komen, hebben de eerste sessie van het optekenen en herstellen van het Hologram al achter de rug. De Next Level sessie kan dan ook alleen maar ingeboekt worden als tweede en tevens laatste sessie bij Kompaswerk. Meestal wordt er ruim drie tot zes maanden na de eerste sessie gekozen voor een tweede sessie, omdat het herstellen van het hologram een aantal weken tot maanden in beslag kan nemen. Dus wanneer je toe bent aan een Next Level Sessie, zal je dat zelf voelen wanneer je dit graag wilt.

Het oorspronkelijke DNA en diens Helixkoppeling zowel op fysiek als energetisch niveau wordt hersteld en geactiveerd bij deze sessie, dus gaan we de dieper liggende lagen opzoeken. Ik zal eerst even een korte hologram check doen en bijstellen waar nodig voor het geval er dieper liggende restanten omhoog zijn gekomen. De hogere helixkoppelingen kunnen pas gemaakt worden als het hologram volledig op orde is en wanneer de eerste vijf koppelingen aan elkaar zitten.

De ‘hogere’ helixkoppelingen samensmelting (Next Level) vindt plaats bij zowel bij het hart als bij het lagere buikgebied, waarbij ik als laatste de hersenhelften en de Sacred Secretion zal behandelen. Het is dan fijn als je al vertrouwd bent met mij en mijn handen en dat we al eerder kennis gemaakt hebben. Voor deze behandeling vind ik belangrijk dat er een onderlinge klik en energetische samenwerking van leraar tot leraar plaatsvindt.

De ervaring heeft geleerd dat veel ‘spirituele’ praktijken verouderde technieken uit het Vissentijdperk gebruiken in het energetische werk. Kompaswerk heeft bijna drie decennia ervaring in dit prachtige interessante werk vanuit het Aquariustijdperk en wordt daarom voorloper of pionier genoemd in het geven van alchemistische healings. In de Next Level Sessie vinden er zo’n diepe cellulaire processen plaats, omdat de technieken keer op keer zelf ondervonden en verbeterd zijn – voorbijgaand aan het ‘wounded healer aspect’.

Bij Kompaswerk worden er geen achterliggende zielenlevens opgezocht, omdat ik geen medium, maar alchemist ben. We gaan dus per direct naar de oorsprong van jouw eigen unieke zielenincarnatie, voorbijgaand aan het incarnatieloopingsysteem. En in deze sessie gaan we naar de hoogst mogelijk innerlijke vibrerende energie van het menselijke lichaam die de cellulaire herinneringen ‘herkennen’ zonder dat daar het menselijke brein aan te pas komt. We gaan dus reizen met het quantumbrein die gekoppeld ligt aan de fotonengordel en het spectrum van dit universum.

Door trilling, beweging, kneding, buiging en bepaalde frequenties op te voeren worden er op het diepste cellulaire niveau energieën verplaatst, die direct merkbaar en voelbaar zijn. Het (her)ontdekken van de ware DNA kracht in jezelf kan wonderbaarlijk mooi zijn voor de zielspersoon – de innerlijke drijfkracht die je in werkelijkheid bent waarbij we je gaan koppelen aan het Aquariustijdperk – met een per directe upgrade.

We hoeven niet terecht te komen in allerlei zorgelijke situaties waarin we niet willen verkeren. Denk hierbij aan geldzorgen, onderbetaalde of ondergewaardeerde baantjes, ruziënde mensen, ongevallen, ongemak, energetische en fysieke aanvallen. We zijn niet geïncarneerd om een leven lang puin te ruimen en ons leven te lijden, maar we zijn hier om te spelen en het leven te leiden dat we verdienen.

Zelfs met fysieke beperkingen of chronische pijnen, horen we te genieten van ons bestaan hier op Aarde. Verbonden met het leven op aarde zélf in onze prachtige met DNA gevulde vernuftige lichamen, in contact met alles wat is. We willen ons volmaakt, verbonden en heel voelen met een eenheidsvorm die alles omhelst – namelijk de leegte. In deze leegte van de nulcel ligt liefde, plezier, vrijheid, kracht, herbronning en verbinding met alles wat is, alles die jij in werkelijkheid bent. Maar daarvoor moeten de cellen de oorspronkelijke werking van het goddelijke weer kunnen herinneren.

Tijdens het reizen door jouw unieke cellulaire herinneringen treed ik in contact met de alchemist in mij – om dit keer niet alleen maar het hologram, maar het DNA volledig te kunnen uitlezen. Hierbij ga ik soms een (licht) taal spreken of chanten die tijdens de sessies hoorbaar kunnen zijn. Ondanks voor deze wereld ongebruikelijk, is het voor mij een heel normale manier van communiceren met mijn Familie, Terra, de Bron en de galactische federatie Delta waarvoor ik geïncarneerd ben als ‘grondwerker’.

Na dit consult kun je zowel fysieke als energetische reacties verwachten die tijdelijk van aard zullen zijn, dus houd er wederom rekening mee, dat je deze afspraak niet inboekt tussen twee afspraken door, maar dat je daarna alle tijd neemt om het proces te laten integreren.  

– Vrouwen die al langere tijd niet meer menstrueren, kunnen een spontane tussentijdse bloeding krijgen. 
– Pijnlijk gevoel in de midden- en lage rug. 
– Intensievere lucide dromen, channelings of meditaties. 
– Spontane activering van lichttaal – schrift of symbolen. 
– Spiegels des levens aanzienlijk eerder zichtbaar en duidelijk.
– Oude conflicten kunnen plotseling weer de kop opsteken.
– De directe omgeving kan gaan reageren op het voor hun nog onbekende energieveld dat je uitstraalt.

Next Level / DNA / Opschoning / Verdieping (± 90 min.) – € 171,00
Uitlooptijden of aanvragen extra tijd worden achteraf gefactureerd ( per 15 min) € 21,00Notitie: Wij merken dat de behoefte groter is geworden om persoonlijk contact te hebben met ons, omdat de upgrades steeds sneller plaatsvinden ( er is geen bijhouden aan 😉 ) door de collectieve ontwikkelingen de instructiesets, innerlijke waarnemingen en percepties veranderen.

We bieden persoonlijke één op één chats (volledig versleuteld) waarbij uitleg, teachings, coachings, downloads over bepaalde vragen en kwesties die ontstaan, hulp op afstand, noodsituaties, informatie over poorten, huizen, kinderen, je relatie of jezelf aanpakken, zonder lange wacht- en reistijd!

Nadien kun je het gesprek opslaan, rustig teruglezen, uitwerken en in je systeem laten integreren en zelfs verwijderen als je wilt. We doen wat nodig is voor je 😘 waarbij wij vaak als afsluiting een korte persoonlijke klankensessie met lichttaal begeleiding of met een persoonlijke boodschap maken. We sturen direct hulp van ons Council en meteen de nieuwste upgrades in een korte optekening met informatie.

Contact met ons hebben via deze weg wordt als effectief ervaren, omdat er meteen energetisch iets plaatsvindt binnen je DNA. Wanneer je een afspraak hebt geboekt voor een Oflline Sessie op Afstand of een Fysieke Sessie in de Praktijk kan de wachttijden die we hebben als te lang ervaren worden. Via deze weg hoef je ook niet langer te wachten op informatie. Wij bouwen namelijk in de aangevraagde Sessie meteen voort op de verdieping ervan, dus is het absoluut geen verloren tijd!

Aanvragen van een Chatsessie zal ook via email plaatsvinden, waarbij wij graag meteen jouw factuurgegevens en foto’s ontvangen van de voor- en achterkant van hoofd tot voet, het liefst niet nakend 😉. Wij zenden je dan een antwoord met een Telegramlink waarna de Chat Sessie kan worden ingepland met elkaar. Pas achteraf, afhankelijke van de tijdsduur sturen we je een factuur.  

De minimale opstart/tijdsduurafname is een half uur en de maximale tijdsduurafname is twee uur. Houd er rekening mee dat de tijd vliegt tijdens deze chat sessies en dat je zelf de tijd zal moeten bewaken, omdat we tijdens de downloads in trance zijn.
Start/tijdsduur (30 tot 40 min.) – € 45,-
Vervolgtijd (15 min.) – € 21,-

Alle aanvragen en inboekingen verlopen uitsluitend via EMAIL