Next Level / DNA Herstel / Cel Activering

De personen die voor de Next Level / DNA Herstel / Cel activering naar de praktijk komen, hebben de eerste sessie van het optekenen en hetsrellen van het Hologram al achter de rug. De Next Level sessie kan dan ook alleen maar ingeboekt worden als tweede en tevens laatste sessie bij Kompaswerk. Meestal wordt er ruim drie tot zes maanden na de eerste sessie gekozen voor een tweede sessie, omdat het herstellen van het hologram een aantal weken tot maanden in beslag kan nemen. Dus wanneer je toe bent aan een Next Level Sessie, zal je dat zelf voelen wanneer je dit graag wilt.

Het oorspronkelijke DNA en diens Helixkoppeling zowel op fysiek als energetisch niveau wordt hersteld en geactiveerd bij deze sessie, dus gaan we de dieper liggende lagen opzoeken. Ik zal eerst even een korte hologram check doen en bijstellen waar nodig. De helixkoppeling kan pas gemaakt worden als het hologram volledig op orde is en wanneer de eerste vijf koppelingen aan elkaar zitten. De zesde helixkoppeling (Next Level) vindt plaats bij zowel bij het hart als bij het lagere buikgeboed, waarbij ik als laatste de hersenhelften en de Sacred Secretion zal behandelen. Het is dan fijn als je al vertrouwd bent met mij en mijn handen en dat we al eerder kennis gemaakt hebben. Voor deze behandeling vind ik belangrijk dat er een onderlinge klik en energetische samenwerking plaatsvindt.

De ervaring heeft geleerd dat veel ‘spirituele’ praktijken verouderde technieken gebruiken in het energetische werk. Kompaswerk heeft bijna drie decennia ervaring in dit prachtige interessante werk en wordt daarom voorloper of pionier genoemd in het geven van alchemistische healings. In de Next Level Sessie vinden er zo’n diepe cellulaire processen plaats, omdat de technieken keer op keer zelf ondervonden en verbeterd zijn bij anderen – we kunnen lood pas in goud veranderen – als we het zelf beheersen – nietwaar? Deze sessie is een – activatie naar de hoogst mogelijk vibrerende energie van het menselijke lichaam die tot in de kleine cellulaire herinneringen ‘herkend’ zal worden.

Door trilling, beweging, kneding, buiging en bepaalde frequenties op te voeren wordt er op celniveau energieën verplaatst, die direct merkbaar en voelbaar zijn. Het (her)ontdekken van de ware DNA kracht in jezelf kan wonderbaarlijk mooi zijn, wat voortkomt uit een diepe cellulaire herinnering van de zielspersoon – de kracht die je in werkelijkheid bent. We hoeven niet terecht te komen in allerlei zorgelijke situaties waarin we niet willen verkeren. Denk hierbij aan geldzorgen, onderbetaalde of ondergewaardeerde baantjes. Ruziënde mensen, ongevallen, ongemak, energetische en fysieke aanvallen. We zijn niet geïncarneerd om een leven lang puin te ruimen.

Zelfs met fysieke beperkingen of chronische pijnen, horen we te genieten van ons bestaan hier op Aarde. Verbonden met het leven op aarde zélf in onze prachtige met DNA gevulde vernuftige lichamen, in contact met alles wat is. We willen ons volmaakt, verbonden en heel voelen met een eenheidsvorm die alles omhelst – namelijk de leegte. In deze leegte van de nulcel ligt liefde, plezier, vrijheid, kracht, herbronning en verbinding met alles wat is, alles die jij in werkelijkheid bent. Maar daarvoor moeten de cellen de oorspronkelijke werking van het goddelijke weer kunnen herinneren.

Tijdens het reizen door jouw unieke cellulaire herinneringen treed ik met de zeer oude alchemist in mij – om het DNA volledig te kunnen uitlezen. Hierbij ga ik soms een (licht) taal spreken of zingen die tijdens de sessies hoorbaar kunnen zijn. Ondanks voor deze wereld ongebruikelijk, is het voor mij een heel normale manier van communiceren met mijn kosmische familie – die mij helpen om kracht bij te zetten aan deze bijzondere en krachtige healings. Na dit consult kun je zowel fysieke als energetische reacties verwachten die tijdelijk van aard zullen zijn.  

– Vrouwen die om welke reden dan ook al langere tijd niet meer menstrueren, kunnen een spontane tussentijdse bloeding krijgen. 
– Pijnlijk gevoel in de midden- en lage rug. 
– Intensievere lucide dromen, channelings of meditaties. 
– Spontane activering van lichttaal – schrift of symbolen. 
– Spiegels des levens aanzienlijk eerder zichtbaar en duidelijk.
– Oude conflicten kunnen plotseling weer de kop opsteken.
– Geliefden binnen de directe omgeving gaan reageren op het voor hun nog onbekende energieveld.

Sommige mensen moeten behoorlijk ver reizen om naar de praktijk van Kompaswerk te komen, dan is het mogelijk om vooraf al wat extra tijd in te boeken. Deze tijd kan worden gebruikt voor spirituele coaching, voor extra uitleg of om vragen te stellen. Houd er rekening mee dat ook uitlooptijden na de sessietijd in rekening worden gebracht.

Next Level / DNA Herstel / Cel Activering: (± 70 minuten) – € 89,00 
Meerprijs uitloop consult: (± 30 minuten) – € 39,00 

In Lak’ech Van Heidy


Lees graag even de voorwaarden. Betalingen graag via de bankrekening en deze dienen vooraf aan het consult voldaan te zijn. Wanneer er gekozen wordt voor een contate betaling, dan graag gepast na de behandeling. Een ingeboekte afspraak wordt bevestigd en deze is bindend. De afspraak dient binnen 72 uur te worden afgezegd. Bij een no show of afmelding ná de afspraak, wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

-Copyright © KOMPASWERK - BTW-nr: NL 166116634B02 – IBAN: NL58RABO0304392189  -Disclaimer en Algemene Voorwaarden-