Dit is een Next Level Sessie om het DNA en cellulaire herinneringen te activeren

De personen die voor de Next Level Sessie naar de praktijk komen, hebben de eerste sessie – Uitlezen en Herstellen van het Hologram al achter de rug. Meestal wordt er pas ruim drie maanden na de eerste sessie gekozen voor een tweede sessie, omdat het herstellen van het hologram een aantal weken tot maanden in beslag kan nemen.

Wanneer je toe bent aan een Next Level Healing tot op het diepste celniveau, zal je dat zelf wel voelen wanneer dit is. Het oorspronkelijke DNA en diens Helixkoppeling zowel op fysiek als energetisch niveau wordt hersteld en geactiveerd bij deze sessie, dus gaan we de dieper liggende lagen opzoeken.

Ik zal eerst even een korte hologram check doen en bijstellen waar nodig. De helixkoppeling kan pas gemaakt worden als het hologram volledig op orde is en wanneer de eerste vijf koppelingen aan elkaar zitten.

De zesde helixkoppeling (Next Level) vindt plaats bij zowel bij het hart als vlak boven het schaambeen, waarbij ik als laatste de hersenhelften zal behandelen. Het is dan fijn als je al vertrouwd bent met de handen van Kompaswerk en dat we al kennis gemaakt hebben. Voor deze behandeling moet er een onderlinge klik en energetische samenwerking plaatsvinden.

De ervaring heeft geleerd dat veel ‘spirituele’ praktijken verouderde technieken gebruiken in het energetische werk. In de Next Level Sessie vinden er zeer diepe alchemistische processen plaats – een ‘activatie’ naar de hoogst mogelijk vibrerende energie van het menselijke lichaam.

Door trillingen, bewegingen, kneding, buiging en bepaalde klanken wordt er op celniveau energieën verplaatst, die direct merkbaar en voelbaar zijn.

Het (her)ontdekken van de ware DNA kracht in jezelf kan wonderbaarlijk mooi zijn, wat voortkomt uit een diepe cellulaire herinnering van de zielspersoon – de kracht die je in werkelijkheid bent.

We hoeven niet terecht te komen in allerlei zorgelijke situaties waarin we niet willen verkeren. Denk hierbij aan geldzorgen, onderbetaalde of ondergewaardeerde baantjes. Ruziënde mensen, ongevallen, ongemak, energetische en fysieke aanvallen. We zijn niet geïncarneerd om een leven lang puin te ruimen.

Zelfs met fysieke beperkingen of chronische pijnen, horen we te genieten van ons bestaan. Verbonden met het leven op aarde zélf in onze prachtige met DNA gevulde vernuftige lichamen, in contact met alles wat is. We willen ons volmaakt, verbonden en heel voelen met een eenheidsvorm die alles omhelst – namelijk de leegte.

In de leegte – de nulcel ligt liefde, plezier, vrijheid, kracht, herbronning en verbinding met alles wat is, alles die jij in werkelijkheid bent. Maar daarvoor moeten de cellen de oorspronkelijke werking van het goddelijke weer kunnen herinneren.

Tijdens het reizen door jouw DNA moet ik in contact treden met de oude alchemist in mij om het DNA volledig te kunnen uitlezen. Hierbij ga ik soms een (licht) taal spreken of zongen die tijdens de sessies hoorbaar kunnen zijn. Ondanks voor deze wereld ongebruikelijk, is het voor mij een heel normale manier van communiceren met mijn kosmische familie die mij helpen om kracht bij te zetten aan deze bijzondere en krachtige healings.  

Na dit consult kun je zowel fysieke als energetische reacties verwachten die tijdelijk van aard zijn.  

– Vrouwen die om welke reden dan ook al langere tijd niet meer menstrueren, krijgen meestal een spontane tussentijdse bloeding. 
– Pijnlijk gevoel in de midden- en lage rug. 
– Intensievere lucide dromen, channelings of meditaties. 
– Spontane activering van lichttaal – schrift of symbolen. 
– Spiegels eerder zichtbaar en duidelijk.
– Oude conflicten kunnen plotseling weer de kop opsteken.
– Geliefden binnen de directe omgeving gaan reageren op het voor hun nog onbekende energieveld.

Sommige mensen moeten ver reizen om naar Kompaswerk te komen, dan kun je een anderhalf consult inboeken om wat extra tijd te nemen voor de sessie of vragen te stellen.

Next level healing sessie: (± 70 minuten) – € 89,00 
Optioneel: half consult extra: (± 40 minuten) – € 59,00 

Wanneer er vragen zijn of je bent geïnteresseerd in één van de sessies, neem dan contact op met Heidy,  info@kompaswerk.nl

De afspraak kan ten alle tijden kosteloos worden verzet naar een andere dag of datum bij onverwachte calamiteiten. Betalingen graag via de bankrekening en deze dienen vooraf aan het consult voldaan te zijn. wanneer er een afspraak is ingeboekt, krijg je een email met de gegevens, de afspraak is bindend.

Wanneer de afspraak niet binnen 24 uur wordt afgezegd, een no show of afmelding ná de afspraak, wordt het volledige tarief in rekening gebracht.