Bescherm de Kinderen

01/01/2022 Vanuit het Coherentieveld vanuit een bepaald Kosmisch Realm zal een Plasmabundel op 22/5/2022 de oppervlakte van TaR-RaH bereiken. Vele geïncarneerde helpers vanuit zéér geavanceerde beschavingen hebben vele onderzoeken verricht en enorme grootschalige healings uitgevoerd om het lichtwerkerstijdperk over te laten schuiven naar het platformerstijdperk en het is een succes gebleken, dank jullie allemaal.

Informatie over nieuwe spirealiteit vanuit de oorsprong wordt hier en daar verspreid door Aquariuswerkers en zij brengen de leraren op telepathische wijze collectief op de hoogte. Deze helpen als grondwerkers om de Aquariuskinderen te redden van hun dreigende ondergang van transhumanisatie, kindermisbruik en kinderhandel.

Dit gaat niet alleen om miljoenen kinderen wereldwijd te beschermen tegen de gedwongen vaxxi-nazi’s en vergiftigd voedsel, maar ook om honderdenduizenden kinderen te beschermen voor iets waar velen niet eens over na willen denken of in willen voelen dat dit de kei harde werkelijkheid is geweest in het Vissentijdperk. Er is een collectieve waarschuwing afgegeven (en dat is niet om jullie uit balans te brengen) met de vraag of jullie de ogen en oren zeer goed open willen houden.

Al eeuwenlang is dit gaande en vele Aquariuswerkers zijn hard aan het werk om de wereld op de hoogte te brengen van afschuwelijke taferelen die zich achter de coulissen afspelen en in enorme doofpotten worden gestopt. De beelden en filmpjes die langzaamaan en voorzichtig worden vrijgegeven liegen er niet om en zijn te shoquerend voor ogen met een ziel erin.

Beelden van kinderen die opgesloten zitten in kooien, die mishandeld en zelfs op videobeeld levend opgehangen en vermoordt worden, kinderlichamen die seksueel misbruikt worden door pedofielen, kinderen die in de seksindustrie worden neergezet, zonder hun ouders op een ellendige manier gestorven zijn in containers, dumps, kamertjes, dode kinderlichamen die met tape op de mond in plastic zijn gewikkeld, kinderen waarvan de organen er levend uit worden gesneden, bloed wordt afgetapt ten tijde van enorme mishandelingen en verkrachtingen en dit is nog niet eens alles. 

Onze gebeden zijn groots en dragen bij aan het vullen van licht in dit specifieke meest afschuwelijke gemanipuleerde duister ooit. Dankbaar zijn wij voor alle grondwerkers van Terra in deze sector. We weten dat jullie het niet gemakkelijk hebben om deze kinderen uit de grijpgrage klauwen van de buitenaardse en zielloze predators en satanisten te redden. Het gaat nog even duren, want iets wat eeuwenlang is opgebouwd, heeft de nieuwe mensheid niet binnen een aantal jaren afgebroken. Er is veel nevenschade geconstateerd en ondanks dat het licht op zeer veel gebieden reeds aan het zegevieren is, zijn deze nog niet zichtbaar geworden in de wereld.

Gevraagd aan alle ouders en verzorgers, hulpverleners en onderwijzers om alert te zijn op jullie kinderen! De predators en zielloze incarnaties zijn nog steeds actief en fysiek nog in leven. Zij willen hoe dan ook hun toevoer van kinderen blijven behouden. Ze zijn in paniek omdat ze weten dat zij een doodsstrijd aan het voeren zijn en als een kat in het nauw zijn gedreven omdat de toevoer van kinderen met de dag minder wordt, dankzij de vele grondwerkers uit deze sector.

Vele Aquarius ouders en grootouders hebben inmiddels zorgvuldig de verantwoordelijkheid genomen om onze Aquariuskinderen te beschermen en zijn op een goede manier de kinderen aan het leren om het leven in een leerlichaam te benutten, zij laten hun kind niet vaxxineren en stoppen hun kinderen niet vol gif.

Hun kinderen gaan naar vriendelijke onderwijssystemen waar aandacht aan persoonlijke groei wordt besteedt en niet uit het hoofd leren van valse geschiedenis en andersoortige leugenachtige indoctrinaties. De gehele ascentie worden en shifts aangekondigd die tot collectieve veranderingen leiden, maar deze is één van de meest moeilijke en meest belangrijke om elkaar te helpen met de bevrijding van de prachtige kinderen.

Spirituele Realiteit: De werkelijke uitwerking van de upgrades van het DNA en dus ook het elimineren van onmenselijke predators zullen ongeveer twee mensenlichamelijke generaties in beslag nemen. We zijn allen aan het werk voor de geïncarneerde Aquariuskinderen, die door vele onwetende en goedbedoelde, maar angstige ouders nog steeds volgepropt worden met vaxxi-nazi’s, mac donalds voer, vergiftigd supermarkt eten enzovoorts. Ook worden deze kinderen volgestopt met foutieve tekenfilms, computerspelletjes, leugenachtige scholing en de afschuwelijke indoctrinatie dat het heel normaal is om pedofiele acties uit te voeren met volwassenen.

Daarnaast worden er DNA experimenten uitgevoerd om transhumanisme in jonge kinderen te creëren. Het is aan JULLIE om dit te stoppen in de meest praktische en menselijke vorm binnen de spirituele groei. 

Nieuwe platformen bouwen binnen het Aquariustijdperk vraagt om actie! Laat jullie kinderen absoluut niet alleen bij overheids – of andere instanties, houd jullie kinderen zeer goed in de gaten bij attractieparken, kermissen, speeltuinen en overal waar kinderen zijn. Er is een zorgwekkende ontwikkeling gaande waar we nog even geen grip op kunnen krijgen, ondanks dat er zeer hard wordt gewerkt.

Vaxxi-nazi’s worden opgedrongen en er is momenteel aanzienlijk minder toevoer van kinderen voor de kinderhandelaars en pedofielen, kinderen worden waar de ouders bij staan gekidnapt. En wat er nu gebeurt met de derde lockdown die eraan zit te komen kunnen de kinderen openbaar beschermen, maar pas op voor huiselijk geweld. Behalve dat uithuisplaatsingen worden opgevoerd, waar vele goede mensen werken, maar vele misdrijvers werkzaam zijn, moeten we ook letten op huiselijk geweld. 

Houd jullie kinderen zeer scherp in de gaten en wees kritisch op bepaalde indoctrinaties binnen de nieuw aangeboden leerstoffen die voor het reguliere onderwijs werden ontwikkeld. Er worden ambassadeurs gevraagd om op te staan en te bouwen aan dit specifieke platform voor eerlijk onderwijs, adequate opvang voor kinderen die met huiselijk geweld te maken hebben enzovoorts. De eerste stappen worden voorzichtig gezet, maar er is hulp nodig bij de eerste stappen en ontwikkelingen om vorm te geven aan dit geheel – informatie hierover volgt.

Blijf in jullie kracht, geef het niet op, we zijn er nog niet, maar vertrouw erop dat we volop aan terrein aan het winnen zijn en dat de nevenschade nu pas zichtbaar is, van eeuwenlang zielenlijden voor de Vissentijdperk-mensheid.