Uitlezen van het DNA

Soms krijgen wij de eer om met iemand achter de coulissen in gesprek en aan het werk te gaan. Wij reizen dan door het DNA heen en spreken ‘versleuteld’ vanwege bescherming tegen het oppikken van algoritmen. Wij vertellen alleen maar wat ‘belangrijk’ is om te weten voor die persoon. Dit betekent dus dat er een mengelmoes zal staan van collectieve vertelsels en persoonlijke vertelsels.

Morgen is een bijzondere dag, want we gaan een collectieve versleuteling loslaten over Hyborneanen!!! Waardoor de onderstaande geschreven informatie vanuit een anderhalf jaar durend onderzoek bij een Tribe Leader Aardemagiër een collectief karakter heeft gekregen. Hier zal het om een langzame ontwaking van deze cellulaire herinneringen gaan zoals collectief het DNA een upgrade kreeg van de onderstaande ontwikkelingen binnen het Aquariusgebeuren.

De rijken der Gaians: Peru, Inca, Egypte, Indus, Azteken, Perzen, Mesopotamië, Maya’s enz. – Godenrijken en Sjamanistische volkeren – Veel bruut geweld aan de top/rang – verafgoderij opeisen/claimen – normale mensheid liefdevolle volkeren – aardse geschiedenis: 14000 tot 3000 jaren geleden ‘aan de macht’ als buitenaardse volkeren – sky peoples versus ground peoples – 5e tot 13e collectieve helixkoppelingen ontwaking.

De 13e tot 48e collectieve helixkoppelingen ontwaking komen de herinneringen sluimerend terug van Atlantis – 48e tot 78e collectieve helixkoppelingen ontwaking komen de herinneringen terug van Lemurië – 78e tot 148e helixkoppelingen herinneringen aan Hybornea – en deze wordt morgen opgestart voor een grotere doelgroep ontwaakten en zij zullen de volgende informatie begrijpen via resonantie.

De 148e tot 235e collectieve helixkoppelingen ontwaking / herinneringen voor 144.000 geïncarneerde ‘aardemagiërs’ die de natuurvolkeren hebben begeleid in de grootste ontwaking ooit op zeven continentalen. Er waren 22 Tribe Leaders elk gekoppeld aan telepathische verbinding van één centrale zon en zij genoten bescherming in de grootste ontwaking (samensmelting) ooit. Hiervan zijn 12 Tribeleaders weer terug naar huis gekeerd er zijn nog 12 Tribeleaders die telepathische boodschappen ontvangen en doorgeven aan jullie zuivere boodschapper, wij noemen hen de 12 witte engelen.

Wij hebben toestemming om het volgende even tussendoor vertellen: De eerste 12 Aardemagiërs hadden de allereerste leiders-lichamen met elk een eigen elementaire kracht – samengevoegd wil je niet weten welke telepathische en telekinetische powers daaruit voortvloeien 😜

79.000 tot 148.000 aardse en kosmische helixkoppelingen – ogen zo groot als paarden, een pineal gland zo groot als een perzik – slangachtige wit/blauwe huid – 3 meter hoog – zeer begaafde volkeren – ontwikkeld door Terra – spitse tanden – 2000 jaar per lichamelijke incarnatie – cyclus van 300.000 jaar voor één zielentrillingen Tribe samenvoeging – Gecodeerde boodschap: elke leider heeft een berg gekregen om op te zitten.

Deze DNA herinneringen zijn zwaar beveiligd / dus versleuteld – er zijn 12 lichamelijke incarnaties die deze herinneringen dragen in hun DNA en in dit lichaam konden stappen – maar de 12 incarnaties weten dit zelf niet omdat zij vanzelfsprekend hun rol vervullen zonder enige ego 🙃. De laatste van de huidige twaalf is afgelopen mei 2020 in Duitsland in een babylichaam geboren.

Zij dragen het specifieke nul- Bron DNA dat de buitenaardsen wilden hebben vanwege de Blauwdruk Powers die er in beschreven staan – maar zij zullen deze informatie nooit in handen krijgen, zelfs niet via ons (ze volgen onze algoritmen ook, wat de reden is van het versleutelde en gecodeerde schrijven) – De kosmische informatie uit deze lichamen zijn geheim gebleven en volledig versleuteld en deze kunnen alleen maar uitgelezen worden door de Bron leiders die tot aan de Blauwdruk kunnen en mogen uitlezen – deze zijn altijd veilig en beveiligd gebleven in de gehele kosmische gebeurtenissen wat DNA draagt.

De buitenaardsen hebben een zelfde soort artificieel systeem ontwikkeld vanuit de 13 reptiele bloedlijnen. Hun powers zijn absoluut niet Terraans, maar Reptillian ontwikkeld vanuit een intelligent systeem en niet vanuit een oorspronkelijk Bron systeem – daardoor voor ons zéér zwakke krachten – wat jullie nog niet weten – maar waar we uiteindelijk wel naar toe zullen gaan om deze systemen te vernietigen via samengebundelde powers.

Amper 7.7 miljoen jaren geleden droegen mensenvolkeren nog andere DNA lichamen waar geen reptiel DNA maar haaien DNA in zat – er zijn daarna enorm veel verschillende DNA lichamen ontwikkeld vanuit buitenaardse creaties en wezens, van enorme onhandige grote lichamen, tot vreemde lange punthoofden, tot aapachtige wezens.

Het laatste lichaam wat wij noemen ‘het moderne lichaam’ dat de buitenaardsen ontwikkelden was een buitenaards ‘tracking-device‘- de moderne ‘Gaia’ lichamen met buitenaardse algoritmische trackingsystemen – de homo erectus – en vanaf die tijd hebben we te maken met de tijdsklok die werd stil gezet – het reptielen Gaia-tijdperk die wij nu aan het opschonen zijn.

Maar jullie weten niet meer hoe het eigen DNA uit te lezen 😜 Logisch, want het tijdsslot werd in deze modern ‘menselijke’ reptiel lichamen geplaatst, dus zijn er helpers afgereisd die het DNA tijdsslot eraf gaan gooien / daar momenteel volop mee bezig zijn. Er zullen collectieve shifts aangekondigd gaan worden en deze brengen jullie de ‘herinneringen’ steeds dieper tot de cellulaire herinneringen van jullie toekomst en verleden.

De menselijke hersenen waarin jullie verkeren is niet vanuit Plasma – maar vanuit het gescheiden denken gefragmenteerd in 125 ‘hogere’ delen. De meesten van jullie hebben 125 zielentrillingen-delen verspreid onder het menselijke DNA – Jullie ‘zielenzoektochten’ en ontwakingen of samensmeltingen van ‘hogere wetende zelven’ worden vanuit het DNA bepaald en niet vanuit de zuivere zielentrillingen die jullie in werkelijkheid zijn.

Op deze manier zijn jullie ‘zielenzoektochten’ allemaal onzinnige aangewakkerde verwarrende templates en zelfsturende organismen geworden. Zielentrillingen zijn TRILLINGEN die niet ‘besmet’ kunnen worden met karma, entiteiten, demonen, chakra’s enzovoorts.

Een visualiserende metafoor helpend kan zijn om Zielentrillingen als een Vibrator op de hoogste stand te zien en dat de Entiteiten het Pluisje zijn die aan de Vibrator wil vasthechten – wij zeggen dan altijd – héél veel succes ermee Pluisje!!! En op deze manier geraken wij met één vingerknipje van alle energetische karma, vloeklijnen en entiteiten verlost.

Het is niet raar of vreemd dat de 125 verspreide ‘hogere’ zelven één voor één gevoegd worden in jullie DNA bewustzijn want dit zijn processen die stap voor stap zullen gaan. Maar in jullie haastige en hongerige kennis naar het allesomvattende zijn jullie het allemaal aan het zoeken in dit universum, in plaats van gewoon eenvoudig in jullie prachtige aardse incarnatie.

Het is HIER op Terra in dit lichaam te doen waar jullie je ervaringen aan het maken zijn. Het is de AARDSE incarnatie waar jullie zelf niet ééns in geïnteresseerd zijn? Is het te min voor jullie zielentrillingen om in een lichaam te zitten? Ben je werkelijk zo onzeker of zo arrogant?

Voor ons maakt het helemaal niets uit of wij van de Plejaden, Lyra of van Orion komen en het maakt ons ook helemaal niet uit of dat we een Arcturian, Galactisch schip, Planeet of Aardemagiër Mensenlichaam zijn want er is géén ik en zelfs géén wij, ondanks de gekozen menselijke woorden – is álles samengesmolten en de informatie die wij komen brengen is vanuit eenvoud – gewoon in liefde samengesmolten aanwezig te zijn en niet vanuit geprogrammeerde onzekere angst.

Want niemand is hoger of lager dan jij bent, we dragen slechts toekomst en geschiedenis tegelijkertijd en het draait momenteel om het upgraden van jullie DNA waarin ongekende krachten verscholen zitten als je niets durft te zijn.

Wat doen de ‘spirituele’ zoektochten er eigenlijk toe want dat is toch alleen maar verwarrend als mens? Het zijn jullie gescheiden hersenen die deze ‘spiritual bypass’ zoektochten aan het maken zijn om jezelf hoger, beter, goddelijker, belangrijker te willen voelen dan – de méns? Deze lichamen zitten vol met implantaten, en Artificiële Gaiaanse invloeden dus claim asjeblieft je zielentrillingen terug en zet je voetstappen in het zand waar je aanwezig bént.

Onthoud dat jullie in handen en voeten zijn geïncarneerd en niet in zwemvliezen of tentakels!

Als jullie al het DNA zouden kunnen uitlezen zouden jullie ‘doordraaien’ met deze gefragmenteerde hersenen. Zelfs het eigen DNA dat je draagt (waarin de persoonlijke reizen staan beschreven) kunnen jullie op dit moment nog niet uitlezen omdat jullie jezelf in een voor nu nog zeer gevaarlijk Gaiaanse Artificiële Spiritual Bypass bevinden.

De menselijk gefragmenteerde zoektochten naar jullie zielen-verleden is veel te groot nog, jullie willen héél graag jullie afkomst weten van jullie toekomstige geschiedenis maar vanuit het nul-DNA is alles samengesmolten geheel. De planetaire werelden, de sterrenstelsels, de zielen familie/tribes en dat alleen nog maar in dit Universum is een samengesmolten geheel die géén koninkrijken, Goden en Godinnen bezitten, maar gewoon Nu aanwezig zijn.

Allen komen we dit leven minimaal één keer voor een flinke les in bescheidenheid te staan en allen gaan we minimaal één keer op de knieën voor de werkelijke Bron.

Wij hebben collectief ongeveer 0,01% soms 0,03% collectieve telekinetische telepathische krachten teruggevonden in jullie DNA. Wanneer jullie hersenen uit plasma gaan bestaan in plaats van het gescheiden denken, dan heeft Terra gewonnen, dan heeft de mensheid gewonnen en dan bestaan er alleen maar trillingen van een Samensmeltend Liefdesbewustzijn en dan hebben de Buitenaardsen – verloren!

Geloof ons – het kraakt nog aan alle kanten 😜 Maar we zijn nog steeds op de goede smalle weg die van lichtpartikels is voorzien, dus heb vertrouwen! Dit schrijven is niet om ‘jullie’ op de vingers te tikken, nee nee absoluut niet zelfs want het wordt tijd dat jullie de eigen krachten en zielentrillingen gaan claimen, want jullie positie is zeker niet zwak!!

Dit schrijven is slechts bedoeld om wederom te vertellen dat in gelijkwaardigheid de grootste stappen gezet gaan worden in deze menselijke ascentie. Met Tribe leaders bedoelen wij informatiedragers van het verleden en de toekomst en hierin laten we ons leiden op resonantie. We leren van elkaar!!