RECENSIES

Dank jullie wel, Voor het vertrouwen dat jullie hebben in mij en Kompaswerk. Voor de moeite die jullie hebben genomen om de persoonlijke ervaringen te willen delen met mij en anderen. Jullie zijn mijn grootste inspiratiebron om verder te gaan waarmee ik bezig ben. Prachtig zielenwerk zeg ik altijd en dat is het ook écht. Met recht kan ik zeggen dat ik megatrots ben op zulke mooie persoonlijke recensies. Dat er maar vele lichtwerkers op elkaars pad mogen komen. Liefs van Heidy xxx


(S.D Helmond) Echt een ontspannende energetische massage. Heidy is super lief, neemt de tijd voor je en die zachte, helende handen. Echt geweldig. Een aanrader voor iedereen. 


(J.H st. Oederode) Een onverwacht ontmoeting een onverklaarbare aantrekkingskracht, die ik dan alleen kan benoemen als Energie. Alles, met nadruk alles is energie. Ikzelf ben een gevoelsmens een doener. Hoe energie zijn werk kan doen, soms bewust, soms onbewust. Meer en meer heb ik mogen leren om bewust te voelen, het voelen om te zetten naar het denken en samen verder te gaan hier op deze aardbol. Ik ben een bofkont dat ik Heidy voel en mij mag opladen in de zin van: In en aan mij kleven energieën die niet van mij in het hier en nu zijn. Heidy zet mij recht zodat ik in balans blijf, ze haalt het verleden uit mijn lijf en brengt mij terug in wie ik in kern ben. En ik kan wel zeggen. Mensen zorg goed voor jezelf. Voel welke energie van jou is en welke niet, weet dat je niet altijd alles hoeft te ontvangen goed jezelf met de juiste energie. Ik kan niets bedenken voor jou alleen maar zeggen, voor mij voelt het super goed als je energie nodig hebt, Heidy om hulp te vragen. Heidy lieve schat ? dank je wel voor je zijn ??


(D. Uden) Via een goede vriendin ben ik bij Heidy terechtgekomen. Zij vertelde mij over haar ontmoeting met Heidy en de behandeling die daar uit volgde.  Toen zij mij vertelde over mogelijke implantaten of verklevingen van bepaalde entiteiten werd ik getriggerd. Dat ik hier op aarde ben in deze tijd om mee te helpen met de ascentie/transitie was mij al enige tijd duidelijk. Alleen miste ik de helderheid en tools om dit goed sturing te geven.  Iemand die mij kan leren/coachen hoe hier mee om te gaan en mogelijke blokkades kon wegnemen. De klik met haar voelde ik meteen.  Zij kan en mag mij verder op weg helpen. Ze heeft me uitgelegd het verschil te gaan zien tussen het kunstmatige en het biologische brein.  In ons biologische brein liggen namelijk onze ware gaven en talenten verscholen. Heidy heeft vervolgens de verkleefde entiteiten/implantaten weggehaald, zodat het contact tussen het mentale proces, mijn weten en het handelen vanuit spiritueel bewustzijn en mijn hartsbewustzijn weer hersteld werd. Met de klankschalensessie heeft ze disbalans hersteld en de energie weer goed door laten stromen. Dit voelde zeer ontspannend en helend voor mijn hele zijn. Heidy ik ben je zeer dankbaar voor deze ontmoeting, reset en inzichten. We keep in touch en in verbinding. Zo, ik ben weer helemaal opgeladen en klaar om mijn spirituele mij te omarmen, me te blijven uitdragen en te kunnen uitdrukken. Let’s shift, it’s time to shine! Polariteitwerker


(S.D Ambt Delden) Ik kwam ”spontaan” oftewel ”kosmisch gestuurd” op de website van Heidy en had direct een ”ja”-gevoel. Een ja die zei: bij háár moet ik zijn. Na een verkeersongeluk een jaar eerder en een zeer heftige tijd omtrent mijn laatste relatie waar ik totaal leeg en burn out uit kwam, door teveel te geven en al mijn licht weg te geven, was de sessie bij Heidy een warme, welkome en zeer fijne bijdrage aan mijn herstel. Ik kon bijna niet wachten om een resonantie healing massage te ondergaan. Heidy is een schat, een krachtige heks, een lichtWezen en open hearted vrouw die de tijd nam voor me. Ik voelde me direct gezien en erkend. Na een voor mij ontroerende en prachtige herkenbare zieletekening, ging zij zacht maar krachtig te werk toen ik op de behandeltafel lag. De energetische implantaten die in mijn rug en nek zaten, werden o.a. voorgoed verwijderd. Nadien voelde ik me wel door de mangel gehaald en moest mijn lichaam door de reset echt bijkomen en opnieuw balanceren. Heidy, ik vind je een tof wijffie. Punt. Dank je wel. Dikke knuffel, Sandra


(E.V. Uden) Ik ben bij Heidy terecht gekomen aangezien ik met “burn out klachten” liep.
Ik had verschillende klachten welke doorzette naar angst- en paniekaanvallen. Heb een mental coach gehad via mijn werk en toen dat afgelopen was, voelde ik me er weer alleen voor staan! Wat nu?? Ik heb het universum toen om hulp gevraagd aangezien er medisch niets te vinden was .Waar ik wel bang voor was, vanwege pijn in borststreek, linkerschouder, arm en pols.(Getest op hart, longen etc). En uiteraard was Heidy daar opeens, het geschenk van het universum aan mij. Niet per toeval tegen het lijf gelopen, zij moest daar zijn! Ik heb een energetische massage gehad en Heidy heeft mijn implantaat verwijderd. Het was een hele fijne behandeling, met veel herkenning en ik merkte dat alles op zijn plaats viel! Ik begrijp mijn lichamelijke sensaties beter en hoe hiermee om te gaan waardoor ik niet meer in de paniekmodus schiet! Ik voel de energie vrijer stromen en heb daarnaast ook meer energie. Je merkt dat bepaalde emoties/energieën gefaseerd loskomen (Enkele weken na de behandeling) en dat je daar goed bij moet mediteren om dit op te vangen. Ik merk dat dat het essentieel is om dit te dragen en in juiste banen te geleiden en je energie flow op peil te houden! Heidy is een oprechte, vrolijke, intelligente en enthousiaste vrouw, welke de tijd voor je neemt en wie je door deze fase heel goed begeleidt en jou ziet zoals je werkelijk bent, geen maskers, toneelspel.. heel bevrijdend! Stiekem is Heidy mijn engeltje! En ben haar enorm dankbaar! Ik heb namelijk nu het vermogen gecreëerd wat ervoor zorgt dat ik mezelf in de rails kan houden en niet uit de bocht vlieg! Ik kan het iedereen werkelijk aanraden! Knuffels voor jou Lieve Heidy … In Lak’ech ??


(M v d P Antwerpen) Een goede vriendin van me had me verteld over Heidy en hoe ze met energie te werk ging en al snel toonde ik interesse. Op een dag had ik het zo moeilijk dat ik uiteindelijk heb besloten om contact op te nemen met haar. Al heel snel had ik er een positief gevoel bij, hoe kwam dat? Geen idee, ik heb alle vertrouwen in die vriendin van me, dat ik ook geen moment heb getwijfeld of het wel goed zou komen. Bij aankomst was het toch wel een beetje spannend maar toen de deur open ging stond daar zo een mooi mens voor me met een nog mooiere ziel. De energie die ze uitstraalde was ongelooflijk. Tijdens het kennismakingsgesprek begon ze te tekenen, waarom ze bepaalde kleuren gebruikte, ze werd begeleid door de spirits of the universe. Ik had al snel een “wow” moment en tijdens de behandeling kreeg ik bepaalde beelden door. Een ervan was ik al bewust dat deze een gids van me was maar Heidy zorgde ervoor dat ik nog dieper in mezelf kon kijken. Ze kreeg allerlei gegevens door van wie ik was, dat ik geen bang meer hoefde te hebben en dat alle banden dat me blokkeerde verbroken waren. Sinds die ene zaterdag voel ik me zo veel beter, weet ik waar de HSP vandaan kwam en waarom ik deze heb. Dat ik met mijn passie kon voortgaan en deze vrij te laten vloeien in plaats van deze proberen te onderdrukken. Show the world who you really are, don’t be affraid, you are here with a bigger cause. Heidy is echt een prachtige vrouw met een zeer mooie ziel. Wees niet bang en laat haar je begeleiden in je zoektocht naar je ware ik ?


 (H.C Lieshout) Mijn zoontje van twee sliep heel onrustig, was vaak wakker en had last van ‘dingen’ op de slaapkamer. Met mijn zoontje op consult geweest, waarbij we met klankbalken en geuren hebben gewerkt. Ook heeft Heidy handoplegging gedaan om de energie wat tot rust te brengen en mij voorzien van tips, voor een betere slaap. Ik moet zeggen dat ik verbaasd ben! Het lijkt wel of dit zonnezegel door het hele huis heen werkt!! Zelfs de hond is rustiger en onze pasgeboren dochter slaapt ook beter! Ik kan nu soms wel tot negen uur doorslapen en dat is heerlijk! Heel erg dank je wel Heidy. 


(D.A Anthem – USA) The artwork and information I received from Heidy’s reading was profound. Her reading validated much intangible feelings and lifted my spirits triggering belief in my own potential. The artwork is visually stunning. I can get lost in it, which I need as a tool to meditate… as meditation is not something I tend to make space to do. 


 (N.v.D Aarle) Met mijn dochter voor een behandeling in de praktijk geweest, Heidy had een zonnezegel getekend die speciaal bestemd was voor mijn dochter. Ze slaapt al heel haar leven onrustig en had veel last van dingen zien in het donker en nachtmerries. Met de juiste handvatten weer de praktijk verlaten met een blije dochter. I just wanna let ya know dat I. rustig slaapt. Ze strooit elke avond goud en wit rond in haar kamer en vraagt aan haar walvis hele fijne dromen. 


 (E.V  Lebbeke Oost Vlaanderen) Bij Heidy een zonnezegel voor mijn zoontje besteld met persoonlijke adviezen, omdat mijn zoontje altijd bij mij wilde slapen en onrustig was in de nacht. Ik dacht baat het niet, dan schaad het niet. Weetje: B. zegt zo goed als elke avond dag tegen ‘zijn kabouter’ en wrijft er wel eens over, de enkele keren dat we het ’s avonds vergeten, doen we het in de ochtend. Hij slaapt sedert vorige week weer in zijn eigen bed en ik heb al gemerkt dat hij sowieso spontaan ook ’s ochtends begint te doen!! Nogmaals van harte bedankt hiervoor. 


(K.V. Antwerpen) Ik heb Heidy even terug ontmoet, op een moment dat ik op mijn diepste zat. Ze kende me niet en ik voelde me verschrikkelijk negatief, angstig .. Vreemde omgeving en mensen die ik niet kende en een hoop zorgen in mijn hoofd.. Ik wilde dit niet laten merken. Heidy keek naar me en voelde me direct aan. Ik ben altijd beoordeeld en onbegrepen geweest door de meeste mensen rond me maar zij zag mij meteen. Ik was ontroerd omdat ze zo lief was! Direct een dikke knuffel en veel warmte.. Iets wat ik echt nodig had!

Daarna ging het verder bergaf met mijn emotionele en mentale toestand. Drie jaar geleden door enkele traumatische gebeurtenissen is het bij mij echt diep berg af gegaan en werd ik in het donker gehouden. Ik voelde sinds die eerste ontmoeting dat ik terug moest dus ben bij haar geweest voor een consult. Ik voelde onmiddellijk energie door gans mijn lichaam stromen en dat had ik in geen jaren meer gevoeld! Ik ben 27 jaar, maar mijn lichaam zat vol blokkades waardoor ik laatste jaren nog amper ademde en alles deed me pijn.. Ik besef nu pas hoe ongelukkig ik toen was, zo gevangen in mezelf en mijn angsten. Ik heb nu nog kleine down-momentjes maar geraak er direct over en voel me terug vrij! Heidy is een parel van een vrouw en ben haar zo dankbaar dat ze mijn ogen heeft open gedaan en me de kracht heeft gegeven om terug op mezelf en mijn intuïtie te vertrouwen! Sinds de Healing komen er alleen maar mooie dingen om mijn weg! Ik ga me nu zelf verder ontwikkelen en verzorgen omdat ik ooit ook anderen wil helpen! Zij is mijn inspiratie om een beter mens te worden! Door mensen als Heidy wordt de wereld mooier in deze soms donkere tijden! Dank u lieve Heidy ❤️


(WvD Laarbeek) Ik heb Heidy ontmoet die meteen erg intens en mooi was op een moment in mijn leven die goed was. Haar massage was heel intens! Veel emoties kwamen los. En véél bijzondere dingen gebeurden tijdens de sessie. Er werd veel oud zeer opgeruimd. Een zeer bijzondere, leuke vrouw is Heidy met veel humor ❤️


L.F (Amsterdam) Heidy heeft mij in haar praktijk  behandeld en wat was er veel herkenning/erkenning. Ik voelde me eindelijk mijn versie 1,5 bijna 2.0 want er komt nog een vervolg. Het was thuiskomen en heel veel herkenning wat soms niet altijd even leuk is omdat je ook je schaduwkant leert kennen. Maar voor mij is de behandeling nu al goed aan het slagen want ik nam angst/slaap medicatie om dit te onderdrukken. Door Heidy durf ik deze angsten aan te gaan en soms een heel eerlijke en harde down to earth antwoord van haar. Alleen daarom is het al een moordwijf!!! Aarden en niet lopen zeiken die trap op de rem heb ik vaak nodig in mijn leven en zij durft dat! Heidy lieverd, ik hou van jou en als er weer wat is trek ik zeker bij je aan de bel.


L.V (België) Het is onbeschrijflijk te vertellen wat de sessie met Heidy bij mij teweeg heeft gebracht. Ik voel mij een ander mens, als herboren, of herbronnen, beter gezegd. Ook bevestigd in dingen die ik al jaren aanvoelde, maar waar ik de vinger niet op kon leggen. Het doet zo’n deugd dit eindelijk te erkennen en herkennen in mezelf. Heeft mij rust en troost gegeven, meer zelfvertrouwen en zelfrespect. Dit was wat ik echt nodig had. Dankzij haar heling, voel ik mij steviger in mijn schoenen staan en klaar om mijn missie hier op aarde te ontdekken en te vervullen!  Dank je wel voor dit wondermooie geschenk Heidy, Héél veel liefs, Leenken xx


E. V. (België) Heidy is een enorm hartelijke – liefdevolle – open – kleurrijke en intrigerende vrouw. Het klikte meteen. Het was heel ontroerend toen Heidy mijn  zielentekening maakte. Wat ze me intuïtief over mezelf vertelde tijdens het tekenen_ de problemen die ik hier in dit leven ervaar en het verlangen van ik als ziel_, sloeg de nagel op de kop. Het voelde als een soort thuiskomen. ❤️! De energetische massage was zeer zacht en intens tegelijkertijd. Ik voelde me veilig en geborgen, zeer belangrijk voor mij! Nadien was ik wat overdonderd, op een zeer positieve manier :-) : een diep gevoel van rust, ontspanning, blijheid en geluk overviel mij. Hééééééérlijk! Ik voel me enorm bevoorrecht en bijzonder! Wat een kosmisch geschenk! Een warme aanrader! Van harte, Els   


J.v.M (Eindhoven) Bijzondere ervaring… Voor het eerst een energetische massage gehad bij Heidy. Niet alleen het ondergaan van de vertrouwde en liefdevolle handen die precies de plekken weet te vinden die de aanraking nodig hadden maar ook de inzichten die er bij Heidy naar voren kwamen. Deze maakte in mij ook weer inzichten los die veel in beweging zetten in mijn gedachten en in mijn gevoelens …. Een paar steekwoorden van mijn ervaring: Vertrouwd, veilig, liefdevol, diepgang en aandacht.


T.v.d.G. (Tiel) Ik had al een paar jaar geleden met Heidy via Facebook contact gehad en pas kort een keer een workshop fotografie gevolgd en nu dus een energetische behandeling. Heidy had zich hier al op voorbereid. Vervolgens wordt er een tekening gemaakt over mij en besproken. Vervolgens een massage. Daarna is er nog contact geweest hoe het verder met me ging. Het gene dat besproken is was zeer doeltreffend en voor mijn gevoel is er een hoop rommel opgeruimd. Het leven voelt een stuk lichter en bij meditaties stroomt het nu. Heidy is warm, vrolijk, zorgzaam en doeltreffend en ik kan iedereen een behandeling bij haar aanbevelen.


M.V. (Bergen op Zoom) Ik heb je ervaren als een zeer spontane vrouw die helemaal zichzelf is. Ik heb een mooie zielstekening mogen ontvangen en jij hebt mij behoorlijk goed gelezen. Op de behandeltafel lag ik scheef en jij hebt mij uitgelegd waarom. Naderhand lag ik recht. Jij hebt wat entiteiten weggehaald en mij een energetisch massage gegeven. Mijn hologram is weer goed. Mijn ziel en mijn doel op aarde vooral heb je goed gevoeld. Zonder dat ik daar iets over had gezegd. Dat heb jij bevestigd en ik kan daardoor mijn werk als lichtwerker beter doen. Voel de opdracht sterker en kan die ook uitdragen. Ik ben aan de slag gegaan met mijn innerlijk kind en hoop nog meer aan de slag te kunnen gaan met alles wat jij hebt gezegd. Dank je wel. Ik hou je op de hoogte.


I.P (Groningen) Heidy heeft mij geholpen oude pijnen op te ruimen door middel van haar energetische healing. Onbewust had ik meer hier meer last van, dit uitte zich bij mij door over het algemeen erg vlak in emoties te zijn, maar ook flinke uitschieters mee te maken zodra het om mijn persoonlijke welzijn ging. Deze uitschieters stonden niet in verhouding tot de boodschap die ik op dat moment ontving of wou vertellen. Vrijwel gelijk na Heidy haar behandeling kwam een verscheurende pijn hoog in mijn buik en kwamen de tranen opzetten. Dit zakte beide geleidelijk weg, alsof oude pijnen uit mijn lijf stroomden. Sinds dien zijn mijn emoties weer beter controleerbaar en in verhouding tot de gebeurtenis en beleef ik weer bewust blijdschap en verdriet. Alsof ik na een lange dove pauze weer leef!


J. v B. Ik kwam met Heidy in contact omdat ik leed onder zware nachtmerries. Zij heeft mij toen in de nacht een healing consult op afstand gegeven. Het verbaasde me dat ik ervan wakker werd en het voelde als een warme deken om me heen. Vervolgens viel ik vredig in slaap en heb ik geen nachtmerries meer gehad! Mijn tip: gun het jezelf om een energetische healing te ontvangen van Heidy.


“Dank je wel Heidy, heel bijzonder dat jij zomaar op mn pad was” 


“Jeetje Heidy, pfffff, ik moet zo huilen, eindelijk kan ik na jaren vastgezeten te hebben weer bij mijn emoties ….”


H v R (Lieshout) “Lieve Heidy, allereerst wil ik je heel erg bedanken voor de energie die ik heb gekregen van je behandeling. Ik heb tijdens de behandeling, zoals je weet, 40 graden koorts gekregen die ook weer binnen een aantal uur weg was. Deze heb ik dus ervaren als een pittige reactie op jouw behandeling. Maar ook als heel hard nodig want er moest heel veel aan opgeslagen boosheid uit komen. Na de behandeling komt mijn leven steeds meer op de rit. Ik durf afscheid te nemen van de mensen die niet meer bij mij passen en er komen steeds meer mensen in mijn leven die wél bij me passen, lief voor me zijn en goed voor me zorgen. Inmiddels ben ik vijf maanden verder en ik kan nu eindelijk dingen uit het verleden met een gerust hart loslaten. Daar ben ik je dankbaar voor.. Dikke knuffel van mij”


G D (Zeeland) “Tranen rolden over mijn wangen, maar dat is niet erg. Dank voor je hulp, ik hoop dat mij nu de weg wordt gewezen en de juiste mensen op mijn pad komen. Ik zal je reading nog vaker lezen en invoelen. Ik ben er stil van, dank je wel” “Opgeven was iets wat niet in mijn vocabulaire voorkwam. Altijd de vechter en net zo lang doorgaan totdat het wel lukte of totdat ik tevreden was. Maar opeens was het opgeven er. Ik was helemaal van mijn padje. Mijn relatie was abrupt ten einde gekomen en ik zag het niet aankomen. Hoe pijnlijk ook, maar als hij niet (meer) gelukkig is, houdt het inderdaad op. (Stoppen met iets waar je niet meer gelukkig van wordt, is eigenlijk veel moediger). En waarom zou je daar ruzie over maken? Onzin, relativeren en ieder zijn gang gaan. Daar over-relativeerde ik wel eventjes te snel. Want hoe goed ik ook kan relativeren, waar was ik in dit verhaal? Altijd goed in relativeren voor anderen, daar ben ik meester in, maar nu ik. Ik liep dus kei, maar dan ook kei hard tegen een muur op. De eerste dagen gingen nog wel. Je probeert het beste van het slechte te maken. Uiteraard huil je de ogen uit je kop. Maar na die twee dagen, was ik mijn pad écht kwijt. De kinderen naar hun vader en ik even niets om handen. Het was de hond en ik! De hond snapte er niets van. Stil en een leeg huis. Nou, zo voelde mijn hart ook. Stil en leeg. Het ging niet goed. Echt niet. Was dit het verlies van een toekomst die ik voor ogen had, het gevoel weer opnieuw te moeten beginnen of dat ik weer gefaald had? Alles, maar nog veel meer. Ik was mijn kracht kwijt. Mijn straatvechtersmentaliteit. Mijn overlevingsdrang. Waar was ik? En dat beangstigde mij enorm. Waar was Gina? Ik wilde niets meer en was op. Teveel meegemaakt achter elkaar in de afgelopen jaren en dit was mijn bewuste druppel. Precies op het moment dat ik het wilde opgeven, verscheen Heidy op mijn pad. Een totaal onbekende vrouw die ik via via ontmoette. Iemand die mij deed inzien dat ik met belangrijk werk bezig was en dat er nog zoveel voor mij te doen viel. Dat ik nog sterker kon en mocht worden in wat ik al deed en was. Waar kwam deze vrouw vandaan en waarom wist zij dit? Ze heeft mij één dag begeleid. En juist omdat ik super goed kan relativeren, was ik weer Gina. De altijd glimlachende straatvechter G, die er juist nu harder dan ooit tegen aan wil. En niet alleen omdat het hoort, maar ook met mijn kinderen en dit keer vooral voor mezelf. Waarom vertel ik jullie zo’n persoonlijk verhaal? A omdat ik gewoon mens ben en B omdat ik weet dat Heidy ook op jullie pad mag komen om jullie weer te begeleiden naar je eigen ik. Deze prachtige dame deed het op een andere manier dan die ik gewend was. Een manier die ik wel herkende, maar die ik mij weer moest herinneren. Ik ben enorm dankbaar dat mijn ex-partner op mijn pad kwam en mij uiteindelijk heeft geleid tot waar ik NU sta in mijn leven. Ik ben Heidy enorm dankbaar voor haar energetische healing en reading en dat zij daarna virtueel mijn hand vast hield op toch wel het zwaarste moment in mijn leven. Niet alles is te verklaren en moet je gewoon loslaten en je overgeven. Sterker nog: soms is het de beste keuze ooit, weet ik nu uit eigen ervaring. Tikkeltje zweverig dit voor je? Dat kan, maar het is zoals het is. En ik hoop dat ik er mag zijn voor anderen, zoals Heidy er voor mij was” 


B D (Ootmarsum Twente) “Ik ben zo ontzettend blij dat iemand me snapt, want ik voel me zo vaak alleen! Dank je wel Heidy, je geeft me HOOP. Je ziet dat je comfortabel met jezelf bent /  jouw uitstraling is mooi en ik wil dat op die leeftijd ook haha. Ik was er zo bang voor om mijzelf kwetsbaar op te stellen, omdat ik altijd daarna pijn word gedaan. Maar na bij jou voelde ik me meteen thuiskomen. Die helende massage weet ik niet wat er gebeurde. Ik voel me nog steeds openstaan, het lijkt wel of ik me niet kan afsluiten en dat is positief bedoelt! Voorheen liet ik zelfs het goede niet toe. Hoe je dat doet is niet belangrijk ofzo, maar ik voel wel dat het werkt want ik ben alweer een aantal mooie dingen tegengekomen. Ook heb ik goed nieuws! Ik ga van baan veranderen. Ik, Brenda die nooit echt in contact kan staan met andere mensen laat opeens dingen binnekomen? Eindelijk niet meer altijd de drager of de altijd de sterke zijn. Ik heb sindsdien geen paniekaanval meer gehad omdat ik op een of andere manier van binnen iets tot rust kan brengen in mezelf. Dat is na 30 jaar best een opluchting. Natuurlijk blijven we elkaar zien xxx” 


​H E (Laarbeek) ​”Gisteren een massage behandeling van Heidy gehad. Een totale aanrader! Op het moment dat ik haar zag, zag ik dat het klikte. Een gezellige, spontane vrouw. Een gevoel van warm welkom. Dat geeft toch een toegevoegde waarde aan een nieuw contact in mijn ogen. Alles voelde voor mij fascinerend, de olie, de warmte, en heel bijzonder dat je het onder haar handen tijdens de energetische behandeling voelt bewegen als ze met je kundalini aan de slag gaat! Heidy is geduldig, legt alles duidelijk uit, en zegt dan lekker 90 minuten niks meer. Gewoon totale ontspanning! En die handen van haar zijn werkelijk GOUD. Wat een rust die meteen overvalt. Heerlijk!! Dank je wel voor een geweldige ervaring! Tot een volgende keer .. Liefs Hariëtte  

In Lak’ech Van Heidy

-Copyright © KOMPASWERK - BTW-nr: NL 166116634B02 – IBAN: NL58RABO0304392189  -Disclaimer en Algemene Voorwaarden-