Afstand: Persoonlijke Sigil met een Hologram & DNA Sessie

Soms is de afstand tussen een thuisadres en de praktijk van Kompaswerk iets te groot, waardoor mensen niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk in Achel (BE) te komen.

Wij krijgen met grote regelmaat emails van mensen met de vraag of wij ook aan Zoomsessies doen, maar dit doen wij dus niet want wij werken nog steeds het liefst ‘Under the Radar’ voor je, vanuit een specifiek Coherentieveld buiten de Artificiële ether om met het Bron DNA welke in staat is om op elk level te kunnen communiceren met ander Menselijk DNA die geen woorden bevatten. We hebben daarom een unieke offline werkwijze gerealiseerd om toch een Sessie op Afstand aan te kunnen bieden voor degene die hierin geïnteresseerd is.   

Voorinformatie: Vaak nemen mensen deel aan bepaalde online collectieve & individuele happenings & channelings, code activeringen, groepshealingen, updates en upgrades of worden er online trancendente reizen georganiseerd via meditaties. Allemaal geweldig natuurlijk, want zo helpen we elkaar steeds weer een stapje verder in het menselijke ascentieproces en wij zeggen dan ook altijd, gerust blijven doen en vooral niet bang zijn!

Een goede voorbereiding telt voor twee, dus is het belangrijk om voorafgaand aan een deelname van élke online sessie jezelf zéér grondig te aarden vanuit het perineum en dat de innerlijke trillingen ver buiten jouw eigen cellenveld trillen, waardoor er alleen maar goede frequenties kunnen binnenstromen en dat er niets binnenkomt wat er niet thuishoort.

Wij weten dat kunstmatige intelligentie verstoringen in de ether heeft aangebracht, daardoor het Vierde Rijk van Bewustzijn kan beïnvloeden met artificiële upgrades rondom het Pineal Gland. Hierop worden kunstmatig aangebrachte devices binnen een aantal partikels van het DNA ten tijde van een directe online verbindingslijn aangewakkerd, geactiveerd en zelfs aangestuurd.

Het is niet handig en/of verstandig om deel te nemen aan collectieve happenings, channelings, groepsmeditaties wanneer je onlangs (MRNA) gevaccineerd bent, minder goed geaard in het lichaam zit, een griepje, verkoudheid, blaasontsteking of een tijdelijk immuunprobleem hebt, waardoor het energetische draagsysteem is ‘verzwakt’ en het risico groter is dat er iets wordt aangehaakt of wordt geactiveerd wat er niet in thuishoort.

Vooral bij online groepssessies wordt er heel veel losgelaten door anderen, dus het ligt in principe aan niemand dat deze aanhakingen ontstaan, maar ligt het aan de manier waarop men de losgelaten energieën ‘absorbeert’. Gevoelige mensen die veel beschadigingen in hun DNA hebben, vullen de eigen lege plekken van het DNA op deze manier onbedoeld op met als bedoeling deze te transformeren, maar bij de meeste transformators blijven de losgelaten energieën van de ander in het eigen systeem rondhangen.

Hierdoor worden oude DNA partikels en nano-implantaten geactiveerd/aangewakkerd die uiteindelijk tot grote problemen kunnen leiden, omdat de correcte afvoer uitblijft. De meest voorkomende kenmerken tijdens een online sessie met verstoorde functies, zijn een onverklaarbaar en onbehaaglijk gevoel, hoofdpijn, vermoeidheid, niet meer goed kunnen aarden, onrust, pijn, ter plekke niet lekker, ziek of misselijk worden.

Verbreek onmiddelijk de verbinding wanneer je vermoed dat er sprake is van een verstoring of aanhaking want dit betekent dat de lege plekken in jouw DNA worden opgevuld of geabsorbeerd met de energie die anderen aan het loslaten zijn. Trek je even terug, stap uit het moment, luister naar jezelf, neem een douche, een boswandeling, ga wat eten of drinken en reinig de verstoorde frequenties door natuurlijke geluiden te beluisteren zoals vogels, ritselende bomen of water.

Ook kun je lekker op een fluit fluiten, zingen, op een trommel slaan of een klankschaal op je lichaam leggen en een beetje plezier met jezelf te hebben. In staat te zijn om te kunnen lachen met jezelf is de gezondste frequentie die er bestaat en vergeet hierbij niet om met Moeder Aarde in contact te blijven staan!!

Wanneer je jezelf weer sterk genoeg voelt, kan je weer gerust deelnemen maar deze keer ben je beter voorbereid!

Wij zeggen altijd, je beschermt jezelf met de Vibraties en Trillingen die je Draagt, we gaan van Binnen naar Buiten, Géén Eieren visualiseren want wat er in komt gaat er dan ook niet meer uit wat zowel voor het Licht als het donker geldt. Licht blijft Groeien en Groeien en Groeien, daardoor Harder Trillen en worden de ‘energetische aanhakingen’ daardoor vanzelf ‘Vermorzeld’ en uit Jullie Incarnatie Voertuig / Systeem losgetrild.

Heb vertrouwen! De beste bescherming is onbevreesd zijn! Daadwerkelijk dat de Trillingen van de Lach vanuit het Zuiverste Hart de allergrootste beschermer is tegen welke aanval dan ook! Het Durven Spelen Binnen dit Prachtige Realm, Wát je ook moge dragen des Levens (wij hebben ook aardig wat menselijke Trauma ervaringen op onze Conto staan) is het belangrijk om erop te vertrouwen dat je precies datgene mag ervaren wat belangrijk is om van te leren in het aardse!

We Are Not Invane! Omdat wij als voorlopers van de Aquariuswerkers de leraren zijn voor de Aquariuskinderen die het nog allemaal gaan ervaren, is élke ervaring belangrijk om doorleefd te hebben.

Alchemie zet het lood om in goud en in de spreekwoordelijke zin betekent dit dat elke ervaring belangrijk is om het goud in jezelf te ontdekken, opdat je anderen daarmee kunt inspireren. De Lach, het Vertrouwen, niet Hechten (vooral dat!!) en de Leegheid als Totale ‘Onbevangenheid’ zorgt ervoor dat we in Welke Ervaring dan ook, dat we altijd Beschermd zijn, tevens – van Binnen naar Buiten te Trillen!

De zon schijnt even hard op de bloem als op het stuk koeienstront dat ernaast ligt, dus wees in je zonnekracht aanwezig! Geniet gewoon héérlijk van de groepssessies en wees vooral niet bang!

Vanuit meditatie of visualisatie aanwezig te zijn, is het Pineal Gland in staat om de zelfgenezende vermogens aan te sturen en wanneer er sprake is van ‘niet geaard’ zijn, is het belangrijk om je te verbinden met de regelmatige hartslag van Moeder Aarde. Zorg ervoor dat je innerlijke trillingen zo optimaal mogelijk blijven vibreren. Voel je verbonden met de Bron, Het Liefdesbewustzijn, Handelend als Eén Wezen van een Geheel met Alles Wat is.

In ons Werk op Afstand tunen wij volledig offline in op het Coherentieveld die is aangesloten op jouw DNA en gaan we meteen beginnen met het uitlezen van jouw Persoonlijk Hologram die weer is aangesloten op jouw DNA. We werken met de diepste en meest snelle trillingen uit jouw eigen DNA helixen waardoor er bij ons kosmische informatie binnenstroomt waar het pakketje menselijke denken ons werk meestal ‘nog niet begrijpt’.

Resonantie of het innerlijke dowse systeem (wichelroede) zal het werk voor je doen en het werkt! Wij maken een Persoonlijke Sigil voor je en deze worden in timeframes gemaakt, waarbij wij in de diepere lagen van jouw DNA te werk gaan. Het maken van een Persoonlijk Sigil neemt aardig wat tijd in beslag, maar wij willen niets ‘afraffelen’ dus nemen we de tijd om de belangrijkste processen in de opbouw van jouw Sigil op te tekenen.

De Offline Sessie Optekening/Herstel van het Hologram met Sigil op Afstand is zeer Effectief gebleken, maar werkt uiteraard in andere timeframes door op de integratieprocessen dan wanneer je een Hologram & DNA Sessie in de praktijk komt ervaren. Wij zullen daarom bij zowel de voor- als nabegeleiding voor langere tijd op astrale wijze in contact blijven vanuit de Collectieve Velden, waar we verbeteringen aanbrengen, bijsturen waar nodig of van nieuwe informatie voorzien indien er veranderingen zijn binnen het Collectieve.

Mensen die zéér hooggevoelig zijn kunnen onze Werkzaamheden op afstand waarnemen en sommigen daarvan weten zelfs precies wanneer we gaan starten met het Sigil. Er kunnen subtiele veranderingen plaatsvinden binnen jouw omgevingsveld tijdens deze Offline Sessie. DNA reageert namelijk op elkaar, zoals immuunsystemen en feromonen op elkaar reageren 😁. Dit betekent dat de omgeving kan reageren op jouw innerlijke DNA veranderingen, daardoor de leerprocessen sneller kunnen worden ‘doorgewerkt’ in de vorm van de welbekende spiegel omgeving.

Afhankelijk van de beschadigingen, nano’s of implantaten die we aantreffen, kan het integratieproces of herstel van het DNA tot wel drie maanden duren omdat we een gezonde blauwdruk tegen het beschadigde DNA hebben gezet die als het ware ‘overgekopieerd’ moet worden naar de oorspronkelijke Bron Staat van Zijn. Houd hierbij er rekening mee dat de eerste twee weken een ‘homeopathisch effect’ kan optreden. Uit recensies is gebleken dat deze meestal binnen twee weken gestabilliseerd zijn.

Het Persoonlijke Sigil maken we voorafgaand aan de Offline Sessie op Afstand, gefaseerd in diepe concentratie, stilte en alleenheid, zodat we geen enkele afleiding hebben tijdens deze processen. Zodra jouw Sigil klaar is kan het Optekenen en Uitlijnen eindelijk beginnen! Tijdens het Optekenen en Uitlijnen van je Hologram & DNA nemen we pen en papier ter hand en nemen wij de vrijkomende chants, spraak en klanken offline op met een MP4 Recorder.

Tussentijds hebben we uiteraard vele foto’s gemaakt in de opbouw van jouw Sigil van de vrijgekomen informatie, welke bestaan uit allerlei krabbels, schriften, puzzels, coderingen, symbolen en enkele resonerende woorden welke wij niet helemaal gaan uitleggen, omdat we in hele diepe trance werken vanuit een Brontaal, daardoor nauwelijks de menselijke taal kunnen bereiken.

De foto’s van zowel het Sigil als de Optekening en Uitlijning worden zodra we helemaal klaar zijn direct digitaal verstuurd via Telegram of Wetransfer zodat jouw DNA cellen al fijn aan de slag kunnen hiermee en uit de vele recensies die we terug krijgen kunnen we stellen dat je tot in de diepste cellen wordt ‘geraakt’ en zo werken wij het liefst!

Een precieze tijdsindicatie van dit hele proces kunnen niet geven en dit gaan we ook niet doen omdat het Schrijven van jouw persoonlijke Sigil in Timeframes gaat, zonder enige recordings daarvan dan dat we zo nu en dan tussentijds foto’s maken van het werk. Het gehele proces vanaf de eerste intuning tot het versturen van de fysieke stukken neemt gemiddeld zo’n vier tot vijf uur in beslag!

Ter auditieve en visuele ondersteuning kun je de opnames (offline) zo vaak terug bekijken en beluisteren als je denkt nodig te hebben en de foto’s van de optekening alvast bekijken en onderzoeken. De levende watercellen reageren namelijk op het gedane werk, krijgen een aantal upgrades tot de veranderingen, verbetering en zelfs volledig herstel van het DNA zal plaatsvinden.

Daarnaast maken we een persoonlijke healing meditatie afgestemd op de informatie die uit het Sigil en optekening komen. Deze kun je zo vaak als je wilt beluisteren en gebruiken voor de allerdiepste cellenactivering en een diep trillende staat van zijn kunt ervaren en blijven ervaren.

Voorafgaand aan deze Offline Hologram Sessie op Afstand maken wij een Persoonlijke Sigil (A4 formaat) zoals wij deze ook maken bij een Hologram Sessie in de Praktijk. Deze persoonlijke Sigil is een extra krachtige tool om op een fijne plek neer te hangen en deze in te zetten bij meditatie, aanroepen van jouw krachten of ter herinnering aan jouw missie. De persoonlijke Sigil is niet los aan te vragen of te bestellen omdat deze bedoeld is ter cellulaire herinnering & activering van jouw persoonlijke Hologram en DNA en dit doen wij met een Sessie op Afstand erbij.

Onverwerkte lagen, blokkades en oude lijnen zullen gedoseerd aan de oppervlakte komen en dit zal precies volgens het eigen benodigde tijdsschema’s, daarom gefaseerd gaan en daar hebben wij geen zeggenschap over. Dit is een belangrijke reden waarom wij nooit vervolgafspraken maken. Wanneer het tijd is voor een Offline Nex Level / DNA Activering of een Vervolg Sessie op Afstand, klop je vanzelf weer een keertje aan.

De Hologram sessies op afstand worden vooraf gefactureerd en zodra het bedrag op de rekening staat gaan we aan de slag daarmee. Zodra het Sigil klaar is geven we een melding wanneer we een Optekening, Healing, Uitlijning van het Hologram & DNA gaan doen. Je hoeft er niets speciaals voor doen of te laten, dan dat je meer gezuiverd water drinkt en een beetje ‘in aanwezigheid of gedachten’ erbij bent.

Van de eerste streep met het potlood op papier tot realisatie van een meerlaagse Sigil, inclusief optekening en het maken van een persoonlijke meditatie, zijn we een behoorlijke tijd bezig en deze zullen in verschillende Time Frames plaatsvinden. In in totaal nemen we minimaal vier uur de tijd voordat de afstandssessie met persoonlijke Sigil klaar is. Als alle informatie binnen is, leggen we het Sigil in een speciale ruimte en wordt deze verder geactiveerd, gecodeerd, versleuteld en beveiligd en dit proces kan bijna twee weken duren.

In al die tijd zijn onze Astrale velden bij elkaar en stellen we bij wat er nodig is op afstand en hier maken we geen meldingen van, maar deze kunnen wel ‘homeopathische effecten’ teweegbrengen, welke binnen twee weken verbeteringen zal brengen in je systemen. Mocht je reeds bestaande klachten hebben die niet overgaan, wanneer er verergering plaatsvindt of wanneer de klachten langer aanhouden, raden we je altijd aan om een huisarts raad te plegen.

Wat hebben we van je nodig voor een sessie op afstand?

  • voorzien van een duidelijk onderwerp – sessie op afstand
  • voorzien van jouw voor- en achternaam
  • voorzien van jouw geboortedatum
  • voorzien van je volledige adresgegevens
  • voorzien van een korte motivatie
  • frontale foto van jouw gezicht, foto van jouw gehele lichaam voor- en achterkant
    (kleding mag graag aanblijven 😁 )

Uitlijnen van het Hologram / DNA Herstel/ Persoonlijke Sigil Tekening van A4 formaat op wit of zwart papier / Offline opname van de optekening / opname van persoonlijke Bronhealing Chants, Spraak en Klankschalen/ Coderingen vrijgeven / dit is inclusief materiaal, aangetekend verzenden van de persoonlijke stukken naar huisadres.

Persoonlijk Meerlaagse Sigil met Hologram & DNA Sessie op Afstand – € 369,00

Het totaalbedrag wordt voorafgaand gefactureerd en voldaan, dan beginnen we met het optekenen van het persoonlijk geschrift, welke een aantal weken in beslag kan nemen. Na betaling is het niet meer mogelijk om de aanvraag te cancelen, omdat we dan al begonnen zijn met het Sigil.

Particulieren is inclusief BTW . Bedrijven is exclusief BTW – verzendkosten & materialen zijn inbegrepen
Betaling vooraf op Factuur . Afmeldingsvoorwaarden