Alle mensen dragen een energielichaam (hologram) die voor het blote oog niet zichtbaar, maar wel aanwezig is. Het hologram is direct verbonden aan ons lichaam en is bij elk mens zo uniek als een vingerafdruk. Het hologram is verweven met het fysieke lichaam en kan gezien worden als schakelsysteem tussen het fysieke en het kosmische lichaam. Het hologram is ongeveer tien centimeter, het aura is enkele meters en het kosmische veld oneindig. Dit betekent dat er drie belangrijke ‘velden’ met ons fysieke lichaam verbonden zijn en deze energievelden staan in contact met de trillingen en frequenties die door de kosmos en de aarde worden uitgezonden, ook wel Shumann Resonantie genoemd. Onze 33 ruggenwervels zitten verweven aan het hologram en zijn tevens de aandrijving van onze belangrijkste levenswielen (de chakra’s). Wanneer er iets mis is met het hologram gaan onze levenswielen trager draaien of zelfs volledig blokkeren. Daardoor kunnen er verschillende, zelfs ongewone energetische en fysieke problemen ontstaan die een behoorlijke sta-in-de-weg kunnen zijn in ons dagelijkse leven op vrijwel alle vlakken waar we moeilijkheden ervaren. 

Sinds 1999 werk ik onophoudelijk aan energetische healing technieken, waarvan gezegd wordt dat dit pionierswerk is. Denk hierbij aan Resonantie Massage, Anahata, Merkaba en Shambhala Healings, Muddra en Mantra Meditation, Lightcoded Healings, Soul Trauma Release, Sacred Womb Connection, Soul & Body Bounding, Three Pointer Healing etc. 

Kompaswerk Resonantie Healing Massage maakt gebruik van een fysiek zachte maar energetisch sterke massagetechniek van de ruggenwervels. Het hologram wordt gekoppeld aan de frequenties van de Shumann Resonantie via handoplegging, schudden, draaien en masseren van de spieren rondom de ruggenwervels. Hierdoor wordt het energielichaam per direct geactiveerd waardoor oude lijnen, implantaten en blokkades worden los getrild en afgevoerd. Via de ruggenwervels kan ik het hologram die in de meeste gevallen beschadigd, vervuild, scheef of vol met oude energetische lijnen zit, aflezen en behandelen. Meteen na de behandeling ben je her-bronnen met jouw originele staat van zijn. Dit is puur ontspannen en thuiskomen in het lichaam dat je draagt! 

Voorafgaand aan het consult, verricht ik een aantal handelingen in de praktijk om me te kunnen ‘afstemmen’ op de persoon die onderweg is. De gehele ruimte wordt energetisch gereinigd en er wordt een warme, veilige bedding gecreëerd. Tijdens de energetische massage moet ik in contact treden met de oude alchemist in mij, omdat ik anders het hologram niet kan ‘aflezen’. Hierbij ga ik soms een (licht) taal spreken die tijdens de sessies hoorbaar kunnen zijn. Ondanks voor deze wereld ongebruikelijk, is het voor mij een heel normale manier van communiceren met mijn zielenfamilie die mij helpen om kracht bij te zetten aan de healings.  

Energetische implantaten en lastige entiteiten worden uit het hologram gehaald en de ‘gaten’ opgevuld met Kristallijne licht, kleuren en klanken. Vervormingen, verdraaiingen en beschadigingen van het hologram worden weggehaald, hersteld en rechtgezet. Zwarte energetische lijnen die zitten vastgehaakt worden doorgesneden en afgevoerd, denk hierbij aan symbiose, vloeklijnen, voorouderlijke verbindingen en oude familielijnen die je in dit leven helemaal niet bij je hoeft te dragen. Op het lichaam verschijnen al voor de massage of tijdens het lezen van het hologram soms al rode vlekken op de ruggenwervels. Deze vlekken zijn een soort ‘geïmplanteerde’ blokkades die ervoor zorgen dat het kosmische licht niet naar binnen of buiten kan en ze zitten altijd op de plek waar de de gaven en talenten van de ziel zit. Hierdoor wordt de ziel voortdurend van het levenspad afgeleid, komt deze de verkeerde situaties of mensen tegen die de zielenopdracht en groei belemmeren. Gelukkig heeft niet iedereen deze energetische implantaten! Voor velen zal dit wat vergaande informatie zijn, maar wil je er meer weten over weten? Lees hier verder

Zodra alle lijnen en blokkades zijn weggehaald, kan het kosmische licht weer door het energielichaam stromen. Geheel veilig en ontspannen lig je op de behandeltafel naar klanken en muziek te luisteren. Tijdens een behandeling hoef je niet zo heel veel mee te krijgen dan mijn warme genezende handen op je ruggenwervels die een zachte maar sterke massagetechniek uitoefenen. Alle chakra’s die verbonden zitten aan de wervels worden één voor één schoongemaakt, geactiveerd en voorzien van de juiste trillingen, frequenties en lichtcodes. Jouw ziel krijgt weer connectie met de eigen blauwdruk en daardoor toegang tot de zelf-genezende vermogens en verdere ontwikkelingen. 

Wanneer het hologram zeer ernstig is aangetast, kan het langer duren voordat de lichtcodes thuis verder integreren. Ook de ziel heeft tijd nodig om te wennen aan de hernieuwde samenwerking met het lichaam en de healing werkt op zo’n diep cel-niveau door, dat er nooit een vervolgafspraak wordt gemaakt. Gun jezelf gewoon de tijd die nodig is, om het energielichaam het werk te laten verrichten waarvoor deze bedoeld is. De blokkades opheffen en het herstellen van de blauwdruk van het hologram, zal thuis in een eigen tempo laag voor laag verder gaan waarbij onverwerkte en onbewuste oude pijnen, reflecties, spiegels en reacties weer tijdelijk aan de oppervlakte kunnen komen te liggen, maar sneller worden uitgewerkt en afgevoerd. Wanneer het kosmische licht weer kan stromen, kom je in aanraking met synchroniciteit, boodschappen, dromen en verdere ontwikkeling naar jouw eigen hogere bewustzijn. 

Optioneel aan deze massagebehandeling is het maken van een persoonlijke tekening van de ziel. Bij aanvang van het consult, voorafgaand aan de energetische massage zal deze worden gemaakt en neemt ongeveer 40 minuten extra tijd in beslag. Bij het tekenen van de ziel worden er ter plekke lichtcodes en symbolen geplaatst via lichtschrift. Het is ook mogelijk om een persoonlijke tekening van de ziel op afstand te laten maken zonder behandeling in de massagepraktijk. Deze wordt dan naar het huisadres toegestuurd met een videohealing op afstand. Klik Hier …  

Kosten Energetische Massage behandeling: (± 70 minuten) – € 89,00 
Optioneel Persoonlijke Tekening van de Ziel : (± 40 minuten) – € 45,00

Wanneer er vragen zijn of je bent geïnteresseerd in één van de consulten, neem dan contact op met Heidy,  info@kompaswerk.nl of stuur een Whatsapp naar mobiele nummer +316 24158514. 

De betalingen graag á contant en het liefst gepast na de behandeling te voldoen, deze bedragen zijn inclusief BTW. Wanneer de afspraak niet binnen 24 uur wordt afgezegd, een no show of afmelding ná de afspraak, wordt het volledige tarief in rekening gebracht. De afspraak kan ten alle tijden kosteloos worden verzet naar een andere dag of datum bij onverwachte calamiteiten. Wil je liever via bankgegevens overmaken vraag dan om een factuur. Betalingen via de bankrekening dienen vooraf aan het consult voldaan te zijn.