Seksueel Getraumatiseerde Man

“en Vrouw ….”

Hebben wij mensen Überhaupt ooit ergens geleerd over het seksuele en non-seksuele lichaam? Misschien snijd ik een ietwat onconventioneel onderwerp aan, omdat dit schrijven over het hebben van stijve piemels gaat! Maar ik voelde diep van binnen dat het belangrijk is te delen, datgene wat we allemaal hebben te leren begrijpen nu we op weg zijn naar een mensheid met een breder bewustzijn. Dit is een lange post, dus pak de koffie en de leesbril er maar weer eens bij – zoals gebruikelijk ?

Veel mensen weten blijkbaar niet eens hoe hun eigen seksuele menselijke lichaam in elkaar steekt – dus durf ik een behoorlijk controversieel schrijven aan te bieden door datgene openlijk bespreekbaar te maken waar een enorm collectief taboe op rust.

Hier is het verstandig voor jezelf om geen bekrompen geest of oude pijnlichamelijke reacties toe te staan – omdat het stigma nog volop leeft in het gros van de mensheid. Je weet inmiddels dat ik een andere kijk heb op bepaalde dingen waarvan ik begrijp dat deze een getraumatiseerde mensheid hebben veroorzaakt. Ze lijken daardoor vaak onbespreekbaar – maar dat zijn ze niet.

Hier wordt wederom gevraagd om een open visie te hebben over de stigma’s die we van kind af aan op ons lijf gedrukt hebben gekregen. En zo heb ik altijd gezegd dat ik ‘zie’ hoe seriemoordenaars en verkrachters kunnen ontstaan, omdat ik heel diep van binnen begrijp hoe beschadigd DNA al generaties lang wordt doorgegeven aan de volgende generatie.

Dit betekent absoluut niet dat beschadigd DNA als excuus mag gelden om grenzen te overschrijden. Dit betekent ook niet dat ik iemands gedrag goed wil praten als er eventueel toegebrachte schade, leed of trauma uit jouw verleden door dit schrijven wordt opgerakeld.

Maar dit schrijven is wel bedoeld om een rem te zetten op je eigen beschadigde DNA systeem, zodat er ruimte gecreëerd kan worden om eventuele aangeraakte boosheid, frustratie en pijn vrij te laten. Het is belangrijk – vooral voor jezelf – dat oude gevoelens worden opgeruimd en dat je begrijpt dat deze slechts nog aanwezig zijn in het oude beschadigde systeem. Door inzicht te verwerven en daardoor begrip voor jezelf en voor de ander te mogen voelen, vindt er per direct een alchemistische heling en vergeving van het beschadigde DNA plaats.

Voor mij is het slechts een kwestie van dieper willen begrijpen vanuit een bepaald Vergevend of Bron bewustzijn over – hoe het menselijke lichaam te werk gaat en dat ik mijn eigen ervaringen daardoor heb kunnen opschonen en genezen. Vanuit het spireële of mentale perspectief – ben ik van mening dat er collectief gezien teveel taboe rust op het natuurlijke lichaam die mannen en vrouwen dragen en dat er geen collectieve genezing of vergeving kan plaatsvinden – als men het geïndoctrineerde ‘systeem’ niet leert te begrijpen, daardoor onbewust beschadigd DNA in stand houdt.

Dus hier kom-tie-dan en het gaat over mannen, vrouwen, vaders, moeders, kinderen en piemels! Want dit lichaam heeft vanaf een jonge leeftijd al ‘sensuele'(dus niet pornografische of seksuele) belevingen, die bij mannen visueel zichtbaar zijn en bij vrouwen niet.

Vrijwel alle mama’s van jongetjes kunnen beamen, dat jongetjes van drie jaar al een stijf piemeltje kunnen krijgen. Maar de interpretatie die daaraan gegeven wordt is het zeer belangrijk – om een goed onderscheid te kunnen maken tussen een seksueel en non-seksueel stijf piemeltje. Het stijve piemeltje van het jongetje van drie, is een non-seksuele lichamelijke reactie – op iets wat het lichaam op dat moment fijn vindt voelen, zoals warm water, zacht badschuim, een aanraking of knuffel.

Het jongetje heeft van zijn ouders te leren dat een dergelijke fysieke reactie op wat het lichaam fijn vindt voelen, heel erg normaal en vanzelfsprekend is. Dit jongetje heeft vooral te leren dat er geen handelingen verricht hoeven te worden naar aanleiding van dat stijve piemeltje. De lichamelijke reactie gaat vanzelf weer weg – dus hij hoeft er niets mee te doen ?

Dit jongetje wordt later namelijk misschien wel een lieve moderne papa die het heel fijn en belangrijk vindt om met zijn kind te knuffelen, badderen, spelen en te stoeien. En dat deze lieve moderne papa tijdens het knuffelen, badderen, spelen of stoeien zomaar een fysieke reactie kan krijgen. En veel vaders kunnen beamen dat zij wel eens een dergelijke fysieke reactie hebben gehad tijdens het badderen, knuffelen, of spelen met hun kind en dat ze zichzelf wezenloos zijn geschrokken.

Zoals die ene erectie, die vaak beschamend bewust ervaren wordt in de vroege puberteit, wanneer het lichaam wordt klaargestoomd voor de voortplanting. Lig je tijdens dat ene weekendje van de Scouting samen met je beste vriend in die veel te smalle slaapzak, omdat jij de jouwe vergeten was. Door al het gedraai en gewriemel tegen elkaars warme lichaam – hoppa daar is-tie-dan – terwijl je toch zeker weet dat je niet op jongens valt en voor meisjes geldt dit evengoed, maar zijn deze reacties niet zichtbaar!!!

Maar mannen krijgen een ‘ongewenste’ erectie die we beter een -onbedoelde- erectie kunnen noemen. Er rust namelijk nog steeds een enorm taboe rondom het krijgen van een stijve piemel. En voor mij is het altijd al een raadsel geweest waarom dit afgedaan wordt als iets onnatuurlijks, smerigs en abnormaals.

Wat nieuwbakken vaders vaak niet weten is dat de zogende moeder een (seksueel lijkende) lichamelijke reactie krijgt, zodra het kind aan haar tepels begint te zuigen om melk te drinken. Wisten jullie dat er een aantal seconden een licht pijnlijke scheut in de schede ontstaat en dat daarna de baarmoeder gaat samentrekken die voelt als een beginnend vrouwelijk orgasme?

En dat gedurende het gehele borstvoedingsmoment een soort van ‘sensatie’ in het lichaam is waar te nemen die hetzelfde aanvoelt als opgewonden zijn? Vaak wordt hier niet over gepraat omdat de vrouw, in tegenstelling tot de man, deze non-seksuele fysieke reactie heel gemakkelijk kan verbergen als zij zich daarvoor schaamt.

Daarnaast zijn de gewaarwordingen bijna niet te omschrijven als een vrouw nog nooit een andersoortig orgasme, dan het oppervlakkige orgasme heeft ervaren. Moet daar dan net zo spastisch en lelijk over worden gedaan en neergezet worden als iets vulgairs, smerigs en walgelijks zoals dat wel bij mannen wordt gedaan?

Gaat het er hier niet om wat men er mee doet? Want in een uitgebreid video onderzoek is duidelijk te zien dat beide ouders hun kind intuïtief op dezelfde plekken en op dezelfde manier aanraken. Maar dat de aanrakingen van de vader door de buitenwereld worden gezien als iets onnatuurlijks en die van de moeder worden gezien als iets natuurlijks. Fysieke uiting geven aan iemand waarvan je houdt, betekent niet dat je seks wilt hebben met die persoon. Maar er zit een heel klein misleidend lichamelijk addertje onder het gras, die doet denken aan een seksuele kriebel!

Wanneer we knuffelen met iemand waarvan we houden – en of dit nu een man, vrouw of kind betreft – kunnen we een fysiek voelbare scheut in onze onderbuik krijgen die in de buurt van het schaambeen ontstaat en omhoog trekt naar de navel. Als dat gevoel opborrelt willen we die persoon gewoon graag vastpakken, tegen ons aandrukken, aaien, kriebelen en zeggen – ik zou wel in je willen kruipen, zodat ik jou kan laten voelen wat ik voel. Dit is om het specifieke gevoel van houden van – over te kunnen brengen naar de ander en is tevens een energetisch, zelfs van nature aangelegd alchemistisch proces – want deze overdracht werkt absoluut helend!

Het is de fysiek voelbare scheut in onze onderbuik die ervoor zorgt dat het lichaam geen enkel onderscheid kan maken tussen houden van of voortplanten en voor mannen kan dat een beetje lastig zijn, omdat het bij hen zichtbaar is. En vaders van het moderne platform die nooit van hun kind een seksueel lustobject zouden maken en zich nooit aan hun eigen kind zouden kunnen vergrijpen – hebben te leren dat zij geen pedofiel, viezerik of smeerlap zijn.

Dus even weer terug naar het drievoudige brein – uit een eerder onderzoek en studie van een tijdje gelee: De voorplantingsorganen worden al miljoenen jaren aangestuurd en gedomineerd door het reptielen – en zoogdierenbrein (de oermens). En het uiting willen geven aan het houden van een ander mens, komt voort uit het veel jongere menselijke brein (de moderne mens).

Dit lichaam bezit nog componenten uit de gemanipuleerde oertijd waaronder het reptielenbrein en het zoogdierenbrein. Deze twee reguleren de ademhaling en voortplanting – om te kunnen overleven als menselijke specie. Door menselijke evolutie of buitenaardse manipulatie is er een veel groter brein rondom de oer-breinen gaan groeien, namelijk het huidige brein dat we dragen als mens.

Dit moderne grote brein bezit leercapaciteiten, logica, intellect, verstand, gesproken taal communicatie, interpretatie en uiting geven aan – en we gebruiken maar 5% van dit enorme brein – vermoedelijk omdat het nog maar zo kort bestaat. Dit moderne grotere brein is dus nog niet in staat gebleken om samen te leren werken met de twee oer-breinen die beiden geen enkel logisch verstand bezitten.

Maar het moderne brein wil wel diens lichamelijke oerinstincten onder controle krijgen en heel onlogisch van het oer-lichaam verwachten om te stoppen met een groeiende erectie als het eventjes niet uitkomt. In mijn ogen is het net zo onlogisch als te verwachten van het lichaam om te stoppen met ademhalen als we slapen of te stoppen met kippenvel als het koud is.

Logischerwijs kunnen we dus niet met onze moderne hersenen een uit de oertijd afkomstige impuls tegenhouden die te maken heeft met de voortplanting en overleving van de specie. Het krijgen van een stijve piemel wordt bepaald door het reptielenbrein (die altijd paraat staat om te overleven) – die een signaal afgeeft naar het zoogdierenbrein (die altijd paraat staat om voort te planten) – die weer een signaal afgeeft naar het moderne menselijke brein (die altijd paraat staat om euuuhm alles met logica op te lossen ??? ?).

De verwarrende ‘scheut in de buik’ tijdens de aanraking van een ander lichaam wordt bepaald door het reptielenbrein, die een signaal naar het zoogdierenbrein geeft die meteen paraat staat om voort te planten – het signaal om een stijve te krijgen wordt hier geboren. Het grote moderne bijna buitenaardse brein heeft absoluut geen raad geweten met deze oeroude impulsen – en ik vermoed daarom dat de moderne mens – iets niet helemaal goed onder de knie heeft gekregen, namelijk dat overleving en voortplantingsdrang – tot iets seksueels, ongezonds en onnatuurlijks is gemaakt.

We zijn nu pas aan het leren werken met onze oer-lichamen, waar we nog steeds geen snars van begrijpen. Onze lichamen zijn nu klaargestoomd om te bouwen aan de nieuwe platformen en daar kunnen we onze moderne brein heel erg goed bij gebruiken. Onze lichamen zijn niet slechts bedoeld om seksuele handelingen mee te verrichten of slechts materieel bezit mee te vergaren, zoals ze ons dat hebben aangepraat.

Nee, er is een prachtig proces in de evolutie gaande, waar ik een boek over zou kunnen schrijven. Want kijk nou eens naar al die prachtige moderne geëmancipeerde jonge vaders, die het zoveel anders aan het doen zijn – dan de materialistische voorouderlijke vaders die zij hebben gehad. Voor mij voelt de spirituele evolutie bijna aan als een atoombom op de oude mensheid.

Uiteindelijk zullen onze moderne breinen en lichamen worden gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn. Dat we daadwerkelijk die nieuwe mens worden en dat we hier op Aarde een nieuwe beschaving aan het opbouwen zijn. Een hogere menselijke beschaving dan deze ooit is geweest in de afgelopen duizenden jaren.

—- Oops —-

Even weer terug naar de man want ik dwaal af!

Wanneer een man zijn beste vriend of vriendin, kind of partner knuffelt zijn het niet zijn prachtige nieuwe grote moderne logische en intelligente hersenen die voor hem bepalen wanneer hij een stijve piemel krijgt – nee – was dat maar waar voor hem.

Deze ultra moderne hersenen zijn nu pas aan het leren om de oer-lichamelijke impulsen op een goede manier te interpreteren en te gebruiken. Dus gun dat moderne brein een beetje tijd om te wennen aan de miljoenen jaren oude functies van het lichaam. De gevestigde orde heeft lang de ontwikkelingen van deze prachtige breinen weten tegen te houden – en zij wilden ons vasthouden in een Dense gematerialiseerde wereld.

Zij waren zo slim om misbruik te maken van de instinctmatige breinen en daardoor het moderne brein onder-ontwikkeld te houden. Door slim in te spelen via geld (overleven), macht (overleven) en wellust (overleven en voortplanten) hebben we honderden jaren in ‘vergetelheid’ geleefd – hier moet verandering in komen!

Dus denk na en leer, zowel mannen als vrouwen!

Aan alle liefdevolle jonge en moderne papa’s wil ik zeggen, dat ik hoop dat jij blijft knuffelen en spelen en badderen met jouw kind die dan leert over de geëvolueerde man en vrouw – omdat het voor deze prachtige sterrenkinderen heel belangrijk is om lichamelijk contact te hebben met ouders, broertjes, zusjes en huisdieren, opdat hun moderne breinen op een goede manier kunnen ontwikkelen.

Waarbij ik bij deze aan alle liefdevolle jonge en moderne mama’s wil ik vragen om deze papa niet te veroordelen of boos te worden op hem – wanneer je erachter komt – dat hij ooit een ‘stijve’ heeft gekregen tijdens het knuffelen met zijn beste vriend of vriendin, kind of hond. Zeker niet nu je weet dat het lichaam op dit gebied een opzichzelfstaande oeroude ‘entiteit’ is, waar het moderne brein mee om aan het leren gaan is – ben je nu wel wijzer en zet dit dan constructief in – leer het onze kinderen goed aan – in plaats van af.

Het zijn de moderne hersenen die innerlijke verwarring zaaien en creëren en daardoor grootste vergissingen begaat – als deze oer-impuls er nu eenmaal ‘staat’ ? – en vrijwel alle mannen en vrouwen hebben te leren dat alle oer-impulsen vanzelf weer weggaan en dat deze er gewoon ten alle tijden mogen zijn – maar dat het erom gaat wat je er mee doet – en dat beslissen deze moderne grote hersenen dus wel!

Fysiek contact met kinderen hoort op een natuurlijke, vrije en vooral vanzelfsprekende wijze te verlopen omdat dit een zeer belangrijke invloed uitoefent op het totaalwelzijn van een kind in ontwikkeling. Het is de diepe angst en schaamte waarom ouders stoppen met knuffelen, van de schoot weg duwen, aanrakingen ontlopen – als het kind op een bepaalde leeftijd is. Het heeft iets te maken met generaties

Omdat we hebben geleerd dat ‘aanrakingen’ moeten worden veroordeeld tot iets ‘wat niet hoort en wat niet mag’ – leert het kind geheel onbedoeld iets gevaarlijks aan. Kinderen die niet op een goede en gezonde manier worden aangeraakt door hun ouders, broertjes of zusjes, krijgen in hun latere leven moeite met relaties, moeite met hun eigen non-seksuele of seksuele lichaam en moeite met hechtingsprocessen.

Namelijk wat een kind heeft te leren van diens ouders, is dat een normale goedbedoelde aanraking tot een fysieke reactie kan leiden die nooit of te nimmer verstopt zou hoeven te worden. Het kind heeft ook te leren dat er niets mee gedaan hoeft te worden en dat de fysieke reactie vanzelf weer zal verdwijnen.

Het kind zal leren dat hij zich nooit hoeft te schamen voor een non-seksuele erectie. En als een kind via het eigen natuurlijke lichaam leert om op een goede manier vanuit het non-seksuele lichaam naar het seksuele lichaam te groeien en ontwikkelen – zal deze nooit een groei of ontwikkeling maken naar aanrander, verkrachter, pedofiel of een seks-verslaafde – dus onthoud deze goed!

Wanneer een kind simpelweg van jongs af aan leert dat er met een stijve piemel niets gedaan hoeft te worden en dat deze gewoon vanzelf op natuurlijke wijze weer weggaat, leert het kind dat deze zich nooit hoeft te schamen voor het eigen natuurlijke lichaam. Daardoor leert het kind dat een ‘opgewonden’ lichaam niets met seks te maken heeft – en daardoor in het latere leven nooit de ‘behoefte’ zal ontwikkelen om er van verlost te raken.

En wanneer een onbedoelde lichamelijke impuls wordt neergezet als een zeer ongewenste impuls, ontstaat er al vroeg in de puberteit een neiging om er versneld van verlost te willen raken – uiteindelijk leert het kind dit te doen door visuele stimuli of door onnatuurlijke aanrakingen van het eigen geslachtsdeel die uiteindelijk tot ejaculatie leiden – onnatuurlijke verlossing van een opgewonden lichaam – leidt uiteindelijk tot een stille verslaving die niet als dusdanig herkend zal worden.

Stiekeme orgasmes leiden tot een steeds sneller onnatuurlijk opgewonden lichaam. Het onnatuurlijk opwinden van een lichaam leidt tot steeds verdergaande acties, omdat het lichaam went aan het keer op keer uitvoeren van actie op de reactie. Het lichaam raakt ‘verdoofd’ waardoor het steeds meer stimuli nodig zal hebben om hetzelfde gevoel te bereiken als de eerste ‘verlossing’.

Ook vrouwen bouwen op deze manier deze templates op, waardoor ook zij seksuele predatoren kunnen worden met zulksoortige ‘aanwakkeringen’ van het onnatuurlijke en oppervlakkige orgasme door ‘wrijvingen’ versneld te willen verlossen.

Er komt een stofje vrij in het lichaam die voor gewenning zorgt waardoor er in het brein langzaamaan een zieke seksuele geest ontstaat, die uiteindelijk een vicieuze cirkel vormt. De meeste mannen schamen zich oprecht dood voor hun onbedoelde stijve penis, die als zeer ongewenst wordt beschouwd. Wij zullen moeten begrijpen dat dit een problematisch onderdeel is van seksuele (collectieve) indoctrinatie – dat we hebben aangeleerd gekregen om onszelf te schamen voor het natuurlijk reagerende lichaam.

En vreemd genoeg heeft anderzijds er zich een heel ander fenomeen ondertussen afgespeeld. Namelijk dat onze verwesterde en seksueel geïdoctrineerde cultuur al generaties lang bijgedragen heeft aan het feit – dat we een geseksualiseerd lichaam horen te dragen waarmee je iets moet doen. Heel eventjes laten indalen bij mijzelf hoor, want hier klopt toch iets niet?

De seksindustrie heeft daar handig op ingespeeld door een legio aanbod op de markt te brengen, zoals pornofilms, mensenhandel, seksclubs, tot aan vibrators en bondage middelen toe. Beetje vreemd is dat wel om eerst ervoor te zorgen dat het lichaam via visuele of onnatuurlijke lichamelijke stimuli seksueel opgewonden raakt – en dan ervoor te zorgen dat je er weer zo snel mogelijk vanaf komt.

Misschien kun jij het mij uitleggen, maar in mijn ogen vervuld het lichaam dan slechts een ‘kunstmatige’ rol – en heeft het door de generaties heen aangeleerd gekregen (NLP) om – seksuele interpretatie te geven aan het opgewonden lichaam – vaak met een enorm schaamtegevoel achteraf – of een dikke kater de volgende dag – schiet mij maar lek, maar wat is hier leuk aan? We gaan weer even verder …..

Wie kent het niet? Dat kinderen vanaf een bepaalde leeftijd niet meer bloot in huis mogen rondlopen (aanstootgevend). Dat ze per direct moeten stoppen met het ‘daar’ aanraken als er mensen bij zijn (schaamte). Ze als broer en zus niet meer bij elkaar mogen slapen omdat ze daar te oud voor zijn geworden (angst voor misbruik). Dat het niet meer gepast is om met je zes jarige kind in bad te gaan (reacties van het lichaam). Dat er een handdoek over de reet geslagen moet worden als je door het huis loopt (fatsoen). Dat de toiletdeur, de douchedeur, de slaapkamerdeur op slot moeten (je zou eens ‘betrapt’ worden) – enzovoorts.

Dit gaat al generaties lang op deze manier, waardoor de jonge moderne vader het niet eens bespreekbaar durft te maken – als ‘het’ hem overkomt. Want ook de partner is in 99,9% van de gevallen op deze manier opgevoed. Een dergelijke lichamelijke reactie wordt rigoureus afgekeurd en ten strengste verboden. Hierdoor gaan jonge vaders hun kind aan de kant duwen, spontane knuffels afwijzen, hun kind niet meer op schoot willen- uit angst voor een eventuele volgende keer. Maar dan wordt er iets niet goed begrepen en dat is – dat het verbod op de stijf wordende piemel tijdens een normale en natuurlijke aanraking, leidt tot zelftwijfel, zelfhaat, zelfveroordeling die overslaat op het kind die dan nooit zal kunnen leren – hoe het er gewoon mag zijn.

Het is daarom erg belangrijk dat kinderen een heel duidelijk onderscheid leren maken tussen een seksuele en non-seksuele erectie. Pas wanneer een kind voortplantingsrijp is geworden, komt er een ‘seksueel toepasbare’ erectie. Een kind die van jongs af aan het non-seksuele lichaam op natuurlijke wijze heeft mogen verkennen, ontwikkelt een gezond verschil te maken tussen beide erecties. Beiden zijn gezonde erecties waarbij de ene erectie gewoon voorbij zal gaan, omdat er niets mee gedaan hoeft te worden en de andere erectie leidt tot seksuele samensmelting met een ander lichaam – met als bedoeling om voort te planten.

Dus voor alle seksueel beschadigde en getraumatiseerde volwassenen, zowel mannen als vrouwen – die het bovenstaande geschreven stuk nog niet kunnen of willen begrijpen, misschien nog niet voelen wat ik met dit schrijven wil bereiken – komen we nu aan bij het feit, dat iedereen dondersgoed weet de grens is vervaagd of wordt overschreden.

Zelf weet je heel erg dondersgoed – als je een beetje een gezond verstand hebt – wanneer je goed of fout zit tijdens het aanraken van je kind. Allemaal hebben we bepaalde normen en waarden meegekregen rondom seksuele grenzen en overschrijdend gedrag. En het is misschien ietwat vervelend nog eens te herhalen, maar de verkeerde interpretaties geven aan het krijgen van twee totaal verschillende erecties – kunnen uiteindelijk tot een gevaarlijke en steeds verdergaande verslaving leiden.

Jouw piemel heeft nooit of te nimmer een VERKEERDE erectie tijdens het badderen of spelen met je kind. Jouw piemel heeft slechts een erectie gekregen – dus een natuurlijke reactie van het lichaam. Maar omdat jij van jouw ouders nooit hebt geleerd dat deze onschuldige of onbedoelde erectie vanzelf weer weggaat, heb jij het jezelf aangeleerd – om zo snel mogelijk van ‘dat beschamende ding’ verlost te raken. Maar (gezond) opgroeiende kinderen kennen absoluut geen schaamte waardoor zij met hun spelende lichaam alle kanten op duikelen. Het kind heeft totáál geen idee van wat er zich in jouw lichaam afspeelt aan onbewuste (en bewuste) processen. Het is je brein die er iets van maakt, niet jouw lichaam.

Een ongezond aangeleerd volwassen lichaam gaat dit spelende kinderlichaam ‘associeren’ via de hersenen met voortplanting – en daarmee begint alle ellende – namelijk de gevaarlijke visuele stimuli – waarop een hele (kinder) porno industrie op gestoeld is! What the fuck is dat nou weer!??

En heel snel duw je jouw kind aan de kant terwijl ‘dat ding’ gewoon blijft doorgroeien. Het menselijke brein begint te tollen, te draaien en te associeren en je bedenkt allerlei manieren om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Maar geheel onbewust, en dat gaat echt on-be-wust vinden er een aantal bijzondere chemische processen in de hersenen plaats. De plotselinge scheut in de onderbuik dus het schrikken, betekent letterlijk – gevaar – voor het reptielenbrein. Dit reptielenbrein kent geen – houden van of compassie – dus deze stuurt een opdracht naar het zoogdierenbrein.

De opdracht die wordt gegeven is – er dreigt gevaar en dit vereist actie!! Maarja, omdat we nu eenmaal niet alleen maar een overlevings- en voorplantingslichaam hebben – gaat ons moderne brein er vanalles van maken. Er wordt om voelbare actie gevraagd, maar euhm … wélke? Het is het reptielenbrein die ten alle tijden verantwoordelijk is voor élke vorm van verslaving en dus voor alle ‘onbedwingbare’ impulsen! Het menselijke lichaam is een op zichzelfstaande entiteit die slechts de ‘opdracht’ uitvoert van vriezen, vluchten of vechten. Dus omdat het reptielenbrein steeds opnieuw ‘gevaar’ uitzendt – met als basisinstict overleven – gaat het lichaam op de automatische stand keer op keer actie uitvoeren.

Het menselijke brein is onze leerbrein die aan neuro linguïstisch programmeren doet, maar niet weet dat dit ook de leermanier van het DNA is. Men leert dus geheel onbewust dat men tot handelen over moet gaan als de eerste impuls is doorgekomen – en ik kan me best voorstellen dat het hierdoor in de huidige 3D lichamen compleet fout is gegaan. Dus let even goed op van wat ik nogmaals vertel – reptielenbrein is in alle situaties de baas en geeft ‘leiding’ aan het zoogdierenbrein. Het menselijke brein ’traint’ onbewust door herhaling waardoor het reptielenbrein steeds meer impulsen doorgeeft aan het zoogdierenbrein.

Op deze manier wordt het moderne menselijke getraind tot een verslaving. En of dat nu om alcohol, sport, roken of snoep gaat doet er niet toe, in dit geval gaat het om seksverslaving, een steeds groter wordende honger die uiteindelijk tot extreme handelingen kunnen leiden. De neuro-liguïstische training wordt opgeslagen in de herinneringen van het DNA (epigenetica) – en een tiental generaties verder – is het DNA zo kapot getraind, dat de eerste incest en kindermolesters zijn ontstaan.

Hoe ongelooflijk bijzonder dat dit trainingsprogramma kan aanzetten tot elke vorm van verslaving vanuit een zeer vernuftig systeem. Want in mijn ogen betekent dit, dat het reptielenbrein het eigenlijk voor het zeggen heeft gehad in de ontwikkeling van de ‘seksuele’ mens zoals wij deze nu kennen. De mens wil slechts overleven en omdat voortplanting onderdeel is van het voortbestaan van de mensensoort, zijn er generatie na generatie vele mis-interpretaties doorgegeven.

Impuls (reptiel) zet aan tot handelen (zoogdier) en handelen zet aan tot neuro linguïstische programmering (mens) – en zal blijven herhalen zoals onze ademhaling ook een onderdeel is geworden als onderdeel van de evolutie, die wordt aangestuurd door het reptielenbrein. Overleving en voorplanting volledig mis-geïnterpreteerd of beter gezegd – uitgebuit door geldbejag – waardoor er alleen maar meer slachtoffers ten prooi zullen vallen aan dit systeem. Valt het te trainen?

Ja hoor, want wat we niet weten is dat ons grootste, mooie, capabele, intelligente, moderne menselijke brein in staat is om onderscheid te leren maken. Maar dit moet dan wel binnen vijf tellen, anders wordt er een associatie gelegd, die tot verslaving en zelfs angstsoornissen kunnen leiden.

1) voelbare scheut in de buik
2) reptielenbrein zegt: dreigend gevaar – actie vereist
3) het lichaam reageert op dat ‘gevaar’ en voert actie uit
4) het moderne menselijke brein zegt meteen: er is niets aan de hand
5) het gevoel ebt weg, het gaat over

En dit is de enige manier om een bepaalde verslaving meester te kunnen worden en zo zou elke pedofiel, seks-drugs of alcohol verslaafde getraind kunnen worden. Om nog even te benadrukken dat er geen enkel excuus gebruikt mag worden om kinderen seksueel te misbruiken, seksueel te molesteren, kinderporno te kijken enzovoorts – dus geen enkel excuus, geen enkele rechtvaardiging! Dus Next ….

Er bestaat geen verkeerde erectie! Maar er bestaat absoluut een goede ✅ en een foute  aanraking. Dus wanneer jouw broer of vader of neef in het bijzijn van jou ooit een stijve piemel heeft gekregen tijdens het samen slapen, knuffelen of badderen en hij heeft er helemaal nooit iets mee gedaan – dan spreken we hier niet van een volwassen kerel die iemand heeft getraumatiseerd, maar dan spreken we van een volwassen man met een onbedoelde fysieke reactie, waarmee hij keurig netjes helemaal niets anders gedaan heeft, dan wellicht snel proberen te verbergen.

Misschien krijgt die broer, vader of neef zijn hele leven – het etiketje vuile gore smeerlap in de familiekring, wie wordt er nu getraumatiseerd en gestigmatiseerd? We hebben aangeleerd gekregen dat er iets mis is met een erectie en hebben nooit aangeleerd gekregen dat er twee verschillende soorten, namelijk de non-seksuele en de seksuele erectie bestaan. We zijn geïndoctrineerd om een beschuldigende vinger te wijzen naar het hebben van een stijve piemel en daardoor een soort van diepe walging ontwikkeld, okay?

Hij – op zijn beurt – heeft niet van zijn ouders kunnen leren dat een non-seksuele erectie bestaat en dat deze gewoon uit zichzelf weer verdwijnt. Hoogstwaarschijnlijk is diens vader ooit precies hetzelfde overkomen waardoor deze gestopt is met badderen, knuffelen en spelen. Er ontstaat een ongezonde afstand van het kind en op deze manier kleeft er al heel lang een stigmatiserend taboe rondom dit ‘fenomeen’.

En onbewuste en onschuldige vader heeft het kind daardoor onbedoeld aangeleerd dat non-seksuele erecties onwelkom en ongewenst zijn. Iets waar je zo snel mogelijk vanaf moet zien te raken en waarbij de snelste ‘voor de hand’ liggende oplossing – ejaculatie is. Dit kind zal daarna geen onderscheid kunnen maken tussen een knuffelerectie en een voortplantingserectie – en zal leren om beide erecties met dezelfde ‘oplossing’ te behandelen.

Dus toen de puber tijdens het logeerpartijtje met zijn jongere zus een onbedoelde erectie kreeg, moest hij er zo snel mogelijk vanaf te zien geraken. Tijdens het bevredigen, meestal stiekem op het toilet, wordt er automatisch een link gelegd met het lichaam van zijn zusje. En omdat we aan neuro linguistisch programmeren doen, worden er allerlei linken en assocaties opgebouwd – naar een vaste gewoonte.

Met deze vaste gewoonten bedoel ik niet dat iemand zichzelf meerdere keren per dag zal willen bevredigen, dat mag iemand helemaal zelf weten zolang er anderen geen schade wordt toegebracht. Maar de opbouw naar vaste gewoonten zullen vooral bestaan uit grote en minder grote seksuele problemen in het volwassen leven.

Laag zelfbeeld, geen vertrouwen hebben in het lichaam, seksuele afzondering, bindingsproblemen in relaties, voortijdig ejaculeren, gedwongen seks, dwangmatige zelfbevrediging, visuele stimulans nodig hebben, voyeurisme, potloodventerij, pornoverslaving, macht uitoefenen, vervagen en uitbreiden van grenzen, aanranding, molest, verkrachting enzovoorts.

Men denkt vaak dat voornamelijk de vrouwenlijn seksuele beschadigingen kent, waardoor er geen rekening gehouden wordt met de seksueel beschadigde mannenlijn. Maar er zijn absolute grenzen en deze grenzen mogen nooit beetje bij beetje verlegd worden!!

Want wanneer jij als volwassen persoon met het bewuste en intelligente verstand – seksuele handelingen wilt verrichten bij het zien van naakte kinderlichamen – en/of wanneer je stiekem steeds verder gaat in het ‘aanraken’ van een kind, de behoefte op voelt komen om een kind bij de geslachtsdelen aan te raken, of dat je wenst dat een kind jouw geslachtsdelen aanraakt, jezelf wilt bevredigen of gaat bevredigen na het hebben van contact met een kind – dan weet je zelf al genoeg nietwaar? Dan zou ik in mijn geval heel snel de juiste hulp gaan inschakelen – want dan is er sprake van een absolute abnormaliteit – en vanuit een ethisch oogpunt volledig – onacceptabel.

Voor je het weet ga je steeds vaker op zoek naar deze vormen van opwinding en bevrediging. Zullen langzaamaan de eigen grenzen vervagen of worden opgerekt, waardoor je vaker met een kind in bad zal willen gaan. Misschien zelfs tijdens het voorlezen van het verhaaltje voor het slapen gaan seksuele opwinding zoekt. Daarna komt het verlangen om een kind aan te willen raken. Ook naaktfoto’s of filmpjes willen bekijken van een kinderlichaam om vervolgens jezelf te gaan bevredigen bij het zien van de foto, behoort tot het bewust uitoefenen van pedofilie en behoort niet tot onschuldig vermaak.

Omdat kinderlichamen maar tijdelijk beschikbaar zijn vanwege hun groeiende lichamen moet er steeds opnieuw ‘gezocht’ worden naar nieuwe kinderlichamen. Is het niet je eigen kind die inmiddels te groot is geworden, dan wordt er gewoon op zoek gegaan naar een buurjongetje of buurmeisje, een neefje of nichtje, een schooljongetje of schoolmeisje. Uiteindelijk ben jij mede-plichtig aan criminele kinderhandel, kinderporno, kindermisbruik en kindermolest. Je draagt dus bij aan een steeds groter wordende miljardenindustrie – waar ze kinderen voor nodig hebben – lees je dat goed? Kinderen!

Van deze Oude Wereld willen we juist af zien te komen!! Op de Nieuwe Aarde, in dit watermantijdperk bestaat er geen enkele ruimte voor pedofiele ontwikkelingen, op geen enkel platform waaraan wordt gebouwd op dit moment. Het neerzetten van de nieuwe beschavingen voor de nieuwe mensen, betekent ook dit ‘moderne’ en gemanipuleerde lichaam opnieuw te leren exploreren en gebruiken – op een goede, gezonde en vooral natuurlijke manier.

Jullie willen de Nieuwe Aarde zijn?
Start dan eerst bij jezelf en jullie kinderen!