Sigil & Healing

De naam magie is in deze tijd helemaal uit beeld verdwenen en van Sigil hebben de meeste mensen nog nooit gehoord. Alles wat we kennen uit de mythologie is een ‘verzinsel’ waarvan we denken dat deze niet bestaan. Bij het maken van Sigils (magische symbolen en het gebruik van die symbolen om kracht en energie in voorwerpen te steken) is zo oud als de wereld zelf. Je kunt de grafische symboliek vinden in oude graven uit de steentijd, de grotschilderingen of symbolen die worden gegraveerd in metalen als goud en brons, het prachtige zandwerk van monniken of de knopen op middeleeuwse kledij. Ook eeuwenoude tribal tatoeages van de Maori of andere indianen en stammen vallen onder deze vorm van symboliek. Allemaal bevatten ze een betekenis die verder gaan dan alleen de woordelijke betekenis van wat wij nu kennen.

Grafische symbolen die bewust worden gemaakt om een mystieke betekenis te bevatten, noemen we een “sigil”. Het woord “sigil” komt van het Latijnse “sigilum” dat “slot” betekent (vandaar de Nederlandse vertaling “(magisch) zegel” van het woord sigil, cfr. verzegeling, maar in de magie wordt meestal de Engelse term “sigil magic” of sigilmagie gebruikt).

Sigils kunnen symbolen zijn die een toeschrijving voorstellen naar een persoon of entiteit. Ze bevatten lichtschrift, universele codes, spirits en goden of een eigen persoonlijke magische signatuur. Ze kunnen ook hele complexe concepten symboliseren, zoals het zielen-pad dat iemand te bewandelen heeft, of laag voor laag je spirituele werkzaamheden op aarde te openbaren. Sigils kunnen ingezet worden bij meditaties, healingen en gebed. Ze worden gemaakt als een magisch hulpmiddel om bepaalde doelen te bereiken in het energetische werk of diepe oude pijn langzaamaan af te voeren. Meestal zijn het poorten en sluiers tussen de ziel, de wereld en de spirits om deze op te roepen. Ze worden gebruikt ter divinatie van de zielen-opdracht of persoonlijke spirituele leerweg die iemand te gaan heeft.

Alle Sigils komen via channeling en afstemming tot ontwikkeling. Daarbij worden er symbolen, lichtcoderingen en kleuren aangereikt tijdens het tekenen. Elk Sigil is persoonlijk gemaakt, waar veel liefde en heel veel tijd in wordt gestoken. Het schrift dat om het Sigil wordt geplaatst is een licht-taal van de hogere Spirits waarmee ik werk. Ik werk met engelengroepen als Elohim en Serafijnen en met mijn zielenfamilie in de constellatie Lyra. Het Sigil zal je stap voor stap via dromen, meditaties, patronen, symbolen, teksten of bepaalde letters, mensen en dieren de weg wijzen die je hebt te gaan. Het mooie van zo’n Sigil is, is dat je er steeds weer iets anders in herkent, zodra je er mee gaat werken. Wanneer je er op focust tijdens meditatie, vormt er zich een patroon die keer op keer een andere poort in jezelf zal openen.

De persoonlijke Sigils zijn van A4 formaat. Omdat het een heel intensief en precies werkje is wat minimaal vier uur in beslag zal nemen, gebeurt het teken en coderen in delen. Het coderen met de gecodeerde scepter en Andara kristallen duurt minimaal 24 uur en daarna wordt het Sigil opgestuurd naar je adres in een stevige enveloppe. Bij het Sigil hoort een energetische healing waardoor de codes geactiveerd worden in je energielichaam. Deze energetische healing duurt ongeveer een uur en zal op overeenstemming met elkaar verricht worden.

De kosten van het maken, coderen en zegenen van een persoonlijke Sigil is in A4 formaat en bedraagt:  € 111.00 De energetische healing en codering op afstand zit bij het bedrag inbegrepen.

NB: graag via email, messenger, of whatsapp (+31624158514) aanvragen, dan krijg je betaalgegevens en na betaling wordt het Sigil gemaakt.