Blijf in je Kracht!

“voeg toe
wat uniek is aan jou”

28-01-2022 Afgelopen weken zeer veel kwaadaardige multidimensionals aanwezig, ze kijken zo nu en dan flink ‘op ons neer’ en houden de boel goed in de gaten, ze proberen de mensheid nog verder uit elkaar te drijven en te verdelen. Dit zijn ze uiteraard niet eens allemaal, want het zijn er veel meer, veelvuldig ’tonen’ zij zich aan hen die ‘zien’ ze willen laten weten dat ze er zijn. Maar wat zij niet weten, is dat wanneer wij weten dat zij aanwezig Tonen, wij begrijpen wat er gaande is, daardoor sterker in onze Schoenen Staan.

Veelvuldig gemeld: Conflicten, Polariteiten, Koortsaanvallen, Extreme Vermoeidheid, Oude Verslavingen steken de Kop op, Onrustige en Bange Kinderen, Niet goed in het Lichaam aanwezig Zijn, Bijna geen Telepathisch Contact, Afgescheiden, Alleen en Uitgeschakeld Voelen. Voor degenen die Weten begrijpen welke beelden hier getoond worden, weten ook dat er maar één manier is om ze weg te krijgen.

We hebben een Duidelijke Boodschap gekregen om door te geven dat de innerlijke Trillingen zo hoog en zo groot mogelijk gehouden dienen te worden. Om gebundelde energieën niet te laten verdelen en vooral te begrijpen dat de Huidige Lichttrillingen zoveel krachtiger zijn dan een paar jaar geleden. We zijn écht sterker als we begrijpen wat er gaande is en door de ‘misleidingen’ heen kunnen prikken.

Trap er niet in, ga er niet in mee, laat je niet misleiden, niet verdelen en nogmaals BLIJF bij jezelf als Observant en niet als Participant wanneer er conflicten lijken te ontstaan. Zo nu en dan wordt het Zelfsturende Organisme nog in werking gezet, maar dat is okay als je weet dat het slechts de Valse Templates en dus het Beschadigde DNA reageren, wat géén onderdeel is van jullie Zielenleer in een Leerlichaam.

Wees Kalm bij alles wat er Om Je Heen gebeuren zal, want de Storm is nog maar net begonnen. De Grote Opruiming waar Velen van Jullie op Hebben gewacht is Volop Gaande, blijf Vertrouwen!

Gecodeerd: Vannacht is er een Tijdsklok aangekondigd – en wij kregen flink wat Datums en Informatie door voor de Komende Periodes ter Ondersteuning. De Sluiers zijn niet alleen maar op Portaal of Poortdagen dunner, we kunnen ze zelf Verdunnen door Telepathisch in Contact te blijven met de Tribes die in elkaar aan het Overvloeien zijn. Team Blauw Licht is vannacht uit Vier Richtingen naar Negen Continenten vanuit de Kern van Terra aan de Oppervlakte Gekomen en uitgevloeid.

Er zijn enorme golven van Blauwe Plasmatrillingen (Licht Partikels) naar het Menselijke DNA gestuurd, opdat jullie je Nog meer Bewust zullen gaan worden Hoe groot de Draagkracht van Bron is geworden. Kun je niet goed Aarden, raden we aan om met de Hartslag van Terra te gaan werken – ook genoemd de Schumann Resonantie – Mediteer!  

Wat ook kan Helpen is met de Voeten of Lichaam in het Water te zijn, Douchen, Baden, Voetbad. Voor het Verminderen van Stralingen in en rondom het Huis, kan er een ‘Absorbeer-bak’ gemaakt worden. Een doos met Zand, Takken, Bladeren of Stenen die rechtsreeks uit de Natuur worden Gehaald in Huis neerzetten en Regelmatig met Blote Voeten erop gaan staan tijdens werkzaamheden achter de PC, kijken van Televisie of gewoon tijdens een Aarding Moment ? Verschoon deze producten met Regelmaat, het zal Helpen.  

De Artificiële ‘deken’ die een aantal weken geleden werd aangetroffen in vele Dorpen en Steden wordt met grote delen Opgeschoond maar we zijn er nog niet, er wordt hard gewerkt om de Gekoppelde Vloeklijnen en het Besmette Bloed op Continenten te verwijderen.

Dit was het tot Dusver,
Wordt Vervolgd …