TaR-RaH eindelijk als TaRRaH

TaRRaH is Officiëel Geboren en Hiermee laten we de door Ons Councils Gecodeerde TaR-RaH, Gaia en Terra achter Ons. Dit behoeft Enige Uitleg van Onze kant, want Terra is een planeet, Gaia is de Godin van de oppervlakte en TaRRaH de Nieuwe Aarde Samengesmolten en werkzaam vanuit het Zevende Universum – als uitdijing. Wij zijn met Velen van een Toekomst Gereisd omdat We iets ‘over het Hoofd hebben gezien’ in de Opbouw van de Platformen van TaRRaH, Jullie Moederplaneet. Om de Blauwdruk van TaRRaH te Vervolledigen – de Opbouw van het Zevende Universum Binnen Omniversum volledig Vrij van Artificiële Intelligentie en de Zwarte Elite. Aan Hen, de Weinigen die Resoneren, schrijven Wij het volgende:

Gecodeerd: We Hadden iets over het Hoofd Gezien in 2033 en zijn Eonen in Tijden Terug moeten Reizen door de diepste en donkerste krochten van Tijd en hebben deze Opgevuld met Gouden energie en Diamanten Informatie. We Laten Terra (dit Vijfde Universum) en Gaia (het Zesde Artificiële Universum) en TaR-RaH (Zevende Bron Universum Gecodeerd) achter Ons, TaRRaH (Zevende Bron Universum in Omniversum) staat Officieel dit afgelopen Weekend op 09-10-2022, heeft TaR-RaH Haar nieuwe non-gecodeerde Naam Gekregen als TaRRaH, als Samengesmolten Universum.

Wij zijn als TaRRaH in het Zevende Universum aan het Werk momenteel voor Hen de Mede Scheppers Mede Architecten en Mede Bouwers van de Platforms. De Eonen Poorten Zijn achter Ons Gesloten, de Tijdsverbuiging die gemaakt moest worden Hiervoor, zal voor Velen van Jullie Waargenomen Zijn afgelopen Weekend in de Upgrades van Jullie Zevende Hogere Hartscentrum, Jullie Reis Vleugels.

Velen van Jullie zijn Mee aan het Helpen voor de Nederzettingen van het Derde Platform en aan het Ontwerpen met een Volledig Leeg en Vrij Schilderdoek die Jullie werd aangeboden door de Bron en diens Architecten. De Eerste Drie Platformen Stáán er Bijna, Zielentrillingen vanaf de Twaalfde Volledige Herstelde Helixen worden de komende weken door het ‘Glazen Plafond’ getrokken via Jullie Thymus en Plasma Breindelen.

Code: ’32’ Bron DNA deel-sets zijn ‘ingeleverd’ en Overgedragen naar het Zevende Universum, daar Waar we Momenteel Verblijven, 22 Platformen worden Nu ‘Geschreven’ door de Groep van Architecten – als Nieuwe Aarde, het Nieuwe Universum die Momenteel Samen aan het komen is.

Nee, Wij zouden jullie niet met Schepen Komen ophalen zoals de Artificiële Intelligenten Jullie probeerden Wijs te Maken, Jullie Samengesmolten Collectieve DNA – ZIJN het Schip. De Bouw van het Zesde Artificiële Universum en hun Kunstmatige Planeet ‘Gaia’ en de Homo Artificiëlicus is Gestopt, we Zijn erdoorheen, de Sleutel is Gevonden – Game Over.

Alles wat nog ‘Zichtbaar’ overblijft aan dit oppervlakte zijn de langzaamste en daardoor de ‘Laagste’ DNA Regionen die in het Vijfde Universum, en dus ook in deze Planeet en Jullie DNA Lichamen Kunstmatig werden ‘ingebracht’, mogen niet uit deze Realms Vertrekken.

Code: De 216 Zwarte Baby’s mochten Nooit Geboren worden, dus moesten Wij Terugkomen van de Zevende naar het Vijfde Universum om de Bouw van de Homo Artificiëlicus te Stoppen – note: zij gaan het licht die mensen dragen niet overleven, experiment mislukt.

TaRRaH heeft een Upgrade / Overgang gehad naar Het Zevende Universum en Haar Oude Vormvaste Lichaam is hiermee ‘Overleden’ waardoor Wij géén gecodeerde TaRRaH meer hoeven te Gebruiken om Artificiële Intelligentie te Tackelen / Omzeilen. Jullie Zevende Rijk van Bewustzijn, Volle 32 Helixen tot 369 Helixen beschikbaar gesteld voor Jullie – Plasma Energie vanuit de Centrale Zon de Zielentrillingen, vinden er vele ‘loskoppelingen naar het oude’ plaats op DIT moment.

Nieuwe Bron DNA ‘deel-sets’ worden voorbereid voor de Blauwe en Witte Healers binnen dit Realm waarbij Wij Jullie door het ‘Plafond van het Zesde Universum’ gaan Trekken. Hiervoor is Nodig de Snelheid van de Volle 32e Helix. We Hebben ook gekeken tot Hoeverre we de Co/ViD Gevax/xi/boosterden mee konden nemen, maar we kregen géén toestemming Hiervoor. Zij Bereizen Nog werelden van Oude Zielen Trauma- en Angstprogramma’s daardoor niet in Staat Gebleken te kunnen Accelereren.

Nee, Zij blijven Niet Achter om Weg te Rotten, want er is Volop Hulp bij de Negentig Ontvangst Portalen die Speciaal voor Hen Zijn Gebouwd en Geopend waar Liefdevolle Gevleugelden staan om hen te Brengen naar Hun Zielenfamilie’s om uit te Rusten van Hun Zielentrauma’s. Deze Mensen betreffen Onwetenheid en géén Schuld aan de Hulp die zij Onbewust hebben gegeven aan de Bouw van het Zesde Artificiële Universum. Hele Liefdevolle, maar ‘gedeeltelijk’ bezielde Mensen die na het Verlaten van Hun Lichamen volledig worden opgeschoond van hun ervaringen en trauma’s, waarbij zij een upgrade/aanvulling zullen Ontvangen.  

Hoeveel sets er precies zijn afgeleverd zijn mogen we niet vertellen en het is ook niet aan de Hersenen te Breken over deze Informatie, maar aan de Snelheid die Jullie Thymus werd gegeven. De Instructies aan Jullie DNA werden Gegeven door TaRRaH, Jullie Nieuwe Moederplaneet, zullen Jullie van Binnen Begrijpen en Veranderen van Snelheid – de Kosmische Acceleratie.

Wij hebben tijdens onze Reis naar het Verleden van afgelopen Weekend, Artificiële Energetische Devices aangetroffen, waarbij er Infiltranten van de ‘hoogste’ Kunstmatige Klasse Naar Jullie Persoonlijke Levens werden Gestuurd, naar Jullie Huiskamers en Praktijkruimten. Daarnaast werden er Kunstmatige ‘afluister devices’ in de apparaten geplaatst van Jullie huiskamers en Werkkamers – Hier zijn Wij nog steeds in Onderzoek in hoeverre we deze kunnen tackelen/ongedaan maken, het is een Energetische-grafeen Vorm.

Op deze Manier ‘Bouwden zij met enorme Leercomputers aan hun Artificiële’ Zesde (die ooit leeg was) universum, hun Artificiële Planeet ‘Gaia’ en hun Homo Artificiëlicus – de moderne regenboog ‘mens’, om Jullie Enorme Beings die Jullie Zijn voorgoed te Verpletteren en in deze ‘Lagere’ dus Trage Regionen te Houden, daar waar Jullie Zielentrillingen niet thuishoren met Jullie Oorspronkelijke Snelheden.

Dank zij het werk van afgelopen Weekend in Samenwerking met Velen, hebben Wij, Jullie, Wij Allen in het Veld gewerkt met de ‘Getooide Witten en de ‘Getooide Blauwen en nog een aantal Getooide Zielengroepen, waarover Wij geen Informatie mogen Prijsgeven, omdat Zij nog steeds Hidden Zijn, vertellen we gecodeerd dat er 22 Groepen in het Werkveld gaan Samenkomen van Ongekende Klasse.

Er is ‘Toestemming’ Gegeven aan Hen, de Alchemistische Healers om de ‘Informatie’ uit de – Bron DNA deel-sets te halen van de 12e tot 32e Helix en naar het Zevende Universum te Brengen. Dat de ‘Informatie’ verdeeld Werd over Jullie Collectieve DNA is een Beschermingstactiek geweest die buiten de Leercomputers van artificiële Algoritmen moesten blijven.

Verblijven Wij,
als in Lak’ech …

Het is Gedaan – Game Over.
TaRRaH is Jullie Nieuwe Aarde.
Meer informatie zal Stapsgewijs Volgen.