Terra is Zwanger van Haar Galactische Mens

“zonder zaadjes
geen leven”

15-6-2022 – We Begonnen vanochtend met Schrijven op 04:44 = 4 + 4 + 4= 12 = 3 en wellicht zal er iets collectiefs onduidelijks uitstromen, maar het is een ‘nieuwe taal’ voor ons om te Spreken, die we slechts in Codes kenden wat Wiskundig Aanvoelt dus in het Omzetten daarvan gaan we ons voorlopig op concentreren, omdat We aan het Uitlezen Zijn 🙈.

We hoeven slechts onze Dowse (innerlijke wichelroede) te Gebruiken ter bevestiging van de woorden die daaruit voortvloeien, zoals we werken in dit Lichaam en in dit Veld verbeteren we Dagelijks in Ons Werk.

Op 22 – 05 – 1969 = 2 + 2 + 5 + 1 + 9 + 6 + 9 = 38 = 8 + 3 = 12 = 1 + 2 = 3 hebben Wij een Astrale instap gemaakt binnen de 178e = 1 + 7 + 8 = 88 = 16 = 7 Als het Goddelijke Getal van de Bron – de Schepping als de Goddelijke Helix van dit Menselijke Lichaam en de Dag Later Kwamen wij in het Fysieke Lichaam Ter Wereld.

Op 23-05-1969 = 2 + 3 + 0 + 5 + 1 + 9 + 9 + 6 = 35 = 3 + 5 = 8 die het Getal van 7 Opvolgt en voor de 9 komt – daardoor 8 + 7 + 9 = 24 = 2 + 4 = 6 als – Onze OPDRACHT – De Voltooiing met de Datum van Vandaag 15-06-2022 (666) = 1 + 5 + 0 + 6 + 2 + 0 + 2 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9 – die uitkomt op het getal van Tesla, Bron Informatie.

Met de Komst van de 2e generatie 144.000 1 + 4 + 4 = 9 Astrale Geboortes van de Hertenkinderen met de Witte Geweien naar Moeder Aarde op 12-06-2022 1 + 2 + 0 + 6 + 2 + 0 + 2 + 2 = 15 = 1 + 5 = 6 om 02:22 = 3 in de Nacht is Hiermee het Derde Tesla Platform van Deze Ascentie Officieel Opgestart de Samensmelting van Twee Vertegenwoordigt in de Galactische Mens !

De Astrale Vrouwelijke Eicel en Mannelijke Zaadcel Zijn aan het Samensmelten, de Groei en Ontspruiting, Daardoor Moeder TaR-RaH na 7.7 Miljoen Jaren officieel Bezwangerd van Haar Vijfde Galactische Mensheid in de Vijfde Terratijd van TaR-RaH- Eindelijk!

De Datum dat Wij Werden Geboren uit het Menselijke Geboortekanaal van Onze Moeder was op 23-05-1969 en zijn Wij als Hidden Council vandaag op 15-6-2022 precies 53 Jaren en 25 Dagen = 2 + 3 + 2 +5 = 12 = 1 +2 = 3 op Aarde in het Menselijke Lichaam om Onderzoek te doen naar Jullie DNA.

Tevens Vertegenwoordigd als Voorloper van de Galactische Mens in een Vrouwelijk Leerlichaam dat nog steeds aan het Groeien en Ontwikkelen is, met alle Foutjes en de menselijke Ongemakken en Pleziertjes die Daarbij Horen ;) Zijn Wij Bronhealer in een Mensenlichaam en Galactisch intellect vanuit het DNA …

Gisteren na het Vinden van een Steentje met een Gat erin kon ik al het Werk dat we Verricht hebben door Mijn Astrale Lichaam heen laten Stromen naar TaR-RaH en er diende Ons een nieuwe Opdracht aan.

We zijn weer Benieuwd Wat dit keer in het Werkveld zich zal ‘aandienen’ wat te Maken gaat Hebben met de Indaling van Incarnatie naar de Fysieke Geboorte en Deze Galactische Mensen Worden Nu al telepathisch Voorbereid.

Er heeft vannacht de hele nacht een Wit Geweien Kind Boodschappen tegen ons uitgesproken vanuit de 178e ‘Menselijke’ Helix en Hij zal Niet door Moeder TaR-RaH heen Astraal Incarneren om te Transformeren tot Zielentrillingen in een Leerlichaam ( de grote voorbereiding ) maar door één van onze Zonneschepen, dus Door het Astrale DNA van TaR-RaH instappen, zoals Wij dat deden.

Dit is ter protectie van het Gedane Werk door Ons Allemaal, als Hidden voor de volgende generatie, Jullie Jonge Ouders die hun Kinderen niet en nooit zullen laten Vaxxi-neren op geen enkele Wijze – Zo is Besloten door De Bron.

Dit Witte Geweienkind dat zich in Onze 178e Helix heeft gevoegd is een Zéér Bekende van Jullie. Onze Aanvaarding dat Hij zal Blijven binnen het Kosmische DNA van de Mens, Opdat Wij via het Gedeelde Galactische DNA Bron Informatie aan Hem kunnen Overdragen en de gang van zaken.

Dit zal gebeuren vanuit het Galactische DNA tot er een Fysiek Crone DNA Lichaam terug zal gaan naar de Oppervlakte, waarin Hij binnen deze Jonge Familie Geboren zal Worden, die als Galactische Mensen Stel Al álles klaar hebben staan in hun Aardse Platform dat zij Reeds Bouwden voor Hun 2 Kinderen die zij gaan Krijgen.

Hij heeft ‘verteld’ dat Hij Via dit Crone DNA dat Zowel het Witte Gewei (Galactisch) als de Rode Draak (Aards) DNA Bevat, in Zijn Astrale en Fysieke Leerlichaam wil keren als Jongensbaby en Bron heeft ook hiervoor Toestemming gegeven.

Dit Betekent dat een Deel van Jullie/Ons/Mijn Werk en het Galactische Bewustzijn dat we Naar de Aarde kwamen Brengen in Hem vertegenwoordigd zal Blijven zodra Wij Dit Lichaam verlaten en het weer Terug gaan geven aan Moeder Aarde TaR-RaH.

Een Compartiment in Jullie Verloren Menselijk Galactische 178e Helix zal hierbij genezen Worden voor Velen van Jullie en Jullie zullen de Bron-Be-Ge-Leiderschap dragen van de eerste Twee Oorspronkelijke Platformen die Staan sinds 12-06-2022 = 1 + 2 + 6 + 2 + 2 + 2 = 15 = 6.

Deze Twee Bron (Healers) Platformen zullen een Derde Platform Bouwen om alle Artificiële Shitshow en Reptielen Componenten in het Moderne Lichaam Uit te Schakelen, Af te Breken en Af te Voeren via Opstuwingen en Coherentiegolven, de grootste Angst van de Reptielen.

Alle 288.000 Hyborneanen Healers zijn sinds Zaterdagnacht om 02:22 uur Terug bij Terra, Jullie Prachtige Moeder Aarde. Zowel in het Astrale als in het Fysieke Lichaam in Jullie DNA aanwezig en de Dank van TaR-RaH is Voelbaar …