Wij Zoeken …

Graag aandacht voor het onderstaande schrijven en een oproep aan allen in het Kader van ‘Durf te Vragen’ en deel dit bericht als je dit graag wil delen met anderen ❤

We krijgen zo nu en dan wel eens een vrijwillige bijdrage van dankbare mensen die we vooruit hebben geholpen op zowel collectief als individueel niveau, omdat zij begrijpen dat de extra sessie- of online tijd die wij geïnvesteerd hebben ook een waardevol kado voor hun is geweest.

Niet alleen worden wij er heel erg blij van om door jou gezien, ondersteund en gewaardeerd te worden, maar we willen vooral een aantal goede doelen realiseren die passen binnen onze individuele en collectieve werkzaamheden.

Alle Donaties en Gulle Giften die binnenkomen zowel op onze Bankrekening als in de Praktijk van Kompaswerk worden apart gehouden en deze brengen ons dichterbij naar de realisatie om Prikkelarme Meditatie Ceremonies te organiseren voor Sterrenzaden die uitdagingen hebben op het prikkelverwerkingssysteem binnen het Spectrum, waaronder ad(h)d, autisme, ptss enz. en om die reden bijna niet kunnen indalen in hun lichaam.

We bieden vanaf augustus 2023 Prikkelarme Ceremonies aan waarbij er spannende nieuwe ontmoetingen met mede-participanten (in kleine groepen), 100% plantaardige & diervriendelijke lekkere hapjes en alcoholvrije drankjes genoten kunnen worden tegen het laagst mogelijke tarief.

Op deze Prikkelarme Ceremonies krijgen participanten de gelegenheid om hun lichaam en geest na jarenlang onder spanning te hebben gestaan in de hoogst haalbare meditatieve toestand te ervaren, waarbij er door mij professionele fysieke en emotionele ondersteuning gegeven zal worden, opdat dit thuis verder geoefend en uitgebouwd kan worden.

Onder vermelding van ‘Vrijwillige Bijdrage aan Kompaswerk’ op Belfius Bankrekeningnummer:

BE47 0689 4561 9580 – kun je bijdragen aan dit mooie streven. En natuurlijk kun je deze spullen, mits nog in goede staat ook opsturen of brengen naar ons huisadres aan de Rodenrijt 63, 3930 te Achel (BE).

Maar we hebben de Herberg Ontmoetingsruimte ook nog in te richten en dit willen wij het liefst doen door iets goeds te doen voor Moeder Aarde. Wij zijn ‘van die mensen, weet je wel, die alle kringloopwinkels afstruinen‘ en eigenlijk is dit waar we nog trots op zijn ook nog! Want wij dragen graag een kleine steen bij aan het verminderen van overproductie door industriële giganten, ontginning, vervuiling en afvalbergen.

Misschien wil je ons hiermee ook een beetje vooruit helpen, want als jij of iemand anders spullen hebt liggen die nog in goede staat verkeren maar die je nooit (meer) gebruikt, of van iemand ooit een erfstuk of cadeau hebt gekregen wat ooit op zolder is gezet en nooit meer naar omgekeken zal worden 😁 bekijk dan op de onderstaande lijst wat wij nog zoeken!

Overweeg graag of je deze mee kunt nemen als je in de buurt van onze boerderij komt! Twijfel je een beetje? Stuur ons dan een email met een foto erbij, dan kijken we even met je mee …

Bohemian Artikelen
Natuurlijke Materialen en Warme Kleuren:

Bonte Vloerkleden
Dierenvellen (alle soorten & maten)
Lederen Poefs en Kussens
Wollen & Vilten Kleedjes of kleden
Zitzakken en/of Kussens
Macramé of Gewoven Decoraties
Bijzettafeltjes
Oud Koper of Messing Artikelen
Gekleurd Glas of Kristal
Manden & Houten Kisten
Vazen & Bloempotten
Binnen Planten & Bloemen
Beelden & Kunstwerken
Raamhangers
Kamerschermen
Spiegels
Mozaïek Werken
Schilderij Lijsten

Muziek Instrumenten
of Geluidsmakers

Klankschalen & Kloppers
Trommels
Drums
Jembees
Shrutiboxen
Fluiten
Digiridoo’s
enzovoorts …

Artikelen voor de Tuin

Windgongs in alle soorten en maten
Beelden en Kunstwerken
Buiten Plant- en Bloempotten
Moestuin en Snoei vrijwilligers 😁
Buitenplanten, maar graag géén exotische invasieve soorten
Kozijnen en Deuren met Glas
Voedselhuisjes hangend of staand


Lieve Heidy, Graag wil ik mijn dankbaarheid tonen en een donatie doen, aan alle tijd, liefdevolle energie, hulp die je/ jullie bieden door al het werk wat verzet wordt en nog verzet mag gaan worden. Een warme & lieve groet van A.


Heidy , vielen Lieben • D A N K • dass Du Dir die Zeit genommen hast  und für das reinFÜHLEN und reinDENKEN.
🤍🤍🤍 Schöne Grüße, Maria


“Lieve lieve lieve Heidy, alles wat we voor onszelf doen, doen we voor anderen, en alles wat we voor anderen doen, doen we uiteindelijk ook voor onszelf, dankbaar en met liefde bied ik je heel graag een kopje koffie aan, Dikke knuffel van Natasja”


“Beste Kompaswerk, je krijgt een email van mij, niet om je iets te vragen, maar gewoon om te vertellen dat ik ontzettend veel aan jou website heb gehad! Nog steeds ben ik van onder naar boven aan het uitpluizen en er vallen steeds meer puzzels op de plek , ondanks gecodeerd geschreven weet ik intuïtief wat je met alles bedoelt. Ik wilde daarom graag het symbolische bedrag van 55 euro schenken, niet alleen het getal van mijn leeftijd, maar het voelde gewoon goed om het op deze manier te doen. Dank je wel voor al het fijne werk dat jullie doen en met een lieve groet uit Zuid Frankrijk met een dikke knuffel, van Stella”