De Vijfde Terratijd

“de schoenen op de bestrating
als blote voeten in het gras?”

18-09-2021 – Bericht van Terra: Meer informatie volgt en dit is geen gemakkelijke om collectief vrij te geven, en openbaar te maken maar we gaan het toch doen – gecodeerd en beschermd door Terra – Ondanks het feit dat ‘zij’ niet blij zijn met deze ontdekking, wat voelbaar is in alles om ons heen, zijn wij eenheid vanuit de Bron – iedereen werkt mee op dit moment en onze dank is groot omdat we weten dat jullie het niet gemakkelijk hebben.

Dit is lezen voor het Dowse Systeem (een soort wichelroede) gedragen in de leegte van de hersenen. Lees zo onbevangen en onbevooroordeeld als je kunt, maar laat de informatie binnenstromen. Dit schrijven is bedoeld als activering, evenals de collectieve Sigil die eraan vastzit. Dit gaat over de werkers van het licht die mentaal en fysiek bezig zijn om de eerste bloedlijnen neer te halen – de ondergang van de Cabal – is echt aan het gebeuren.

De fysieke werkers van het licht riskeren hun leven en er is al nevenschade, wij sturen familie en geliefden van deze werkers enorm veel licht en dankbaarheid. Gisteravond konden we door de bovenste drie lagen van de dertien bloedlijnen reizen en om 05:33 begonnen we te schrijven waar een collectieve Sigil werd gecreƫerd. Tja, soms krijgen we maandenlang niets en dan ineens de ene download na de andere met alle reizigers die de afgelopen periode bij ons waren.

Voor diegenen van jullie die vannacht droomden over piramides, over de top van de piramide, over bijenkorven, honingraten, obelisken, soldaten of bepaalde voertuigen – Wij danken jullie voor alle input en DNA downloads die we ontvingen en lazen van jullie ‘afval-DNA’ – dank jullie wel.

Het menselijke, d.w.z. gedeeltelijk reptielen-DNA bevat de voorouderlijke geschiedenis en wij hebben toestemming gekregen om de informatie daaruit te downloaden met toestemming van jullie moederplaneet Terra, die ook Gaia of Aarde wordt genoemd (Gaia is een trackingsysteem). Terra heeft een enorme cluster in haar fysieke lichaam van prachtige donkere en lichte kristallen die eruit zien als een soort database waarin alle informatie wordt geregistreerd. Zo werkt het ook met het DNA dat voor ons als council gemakkelijk te lezen is.

Soms komen we een kleine uitdaging tegen in de vorm van een veiligheidsslot, code of sleutel die door alchemisten gebroken moet worden, maar in de laatste vijftig jaar zijn we in staat geweest om vele veiligheidssloten, codes en sleutels open te breken. Er is alle informatie die we nodig hebben voor het grootste ontwaken ooit en voor het kantelpunt (verandering van tijdperk) dat is gebeurd op 31 januari 2019 – van vierde naar vijfde Terratijd, de zogenaamde overgang van Vissen Tijdperk naar Aquariustijdperk.

Degenen die ons werk hebben gevolgd, weten inmiddels dat er een artificiĆ«le boom was geplaatst rond de cluster van kristallen en daarbovenop een grote zwarte Obelisk. De Obelisk was de eerste die wij vorig jaar konden lezen en deze werd door de werkers van het Licht door collectieve samenwerking verwijderd. Sindsdien zijn wij begonnen te werken aan de “kunstboom”, die bijna overal wortels had verspreid. Sinds die tijd zijn wij erachter gekomen dat dit de echte levensboom is, die zij – de tegenhangers – in beslag hebben genomen en waarover zij kunstmatige lagen hebben gelegd.

De kunstmatige lagen zijn bijna geheel verdwenen, en Terra’s hartslag trilt weer zoals 50.000 tot 60.000 jaar geleden en we zijn nog steeds bezig met de gebroken hartkamers. In dit menselijk lichaams-DNA, voor collectieve boodschappen, zijn we nu aangekomen op de tijdlijn van 168.000 jaar geleden in Terra-tijd. Hier hebben wij de sleutel gevonden, de sleutel tot de val van de Cabal, waar wij allen hard aan werken om dit voor elkaar te krijgen. We zijn begonnen met schrijven en we zagen de val van de tiende bloedlijn die deze week plaatsvond.

Hierdoor hebben we niet te maken met dertien, maar met vijftien bloedlijnen die heersten over de mensheid en Terra en (een groot) deel van dit 5e universum. De twee verborgen lagen zijn de allerhoogste van de piramide die de leiding hebben over de 13 bloedlijnen van de Annunaki. Het mooie is, dat zij nu aan het verzwakken zijn, dankzij al het werk dat gedaan wordt en zij zien hun wereldmachtspiramide instorten, vandaar dat wij hen deze nacht konden zien, en de hoogste ‘bazen’ zijn niet blij met dit werk.

Dus in de bovenste drie lagen van de piramide waar zij het Oog van Horus (De Valse Menselijke God) plaatsten, twee extra verborgen lagen die zijn gevonden, zagen wij de top van de Buitenaardse Elite. Zij hebben de leiding en het is niet Satan, zoals velen van jullie zullen denken, zij creƫerden Satan op Terra in de mensheid in het DNA! Het is een reptielachtig volk dat dit universum en ook dit planetaire systeem is binnengekomen, twee Hoofd Archonten die oorlogen, daardoor de polariteiten ontketenden in dit Universum.

Na Yang (mannelijk) gevraagd te hebben ons te helpen, liet Yang ons zien waar de top zich bevond en dat deze (nog steeds) verbonden is met een nog hogere top, binnen dit universum. Yang liet ons zien hoe we het konden ‘loskoppelen’ en vreemd genoeg voelden we een diepe intense totaal eerlijke vanuit de Bron binnenkomende stroom van mededogen, sympathie en vergeving. Ondanks het feit dat Terra, de mensheid, de zielenincarnaties op de rand van vernietiging en overnames hebben gestaan, wisten zij niet beter.

Zodra dit gevoel van diepe vergeving opkwam werden ze ZWAK! Het huis begon te rommelen, steken en tintelingen aan de linkerkant van dit lichaam, maar we gingen door. Tranen kwamen, diepe tranen over een kunstmatig gefabriceerd systeem dat bijna leidde tot de totale vernietiging van Terra. Vernietiging van de ziel, het afsluiten van de stromingen, frequenties, lichttrillingen, de incarnatie looping systemen, zielentribes die hier al 7.7 miljoen jaren vastzitten en ronddwalen (harvasting souls), die hebben geleid tot grote menselijke trauma systemen.

En plotseling kwam er licht op deze verloren en gevangen en geoogste zielen die niet beter wisten, zij die de zogenaamde ‘3D mensheid’ vertegenwoordigden, die onbewust het hele piramidesysteem in stand hielden, zonder het te weten. De Elite giganten werden in stand gehouden door ronddwalende onwetenden. DNA werd verder vernietigd door slaven, angst werd verder gecreĆ«erd door slaven, ziekten werden gecreĆ«erd door slaven, Chems worden geĆÆnjecteerd door slaven, de geldmatrix wordt in stand gehouden door slaven, Haarp systemen om valse weersomstandigheden te creĆ«ren en de zogenaamde milieu problemen werden in stand gehouden door slaven, geliefden werden tegenstanders door slaven, onze kinderen worden vernietigd door slaven, geĆÆndoctrineerd door slaven, geĆÆnjecteerd met giftige en destructieve Vaxxi-Nazi’s door slaven.

Oorlog is gecreĆ«erd door slaven, Pharma verder uitgebreid door slaven de alle vernietigende industrieĆ«n uitgebreid door slaven en plotseling kregen we de woorden, dit is het – het is gedaan – en we kunnen deze piramide gestructureerde systemen alleen oplossen met een totaal verenigend en vergevingsgezind hart. EĆ©n voor Ć©Ć©n zagen we de dolende verloren zielentrillingen, the Lost and Harvest Ones – die onbewust de verborgen agenda in stand hielden van de buitenaardse bloedlijnen die de vernietigende systemen om hen heen / ons heen bouwden.

Met een liefdevolle helpende hand zagen we vele dolende en verdwaalde zielen loskomen uit vierkante oogst-kooien, verdwijnen naar hun eigen tijdlijn van incarnatie. EĆ©n voor Ć©Ć©n zijn de onwetenden, de vernietigers, de manipulatieven, de anarchisten, de antichristen, de chauvinisten, de narcisten, de borderliners, de seriemoordenaars, de pedofielen, de verkrachters, de vandalisten, de valse lichtwerkers, de corrupte dokters, genezers, verpleegsters, helpers, de satanisten en zelfs de moordenaars van Jezus Christus – door de eeuwen heen geschapen door kapotte DNA-compartimenten, die hen verhinderden de Bron van Alles, de Ene Liefde van allen te bereiken – verdwijnen – en het zal rond 2024 gedaan zijn – we hebben nog wat werk te gaan ;)

Dit alles werden uiteindelijk enorme gekooide systemen van dwalende en nog veel meer dwalende zielen die steeds opnieuw incarneerden in meer gebroken systemen voor miljoenen jaren in vergetelheid, het DNA nog verder vernietigend zodat 97% van het menselijk/reptiel DNA 97% trash DNA is geworden die een 97% onbewuste mensheid in stand hield! Voor degenen die al ontwaakt waren – de 12e helix koppelingen heling is momenteel volop aan de gang, downloads van hoge frequenties komen naar Terra voor de ontwaakte deels zelf gerealiseerde mensheid en het was Terra die ons vroeg om deze boodschap alvast te sturen voor de voorlopers – al zij het gecodeerd en versleuteld.

Vergeef je narcistische ex en vooral je eigen slachtofferlijke en narcistische zelf, vergeef de moordenaar van jouw geliefden want hij betrad het gebroken DNA, vergeef de valse lichtwerker die jou om de tuin leidde met vals lichtschrift want deze hing vast aan artificiĆ«le lijnen. Vergeef alle mensen die geĆÆncarneerd zijn in een gebroken DNA menselijk lichaam, die de Bron van Liefde niet meer konden bereiken. Zij waren allen de werkelijke slachtoffers van satanistische bloedlijnen!

Vergeef en stuur zoveel liefde als je kunt alles wat je hebt doorstaan door het werk van anderen die je leven tot een ‘hel’ hebben gemaakt. Zij wisten het niet, zij incarneerden in totale vergetelheid, zij zwierven rond en incarneerden lichaam na lichaam in meer gebroken DNA. Begrijp alsjeblieft wat wij jullie zeggen. Vergeef en jullie zullen je eigen gebroken DNA helen.

Zij wisten het niet, zij wisten niet beter, de vervuilers, moordenaars en kinderverkrachters. Zij worden teruggestuurd want er is ingegrepen door de galactische federatie en councilleden. Dit ingrijpen was noodzakelijk, ondanks dat wij dit niet mogen, maar het was in opdracht van de Bron, de Source en vanuit de wens van Terra om haar oorspronkelijke kinderen weer terug te claimen.

Wij zijn slechts ten dienste van het Licht en dit was de enige (hopeloze ;) ) manier om het collectief weer onverdeeld en sterk bij elkaar te brengen! Er is veel werk gaande, zowel telepathisch als telekinetisch in de bovenste drie lagen van de piramide, en de tiende bloedlijn is naar beneden, we zullen de twee verborgen lagen verder onderzoeken, zodat er meer zal komen om te reveille ā€¦

Deze boodschap is gecodeerd en beschermd ā€¦  Dank jullie allen, en laten we samen blijven in pure Bronkracht, zonder wapens, dezelfde energie terug te geven wat de mensheid heeft gekregen – dit is toegestaan.