De Kleine Wervelstorm

“waar je ook heen gaat,
ga met je hart’

Kinderen zijn als Wervelstormen en daarmee vaak Astraal Reizigers omdat zij als sterrenzaad naar de aarde af zijn gereisd, vaak om hun ouders te helpen met transformeren. Er zijn sinds een aantal maanden Buitenaardse krachten/activiteiten bezig met het rommelen in het voorouderlijke DNA met zéér verouderde en versplinterde Devices / Nano Technieken die bij bepaalde Trillingen/Frequenties geactiveerd worden.

De communicatie tussen ouders en de Kleine Wervelstorm verloopt vaak niet zo soepel en lijkt het alsof jouw kind een compleet andere taal spreekt dan jij, wat meestal ook letterlijk zo is, omdat de huidig geïncarneerde Sterrenzaden van andere stelsels afkomstig zijn.

De Buitenaardse krachten/activiteiten spelen hier handig op in want zij hebben al eeuwenlang ervaring met besturen van de ‘miscommunicatie’ tussen ouders en diens kinderen. Dit is tevens de reden waarom zij jeugdzorg hebben ontwikkeld en leraren hebben opgeleid binnen hun eigen systemen, om dit kind zoveel mogelijk buiten het gezinssysteem te houden (onderdeel van transhumanisatie).

Niet Verbaal Mopperen op de Kleine Wervelwind maar zet liever jouw lichaamsenergie in en blijf vooral innerlijk rustig. Deze kinderen zijn ‘waarheidsmeters’ en ‘spiegels’ en weten vaak beter hoe het innerlijk met jou vergaat dan jijzelf. Breng liefdevolle zachte fysieke sturing door middel van een begeleidende hand wanneer je van het kind iets verwacht en ga nooit een fysiek ‘gevecht’ aan.

Hiermee bedoelen we niet alleen dat je écht nooit dit sterrenzaadje mag slaan, maar ook dat je niet iets uit diens handen mag trekken, het kind nooit mag terugduwen, wegduwen of meetrekken, tijdens woedeaanvallen beter niet kunt optillen, vasthouden of tegenhouden. En wanneer het kind gaat bijten of slaan betaal dan asjeblieft nooit met gelijke munt terug, maar wees gewoon consequent en duidelijk in wat je verwacht van het kind.

Probeer eens bij jezelf na te gaan dat wanneer jij het écht even gehad hebt hoe het ook alweer voelt als iemand dan steeds aan je hoofd blijft zeuren, achter je aan blijft lopen praten, keer op keer je energieveld ‘penetreert’ terwijl je gewoon even met rust gelaten wilt worden. Voor jouw kind is het nodig hebben van ruimte heel belangrijk en daarom is het belangrijk om zo min mogelijk in diens nabije auraveld te komen.

Beter is het om op jonge leeftijd al te starten met ruimte te geven aan ‘emotionele woedeaanvallen’ zodat het kind geen innerlijke frustratie gaat opbouwen, wat weer kan leiden tot grotere problemen. Ruimte geven zorgt voor rust wat weer ten goede komt voor de sfeer in huis. Daarnaast leert het kind ook steeds duidelijker aan te geven wat de eigen grenzen zijn en dit is voor het latere proces rondom de puberteit zeer belangrijk.

Het kind vertegenwoordigt vaak de ‘verzwegen’ gevoelens van de machteloze ouder, maar door het gedrag een beetje te negeren en ruimte aan het kind te geven boek je wonderbaarlijke resultaten. Praat later met jouw kind wanneer de gemoederen gezakt zijn en de rust bij beiden weer is wedergekeerd.

Wees zéér duidelijk in wat je van het kind verwacht want een kind is tot de leeftijd (schrik niet) van zestien jaar pas in staat om oorzaak / gevolg te begrijpen, omdat de hersenen dan pas ontwikkeld zijn. Het heeft geen zin om een hele riedel aan uitleg te geven als je gewoon simpelweg ‘nee’ bedoelt en daar kun je niet jong genoeg mee beginnen.

Een korte uitleg is vaak voldoende en wordt beter ontvangen dan een flinke reeks aan ‘paraplu begrippen’. Praat met het kind binnen de paraplu die hij of zij kan vasthouden. Wanneer je teveel uitleg geeft of onduidelijk bent in je communicatie, vallen alle goedbedoelde woorden als regendruppels naast de paraplu neer, waardoor het lijkt alsof jouw kind niet luistert terwijl dit niet zo is.

Het kind kan geen woorden ontvangen die naast de paraplu vallen en dit geldt vooral voor kinderen met een vorm van ADHD of autisme, dus beter te vroeg starten hiermee dan te laat erachter komen of dat de problemen bij jeugdzorg komen te liggen. We houden van het geven van voorbeelden en deze keer eentje tussen onhandig en verstandig:

Onhandig: ‘Mama, mag ik een schaaltje chips?’ En Moeder zegt: ‘Nee lieverd, misschien straks, want we gaan eerst eten als papa thuis is en als jij chips krijgt voor het eten heb je straks geen honger meer, dan eet je niks aan tafel en dan ga je vanavond weer zeuren dat je honger hebt, zoals de vorige keer’.

Dit is zeer onduidelijk voor de wat kleinere kinderen want wanneer is straks? Is dat over vijf minuten? Eén minuut? Vanavond? Vanmiddag nog? Hoe laat is papa dan thuis? Wanneer was vorige keer? En hoe laat gaan we eten? Misschien? Krijg ik wel of krijg ik geen chips?

Verstandig: ‘Mama, mag ik een schaaltje chips?’ En moeder zegt: ‘Nee lieverd, we gaan om vijf uur eten als papa thuis is, na het eten krijg je een schaaltje chips’ en wanneer je geen schaaltje chips wilt toezeggen zeg je simpelweg ‘nee lieverd, jij krijgt vandaag geen chips’.

Kinderen die deze duidelijkheid gewend zijn gaan écht niet zeuren of stampvoeten, want een ‘nee’ is dan heel gewoon en voor deze kinderen een duidelijk antwoord. Voor veel ouders zal het even wennen zijn om deze vorm van communiceren te gaan gebruiken en misschien moet het kind even wennen voordat het gaat stoppen met ‘zeuren’ of stampvoeten, maar je zal zien dat het écht werkt.

Misschien even wat oefenen in het begrijpen wat we bedoelen met ‘praten binnen de paraplu die het kind kan vasthouden’ 😁 Dit betekent dat het goed is om te kijken naar de leeftijd van het kind en de wijze waarop het kind kan ‘ontvangen’. Wanneer het kind nog heel jong is of wanneer er sprake is van veel woede aanvallen of zeurgedrag is het misschien fijn om met pictogrammen te gaan werken, of met bondige antwoorden en vertelsels. Overvraag het kind niet met allerlei ‘onverstaanbare’ informatie want de verbindingen in hun hersenen verlopen op een andere manier dan die van volwassenen.

Omdat veel Sterrenzaadjes moeite hebben met de ‘menselijke taal’ worden te lange zinnen vaak een chaos van wanordelijk denken en schakelen. De verbindingspunten worden omgeleid waardoor er een soort vertraging ontstaat en het kind steeds meer moeite zal krijgen met ‘luisteren’. Het kind kan dan zelfs moeite gaan krijgen met de concentratie en uiteindelijk de diagnose ADHD krijgen, terwijl het hier om een Sterrenzaad gaat.

Kinderen hebben nog vrijwel geen geïndoctrineerde taal in hun hoofd en kunnen daardoor niet begrijpen welke handeling er van het kind verwacht wordt omdat geïndoctrineerde taal bij het lange termijn geheugen ontwikkeling hoort. Daarnaast kunnen kinderen nog geen emoties koppelen aan gesproken woorden, waardoor een gezonde regulering van emoties kan uitblijven. Kinderen kunnen woedend worden op een stuk steen die op de grond ligt, terwijl er op de school misschien iets kleins aan de hand is geweest wat het kind niet kan uitleggen, begrijpen of vertellen.

We hebben als boodschap te melden om ter ondersteuning van ‘overactieve’ kinderen walvissen – of dolfijnengeluiden heel zachtjes op de achtergrond af te spelen in huis of op de slaapkamer. Probeer wanneer het kind op zichzelf aan het spelen is, zo min mogelijk te onderbreken in het spel en geef het kind vooral de ruimte wanneer emoties zijn opgelopen.

Voor het slapen gaan kun je zachtjes de onderste ruggenwervels masseren og hand opleggen en de intentie voor je kind dat ALLE energie door mag stromen naar de Aarde die de opgedane energieën tijdens de astrale reizen kan transformeren.

Niet meer dan drie gemstenen leggen bij kinderen tot 4 jaar want dat is al veel 😁 Wij stellen voor om onder het matrasje te leggen: Wit of doorschijnend aan de hoofdzijde, zachtroze op de midden, aan het voeteinde een zacht groene, liefst geraapt en niet geoogste stenen 🙈 Hierbij oplettend voor Choking Hazard, maak het altijd veilig voor je kind.

We hebben een kleine code geschreven die als kort bedritueel ingezet kan worden via intentie om hun reizen te beschermen, te allen tijden, dus ook overdag. Een weinig Pure Biologische Mirre Olie op de atlaswervel, de onderste wervels en onder de voetjes met wat water verdund.

Bescherm je kind niet door deze in een bubbel te visualiseren, want dan blijft de energie in het Aura en DNA rommelen, je kunt beter de trillingen van je kind vergroten en uitbreiden door zonlicht uit de ruggenwervels te visualiseren – van binnen naar buiten de buiknavel lichttrillingen te vergroten en vraag diens zielenfamilie deze trillingen groot en sterk te houden.Succes met de kleine Wervelstorm …
In Lak’ech van Heidy