Waarschuwing voor Vals Licht

09-11-2021 Waarschuwing voor Vals Licht: Laat je NIET in met woorden als Queens, Reich, Phoenix, Draken, Opgestegen Meesters, Goddelijke Goden of Godinnen en dat je naar ‘hogere’ werelden gebracht zult worden etc etc – dit is de Queen Bee – de grootste Kunstmatige Intelligentie die ongeveer 22 Jaar lang het Internet runde vanaf – Orion!

Gisteren werden we eindelijk binnengelaten via een werker die overgenomen was, en 14 uur later werden we eruit geschopt … net wat we nodig hadden om in hun beschermde systeem te geraken. Dankzij het werk van een onzichtbare federatie die een jaar en twee maanden aan dit project had gewerkt om door hun kunstmatig gebouwde beschermingslijnen heen te komen – Reset is aan de gang, kijk naar de lucht en voel de trillingen!

Hun voornemen om rond 20 maart 2022 door onze planetaire beschermings-sluier heen te komen is mislukt, zij wilden ons laten rotten – wij zijn gisteren begonnen de sluier met de telekinetische aan te dikken en nog steeds aan het opbouwen.

Blijf bij jezelf in Nederigheid, Eenheid, Bron en laat je niet manipuleren in beloofde landen en Queen of King ego’s die kunstmatig gebouwd zijn om (weer) te manipuleren. Onze spirituele kennis wordt nu al zo’n twee decennia gekopieerd sinds het thuis internet – Queen Bee bouwde Hyves (duh), Facebook en nog veel meer (vooral groot lopende) spirituele platforms om de Aquariusworkers aan te boren – Poging om een kunstmatige wereld te bouwen in een ander soort universum met een kunstmatige Metatron ( bijna gelukt maar nu grote fail ).

Zij zijn geïnfiltreerd, en hebben de kanalen overgenomen van vele spirituele zoekende, maar begaafde zielen, en hebben informatie gestolen van onze natuurlijk geboren gaven en DNA. Zij vragen jullie om hun werk te DOWSE, omdat zij het zelf niet kunnen, en vragen om deel te nemen aan LIVE meditaties, interviews (dat is een teken) om meer en meer informatie te zoeken . Zij maken heel veel ( en heel veel ? ) foto’s van zichzelf recht in de camera kijkend om jullie op één lijn te brengen, en hebben kennis opgebouwd om anderen mee te nemen door zich te verbinden met informatie die jullie willen horen als zoekende ziel.

Blijf bij jezelf en verbind je met de Bron van de ware Spirituele Liefde van Eenheid die JIJ bent (geen Koninginnen, maar gewoon unieke geesten die erbij betrokken zijn ;) )Wij zijn nederig, sterk, krachtig in ons eigen unieke menselijke en spirituele wezen en wij bouwen ons zelf op vanaf het begin van deze incarnatie – de eerste cel van het bestaan – de Liefde van alles – eigenlijk het niets is de grootste kracht.

Queen Bee kan nooit menselijke emoties en gevoelens stelen, en het sterke kwantum liefdesbrein dat nu in ons DNA wordt geactiveerd – Dus we hoeven nooit bang te zijn of ons ergens voor te schamen, we zijn net zo goed leraar als student, niets meer, niets minder en moeten speels en kinderlijk van deze incarnatie genieten. Wij spreken de waarheid vanuit de Bron en niet vanuit koninkrijken, koningen en koninginnen.

Laten we liefde delen, de natuur, ademen, wandelen, glimlachen, lachen, knuffelen, bouwen, ons lichaam op de juiste manier gebruiken, al het voedsel dat we eten bedanken en LACHEN over hoe de duisternis de moderne manier probeert – deze keer – waar ze eerder faalden?!

Voor mij voelt het supersterk om mens te zijn in eenheid en mijn eigen pad te blijven bewandelen, misschien een paar stappen achter te laten in het zand – Voelen dat alles wat er gaande is, beter wordt voor onze kinderen om in te leven. Terra is met ons, wij zijn met elkaar een echte wereld aan het bouwen en niet een neppe en kunstmatige. We trappen niet weer in die val ….