Workshop Persoonlijke Ocean Sigil maken

Welkom op deze informatiepagina met informatie over een zéér unieke en bijzondere Ocean Sigil Workshop bij Kompaswerk die je nergens in de wereld kunt vinden!

Wij zijn te vinden op de grens Valkenswaard (NL-BE) bij:
Herberg ‘het Rodenrijtje’
Rodenrijt 63
3930 Achel (BE)


Wij werken uitsluitend met kleine groepen van vier personen en leveren daarom kwaliteit workshops met aandacht voor jouw persoonlijke ‘geboorteproces’ van het Sigil op een Ocean Drum. Op het einde van de Workshop maken we een offline opname met de nieuwgeboren Sigil Ocean Drums van alle kandidaten, waar wij met onze begeleidende klankschaal een helende chant maken met elkaar.

We bieden jullie een splinternieuwe speeltuin aan en hoe leuk is dat! Inbegrepen zijn lekkers tussendoor, een eenvoudige lunch met (plantaardige) soep en brood, bak koffie, kop thee, glas water uit een unit gefilterd met kristallen opgewaardeerd water en onze dochter Hélène zal als gastvrouw ervoor zorgen dat dit allemaal in glaasjes, bordjes, koppen, kannen en kruiken is.

Lees graag onderstaand met rustige aandacht verder om in te voelen of alles resoneert en kloppend is voor je en ga dan pas naar de onderstaande datums en prijzen van deze pagina.


Welkom bij onze unieke Ocean Sigil Workshop!

Want Pioniers zijn wij!We starten met een korte kennismaking en een huiskamer klankschaal sessie waarbij we een schattig kopje krachtige cacao nuttigen om het hart alvast te openen. De cacaobonen zijn zorgvuldig door onszelf uitgezocht, volledig energetisch uitgelezen op DNA invloeden en samengesteld vanaf de rauwe boon tot de eindproductie.

De Cacao is 100% zuiver van oorsprong en tot het diepste DNA veld daarvan opgeschoond en geupgrade. In samenwerking met Synthia Stoffer (Syn’s & Kompaswerk Cacao) hebben we een eigen merk op de markt gebracht en deze is dan misschien al verkrijgbaar bij ons in de Herberg zodat je de Cacao direct kunt meenemen voor thuisgebruik en indien niet beschikbaar, geef dan even jouw gegevens, dan sturen wij deze alvast naar Synthia.

Het geluid van een ocean drum is een onmiskenbaar stabiel geluid welke rustgevend is voor zowel kinderen als volwassenen. De stabiele en constante geluiden die een ocean drum teweeg brengt is perfect als veilige haven bij groepsklanken of ceremonies waar mensen steeds naar terug kunnen keren als begeleidende en stabiele sound.

Daarnaast bevat de ocean drum diepe geluiden en frequenties, welke ook iets met het DNA doen en met de juiste balans in een bepaald ritme klinkt de oceaandrum alsof er ook nog allerlei zand, schelpjes en steentjes mee rollen met het ‘watergeluid’.

De Oceandrums brengen een vredige gemoedstoestand, werken zeer kalmerend en rustgevend op het lichaam en zijn daarom ideaal voor (groeps)meditatie & geluidsgenezing. Behalve het prachtige geluid lijkend op die van een oceaan, zijn deze drums ook te gebruiken met een zachte klopper aan de achterkant als begeleidende drum, zodra deze is bezegeld met een door jezelf gemaakte persoonlijk Sigil.

Graag willen we je in het kort iets vertellen over de ocean drum die we voor je kunnen leveren (zonder klopper), zodat je dat zelf niet meer hoeft uit te zoeken want dat hebben wij al met liefde heel zorgvuldig voor jou gedaan en zij liggen klaar voor je in de Herberg.

De ocean drums hebben een afmeting van 50 x 50 x 7 cm en deze is met de hand gemaakt door kleine ondernemers. De gebruikte producten zijn afkomstig van biologische natuurproducten en hebben, ondanks dezelfde afmetingen, tóch een geheel eigentijds unieke sound en uiterlijk!

Dit komt omdat er natuurlijke materialen worden gebruikt van geiten leder, teakhout en kleine glazen kogeltjes. Het kiezen voor glazen kogeltjes is een beter alternatief dan de loden kogels die de massa producenten gebruiken. Zij brengen zuiverdere licht- en geluids frequenties in het ‘breken’ van de golven dan de loden kogeltjes en zijn daarnaast veel minder belastend voor het milieu.

Voor elke verkochte oceandrum wordt er een boom terug geplant en dat vinden wij heel belangrijk!

Het compacte formaat (50x50x7) en lichtgewicht ontwerp maken het gemakkelijk om de ocean drum overal mee naartoe te nemen, waar je ook bent.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-1-1024x752.png

De Ocean Sigil!

De opstart van het maken gaan we doen met de door onze zoon Etiënne vervaardigde vormen van gerecycleerd RVS materiaal waar hij veel tijd in heeft gestoken in de opbouw daarvan. Daarnaast heeft hij de vormen zelf gecodeerd en afgestemd op de juiste synergie, omdat de workshop ook bedoeld is om de collectieve velden te helpen met versterken en een verbinding tot stand te brengen met de deelnemers.

De vormen en maten zijn eenvoudig te gebruiken, voldoende zwaar en stevig om een mooie sterke uitvouwing te maken die in elkaar over kunnen lopen indien gewenst. De maten die Etiënne heeft gekozen sluiten perfect aan op Tesla Codering van 3-6-9 waar de Ocean Sigil Workshop mee gevuld zal zijn.

Let maar eens op, want vrijwel alles op deze pagina komt uit op een 3,6 of 9 en daarmee is de ’toon’ van het collectieve veld met jouw beslissing gezet. We hebben bijvoorbeeld drie soorten cacaobonen, met een fusie van zes soorten kruiden in onze cacao en zijn we het meeste van de tijd met zes personen in de workshop aanwezig (met begeleiding erbij). Is zelfs het huisnummer en postcode van onze Herberg volledig kloppend en wie weet wat de dag zelf moge brengen, maar de ingeboekte zaterdag dag klopt alvast óók!

Wat voor een energie dat teweeg gaat brengen zullen we pas later merken, want de gehele Workshop is tevens een helende reis in de ontmoeting met jouw bredere tijdslijnaspecten en jouw DNA voorouders, waar heel veel oude wijsheid in verscholen ligt. Tijdens het begeleiden van het Sigil kan het zo zijn dat we korte persoonlijk downloads voor je binnenkrijgen van jouw epigenetische DNA en wie weet ontdek je daarmee een aantal verscholen talenten!

De opbouw van jouw geheel unieke Sigil lijkt op een geboorte en is daarom een heel bijzonder mooi en persoonlijk proces, waar wij met 100% zekerheid kunnen stellen dat er niemand ter wereld zo’n bijzondere krachtige oceandrum heeft om mee te werken, dan die ene die voor jou bedoeld is om mee naar huis te nemen.

Prachtige Geboorte van een Ocean Sigil gemaakt op 23 juli 2023 door deelneemster Nyaki

Alleen al de ocean drums die wij met zorg hebben uitgekozen dragen een prachtige energie en valt niet onder China Massa Meuk en deze energie is al direct voelbaar zodra jouw ocean drum voor de eerste keer door jouw handen laat glijden, je eroverheen strijkt met de vingertoppen en de eerste sound ermee maakt, deze band ontstaat meteen!

Met elkaar maken we eerst een afgestemde oefening hoe je kunt verbinden met het gouden DNA die informatie draagt van jouw voorouderlijke kennis, hoe je het beste kan indalen in jouw ‘ontvangstkanalen’ en dan ga jij jouw handen als werkvleugels gebruiken in diepe concentratie.

Na deze afstemming worden de eerste lijnen en hoofdvormen per direct met een potlood op de ocean drum gezet zonder ook maar één seconde te aarzelen, hoe spannend is dit!!!

Dan gaat het daadwerkelijke optekenen van het Sigil beginnen waar we je in de opstart stap voor stap doorheen ‘loodsen’ want er zijn wel een aantal tips en trics om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen en dan laten we je los in de Sigil Speeltuin! Met pen en papier ga je beginnen aan jouw eigen ‘lezing’ en voor je het weet heb je een heel verhaal staan die niet in woorden werden omschreven, maar in tekens, symbolen, kleuren en vormen.

Vanalles aan ‘gevoelens’ gaan er tijdens deze Workshop misschien wel door je heen, want als mens zijn wij vanaf geboorte diep geïndoctrineerd om ons te refereren, te conformeren en zelfs te vergelijken aan anderen. Maar jouw persoonlijke verhaal, wens of kernkracht van het Sigil op de Ocean Drum is bedoeld voor jezelf en gaan er zich mooie dingen ontvouwen naar zichtbaarheid.

Het is jouw unieke ontdekkingsreis en tegelijkertijd zijn we tevens aan het werk voor de collectieve happenings, waar de dieper gelegen ‘informatie’ ter plekke zal binnenvallen, om vervolgens gecodeerd op het Sigil of kladblaadje te verschijnen. Uiteraard helpen wij het collectieve groepsproces heel graag mee met het ontrafelen naar inzicht zonder hiermee jouw persoonlijke ontvouwingsproces te ‘verstoren’.

Het wordt je eigen unieke kunstwerk op het Ocean Drum en met de andere kandidaten hebben we gewoonweg een unieke en magnifieke fijne dag met elkaar met humor, lol en plezier maar ook mooie gesprekken, diepere gang van collectieve zaken en daarin de spirealiteiten te doorzien van de huidige spirituele bypass.

In onze prachtige gerenoveerde Herberg ‘het Rodenrijtje’ gaan we al ‘spelenderwijs’ mooie verbindingen leggen tijdens het ont-moeten van jezelf in een nieuwe speeltuin en de kosten hiervoor bedragen:

Inclusief Ocean Drum: € 385,-
Exclusief Ocean Drum: € 267,-

Vergeet niet bij de aanmelding aan te geven of je met of zonder ocean drum komt!
Wij moeten deze namelijk zéér tijdig bestellen bij onze kleinschalige leverancier.

Workshops 2023

Zaterdag 30 september 2023 van 10:02 tot 16:02 (VOL)
Zaterdag 21 oktober 2023 van 10:02 tot 16:02 (VOL)
Zaterdag 18 november 2023 van 10:02 tot 16:02 (VOL)

Workshops 2024

Zaterdag 6 januari 2024 van 10:02 tot 16:02 (VOL)
Zaterdag 24 februari 2024 van 10:02 tot 16:02 (VOL)
Zaterdag 30 maart 2024 van 10:02 tot 16:02 ( VOL )

(Graag geen tweede mail sturen voor andere datums als je de plekken op vol ziet staan, de aanmeldingen worden nu verdeeld en ingepland, je ontvangt van ons vanzelf een email met de opgegeven datums)

Kom je van verder weg en wil je liever blijven slapen de nacht voor de workshop of op de zaterdag zelf? Geef dit dan tijdig aan (graag met dag – vrijdag of zaterdag of allebei de dagen) zodat we een bed op de deelkamer met de andere kandidaten voor je kunnen klaarmaken. In de bevestigingsmail staat verdere informatie, waarna je nog altijd kunt beslissen …

We zien je heel graag verschijnen en we maken er iets bijzonders van!

Veel liefs en in Lak’ech,
van Heidy en Etiënne …

Let op! Een inschrijving is niet vrijblijvend, zodra je de informatie via de outlookagenda hebt ontvangen staat de inschrijving officieel vast en dit gaat onder bepaalde voorwaarden die in de bevestiging staan omschreven.

Wij starten de Ocean Sigil Workshop op bij inschrijving van minimaal twee personen en werken met maximaal vier personen. Bij deelname twee personen in de Workshop vragen wij vanwege de extra aandacht en tijd, om een cash bedrag van € 45,- pp mee te nemen, welke wij gaan gebruiken voor onze donatie doeleinden als volgt omschreven – DONATIE