Optekenen / Herstel van het Hologram

De eerste sessie bij Kompaswerk is het Optekenen en Herstellen van het Hologram. Ons directe energielichaam ziet eruit als een hologram met allemaal getallen, lichtcodes, symbolen, lijnen en structuren. Deze is direct verbonden aan de ruggenwervels van de mens en net zo uniek als een vingerafdruk en verweven met het fysieke lichaam en functioneert als schakelsysteem tussen het stoffelijke en onstoffelijke en heeft een belangrijke functie voor het DNA dat in onze lichamen als stofje aanwezig is.

Hologram en DNA passen beiden een soortgelijke transmissie methode toe, waarbij golven, frequenties en trillingen door het lichaam heen stromen, die ervoor zorgen dat er geen blokkades kunnen ontstaan. Ze zeggen dat 97% van het DNA, trash-DNA is, omdat de wetenschap de overige functies ervan niet weet. Volgens Alchemie staat DNA rechtstreeks in verbinding met alles wat kosmische cellulaire informatie draagt.

Dna staat in verbinding met de Bron, met deze incarnatie op Aarde, het spirituele en gematerialiseerde lichaam en met plant en dier. Vanuit de oorsprong werken hologram en DNA harmonieus met elkaar samen om codes zoals trillingen, frequenties en golven naar de ziel te zenden. Het is en blijft een lastig aspect om uit te leggen, maar een ziel kan alleen de codes binnen het DNA ‘lezen’ en ‘begrijpen’ want een ziel heeft geen menselijke hersenen en kan daardoor niet ‘denken’.

Alle ervaringen die als ziel worden gemaakt, worden opgeslagen in het hologram die als een soort reiskoffer vol kosmische herinneringen is. Vanuit het hologram neemt de ziel de vorige ervaringen mee en bouwt op die manier groei en kennis op. Het zou een hele soepele en geweldige samenwerking moeten zijn tussen hologram, DNA en ziel waardoor deze aardse zielenleer vanzelfsprekend via de menselijke hersenen wordt begrepen en uitgevoerd zoals bedoeld.

Maar het DNA in deze moderne lichamen is dermate verpest, waardoor het vrijwel alle oorspronkelijke kosmische en aardse functies heeft verloren. Volgens de wetenschap worden deze oospronkelijke functies ‘trash DNA’ genoemd en volgens de wetenschap is het onzin DNA, wat absoluut niet op kosmische waarheid is berust.

Via het kapotte DNA ontvangt de ziel allerlei onzuivere trillingen, vervormde frequenties en gebroken codes die uiteindelijk worden ‘gelezen’ als emotionele pijn, verwarring, obstructies, blokkades, valse herinneringen, moeilijke relaties, geestelijke ziekten, entiteiten, aanvallen en overnames die NIET bedoeld zijn voor de eigen zielenleer- en groei.

Het is puur ontwikkeld als afleidingsmanouvre voor de zielenleer en dit hebben ze voor elkaar weten te krijgen door aan de broncodes van het DNA te sleutelen. Het is niet voor niets dat velen zich diep ongelukkig voelen in het lichaam en op Aarde, want in feite zijn de zielenvleugels ontnomen, omdat het oorspronkelijke hologram en DNA systeem niet meer bestaat. De menselijke incarnatie en spirituele groei en ontwikkeling worden daardoor als zwaar, moeilijk en compact ervaren.

De ascentieverschijnselen waarover men spreekt hebben dus te maken met het upgraden en het verbeteren van menselijk DNA. Ze zijn geen hersenspinsels noch zijn ze suggestief, want ze bestaan echt en zijn volop aanwezig waaraan men wat kan doen, indien men er last van heeft. De term verloren zielen is er niet voor niets, omdat we ons écht verloren kunnen voelen in het leven. Want wanneer het DNA en het hologram niet harmonieus met elkaar in verbinding staan, is het voor de ziel heel erg moeilijk om een correcte indaling te kunnen maken. Er stromen geen gevoelens van oorsprong of herbronnen zijn door het lichaam, wat zeer essentieel is om als ziel op Aarde een thuisgevoel te kunnen creëren.

De indaling of het herbronnen raken met het lichaam gebeurt via de ruggenwervels waar de Sacred Secretion (de verbinding met de Bron) doorheen stroomt. Maar bij de meeste mensen vertoont het hologram hetzelfde gedrag als het beschadigde DNA. Deze is scheef, vervormd, ingedeukt en is zelfs vervuild met allerlei lijnen en entiteiten die ervoor zorgen dat de Sacred Secretion steeds verder geblokkeerd raakt. Hierdoor verharden de cellen van ons lichaam, gaan onze levenswielen trager draaien of zelfs helemaal blokkeren en raakt het lichaam steeds verder afgesloten van de Bron.

Hoe meer men afgesloten is geraakt van de Bron, hoe meer ons hele systeem vervuild zal raken. Hierdoor trekken we onbewust entiteiten, aanhechtingen, implantaten, de verkeerde mensen en situaties aan, die over wordt gedragen naar de volgende DNA generatie. Op deze manier is er na eeuwen geen contact meer met de Aarde, diens natuur en het eigen gedragen lichaam.

Deze generatie van mensen heeft er totaal geen idee van hoe DNA en hologram horen te vibreren en harmonieus samen te werken. Kompaswerk biedt daarom de mogelijkheid om in een sessie de eigen natuurlijke frequenties, vibraties en golven te voelen. Behalve uitlezen en herstellen van het hologram, wordt er tijdens een sessie per direct gevoeld wat daadwerkelijk verbinding en harmonie is. Dit is dan daarna iets om te ‘onthouden’ en ermee aan de slag te gaan.

Het tekenen, uitlezen en herstellen van het hologram, brengt verbinding met de werking van het eigen unieke DNA. Niet schrikken, maar zoals je kunt zien op de foto, zie je een aantal vreemde rode vlekken in de nek ter hoogte van de 33e wervel. Hier heb ik de plek op de wervels nog helemaal niet aangeraakt tijdens de sessie.

De rode vlekken zijn eeuwenoude organische implantaten die in de DNA manipulatie speciaal voor de ziel ontwikkeld werden om deze zoveel mogelijk af te scheiden van de Goddelijke Bron. De vlekken openbaren spontaan ten tijde van het kennismakingsgesprekje in de praktijk, terwijl ik jouw hologram aan het uittekenen ben. Dit komt omdat de frequenties, golven en trillingen vanuit mijn hologram en DNA zo diep vibreren, dat er vanzelfsprekend een alchemistisch proces tussen twee energievelden op gang komt.

Hologram en DNA reageert op elkaar, zoals immuunsystemen en feromomen op elkaar reageren. Wanneer er sprake is van een alchemistische verbinding tussen twee energievelden worden er in dit geval, de oorspronkelijke cellulaire herinneringen geactiveerd bij de persoon die in de praktijk is.

Onze fysieke lichamen bestaan voor het grootste deel uit zachte cellen die een waterachtige substantie (plasma) bevatten. Dit plasma reageert absoluut op golven, frequenties en trillingen en Kompaswerk maakt gebruik van deze plasmacellen. Voorafgaand aan een consult, verricht ik een aantal handelingen in de praktijk om me te kunnen ‘afstemmen’ op de persoon die onderweg is. De gehele ruimte wordt energetisch gereinigd en er wordt een veilige bedding gecreëerd. Ik maak mijn eigen hologram volledig schoon en zorg ervoor dat deze op diep niveau vibreert. Gedurende de gehele sessie zal er van het begin tot het eind helende energiestromingen uitgezonden worden.

Ik ben géén medium, maar alchemist! Dus ik doe niet aan contact leggen met gidsen, overledenen, kaartleggen of andere dingen die mediums doen. En om jouw unieke hologram te kunnen aflezen en te herstellen, moet ik in contact treden met de oude alchemist in mij. Hierbij ga ik soms een (licht) taal spreken of zingen die tijdens de sessies hoorbaar kunnen zijn. Ondanks voor deze wereld ongebruikelijk, is het voor mij een heel normale manier om kracht bij te zetten aan mijn werk.

De oude spraak die in mij ontstaat kunnen jouw persoonlijke signatuur bevatten, zoals lichtcodes, informatie uit oude manuscripten, orakels, en zelfs jouw eigen zielenfamilie-taal. Hierbij komen symbolen, kleuren, energievormen en soms zelfs klanken die de naam van jouw ziel betekenen, waardoor er cellulaire herinneringen terugkomen, die het denken zullen overstijgen. Op dat moment ben je gewoon aanwezig in een hele diepe ontspannen toestand, herbronnen met alles wat is – en eigenlijk vindt iedereen het gewoon heerlijk om dieper in het eigen lichaam te komen.

Door handoplegging, aanraking van de wervels, buigen en kneden kan ik jouw hele hologram uitlezen, uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Daarna gebruik ik klanken en frequenties die ervoor zorgen dat jouw unieke hologram weer op een goede manier kan koppelen aan het DNA dat je draagt. Omdat er geen vaststaande trucjes, technieken en methoden worden toegepast, verloopt elke sessie op een andere manier. Soms komen er oude emoties en gevoelens vrij, die door ruim twee deccenia lange ervaring als professioneel hulpverlener, onder kundige begeleiding mogen worden geuit en afgevoerd.

Wanneer het hologram ernstig aangetast is, kan het wat langer duren voordat de alchemistische processen in het DNA op gang komen. De ziel heeft namelijk wat tijd nodig om te wennen aan de hernieuwde samenwerking tussen het hologram en het fysieke DNA lichaam. Onverwerkte lagen, blokkades en oude lijnen zullen gedoseerd aan de oppervlakte komen en zal precies volgens het benodigde tijdsschema gaan.

Dit is de reden waarom Kompaswerk geen vervolgafspraken maakt na het uitlezen en herstellen van je hologram. Wanneer het tijd is voor een Nex Level Sessie – DNA Activering of een tussentijdse opschoning, klop je vanzelf weer een keertje aan.

Soms kan het zijn dat iemand erg veel vragen heeft of dat deze ontstaan tijdens de sessie, waardoor er een flinke uitlooptijd kan ontstaan. Voor elke half uur brengt Kompaswerk € 39,00  extra in rekening naast de gebruikelijke consultkosten, dus houd hier vooraf al rekening mee. Wil je meteen een afspraak inboeken voor deze sessie? Stuur dan een email naar Heidy.

Optekenen / Herstel van het Hologram (± 110 minuten) – € 149,00 
Next Level / Opschoning & Verdieping: (± 70 minuten) – € 89,00 
Meerprijs verlenging consult: (± 30 minuten) – € 39,00 

In Lak’ech Van Heidy


Lees graag even de voorwaarden. Betalingen graag via de bankrekening en deze dienen vooraf aan het consult voldaan te zijn. Wanneer er gekozen wordt voor een contate betaling, dan graag gepast na de behandeling. Een ingeboekte afspraak wordt bevestigd en deze is bindend. De afspraak dient binnen 72 uur te worden afgezegd. Bij een no show of afmelding ná de afspraak, wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

-Copyright © KOMPASWERK - BTW-nr: NL 166116634B02 – IBAN: NL58RABO0304392189  -Disclaimer en Algemene Voorwaarden-