Hologram Sessie in de Praktijk

Goed Nieuws! We verheugen ons om te vertellen dat wij vanaf maart 2023 eindelijk de mogelijkheid bieden om met meerdere personen naar de Praktijk van Kompaswerk te komen. Voor tussen de middag kan er worden gezorgd voor een heerlijke plantaardige en diervriendelijke maaltijd en is kan zelfs een Bed & Ontbijt voor je worden geregeld als je van verder moet komen reizen, of als je wat langer bij ons in de buurt wilt verblijven.

Daarnaast gaan we vanaf die periode de door vele mensen gewenste trainingen, workshops, spirealistische weekenden en ceremonies geven! Informatie, agenda en prijzen zullen in de eerste maand van 2023 beschikbaar worden gesteld via onze eigen website en de website (nog in ontwikkeling) van ons kleine familiebedrijfje 1place4all die we samen met mijn partner Pascal en onze volwassen kinderen Hélène en Etiënne runnen.

De eerste sessie bij Kompaswerk bestaat uit het maken van een Persoonlijke Tekening, het Optekenen en Herstellen van het Hologram en het activeren van de weinig overgebleven componenten in het oorspronkelijke menselijke Bron DNA. Uitlijnen van het Hologram / DNA Herstel/ Persoonlijke Tekening / Klankschalen Massage met Bronhealing Chants & Spraak.

Het Hologram is een soort ‘reiskoffer’ waar de items in staan beschreven die sterrenzaden hebben meegenomen naar moederplaneet Terra om hun aardse opdracht of kosmische missie te voltooien, want als je op vakantie gaat neem je óók niet je hele huis mee!

Wat velen niet weten is dat het hedendaagse modern menselijke lichaam een artificieel gemodificeerde intelligentie is en dit lichaam zit vol met geavanceerde nano partikels, implantaten, aanhakingen enzovoorts. Het gemodificeerde DNA dat is afkomstig van het Homo Erectus lichaam is een volg- en besturingssysteem van kwaadwillende buitenaardsen die deze prachtige aardbol wilden overnemen en mensen tot hun slaven wilden maken. In dit Homo Erectus DNA werd een soort tijdsklok gebouwd op de derde helixkoppeling. Hierdoor keerden zielen keer op keer met dezelfde opdracht terug in totale vergetelheid.

De oorspronkelijke derde helixkoppeling is als leeropdracht om te incarneren als energie waaruit zielentrillingen bestaan naar een gematerialiseerde vorm. De afdaling van zielentrilling naar een menselijk lichaam maakt een koppeling met het Bron DNA en het Hologram waarop de reis en missie kan gaan beginnen. Maarja, daar ben je dan weer voor de zoveelste keer in de derde helixkoppeling en je weet het niet eens!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Optekenen-Hologram-Kompaswerk-1024x305.jpg

En ondanks een tien met een griffel voor de poging tot het nabootsen van het Hologram en DNA door buitenaardse intelligenties, wisten zij niet dat het Bron DNA een geheime blauwdruk bevat! Dit betekent dat jouw unieke opdracht en missie nog steeds ergens diep in je DNA en Hologram beschreven staan! Hoe fantastisch is dat?

De informatie hiervan is 100% beveiligd, gecodeerd en versleuteld opdat het geheim hiervan nooit geconfiqueerd kan worden, maar in dit universum, dit planetaire systeem en menselijke lichaam hebben zij de Bron informatie wél bijna uitgeroeid. Het Homo Erectus Lichaam bevat vele buitenaardse implantaten en anorganische structuren waardoor dit lichaam als een soort ‘besturing systeem’ fungeert voor de buitenaardsen, wat natuurlijk niet de bedoeling is!

Zielentrillingen, het oorspronkelijke Hologram en het Bron DNA passen een soortgelijke transmissie en samensmelting methode toe, waarbij golven, frequenties en trillingen door het lichaam stromen die het quantum/plasma brein kan begrijpen. Door wetenschappers wordt gezegd dat 97% van het menselijke DNA, trash-DNA is wat uiteraard grote onzin is.

Via het gemanipuleerde DNA ontvangt de zielentrilling allerlei onzuivere informatie, vervormde frequenties, versleutelde en gebroken codes die uiteindelijk worden ‘gelezen’ als ontworteling en ontzieling. Dit veroorzaakt eenzaamheid, emotionele pijn, verwarring, obstructies, blokkades, valse herinneringen, moeilijke relaties, geestelijke ziekten, aanvallen van shapers en entiteiten en organistische sturingen van het leerlichaam.

De hele zielenzoektocht uit het Vissentijdperk is één grote gemanipuleerde nepwereld die niets, maar dan ook helemaal niets met de spirituele werkelijkheid hebben te maken. Er wordt al eeuwenlang op buitenaards intelligente wijze gesleuteld aan de broncodes van het menselijke DNA en de werkelijke zielenleer. Het is dan ook niet voor niets dat vele zielenincarnaties uit ‘hogere’ beschavingen zich intens ongelukkig en ‘ontzield’ voelen in het menselijke leerlichaam. Maar in werkelijkheid is het hologram ‘dichtgetimmerd’ met allerlei foutieve cellulaire DNA templates, versleutelingen en beschadigingen.

De menselijke incarnatie zou prachtig moeten zijn, waarbij we het leven leiden, in plaats van lijden!

Spirituele groei binnen het Vissentijdperk was dan voor velen van jullie ook erg zwaar, moeilijk, vertraagd en compact, waar jullie momenteel volop van aan het herstellen zijn. De ascentieverschijnselen waarover men vaak spreekt heeft te maken met het upgraden en het verbeteren van organische Bron DNA. Ascentieverschijnselen zijn geen hersenspinsels noch zijn ze suggestief want deze bestaan echt. Na een uitgebreid onderzoek van ruim vijf decennia weten wij inmiddels dat vele sterrenzaden zoekend zijn naar de tijdlijnen van hun reizen.

Wanneer het Bron DNA en het oorspronkelijke Hologram niet harmonieus met elkaar in verbinding staan, is het heel erg moeilijk om als zuivere zielentrilling een correcte indaling naar het lichaam te maken waardoor de meeste mensen te maken hebben met een incarnatietrauma in plaats van een zielentrauma.

Voorafgaand aan een consult, verrichten wij een aantal handelingen om ons te kunnen ‘afstemmen’ als je onderweg naar de praktijk bent. Wij schonen eerst onszelf en de praktijk volledig energetisch op alvorens we aan de slag gaan. Dan gaan we alvast beginnen met het optekenen van het hologram en zetten we een team bij jou neer om de reis te beschermen en te voorspoedigen. De meeste mensen die onderweg zijn voelen wanneer wij aan de slag gaan en gedurende de gehele sessie zal er van het begin tot het eind energiestromingen uitgewisseld worden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kompaswerk-implantaten.jpg

Deze rode vlekken zijn DNA incarnatie implantaten en deze verschijnen ten tijde van het Optekenen van het Hologram. Wij hebben de persoon dan nog met geen vinger aangeraakt. Het zichtbaar maken van deze implantaten mag zittend aan tafel tijdens het optekenen al gebeuren, deze kunnen zich niet langer meer verstoppen – hebbus!!

Maar niet iedereen heeft ze (gelukkig!!) Tijdens de behandelings-sessie op het bed valt de rode vlek uit elkaar en breekt in stukjes – Na de sessie of enkele uren na de sessie is deze rode vlek helemaal verdwenen.

Onthoud graag dat wij niet in Mediumschap staan met de Ether, maar dat wij in Alchemistische verbinding staan met jouw persoonlijke DNA informatie. Alchemistisch werk draagt in tegenstelling tot mediumschap geen ‘wounded healer’ of ‘soulsearching’ waardoor er geen enkele ‘lijn’ geplaatst kan worden ten tijde van de sessies. Alchemisten werken vanuit leegheid, eenheid, puurheid en dus via het Quantumbrein, de Bron, de Tachyon en jouw Hologram. Alchemisten leggen geen contact met gidsen, overledenen, kaartleggingen, of andere afleidende zaken die tot omwegen en zelfs besmettingen kunnen leiden, maar wij werken met de eigen team van helpers en jouw team van helpers.

Tijdens het ‘werken’ zijn wij vrijwel niet menselijk aanspreekbaar voor uitleggen van wat we aan het doen zijn, maar tussentijds kunnen er uiteraard wel gewoon vragen gesteld worden zodat we deze ter plekke voor je kunnen beantwoorden via downloads. Wij schrijven zoveel mogelijk in menselijke krabbels op papier ten tijde van het optekenen van jouw hologram.

Veel mensen vragen of ze de sessie mogen opnemen, maar dit staan wij niet toe, omdat wij jullie Devices niet zelf hebben beveiligd. We willen niet dat er Code of Bron Informatie naar de Ether wordt gestuurd die niet alleen de sessie kan verstoren, maar ook jouw Persoonlijke Informatie kan opvangen, om vervolgens nieuwe sturingen te kunnen aanbrengen zodra je weer thuis bent.

De oude Brontaal die tijdens de sessie kunnen ontstaan kunnen jouw persoonlijke signatuur bevatten, zoals lichtcodes, informatie uit oude manuscripten, orakels en zelfs jouw eigen zielenfamilie-taal. Hierbij komen symbolen, kleuren, energievormen en soms zelfs klanken die de naam van jouw zielentrilling betekenen, waardoor er cellulaire herinneringen terugkomen.

Jouw Persoonlijke DNA informatie hebben we ten tijde van het optekenen van jouw Hologram opgeslagen en een reset gegeven via vrijgekomen frequenties. Via een klankenbad plaatsen we de blauwdruk informatie terug met een zeer krachtige klankschalensessie waarvan de klankschalen op het lichaam worden gelegd.

Door jouw optekening te visualiseren en handoplegging die onze ‘werkvleugels’ vertegenwoordigen, aanraking van de wervels en met de snelheid waarmee jij kunt reizen in ontspannen toestand, plaatsen we de opgeslagen informatie en coderingen van jouw Hologram en DNA terug in een goede staat van functionaliteit.

We verwijderen eventueel aanwezige nano- en implantaat lijnen (die soms van nek naar voet lopen 🥴) of schakelen deze volledig uit van functie wat we doen via de ‘knopen’ die we aantreffen. We volgen alle artificiële en non artificiële verbuigingen en corrigeren deze, waarbij we ook iemands ‘antenne’ rechtzetten als deze scheef staat, zodat het Pineal Gland kan herstellen.

Omdat alchemisten geen vaststaande trucjes, technieken en methoden gebruiken, verloopt elke sessie op een andere manier. Dus wanneer het hologram en menselijke DNA ernstig aangetast is, kan het langer duren voordat de processen van het grote loslaten en integreren op gang komen. De zielentrillingen hebben namelijk écht tijd nodig om te ontkoppelen van de vele levens of de epigenetische herinneringen van bepaalde levens in het Vissentijdperk.

Onverwerkte lagen, blokkades en oude lijnen zullen gedoseerd aan de oppervlakte komen en dit zal precies volgens het eigen benodigde tijdsschema gaan. Dit is een belangrijke reden waarom wij geen vervolgafspraken maken na de sessie. Wanneer het tijd is voor een Nex Level / DNA Activering of een Vervolg Sessie, klop je vanzelf weer een keertje bij ons aan.

Aanvragen graag met duidelijke koptekst dat het om een Hologram Sessie in de Praktijk gaat. Wij ontvangen graag jouw naam, volledige adresgegevens en een korte motivatie met welke reden je bij ons aanklopt. Houd de aanvraag hierbij zoveel mogelijk vrij van lange persoonlijke schrijfsels, omdat wij niet meer in de gelegenheid zijn daarop terug te reageren.

Optekenen / Herstel van het Hologram Sessie in de Praktijk: Uitlijnen van het Hologram / DNA Herstel/ Persoonlijke Tekening / Klankschalen & Massage met Bronhealing Chants & Spraak (± 120 min.) – € 222,00
Uitlooptijden of aanvragen extra tijd worden achteraf voldaan ( per 15 min) – € 21,00


Notitie: Wij merken dat de behoefte groter is geworden om persoonlijk contact te hebben met ons, omdat de upgrades steeds sneller plaatsvinden ( er is geen bijhouden aan 😉 ) door de collectieve ontwikkelingen de instructiesets, innerlijke waarnemingen en percepties veranderen.

We bieden persoonlijke één op één chats (volledig versleuteld) waarbij uitleg, teachings, coachings, downloads over bepaalde vragen en kwesties die ontstaan, hulp op afstand, noodsituaties, informatie over poorten, huizen, kinderen, je relatie of jezelf aanpakken, zonder lange wacht- en reistijd!

Nadien kun je het gesprek opslaan, rustig teruglezen, uitwerken en in je systeem laten integreren en zelfs verwijderen als je wilt. We doen wat nodig is voor je 😘 waarbij wij vaak als afsluiting een korte persoonlijke klankensessie met lichttaal begeleiding of met een persoonlijke boodschap maken. We sturen direct hulp van ons Council en meteen de nieuwste upgrades in een korte optekening met informatie.

Contact met ons hebben via deze weg wordt als effectief ervaren, omdat er meteen energetisch iets plaatsvindt binnen je DNA. Wanneer je een afspraak hebt geboekt voor een Oflline Sessie op Afstand of een Fysieke Sessie in de Praktijk kan de wachttijden die we hebben als te lang ervaren worden. Via deze weg hoef je ook niet langer te wachten op informatie. Wij bouwen namelijk in de aangevraagde Sessie meteen voort op de verdieping ervan, dus is het absoluut geen verloren tijd!

Aanvragen van een Chatsessie zal ook via email plaatsvinden, waarbij wij graag meteen jouw factuurgegevens en foto’s ontvangen van de voor- en achterkant van hoofd tot voet, het liefst niet nakend 😉. Wij zenden je dan een antwoord met een Telegramlink waarna de Chat Sessie kan worden ingepland met elkaar. Pas achteraf, afhankelijke van de tijdsduur sturen we je een factuur.  

De minimale opstart/tijdsduurafname is een half uur en de maximale tijdsduurafname is twee uur. Houd er rekening mee dat de tijd vliegt tijdens deze chat sessies en dat je zelf de tijd zal moeten bewaken, omdat we tijdens de downloads in trance zijn.
Start/tijdsduur (30 tot 40 min.) – € 45,-
Vervolgtijd (15 min.) – € 21,-

Alle aanvragen en inboekingen verlopen uitsluitend via EMAIL