Persoonlijk afgestemd Sigil met een live uitleg & sound healing …

Onze prachtige werkruimte ligt gunstig gesitueerd vlak over de Valkenswaardse grens in Achel Statie (BE) en is daarom voor velen ‘bereikbaar’ genoeg om een live sessie bij Kompaswerk te komen ervaren en tevens indien afkomstig van verder weg, een overnachtingsmogelijkheid te boeken. De meeste mensen komen van Heinde en Verre naar de praktijk, want als je ons ontmoet dan ont-moet je jezelf en dat gaat als een lopend vuurtje!

In verband met meer aanvragen dan wij aan werkdagen beschikbaar hebben, boeken we aanvragen in op Devine Timing en niet op volgorde van binnenkomst. Dit betekent dat jouw aanvraag vandaag of pas volgend jaar in behandeling genomen kan worden.

Wees Welkom in Onze Praktijk!

Wat houdt een persoonlijk afgestemd en handgemaakt Sigil van jouw unieke blauwdruk DNA met een live uitleg & sound healing in en waarom het fijn, zelfs belangrijk is om te weten hoe jouw voorouderlijke blauwdruk DNA is opgebouwd en hoe de kosmische DNA patronen daarop reageren.

Het oorspronkelijke Hologram en het Bron DNA passen een soortgelijke transmissie en samensmelting methode toe, waardoor golven, frequenties en trillingen worden omgezet naar bepaalde voorouderlijke kennis informatie. De huidige ‘feitelijke’ wetenschap maakt ons mensen wijs dat 97% van het menselijke DNA ‘nutteloos’ is en wordt daarom weggezet als ‘Trash-DNA’, maar wij van Kompaswerk weten beter!

Uiteraard is het moderne menselijke DNA een behoorlijk complexe materie omdat deze uit vele verschillende species bestaan en wij hebben eerst bij onszelf de werking ervan moeten leren begrijpen, omdat daar veel misinterpretaties bij komen kijken. Een leven lang heeft het geduurd voordat we de transmissiemethode konden begrijpen en na vijftig jaar weten we zo’n beetje wat er schuilt achter alle menselijke pijnen en blokkades.

We weten inmiddels dat een heel groot deel van onze menselijke levensprocessen te maken hebben met geactiveerde ‘valse’ templates van het voorouderlijke en dus het genetisch overdraagbare DNA, waar vele trauma’s in te vinden zijn maar ook heel veel fundamentele kennis en wijsheden. Wij zijn een heel eind daarmee gekomen en wat we zelf hebben doorleefd, uitgewerkt en opgeschoond daarmee helpen wij nu anderen.

Elk DNA bevat unieke mandalische informatie patronen die afkomstig zijn van onze voorouders en eigenlijk zouden we er niet eens over na hoeven te denken hoe dat allemaal in zijn werk gaat. De moderne DNA patronen bevatten vele foutstructuren binnen onze unieke samenwerkende mandalische trillingen en deze foutstructuren veroorzaken allerlei emotionele blokkades en afleidende ego-structuren.

DNA is niet alleen verantwoordelijk voor het kloppende hart van het lichaam, maar ook voor het kennis- en wijsheidsbewustzijn dat iemand draagt. Zowel het menselijk voorouderlijke als het zielsmatige kosmische DNA worden al eeuwenlang gemanipuleerd, aangestuurd en dichtgetimmerd waardoor het ‘hogere’ bewustzijn (wij zeggen liever het brede bewust) vaak niet voldoende toegankelijk is voor de meeste mensen.

Gezond werkend DNA ontvangt vanuit de hersenen bepaalde gammagolven kosmische informatie die worden geleid naar onze templates van de voorouderlijke kennis en wijsheden. Door de DNA upgrades die voor de mensheid gaande zijn komen er allerlei ‘informatie flarden’ vrij uit de doorleefde en geleefde tijdsfragmenten van onze voorouderlijke DNA en deze lijken op ‘herinneringen’ van vorige levens, die dit in werkelijkheid niet zijn.

Veel zielenwezens die momenteel geïncarneerd zijn werken niet hun eigen getraumatiseerde ‘vorige levens’ uit maar zij lezen slechts de informatie welke staan beschreven in hun voorouderlijke DNA compartimenten. Laat het nou juist binnen die compartimenten zijn waar heel veel gemanipuleerde, foutieve en valse informatie in staan beschreven van voorouderlijke guru’s, opgestegen meesters, alwetenden en grootheden uit de geschiedenis die worden aangestuurd en beheerst door niet menselijke templates.

Het is dan niet zo vreemd dat wij als ‘mensje’ ons hier heel erg klein en nietig voelen bij zoveel ‘grootsheid’ van onze aardse voorouderlijke geschiedenis. Met regelmaat worden we teruggeworpen in onze onderzoeken op het algemeen bekende feit dat binnen deze realms vrijwel alles, inclusief onze lichamen artificieel wordt georkestreerd door de machtige wereldorde en is dit prachtige unieke aardse levende DNA realm simpelweg het menselijke DNA experimenten laboratorium.

We weten dat vele zielenwezens zich vanuit het hart ontheemd voelen binnen hun eigen aardse levens en menselijke lichamen en in de ruim drie decennia aan (Kompas) werkervaring heeft het zich inmiddels bewezen dat veruit de meeste mensen Aquariuswerkers zijn die naar Kompaswerk komen, om eindelijk kunnen wortelen binnen het eigen unieke DNA systeem.

Hallo Aquariustijdperk en wij van Kompaswerk zijn jullie onderzoekers, verkenners en voorlopers voor de Nieuwe Aarde kinderen …

Er zijn diepe drijfveren van een missie, maar ook een diep verlangen om vanuit het eigen hart vrijelijk aanwezig te zijn in de vorm zoals je van binnenuit bent maar dat is relatief moeilijk als ‘gedomesticeerd’ mens van de kunstmatige Matrix. En om de eigen Hartskennis te laten ‘spreken’ is het belangrijk om de gestagneerde onzichtbare stromingen en verbindingen weer te herstellen waardoor vele blokkades in één sessie worden opgeheven.

Onder ons bevinden zich de stille en verborgen onderzoekers, verkenners en voorlopers die vanuit de kleinste huiskamers heel hard aan het werk zijn op de persoonlijke levels en achter de coulissen en zij schreeuwen hun werk helemaal niet van de daken. Voor ons was het een hele uitdaging om voorzichtig een weg te vinden naar openbaarheid van werkzaamheden tussen al die ‘Lichtwerkers’, omdat wij juist mensen willen helpen die midden in het aardse leven staan en daardoor de meer ‘duistere’ sluiers binnen dit Realm aan het uitwerken zijn.

Omdat échte Aquariuswerkers nog steeds een behoorlijk zeldzaam werkelijke Mensenrassen en geen Cyborgrassen zijn binnen dit huidige Realm bouwen wij van Kompaswerk een klein maar belangrijk Platform. De meesten van ons zijn achter de coulissen vele zaden aan het planten voor de nieuwe kinderen die werkelijk menselijk moeten leren worden en ondanks alle tegenstand, aanvallen en verstoringen, zijn we op de goede weg aan het voortkabbelen.

In onze Praktijk hebben wij vaker te maken met een incarnatietrauma dan met een zielentrauma en bieden wij je de mogelijkheid om een correctie afdaling te maken naar jouw oorspronkelijke DNA en dit is voor de meesten een eenmalige Reset voor het Leven!

Hoe gaan we te werk bij Kompaswerk?

Wij maken via email een afspraak op Devine Timing, dus wij weten niet wanneer je aan de beurt zal zijn voor inplanning, maar zodra we je hebben benaderd word je meestal binnen twee weken ingepland. We hebben dan een connectie gemaakt met het oorspronkelijke hologram dat je draagt en beginnen stap voor stap met het uitlezen van de DNA compartimenten. Dit is om het Hologram en DNA dat je draagt alvast voor te bereiden, maar ook om de gecodeerde informatie op te halen die wij tijdens het optekenen van het persoonlijke geschrift gaan vrijlaten op papier.

Tijdens een sessie worden jouw diepste bronlagen zichtbaar en deze verworden tezamen een persoonlijk Sigil op wit of zwart papier. De unieke kosmische en voorouderlijke informatie die jij draagt komen op papier ‘aan het licht’ via kleuren, vormen, symbolen, vertelsels, chants, klankschalen die jouw innerlijke trillingen dermate verhogen, dat de gedragen epigenetische, energetische en fysieke ‘blokkades’ ter plekke zichtbaar worden. Wij lezen de diepste kerncellen van het beschadigde Crone DNA en leggen de oorspronkelijke blauwdruk tegen de beschadigde structuren aan, waarna het Hologram een volledige uitlijning en reset krijgt op de behandeltafel.

Via diepgaande en krachtige handelingen op de behandeltafel wordt de kinetische energie door ons aangestuurd om jouw lichaam en hart te bevrijden van de gemanipuleerde gevangenisstructuren. Een Hologram en DNA sessie is daarom bij uitstek geschikt voor de multidimensionale Aquariusreiziger die veel levenservaring heeft gekregen in dit leven en er 100% klaar voor is om de reset naar het nieuwe leven te maken.

Het zijn meestal de zeer ervaren zielen, deelzielen of de instappers die zich vanzelfsprekend aangetrokken voelen tot onze werkzaamheden. Het is dan ook de innerlijke diepe resonatie die de weg naar onze Praktijk zullen wijzen wat kenmerkend is voor de Aquariuswerker.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kompaswerk-implantaten.jpg

Wij maken ter plekke altijd een optekening met pen en papier en gaan in trance om het hele Hologram en DNA op te tekenen en uit te lijnen met brontaal, klankschalen, geschriften maken met allerlei tekens, krassen, getallen, lagen, vormen, symbolen, woorden op een kladpapier.

Tegelijkertijd vormt er een Persoonlijk Geschrift die een Tekening of Sigil vertegenwoordigen mag en wanneer dit proces klaar is, gaan we de oorspronkelijke Informatie terugbrengen in jouw DNA en Hologram via een bijzonder ‘stevig’ klankenbad op de behandeltafel, waar we verder alles fysiek zullen gaan uitlijnen zodat de upgrades, opschoning en healing een samensmeltend geheel wordt.

Ondanks ruim drie decennia lang ervaring in dit werk te hebben,
is het nog steeds pionierswerk …

Het resetten van jouw Hologram & DNA is daarom een unieke en zeer persoonlijke belevenis, waarbij wij door de vele jaren aan ervaring een geheel eigentijdse werkwijze hebben ontwikkeld die zichzelf allang heeft bewezen.

Wij zijn Next Level healers en gebruiken onze pineal gland, lichaam en handen om kinetische energie aan te sturen, zodat we een goede en stevige uitlijning en reset kunnen realiseren. Om de ervaringen van het vorige leven van dit leven, samen te laten smelten naar de overgang van het Aquariustijdperk te kunnen waarborgen, doen wij dat in één Sessie!

Niet iedereen heeft ze (gelukkig!) maar de rode vlekken op de bovenstaande foto zijn (an)organische DNA incarnatie implantaten welke zichtbaar worden ten tijde van het maken van het persoonlijke geschrift, terwijl we de persoon dan nog met geen vinger hebben aangeraakt. Het zichtbaar maken van deze Implantaten mag zittend aan tafel plaatsvinden, omdat we door jouw DNA en Hologram reizen met de snelheden van het plasma. Wij werken vanuit plasmavorm, welke sneller is dan het Licht, zodat de implantaten zich niet langer meer kunnen verstoppen, Gotcha!

Tijdens de behandeling op tafel valt de rode vlek uit elkaar en deze breekt per vierkante centimeter in miljarden compartimenten, welke thuis verder afgevoerd zullen worden via de watercellen. Het is daarom ook belangrijk om voldoende gezuiverd water te drinken voor- en na de sessie. Na dertig jaar is inmiddels bewezen bij eventuele Next Level- of Vervolgsessies, dat de implantaten niet meer terug zijn gekomen en volledig zijn afgevoerd.

We verwijderen eventueel aanwezige nano- en implantaat lijnen (die soms van nek naar voet lopen 🥴) of schakelen deze volledig uit van functie wat we doen via het openbreken van de ‘kruislijnen’ die we aantreffen. We volgen alle artificiële en non artificiële verbuigingen en corrigeren deze met kinetische energie, waarbij we ook iemands ‘antenne’ meteen rechtzetten als deze scheef staat, zodat het Pineal Gland kan herstellen waardoor er nadien Bron Informatie binnenstroomt.

Omdat wij geen vaststaande trucjes, technieken en methoden kennen, verloopt elke sessie op een geheel eigen & bijzondere wijze omdat jouw DNA zo uniek is als een vingerafdruk. Wanneer het hologram en menselijke DNA ernstig aangetast is, kan het langer duren voordat de processen van het grote loslaten en integreren op gang komen. De zielentrillingen hebben namelijk écht tijd nodig om te ontkoppelen van de vele getraumatiseerde levens of de epigenetische overdrachten.

Onverwerkte lagen, blokkades en oude aanhechtingen zullen gedoseerd aan de oppervlakte komen en dit zal precies volgens het eigen benodigde tijdsschema worden losgelaten. Dit is een belangrijke reden waarom wij geen vervolgafspraken maken na de Praktijksessie en teven de reden waarom men soms pas een jaar later terugkomt voor een Next Level Sessie.

Van de eerste streep met het potlood op papier tot realisatie van een Persoonlijk Geschrift in een mooie Sigil te verwerken, inclusief de tijd van de bijbehorende Praktijksessie zijn we een behoorlijke tijd bezig en wij raffelen liever niets af. Dit betekent dat wij werken met vaststaande tijdsblokken en dat je er rekening mee moet houden dat een sessie minimaal drie uur duurt.

Het optekenen van jouw geschrift kan worden gecombineerd met een meerlaagse Sigil of een persoonlijke Tekening welke beiden een andere tijdsduur dragen, omdat het Sigil voorafgaand aan de sessie al wordt uitgewerkt en de tekening tijdens de sessie. Beiden zijn een indrukwekkende weergave van jouw persoonlijke Hologram en DNA Kerncellen en kunnen gebruikt worden als extra krachtige tool om op een fijne plek neer te hangen in huis of in je praktijk en deze in te zetten bij meditatie, het aanroepen van jouw krachten of ter herinnering van jouw missie elke keer als je ernaar kijkt.

Gedurende de gehele sessie zijn onze Astrale velden met elkaar verbonden, maar stellen we ook achteraf na de sessie bij wat er nodig is op afstand en hier maken we geen melding van. Er kunnen ‘homeopathische effecten’ worden verwacht welke binnen twee weken verbeteringen zal brengen in je systemen, maar het is belangrijk om te weten dat Quick Fix niet bestaat en dat je na de sessie er veel zelf aan kunt doen om je systeem te onderhouden.

Het zal een Prachtige Uitwisseling worden en echt de moeite waard om te ervaren! Wij brengen je een Individuele, zéér leerzame Sessie in Workshop-achtige Sferen waar je voor de rest van je Leven wat aan hebt!

We hebben een zeer druk bezochte praktijk en krijgen nog altijd meer aanvragen binnen dan we aan werkdagen- en uren beschikbaar hebben. Wij plannen onze agenda niet langer meer voller dan vol en zijn gestopt met het werken met lange wachtlijsten omdat het niet meer haalbaar is om nog langer aanvragen op volgorde van binnenkomst in behandeling te nemen.

Wij plaatsen aanvragen in een aparte Outlookmap, zodra we de opdracht krijgen om een afspraak in te plannen, benaderen we je met de vraag of je nog geïnteresseerd bent in een sessie en bij een ‘ja, ik wil nog steeds’ gaan we over tot het inboeken daarvan. Het is ons opgevallen dat veel mensen een aanvraag doen, maar eigenlijk niet de financiële uitwisseling kunnen voldoen en onverhoopt een week vantevoren de afspraak cancelen. Op zich is dat niet zo erg, maar vraag pas een sessie aan als je zeker weet

Vanaf juni 2023 bieden we een slaapplek aan in een deelkamer van onze Herberg ‘Het Rodenrijtje’ wat een zéér prettige en betaalbare combinatie is met een Workshop, Training, Sessie of Aquarius Couples Retreat bij Kompaswerk.

Let op! Wij bieden vanaf heden nog maar één Hologram & DNA Sessie aan!

Hologram & DNA optekening met een persoonlijk & origineel handwerk SIGIL Gravure: is bedoeld voor degenen die vrijwel geen verbinding kan maken met anderen binnen het eigen ontwikkelingslevel. De meesten die zich voor deze sessie melden zijn van kind af aan al altijd ‘anders geweest’ en hebben al vele stappen gezet, vaak zelf een praktijk en al volop bezig in het door henzelf ontwikkelde Aquarius platform of hebben de wens daarnaar.

Zij zijn al langer op de hoogte van de benodigde collectieve DNA upgrades en hebben deze ook ontvangen om vanuit het Hartsweten te kunnen ‘levelen’ met onze Kompaswerkzaamheden.

De Sigil Sessies bij Kompaswerk zijn van een ongekend snel next level fractaal reizend kaliber waar we direct voor je de daadwerkelijk voorouderlijke kennis en wijsheid uitlezen, aanpakken, opschonen en implementeren, en daarbij pakken we tegelijkertijd het Hologram aan.

In feite zijn het twee sessies in één sessie waar we de voorbereidingstijd nemen die voor jouw unieke DNA patronen nodig zal zijn en zijn in de regel minimaal twee uur voordat je de praktijk binnen loopt al gestart. Dit doen we alleen, zodat we in alle rust, stilte en concentratie op je unieke DNA kunnen afstemmen, uittekenen en alvast vanuit een diepe trance kosmisch uitlijnen en afstemmen.

Dan gaan we het voorbereidde Sigil in de drie uur durende workshop-achtige sfeer sessie verder met elkaar uitwerken en deze kan gezien worden als een Hologram & Next Level Sessie in één. Voor het prachtige Meerlaagse Sigil en de drie uur durende sessie, inclusief klankenmassage van totaal:
Hologramsessie 3 uur: 333.00
Meerlaags Sigil: € 555.00

Hologram & DNA Sessie met Persoonlijke Tekening: is een Praktijksessie van 2,5 uur met een éénlaags Persoonlijke Tekening die we vanaf het lege witte papier ter plekke voor je maken terwijl je aan tafel zit. De persoonlijke tekening behoeft een nauwkeurige afstemming van het Hologram en DNA en daar hebben we jouw fysieke aanwezigheid bij nodig en hier zoeken we nog niet de epigenetische lagen op.

Deze sessie wordt vaak gekozen door mensen die nog niet zo lang deel hebben genomen aan de collectieve upgrades van het DNA en kent nog vele aansturingen, oude programma’s, archontische energieën, indoctrinaties en uit elkaar gerukte kindsdelen. Om de zoektocht naar Zielenzelf zo zuiver mogelijk te laten verlopen krijg je bij deze sessie per direct de benodigde upgrades en opschoning die naar de kern van je Hart zal voeren, waar alle ruimte is met professionele begeleiding voor vragen, downloads en

Voor de prachtige Persoonlijke Tekening en de drie uur durende uitwisseling in de sessie vragen wij een bedrag van – € 333,00 van

Heerlijke uitgebreide plantaardige drie gangen lunch na de sessie?
Per Persoon: € 44,00

Particulieren is inclusief BTW . Bedrijven is exclusief BTW . Parkeren, koffie en thee, gebruik materialen zijn inbegrepen
Betaling achteraf via Cash (neem voor de zekerheid voor drie uur aan sessiekosten mee) of op Factuur. Factuurkosten: € 9,00 . Afmeldingsvoorwaarden